29.12.05
15:39
някой да знае нещо за тази фирма , нещо не схващам, фирмата и магазина едно и също ли са . http://www.primarynutrition.net/Contact.htm
Всъщност ме интересуваше креатина им 0,5кг за 35лв?
не са едно и сащо тя е представител на тая фирма а за креатина и аз искам да питам защото се чудех и аз хубав ли е
Вижте какво казва Гугъла :shock: http://www.thepigsite.com/BusinessDirectory/Focus.asp?Display=2801 :lol: :lol:
Сигурно след тренировка и техния креатин ще спинкаме като тези розовичките :lol: !
29.12.05
17:05
Сори за спама но немога да се сдържа :lol:
ПРез лятото дядо ми хранеше прасето с някакви смески,1 месец след като го храни с тях прасето изкърти врата и подгони баба ми :lol: Така че може тоя креатин да има ефект :lol:
Това е друга фирма ...Иначе тея са от Варна ,но суровината е от Нова Зеландия ....вече как ги бъркат ...ко ги правят незнам ..но аз ползвам млечния казеин и суроватъчния протеин ...в сравнение с Нутрим според мен са по добри ...(понеже Нутрим са брашна и ванилии),но колко са качествени ..незнам ...
Значи въпросът ми беше тези от жълто те ли прозвеждат тези добавки и тази запазена марка ли е primarynutrition tqhna li e ?
[quote author=“red”]Значи въпросът ми беше тези от жълто те ли прозвеждат тези добавки и тази запазена марка ли е primarynutrition tqhna li e ?
Да:)
30.12.05
16:56
Марката е тяхна. Но само опаковат.
Значи на Николай много му е пораснала работата :shock: , аз го помня отпреди около 10 години като обикаляше по залите и разнасяше в сакове пликове на нутрим :) , междудругото продавачката в Жълто му е майка.Евала на пича!Само дано не прави магии :) !
Tук е мястото да попитам къде се намира сега магазин жълто.Моя дилър затвори и отивам оня ден да търся магазина на старото му място и а няма никои.
Ходих на Сливница 100 аз ли съм сляп незнам нищо не видях,някои ако може по подробно да обясни ако може.
beer ти там ако не си го открил на старото му място как си го намерил незнам.На 100 метра от сфетофара е.
Дано!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: