Днес добре ми дойде домашната тренировка, макар и кратка, усещам утрешната мускулна треска :D
Храна:
08;00 кафе с мляко
09;00 5 овесени блокчета запечени с 60гр домашен кашкавал
11;00-11;45 тренировка
13;00 голяма зелена салата с един домат, супена лъжица зехтин, половин консерва риба тон
16;00 50гр суров кокос
17;00 една ябълка
19;30 3 яйца бъркани с 50гр сирене в масло
Тренировка:
4 кръга:
20 джъмпинг джакс
20 скока на въже
20 пети в дупе
20 високо коляно
3 кръга:
10 клека
10 статични напада на крак
10 глутеус мост
10 глутеус ритника на крак
10 наклона встрани с 5кг на страна
10 сгъвания с топката за долна част на корема
8 гребане с дъмбел с 5кг на страна
5 лицеви опори
Мисля, че е излишно да отбелязвам, че днес ме боли всеки мускул :D Така че реших да почина, само малко се поразходих. Скоро ще лягам, че утре имам изпит, стискайте палци! :D
Храна:
08;00 кафе с мляко
09;00 4 овесени блокчета с 20гр пастет
12;30 3 яйца бъркани с 40гр сирене, кис.краставички, масло
16;00 50гр орехи
19;30 5 огромни гъби(към 250-300гр) запечени с 10гр масло и 40гр домашен кашкавал
Днес си взех изпита с 6 и съм много доволна, но и много уморена. Поне утре ще се наспя най- накрая. Не съм тренирала, но походих многоооо.
Храна:
07;30 кафе с мляко
10;00 овесен кокосов мъфин
13;30 100гр пуешко филе, 220гр снежанка
16;30 мляко с нес с малко мед
19;30 3 бъркани яйца с гъби в масло
22;00 половин портокал
Направих си вчера адски добрите мъфини за закуска с овес, пресен кокос и мед, даже се учудих, че станаха толкова сполучливи.
Днес почнахме да се подготвяме вкъщи за плануван основен ремонт, така че се занимавах основно с прибиране на разни съдове по кашони, местене и изхвърляне. Храната ми е мнооого малко. Направих някакво йога клипче за начинаещи 20 мин просто от любопитство, но си ме измори леко.
Храна:
09;00 кафе с мляко
10;00 овесен кокосов мъфин
14;30 60гр сурово кашу
18;30 3 яйца по панагюрски без мазнина, 60гр сирене
Вчера пак не стигнах да пиша, че имахме гости, следобяд обикалях мола като алява уж нещо да харесам, ама... Ядох овесен кокосов мъфин, 130гр пилешко, 5 маслини, кисели краставички, малко лютеница, 170гр домашно мляко с ориз, айсберг със зехтин и маслини, един портокал, няколко хапки луканка.
Днес мислех да тренирам, но сутринта пак някакви работи покрай подготовката за ремонта, после ходих телефони да гледам, че си търся някакъв и си мина деня..
Храна:
09;00 кафе с мляко
09;30 овесен кокосов мъфин
13;30 120гр кашкавалена извара, айсберг с 1супена лъжица зехтин, маслини
16;30 40гр орехи
19;30 7 едрички гъби, запечени с 40гр кашкавал и малко масло, малко лютеница
Баща ми донесе онзи ден от съботния животински пазар домашна кашкавалена извара. Гадна е на вкус, ама да се надяваме, че качеството й е по- добро, пък и засища.
Днес вече потренирах, натоварих се добре, ама ми стана й лошо после. Помня, че и миналата година по същото време, когато започнах да вкарвам и спорт към диетата, първите две седмици ми се смъкваше кръвното след тренировка, явно трябва да посвикне пак тялото, че ще извършва спортна дейност :D
Храна:
09;00 кафе с мляко
10;00 палачинки от 1 банан, 2 яйца, канела в малко масло
14;00 салата айсберг с 2 супени лъжици зехтин и една консерва риба тон в собствен сос
16;30 кафе с мляко с едно кафяво захарче
17;00-17;45 тренировка
19;30 2 бъркани яйца в масло със 100гр извара, кис. краставички и пънчетата от вчерашните гъби :D
Тренировка:
4 кръга
20 планински катерач
20 ритника напред
20 сек бързи крака
20 подскока със смяна на крак напред назад
3 кръга
10 плие клека
5 ставания и сядания на един крак- някакво жалко подобие на пистолети за тежки дупета :D
10 повдигане на крак встрани
16 странични напада
10 повдигане на крака от лег
30 сек планк
10 супермен
5 кофички
Днес храната ми е зле, но за напред, докато тече ремонтът, през деня няма да имам условия да си приготвям каквото и да било, май ще трябва да мисля варианта с кутиите. Не съм тренирала, поразходих се малко, от вчера имам мускулна треска на бедрата и дупето, което е добре.
