Stairway To Heaven

Прескочи до:

20.10.14
09:14

казано от Arlin Ivanova на 20.10.14, 01:45:

Храна - мюсли, плодове, бананов сладкиш

Много захар, бе дете :) Недей така, ще станеш дебела кат кака си. 1 шейк е 20 гр протеин-малко е за трениращ човек.
Сиренце, яйциче, или не ползваш изобщо?

20.10.14
09:56

Доста ми се ядеше сладко, тъй като тренирах 40 минути във фитнеса, ходих час и имах 4 часова друга тренировка пак свързана с търчене по една поляна. :D

20.10.14
20:09

Тренировка - крака
1. Клек 5Х10-20 30-50кг - нямах сили нещо днеска и искам да оправям дълбочината още :)
2. Напади с щанга - 3Х20-30 25-30кг
3. Глутеус мост 4Х30 20кг
4. Лег преса 3Х15 20кг
5. Седящ калф 4Х20 40-45кг
6. Крънчове

Храна
- бананов сладкиш, грах с кашкавал и сирене, салата с броколи и царевица,

Сигурно по-късно преди лягане ще пия шейк, тъй като днес си изгубих ключа за стаята, но за щастие ми го намериха и върнаха преди малко :D

24.10.14
20:13

Ох, от няколко дена не съм писала, ама беше лудница в университета и постоянно съм уморена. Това не пречи да тренирам де, обаче няма много какво да описвам - храната и тренировките едни и същи почти :( По-следващата ми седмица се пада цялата почивна и ще правя равносметка по-пълна тогава. Не знам как ще издържа една седмица без тренировки обаче :D

Хайде да се отчета обаче.

Днес - рамо
1. Военна преса - 5Х12-4 20-27,5кг
2. Раменна преса с дъмбели от седеж - 3Х10 6-7кг
3. Разтваряне на ръце встрани - 4Х10-14 5-6кг
4. Повдигане на диск - 4Х10-14 5-7,5кг
5. Крънчове - 10 серии

Храна
Закуска - два карамелени бонбона + круша, не знам какво ми стана, но това ми се дояде :D
Обяд - Картофено пюре с домати и сирене
Шейк след тренировка
Вечеря - ориз с домати и грах

Да се похваля, че най-после почнах да пия вода. Преди течностите, които поемах през деня + вода по време на тренировка не надвишаваха литър. От няколко дена пия по два литра + шейк и вода по време на тренировка ако ми се пие :)

28.10.14
02:41

Днеска много измъчена тренировка заради:
много нерви, три часа сън, 2 лекции, придружени от хрема, кашлица и главоболие + тренировка на гладно

Крака:
1. Глутеус мост 4Х30 15кг
2. Хиперекстензии 4Х20 5кг
Ей ееедно свободно кътче нямаше в тая зала и то по обяд (dull),  едва си намерих местенце за
3. Римска тяга с дъмбели 4Х10 15кг във всяка ръка
4. Лег преса 4Х15
5. Аддуктор 4Х12
6. Прав калф 3Х20

За това стигнаха силите, толкоз, едва се домъкнах до супермаркета после и най-накрая си купих храна. Не мога да повярвам, че банков трансфер на пари отне 5 дена!!!

Храната:
Протеин след тренировка
Обяд - салата с броколи, царевица, мляко и сирене
Вечеря - същата салата и картофи
пфф в мц съм и мноого ми се доядоха мюсли и овесени ядки, та хапнах към 10 часа... :x

Знам, не беше ок нито храната нито тренировката днес, ама пуст инат :(

Мнението беше редактирано от Arlin Ivanova на 28.10.14 02:42.

01.11.14
12:33

Обичайните тренировки преди, да замина но най-после съм си в България и то за цяла седмица. Тъй че, ще ям нормална храна, а не измислен чедър и йогурт :D

Нетренировъчна седмица, на 1 трета от програмата съм!!! (party)

Мнението беше редактирано от Arlin Ivanova на 01.11.14 12:34.

10.11.14
14:36

Не знам дали днес ще ходя до фитнеса. Оказа се, че съм изкарала ангина без дори да разбера и сега се възстановявам. Отново съм на острова, ама кашлицата днес пак ме замъчи малко, затова ако тренирам ще е набирания, лицеви и pistol squat вкъщи. Но от утре нямам търпение да продължа програмата с гръб и малко клек във фитнеса, ще съчетая два дни.

