Разумно ли е да се прави релеф по този начин ?

31.12.05
18:24

Не съм в период на орелефяване, но ми е интересно и искам да попитам, да ли ще е добре да се прилага следната програма за релеф:

1. Тренировка с тежести
2. Кардио
3. Почивка
4. Тренировка с тежести
5. Кардио
6. Почивка
7. Почивка

И в допълнение да попитам за кардиото нещо. Имам възможност да тичам и да скачам на въже. Какво друго мога да включа в кардиото? (няма къде да плувам :( )

01.01.06
13:33

Не,не е подходяща.Много малко тренираш с тежести.В тренировката промени малко неща и повече в храненето.Ако си тренирал 4-ри дни в седмицата в два от трите почивни прави аеробика.А не е лошо и след тренировката с тежести да правиш около 15 мин. кардио.Иначе важното е начина на хранене,там е истината.

DI

01.01.06
14:02

swets, не си и мечтая да те поправям, но в едно списание бях прочел, че в един и същи ден (още повече в една тренировка) да се прави кардио и силово натоварване е грешно, защото мускулите се възстановяват по различен начин след 2те.

01.01.06
15:33

Ще има известни резултати но ща загуби и ММ с тая програма

01.01.06
19:23

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ще има известни резултати но ща загуби и ММ с тая програма

1. Тренировка с тежести
2. Кардио
3. Тренировка с тежести
4. Кардио
5. Тренировка с тежести
6. Почивка
7. Почивка
Така по-добре ли е? Ако не е, предложи нещо...
За храненето знам, че трябва да е на ниво за да има някакви резултати...

01.01.06
19:35

Ами както си ти е тренировката само че сутрин рано включи кардиото и да не забравяме диетата

X_

01.01.06
20:01

Andriqn

Не съм в период на орелефяване, но ми е интересно и искам да попитам...

искаш да кажеш ,че в момента вдигаш и се храниш за маса и как ще ти се отрази кардиото.
Отговора е/според мен/ ще ти се забави качването на КИЛОГРАМИ,а от там и на мускулна маса.Ако диетата ти е добра ,а тренировките качествени неминуемо ще качиш,но по-слабо отколкото ако не правиш кардиото.И въпреки това мисля,че е по-добре с кардио.Успех!

01.01.06
20:09

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ами както си ти е тренировката само че сутрин рано включи кардиото и да не забравяме диетата

Знчи е добре да тренирам по този начин? Относно кардиото ми е известно, че се препоръчва сутрин на гладно. Не вреди ли това по някакъв начин на стомаха ? (така бях чул и се изненадах много)

01.01.06
20:11

[quote author=“x_man”]Andriqn

Не съм в период на орелефяване, но ми е интересно и искам да попитам...

искаш да кажеш ,че в момента вдигаш и се храниш за маса и как ще ти се отрази кардиото.
Отговора е/според мен/ ще ти се забави качването на КИЛОГРАМИ,а от там и на мускулна маса.Ако диетата ти е добра ,а тренировките качествени неминуемо ще качиш,но по-слабо отколкото ако не правиш кардиото.И въпреки това мисля,че е по-добре с кардио.Успех!

Не бе! :) Имах предвид, че искам да разбера да ли дадената от мен програма би била подходяща. Това, че в момента целя да трупам маса не означава, че трябва да се интересувам само от това... ;)
И м/удругото ти в тоя пост си противоречиш яко. :)

X_

01.01.06
20:14

Имах предвид, че искам да разбера да ли дадената от мен програма би била подходяща.

добре е програмата :wink:втората.Тя и първата става но с известни корекций и условности

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1