Храна:
09;00 кафе с мляко
09;30 40гр овесени ядки с мляко, канела и лъжичка мед
13;00 60гр орехи
15;00 капучино с кафяво захарче
18;00 една шепа печени фъстъци( вече примирах от глад)
19;30 зелена салата със супена лъжица зехтин, 3 варени яйца, 3 хапки печена наденица
Днес пак без тренировка, ама това ще е положението, докато вкъщи е мазилок и е твърде студ за тичане.
Храна:
09;00 кафе с мляко
09;30 170гр извара( за пореден път се убеждавам, че ми е супер гадна да я ям самостоятелно, и даже ми идва да я връщам, ама така засища...)
14;30 един банан
16;00 кафе с мляко
19;30 зелена салата с 2 супени лъжици зехтин, 2 варени яйца, една купа пилешка супа, 3 лъжици кисело мляко
Утре съм си намислила, че ще хапна от пилето с ориз, което мама ще сготви, незнайно как в тая мръсотия :D
Днес нищо интересно, освен че ходих на изпит, остана още един другия петък и после уж почивка.
Храна:
08;30 кафе с мляко
09;00 купа супа с 2 лъжици кисело мляко
14;00 180гр снежанка, 100гр пуешко филе, една ябълка
17;00 кафе с мляко
20;00 пиле с ориз
казано от snejanka на 05.02.15, 22:00:
09;30 170гр извара( за пореден път се убеждавам, че ми е супер гадна да я ям самостоятелно, и даже ми идва да я връщам, ама така засища...)
Олеее, как ти завиждам! Като нагъна изварата не мога да се спра (giggle) Мъжа ми ми вика изварено чудовище, като ме види да се насочвам към хладилника с лъжица и гузна физиономия.
казано от Светлето на 07.02.15, 19:04:
казано от snejanka на 05.02.15, 22:00:
Олеее, как ти завиждам! Като нагъна изварата не мога да се спра (giggle) Мъжа ми ми вика изварено чудовище, като ме види да се насочвам към хладилника с лъжица и гузна физиономия.
Защо пък си гузна от ядене на извара? Нито с калориите ще прекалиш, нито пък ще предозираш въглехидратите. :)
Прав си Боби, сравнително безобидна ми е манията :)
Благодарна съм на извратения си вкус, че съм пристрастена към извара, а не към тахан например (нищо против тахана ;) )
Светле, сегашната ми извара е крайно гадна, от нашия животински пазар е :D Просто като тръгна да преглъщам и има вкус на... крава... :D Така като малка съм отказвала да пия домашно прясно мляко, ‘щото и то на крава миришело, нещо не му било наред :D
Днес направих много яка тренировка за sexy legs :D Ще кача картинката, от която гледах. Сега са ми бая омекнали краката и я правих много дълго време- 40 мин за 2 кръга, просто ме измори доволно.
Храна:
09;00 кафе с мляко
09;30 40гр овесени ядки с лъжица мед и канела
13;30 2 кюфтета на скара
14;50- 15;30 тренировка
16;30 2 варени белтъка, кисели краставички
19;30 2 бъркани яйца с 80гр извара в масло, няколко вилички лютеница
22;00 един портокал
Тренировка:
2 кръга с почивка и между самите упражнения, бърпитата без лицева, вместо пистолетите сядане и ставане на един крак по 10 на крак
07.02.15
22:59
Здрасти! Не съм видял да пишеш нищо за почивките повреме на тренировката. Почиваш ли между сериите?
казано от Стефан Сарафов на 07.02.15, 22:59:
Здрасти! Не съм видял да пишеш нищо за почивките повреме на тренировката. Почиваш ли между сериите?
Здрасти! Почивам, да. Виж, че тия два кръга от 8 упражнения съм ги правила 40 мин от зор :D Днес конкретно между самите упражнения си взимах сигурно към 40 сек почивка, а вече между двата кръга бяха 3 мин, определено доста се изморих.
08.02.15
15:05
казано от snejanka на 07.02.15, 23:04:
казано от Стефан Сарафов на 07.02.15, 22:59:
Здрасти! Почивам, да. Виж, че тия два кръга от 8 упражнения съм ги правила 40 мин от зор :D Днес конкретно между самите упражнения си взимах сигурно към 40 сек почивка, а вече между двата кръга бяха 3 мин, определено доста се изморих.