Вчера имах свободно време и се пробвах да направя торта, попринцип не мога да готвя, загарям постоянно дори ориз :D Вкусът е хубав на тортата, но ще работим още над външния вид. Свърши ми ягоово-ваниловото брашно, с него се получиха добре цветовете на блатовете, но останалите се наложи да ги направя с джинджифилово и каквато и боичка да сложех, цветът не хвана. Нищо имам бележка за следващия път. :)

Само не знам как ще го изям, разчитам на помощта на съквартирантите! :D

10.11.14
15:09

Къде се загуби бе дете?  :) Аз така и не разбрах в коя държава си. ???
Толкова си слабичка и фина, не мисля, че трябва да се тревожиш за количеството калории, по-скоро за качеството на храната.
Лично аз започнах да отричам тренировките по график. Освен ако нямаш някакви конкретни крайни цели и постижения (предсъстезателна форма), може да си тренираш ефективно и не толкова стриктно. 2-3 комплексни тренировки седмично и то със собственото ти тяло могат да “спасят” положението, без да се налага да се чудиш и маеш как да се вместиш в режима. Ти си почти начинаеща и много време занапред да развиваш тялото си- силово и визуално.
Това че можеш да правиш пистолети е впечатляващо и самото упражнение е доста натоварващо за бедрата. (Аз не мога без опора/въже- задникът ми тежи :)

10.11.14
15:53

В Англия съм и тук качеството на храната сериозно е под въпроса. :D Затова и менюто ми често е ограничено и не достатъчно разнообразно.

Знам, че трябва да тренирамм по-малко, особено сега като започнах r 8 часа на седмица тренировки по исторически възстановки и ходя по 8 мили на ден заради липса на кола :(
Но е много трудно да намаля натоварването, просто обожавам тренировките с тежести. Амбицирала съм се за покачване на сила и мускулна маса, максимално доближаване до фигура физика, ама ще ми отнеме десетилетия :D

10.11.14
16:11

8 мили - 12.8 кг ??? Това е едно внушително ежедневно натоварване на краката, не го подценявай.
Горната част на тялото ти е очевидно по-слаба, така че може да й дадеш мъничък превес в тренировките.
След дълги години самоубеждаване, че “нищо не може да замени фитнеса”, сега вече знам, че стига да иска, човек може да тренира добре навсякъде с подръчни средства/собственото си тяло. В смисъл - да, най-приятно и полезно да се тренира е в залата, но не винаги има възможност или желание и трябва да се правят компромиси. Така че спокойно може да си съчетаеш “волна” програма, докато си установиш режима на работа и почивка.
Сигурна съм, че можеш да покачиш сила и маса и с упражнения със собственото ти тегло- набирания, планкове, преси, клекове, напади, лицеви и други опори а- абе има поне няколкостотин разновидности на всички тези основните. :)
Поздравления за амбицията!
С удоволствие ще ти чета дневника.

12.11.14
01:46

Днеска - Мнооого зле! И храна, и тренировка.
Храна - 2 парчета торта, малко таратор, шейк и сандвич... Никаква вода цял ден или течности иии...

Тренировка - крака
Клек  - 6Х4-8 - на последната серия се затиснах с 50 кг на четвъртото повторение...С 50 кг можете ли да си представите и не исках да пускам шумно щангата, та я прекарах през врата ми.... Причерня ми и изкарах останалата част от тренировката на магия.
Римска тяга - 5Х4-8 37,5 кг макс..
Седящ калф 4Х10 - 45-50кг Тук добре
Лег прес - 4Х8 - 20-40 кг
Крънчове 8 серии

Не мога да повярвам, че силата ми е паднала с 10 кг, заради почивката ли, заради ангината ли не знам....

Формата вървия някак поне...

Мнението беше редактирано от Arlin Ivanova на 12.11.14 01:47.

12.11.14
11:14

Формата е екстра, ама как си прекарала щангата през врата - не успях да си го представя...

12.11.14
12:28

Не питай, наведох глава за да не мине и през нея :D Следващия път, надявам се да няма де, ама ще пускам назад просто

Пфф, имам мускулна на цялото тяло. Отдавна не бях имала (sun)

12.11.14
22:23

(hug)(hug)(hug)

13.11.14
20:06

Вчера - почивка
Храната - някакъв ориз със сирене и кашкавал, гръцки йогурт и протеин.
Трябва да си купя ядки

Днес - Гърди и гръб
Забравих си маратонките в общежитието и стана късно, затова тренировка вкъщи.

4Х12-15 лицеви опори
5Х1-5 подхват тесни набирания
5Х10 негативни надхват набирания
4Х8 - успородени набирания, смесени и с негативни към края.
4Х10 Повдигане на краката от вис
4Х30 Повдигане на краката от лег

Храната - отново торта, ама я изядох вече, ориз и за вечеря гъби и картофи

14.11.14
23:31

Храната за днес - варена царевица, йогурт, шейк, банан, варени картофи със сирене и йогурт - мнооого ми се ядяха.

Рамена и трицепс

1. Раменни преси с дъмбели 5Х4-8 6-9 кг
2. Повдигане на дъмбел напред за рамо 4Х4-6 6-8кг
3. Разтваряне на ръце встрани 4Х4-6 5-7кг
4. Кофички 7Х4-8 с 7 кг помощ, скоро ще мога и без (party)
5. Разгъване над глава 4Х4-8 3-4кг
6. Повдигане на краката от лег 4Х15-22 4кг

Ооо, открих чудото фоумролер в нашия фитнес и се плъзгах по него след тренировка, много е яко!!! (sun)

17.11.14
16:17

Ей аман от ‘’силни мъже’‘, които не си разтоварват уредите. Две трети от почивката между упражненията ми минава във връщане на дискове по местата им. (dull) Отделно за всеки един, който знае как да тренира в залата има поне 7 които не знаят, само заемат място и се мотат безцелно. Така и не успях да се уредя за клек, тъй като и на трите стойки имаше някакви типове дето се дупеха и единият от които изпълняваше някакъв малоумен комплекс...

Както и да е - крака:

1. Римска тяга - 2 загряващи Х10 - 15кг, 3Х8 35-45 и три по 50 - хубави (sun)
2. Лег преса - 1 загряващо 20кг, 4Х10 25-45кг
3. Прасец на лег преса с натоварване и на квадрицепс - 4Х10 40-45кг
4. Седящ калф - 4Х20 40-55кг (party)
5. Хиперекстензия - 3Х10 5кг - слабо тука, ама пак нямах вода и издъхвах накрая
6. Кик бек - 4Х10 30кг
7. Абдуктор - 4Х10 35-40кг
8. Крънчове

Храната:
Закуска - йогурт с мюсли
След тренировка - двойна доза шейк 50гр
Обяд - миш маш и царевица
Вечеря - миш маш и йогурт

Дайте съвет, моля как да включа крака два пъти в седмицата. Сега сплита ми е пет дневен, мисля, че с шеста тренировка ще стане твърде много. Вървя доста на ден и отделно два пъти в седмицата тренирам и възстановки. Отделно гледам да правя набирания и лицеви през ден. Но много искам да наблегна и на клек и тяга. (wasntme)

17.11.14
18:04

Ами как... лесно :Д Виж колко дни ще ти трябват да се възстановят след първата тренировка и ги включвай.

17.11.14
21:12

Уж един ден ми е достатъчен, ама до колко е разумно да ги комбинирам с горна част?
Много странно, имам мускулна треска само когато сменям програма или не съм тренирала мускулна група повече от седмица и половина. А гледам да не се жаля докато тренирам.

17.11.14
21:31

Никакви проблеми нямаш да ги комбинираш с каквото искаш, единствено съобрази въстановяването. Примерно, ако ги правиш Понеделник пробвай 2-рата трен. да е в Четвъртък, като за начало.