:D Добре, но никога не пренебрегвай почивката ;) Много е важна, както и загрявката :)
От вчера ми горят краката и дупетооо, добра работа съм свършила :D Но днес пооплесках храната, много зле:
09;00 мляко с нес с лъжичка мед
13;00 3 варени яйца с малко лютеница
15;00-16;00 нещо топло млечно със сметана и и вкус крем брюле
19;00 200гр пилешки гърди на фурна с гъби и малко топено сирене
Днес цял ден ми е адски студено, вкъщи става все по- зле :D Вече вратата на банята се затваря само наполовина, може би другата седмица като дойдат да слагат плочки и т.н. ще забегна към баба ми :D Утре съм на изследвания кръв и урина, да видим дали ще излезне нещо за бъбреците.
Храна:
09;00 кафе с мляко
12;00 2 банана
16;00 40гр орехи
19;30 200гр пилешки гърди на фурна с гъби и малко топено сирене
Взех си днес изследванията...Еми идеални са, под въпрос остава какво ми е :D Иначе днес спортът беше сменяне на водопровод :D Малко се и поразходих, а храната ми е трагична като количество:
Храна:
09;00 кафе с мляко
12;00 2 банана
20;00 голяма салата айсберг с 2 супени лъжици зехтин, 3 варени яйца, няколко чипсчета
Снощи изобщо не стигнах до дневниците, имаше през деня смяна на водопровод част 2, а вечерта имах точно един час да се оправя, че излизахме с приятели. Пиийнах 2 големи бейлиса вечерта, вторият не беше предвиден.
Храна 11.02.
10;00 една кофика кисело мляко
14;00 2 чаени лъжици мед
19;30 4 бъркани яйца с 120гр сирене и половин кренвирш в масло, малко лютеница
10;00 капучино
Днес не успях да се наспя много добре, цял ден дремя. станах към 11 и бях изгладянала като вълк, майка ми правеше мусака и едвам дочаках да стане. После обаче така ми стана тежко и мазно на корема, че съжалих, че съм яла. Просто мама си готви мазничко и ми се сърди като я гледам укорително как сипва половин бутилка олио в зелето примерно.
Храна 12.02.
11;00 кафе с мляко
11;30 една порция мусака, сигурно към 300гр
19;30 айсберг със супена лъжица зехтин, 2 забулени яйца
Малко ми е кофти, че пропускам тренировките, дано от другата седмица пак си влезна в ритъм.
Днес ми приключи сесията успешно на 100%, леко ми е вече, че свърши ученето за известно време, защото честно казано тия 3 години и половина ми съсипаха психиката :D Все забравям да се похваля, че смъкнах една дупка на колана, та по тоя повод утре ще чийтвам хаха :D
Храна:
07;30 кафе с мляко
08;30 30гр овесени ядки с мляко, един малък банан
13;00 една купешка пилешка пържола, някъде към 150гр сигурно, ръфах я по улицата от едно фолио и хората май ме гледаха странно
16;00 кафе с мляко
20;00 айсберг със супена лъжица зехтин и 3 варени яйца
След съботно- неделното чийтване съм пак на линия. Днес логично не ми се ядеше особено. Най- накрая си изтеглих някакъв приличен крачкомер на телефона, който да тръгва нормално, и се надявам да отчита вярно. Та според него днес за 1,36 часа съм навъртяла 6,9км и съм изгорила 380 калории :D Звучи добре, дано само е истина :D
Храна:
09;00 кафе с мляко
10;30 90гр бразилски орехи
19;30 айсберг с две супени лъжици зехтин, 150гр свински котлети на фурна
Вчера и днес ми е супер малко храната, но сутринта ми дойде, така че явно липсата на апетит на това се е дължала. Утре отивам при баба ми за неизвестен период от време, дано не е повече от седмица. Обмислям да ходя на стабилни разходки в гората, защото тя живее в подножието на Витоша. Пък и едва ли там ще съумея да карам много стриктно с яденето, затова повечко ходене няма да е зле.
Храна вчера- кафе с мляко, една гръцка салата, филенца в корнфлейкс, 2-3 чая с мед
Храна днес- 2 кафета с мляко, един фреш портокал, айсберг с 2 супени лъжици зехтин и 3 варени яйца
Здравейте и честит празник! Вече съм си вкъщи и от вчера си пооправих храната, която по подразбиране при баба ми беше крайно зле :Д Вчера си почивах, че нещо ме болеше единият крак, а храната беше: една кофичка кисело мляко, 3 яйца по панагюрски без мазнина, няколко гъби в масло.
Днес направих малка разходка 3км, а храната:
10;00 мляко с нес с лъжичка мед
14;00 айсберг със супена лъжица зехтин, едно крилце и 120гр бяло месо на фурна, няколко гъби в масло
20;00 айсберг със супена лъжица зехтин, 5 маслини, 3 варени яйца
Минавам да споделя, че откакто открих как да обръщам овесената палачинка без да се къса животът ми стана сякаш по- розов и все нямам търпение да закуся :D