21.11.14
21:35

Последните две тренировки пълна трагедия - залата все натъпкана на МАКС и няма никакво място буквално. Затова съм правила по две упражнения за мускулна група + корем както обикновено. Храната една и съща.
Днес имах възможност да мина по-рано през залата и затова - Рамена

1. Пуш преса 5Х8-5 15-22,5кг
2. Разтваряне встрани с дъмбели 4Х8-4 5-6кг
3. Задно рамо на машина 4Х8
4. Повдигане на диск за рамо 4Х8-4 5-10кг
5. Повдигане на крака от лег 4Х15-20 4-5кг

Ох, нямам търпение да минат 2-3 години, да добия малко стаж и да порасна напълно. Сега на 19 не чувствам, че съм съзряла физически напълно и предполагам, ще разполагам с повече сила след известно време, е ако не оставям тренировките де. Наивни мои разсъждения :D

24.11.14
19:29

Почти на гладно, след мюсли за закуска, към 15 и 30 крака:

Гррр, отново нямаше свободни ракове, едва намерих място за тяга (dull)

1. Римска тяга 4Х10-8 - 30-45кг
2. Мъртва тяга 4Х2-3 - 50-60кг (party)
3. Хиреекстензии 3Х15 5кг тежест - пфф винаги ми причернява след екстензии, не знам защо
4. Седящ калф 5Х10-20 40-70кг
5. Прав калф 4Х10-15 70-100кг
6. Кик бек 4Х10-12 30-40кг
7. Лег преса акцент глутеус 4Х10 60-70кг
8. Крънчове

Храната...абе ще я мислим сега

24.11.14
20:03

Мисля си, че с тази тренировка си претоварваш задната част на бедрата и кръста. Защо правиш двете тяги една след друга в една тренировка? И после и хиперекстензии, тотално да размажеш еректорите ....Не че не може, де, но все пак ми се струва в повече съобразно възстановяването ти.
Може би ти причернява заради ниско кръвно? Можеш ли да си го премериш някъде? Обикновено на младите им е ниско кръвното ;) Прави ги бавни 3-4 сек всяка и контролирани и не  чак до надолу с главата. :)
Мисля, че спокойно можеш да тренираш краката и без рак стойка- с стотиците варианти на клек - с лост от земя или дъмбели или пудовки, машини за бедра, лег преси...
Ми малка си ...
После ще ти се иска да си на 19, ама няма ....
Иначе силата ще се натрупа с времето и стажа, за къде бързаш ???!!! Прогресът не е постоянен,наслаждавай му се.
Силата не е константа има си пикове и спадове- при жените са и хормонално определени - днес ще клекнеш на 80, примерно, следващите 2 месеца може да не ги отлепиш. Голяма работа :)
Ок, ще може да клекнеш на 100-120 някой ден. (може и повече не знам, дано :) ) И после ще се бориш с месеци за всеки половин  кг отгоре на макса си. Разликата между 0 и 100 се преодолява по-бързо, отколкото между 100 и 120. Огледай се- хората около нас тренират с години с едни и същи тежести. Важно е постоянството и желанието  според мен.
Освен това чисто силово и физически ще си най-развита около трийсетте си години.
Има го и момента, в който трябва да избереш дали искаш гърди (естествени :) ) или плочки ...

Изобщо пак ме удари на философия, ще ме прощаваш :)
Просто излагам личното си мнение с най-добри чувства. ;)

24.11.14
20:41

Много се радвам всеки път като прочета подобно градивно мнение (sun) Благодаря ти, от време на време трябва да ми се напомня, че прогресът идва с времето и никое изфорсирано нещо не е добро в дългосрочен план :) Пусто аз продължавам да живея за него и да го търся във всичките му форми. Това за 100те кг го знаех и за развитието след 20 и няколко години. Но нямам търпение да стигна тази точка.
Относно гърдите, откакто почнах да чистя малко, не че съм имала и много какво де, но да речем няколко кг, свалих един размер и нещо бельо, ясно ми е, че ще е по-радикален избор в бъдеще, но предпочитам стегнато тяло пред само гърди и да съм пухкава. :D
Ниско кръвно имам от както се помня, всеки път като съм седяла на едно място повече от 20 минути и стана веднага ми причернява за секунди, но вече съм свикнала с това и не ми прави впечатление даже.
Обожавам класически клек и останалите начини не ми доставят такова удоволствие, но понякога даже няма място и с пудовки да клякам :D
Ще гледам да не бързам толкова, но май засега е по-силно от мен.
Щастлива съм, че си отделила време да коментираш. (sun)

24.11.14
21:10

Мда, ако се разтърсиш, ще видиш, че всички мис Олимпия ( сега физика), бяха и са около и над 30 години. Също фитнес, бодифитнес. Трибойките също. Младостта на шампионките (под 20г) е присъща повече на леката атлетика, кънките и пр. Пътят с тежестите е много дълъг и мъчителен, ако се стремиш към състезателни постижения :)

Мило дете, повярвай ми - всички искаме стегнато тяло, но повечето мъже биха избрали гърдите :)

24.11.14
21:30

казано от Queen Cobra на 24.11.14, 20:03:

Защо правиш двете тяги една след друга в една тренировка? И после и хиперекстензии, тотално да размажеш еректорите ....

Само да уточня, че при правилно изпълнение на Румънската тяга кръста остава неутрален, така че не би следвало да се размазва еректорите.

казано от Queen Cobra на 24.11.14, 21:10:

Мило дете, повярвай ми - всички искаме стегнато тяло, но повечето мъже биха избрали гърдите :)

И с това не съм много съгласен. Аз лично не бих, както и може би около 2/3 от приятелите ми :)

18.01.15
13:15

След почти 2 месеца отсъствие, подноявам записките. През изминалото време имах битови проблеми и доста любовни. Върнах се в България за месец, качих до 53кг, прибрах се в Англия за няколко дена в глад почти, пак съм под 50кг. Всичко станало обаче ме мотивира още повече да продължа напред и да постигна най-добрата форма за себе си, както на физическо, така и на психическо ниво. През цялото време не съм спряла да тренирам, освен на 1ви Януари. :)

Програмата за днес:
1. Концентрирано сгъване за бицепс - 4Х6-10
2. Сгъване с лост - 3Х10-12
3. Скотово сгъване (много внимателно и леко, че така си прецаках лакътя преди време) - 4Х10-12
4. Набиране успореден хват - 6Х4-10
5. Планк
6. Повдигане на краката от лег

+ няколко часово тичане и бой с 20кг броня по мене :D

Храната:
Закуска - 4 банана + протеинов шейк
Обяд - ориз с цедър, салата с броколи и царевица, пълнозърнести крекери или не знам как с водят точно
Шейк след тренировка
Вечеря - може би същото като обяда.

fire.is.my.nature

18.01.15
15:03

Хм, не те ли притеснява, че само на ориз и картофи не си набавяш нужните микронутриенти? Гледам, че киноа/леща/боб и други по-хранителни култури не присъстват в менюто ти. Ядки не виждам често....зелени зеленчуци също...... : ) Пък млякото не е топ храна, която да компенсира с нещо. В дългосрочен план тоя режим може и да ти изиграе лоша шега. Освен тва казваш, че искаш мускули (доколкото прочетох понапред). Ориза и картофите, хляба, млякото нямат перфектен аминокиселинен профил. За да не усещаш този огромен негатив на вегетарианското си хранене и да даваш на мускула материал за растеж, трябва да се информираш как да комбинираш варива, за да получиш пълноценен аминокиселинен профил.

Известни комбинации са:
- боб+кафяв ориз
- боб+леща

Силно препоръчително е да имаш:
- нахут!, киноа, евентуално дори соя, грах в менюто. : )
- много зелени зеленчуци, ядки

Изглеждаш фина и стегната, имаш хубаво тяло :)

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 18.01.15 15:08.

19.01.15
13:57

Мерси за мнението, наистина е полезно и ще поработя в тази насока още днес даже :D
Не обичам много боб за жалост, а проблемът е че никъде не мога да намеря леща тук :(

Храната за днес:
Закуска - мюсли с протеин
Обяд - грах с чедър(не мога без сирена просто :D), пълнозърнести крекери, нещо като таратор с йогурт
Вечеря - ориз, че имам да дояждам, салата айсберг
Следвечерно - 50гр микс ядки

Тренировката - крака, но ще наглася упражненията и реда им според заетостта на стойките и настроението ми :)

fire.is.my.nature

19.01.15
14:06

За боба просто ти трябва добра рецепта за приготвяне! :) Всичко в мексиканска насока + доматени сосове, пикантни неща + приготвяне на фурна много му отиват, а може да си правиш и дип за салата от боб, който като блендираш с други неща няма а го усетиш, че е точно боб.

21.01.15
02:50

Храната за днес:
Закуска - Шейк
Обяд - боб в доматен сос, млечна салата
Следтренировка - Шейк
Вечеря - боб  томатен сос, гъби със сирене
Ядки 40гр

Тренировка
Набирания широк хват  - 5Х10 с асистенция ofc
Гребане - 4Х10 30кг
Тяга - 6Х4-10 40-55кг

И това беше, че трябваше да ходя на лекции :D

23.01.15
17:46

Сряда беше нетренировъчен и днеска май пак, но нещата за вчера.

Гърди
1. Лежанка 5Х6-8 до 30кг
2. Наклонен лег с дъмбели - 4Х10 до 9кг :(
3. Флайс - 4Х6-10
4. Стандартен планк - 5 минути и 18 секунди (sun)

Храната:
Закуска - мюсли
Обяд -аре пак на картофите :D
Следобеда много преглъднях и сандвичи с пълнозърнести хлебчета
Шейк следтренировъчно
Вечеря - Пфф някакви панирани сирена ли какво бяха не знам със айсберг салата

31.01.15
17:48

Имах една почивна седмица и вчера с нетърпение се завърнах в залата :) Уж рамо и трицепс щях да правя, ама и покляках малко, голям мерак просто :D Храната не се е променяла много.

Тренировката:
1. Военна преса - 5Х6-10
2. Повдигане на диск за рамо - 4Х10
3. Разтваряне встрани - 3Х10
4. Кофички - 6Х4-10 - подозирам, че вече мога да правя и без помощта на машина, но предстои а се пробва
5. Абдуктор, но не седнала а на няколко см облегнала се, мн повече го усещам така
6. Клек с пудовка - 4Х20-30 20-32кг (sun) - дробовете не си ги чувствах после
7. Повдигане на крака - 4Х20 4кг

Включих повече ядки в изминалата седмица и салата айсберг :D

31.01.15
18:30

Ехааа! Жесток гръб! Браво! Много релеф, много нещо ! Много обичам гърбове ;)

01.02.15
18:41

Уоу, благодаря, това е голямо признание :) Обаче имам още бая да се набирам докато се доближа дори и малко до твоя :)

12.02.15
00:03

Ох най-после пак се завърнах в залата. След претоварване на левия крак и адска болка при ходене, не можех да тренирам в продължение на няколко дни :/ За сметка на това се набирах и правих лицеви, но си прецаках лакътя някак :D Абе много съм чупена като цяло, все нещо не ми е както трябва, не знам структура ли е, ген ли са тези стави, а такова желание ме влече към големите тежести :(
За вчера: крака

1. Клек - 6Х10-30 - 35-45кг мн слаба работа ама не бях клякала с щанга от почти три седмици и сега усещам познатата приятна болка :)
2. Напади на място с щанга - 3Х20-30 - 25кг
3. Абдуктор - 4Х20-30
4. Седящ калф 4Х10-20 - 60-80кг (party)
5. Планк - 4Х1.5 мин

Днес: Гръб
1. Набиране успореден хват - първо с асистиране 8-10, после 3 без (sun)
2. Тяга - 8Х6-3 - 45-62.5 - хвата не ми държи, ама няма да се излагам с фитили на тия малки кг, я
3. Скрипец 4Х4-8 до 55кг (sun)
4. Крънчове

Всеки ден правех набирания в последната седмица, като ми беше зле крака и стигнах до 3 серии по 5-6 сткритни, обърнат хват :) И 3-4 успореден.

Храната...мн зле, трябва да почна да си готвя и да взимам кутии, че е имало дни да ям по 2 пъти на ден.
Съжалявам за лошото качество на снимките, ама лещите но фотото се прецакаха.

Мнението беше редактирано от Arlin Ivanova на 12.02.15 00:05.

15.02.15
17:51

Уфф вчера ходих с един приятел в неговия фитнес, той е абсолюютно начинаещ, та да му покажа някои упражнения. Ама ей мн се издразних, че не си връщаше  тежестите по местата и между сериите постоянно с телефона в ръка, скарах му се няколко пъти де. За какво е дошъл да тренира ли, да се размотава ли.  :/

Та- рамена и трицепс
1. Раменна преса с дъмбели - 4Х8-10
2. Хеликоптер - 5Х6-10
3. Повдигане на диск - 4Х8-10
4. Военна преса - 3Х6-8
5. Трицепс на скрипец - 5Х6-10
6. Френско сгъване - 3Х8-10
7. Сгъване за трицепс, над глава - 3Х8-10
8. Повдигане на крака с дъмбел за корем 3Х20
9. Крънчове
10. Планк

Мисля скоро да сменям програмата, ще ми се да опитам нещо ново. :)

Закуска - мюсли с банан
Обяд - салата с броколи и царевица, пълнозърнест хляб
След тренировка - протеинов шейк с мляко, банан и боровинка като добавки, адски вкусно стана
Вечеря - Млечна салата (sort of) и боб с гъби в доматен сос
След вечеря - 70гр ядки със стафиди

17.02.15
11:08

Пак съм болна, пълната програма отново. :/ Писна ми вече, днеска мислех да ходя да правя крака, ама дясното коляно ме боли и имам полет след няколко часа....
За вчера по домашно.

1.250 клека на 5 серии, почнах предизвикателство.
2.5Х6-8 лицеви опори
3.4Х5-6 набирания
4.планк
5.Някакви разтягания - направо не мога да повярвам колко съм вдървена от фитнеса, не се бях разтягала от месеци сигурно :D

01.06.15
12:44

Uppdate!!!

Не съм вегетарианка вече, проядох месо миналата седмица, тъй като набавянето на протеин стана мн трудно. В процес на качване съм, от няколко месеца си следя калорииния прием и макротата и има значително подобрение. Почнах да тренирам и олимпийски щанги и се зарибих страшно много честно казано, сега трябва да си намерия и щангети, че с маратонки за бягане не става. Най-после съм и 57кг, никога не съм била толкова много, така че съм повече от доволна, но смятам да спра на 65. :)
Цел - бавно и възможно най-чисто покачване на мускулна маса, без пренебрегване на силата.

Тренировка - крака (почваме седмицата тежко :D)
1. Заден клек
2. Преден клек
3, Snatch
4. Clean and jerk
5. Екстензии
6. Прав калф

Килограми не знам още, тъй като имах само една почивка вчера, а и бедрото ми е претоварено, та ще видим докъде ще го докарам...

Храната: мляко с ориз и канела, 400гр пилешко без сос, 400гр ориз, йогурт, протеинов шейк с овесени ядки и мляко, айсберг салата с 2 домата.  - може и още нещо да добавя, че е вероятно да огладнея по някое време :D
2л вода с лимон забравих :D

Добавки - bcaa, l-glutamine, creatine, vitamins, glucosamine.

Мнението беше редактирано от Arlin Ivanova на 01.06.15 12:46.

04.03.16
14:02

Реших че е време за равносметка иии малък/голям ъпдейт!!

Преди 5-6 месеца реших да се състезавам в бикини фитнес през май месец тази година. Почнах да се готвя доста сериозно, смених режим,тренирах тежко трибойски, почнах сериозен бълк, направих график - с малко зор ще се пусна на 6 състезания тази година, но да видим, купих и почти всичко с изключение на сценичен бански (даже бижута и екстеншъни имам :D)  Та тази зима ударих 68кг :D чак аз не мога да го повярвам още!! От Февруари почнах чистене и сега съм 60кг стабилно.
Сега следват високо интензивни трренировки в супер серии, водя си дневник, старая се да държа ниско въглехидратите, не си позволявам и чийт дей даже и правя кардио всеки ден наклонена пътека мин по 20 до 30 мин. 
Обаче има малък проблем Ноември месец миналата година основахме трибойски клуб в университета с няколко приятеля и решихме да се пуснем на национално между университети състезание, което е следващата седмица. Реших нищо да не променям в програмата, тъй като темповите с които чистя са добри засега. Даже мисля да не зареждам следващата седмица преди състезанието. Честно да си кажа повече се притеснявам за трибоя, отколкото за бодибилдинга.. :D В момента съм във възможно най-слабата си фаза и няма да съм много конкорентнал Пускам се в категория между 57кг и 63кг, пък каквото стане  :D

Очаквани лифтове:
- Лежанка : 50кг
- Тяга : 110-112кг
- Клек : 67,5-70 (направо ме е срам от клека мн жалък :D )

Прикачвам снимки на сегашната форма от преди 2-3 дена.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1