Body & mind log: living in a magical reality

Прескочи до:
Kenny

09.02.15
01:31

Прилича на сопол върху ряпа

Мнението беше редактирано от Kenny на 09.02.15 01:33.

09.02.15
05:33

Все ми е странно, защо когато човек няма какво да каже, пише думи, които дори не се свързват в смислено изречение?! Не е ли далеч по-лесно да не напишеш нищо?

Kenny

09.02.15
12:18

Всеки с чуденките си. Някои пък се чудят дали всички био йоги сте злобнички като усойници ?

Мнението беше редактирано от Kenny на 09.02.15 12:18.

09.02.15
12:56

Кени, инжинера не ти върза и тука  ли реши да мацаш? :) Като ти е скучно - почни пак да водиш дневник: “тренирам/не тренирам” ...

Kenny

09.02.15
13:15

казано от Мартин . на 09.02.15, 12:56:

Кени, инжинера не ти върза и тука  ли реши да мацаш? :) Като ти е скучно - почни пак да водиш дневник: “тренирам/не тренирам” ...

Марги може да не ме разбира, но маркетинг гурутата, които тачи биха си прибрали перките. Иначе си прав, че се мотая, но съм в синхрон с тенденциите, просто съм пионерче :д

Kenny

09.02.15
13:43

Примерно Вик, понеже лайква насам натам където ме критикуват. Вик, това което те държи в много добра форма, а тя е такава, не е кросфитът ( тренировъчна методика, която няма да коментирам), а вярата ти в определена концепция, която поддържаш с набор от взаимосвързани звена на практическо ниво - под общ знаменател става дума за психология, а слизайки в по-голяма дълбочина, това е определено съотношение от убеждения ( а може би внушения, може би сте под въздействието на внушения, но не го осъзнавате? ) оставащи константни поради невро и бихомичен баланс в определена рамка. Кросфитът е едно нищо, сам по себе си. Йогата е едно нищо. Здравословното хранене е едно нищо. Но какво ли знам аз. Вие си знаете. Сега Марги може би ще покаже колко е извисена и балансирана, като изпляска нещо злобно ? Дали ? Предположете.

п.п Въпросът е дали не сте ограничени от комфорта на рамките и дали те не са причината за дискомфорт (в случая с Марги)

Мнението беше редактирано от Kenny на 09.02.15 13:57.

09.02.15
14:01

казано от /// на 09.02.15, 13:43:

Примерно Вик, понеже лайква насам натам където ме критикуват. Вик, това което те държи в много добра форма, а тя е такава, не е кросфитът ( тренировъчна методика, която няма да коментирам), а вярата ти в определена концепция, която поддържаш с набор от взаимосвързани звена на практическо ниво - под общ знаменател става дума за психология, а слизайки в по-голяма дълбочина, това е определено съотношение от убеждения оставащи константни поради невро и бихомичен баланс в определена рамка. Кросфитът е едно нищо, сам по себе си. Йогата е едно нищо. Здравословното хранене е едно нищо. Но какво ли знам аз. Вие си знаете. Сега Марги може би ще покаже колко е извисена и балансирана, като изпляска нещо злобно ? Дали ? Предположете.

Здрасти, (три чертички)!

Изказванията ти в началото на страницата бяха груби и непредизвикани. Факт. Вероятно с цел предизвикване на определена реакция. Подбудите не мога да коментирам, а и не желая да ги научавам.

Не помня да съм търсил съзнателно да харесам коментари, насочени срещу теб. Нито те познавам, нито съм имал някакви дискусии с теб. Щом съм лайкнал, значи съм имал причина да харесам конкретния пост.

Мнението ти за избора на Маргото и моя милост по отношение на физическата ни активност е без особено значение, независимо от трудносмилаемия начин на изразяване.

Предполагам, че Марги ще пожелае разчистване на последните мнения (вкл. моето).

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Vic на 09.02.15 14:01.

Kenny

09.02.15
14:05

Демонстрираш това, за което говоря, Вик.
Човек да вярва е може би едно от най-важните неща. Въпросът е в какво избираме да вярваме. Трийте. И дерзайте както си знаете.

09.02.15
15:04

Много ме забавлява Кенката :D

Дай ги малко по-замотани горните изречения, че тия прекалено лесно се разбират.... ако ме разбираш ;)

И накрая задължително се завършва с “да, точно така, аз това го очаквах” :D

09.02.15
18:09

Ти, другарю чертички, ми изглеждащ на един не само неинформиран, но и такъв със сериозни проблеми с личността човек.
Нямаш никаква идея какво представлява йога, нито какви са хората, които “тача” и от които се уча. Нямам си и понятие защо решаваш да се врежеш в нечий дневник и да започнеш да ръсиш безумия, но ще те помоля, когато решиш отново да го правиш, това да не бъде моят.
Относно извисеността и йогата, не се притеснявай, аз нямам такива претенции - имам още много път докато започна напълно да игнорирам идиоти като теб, и вярвай ми, ако можех, бих ускорила процеса.
Това че се занимавам с йога съвсем не означава че трябва да се държа като овца и да се съгласявам с всичко. Най-великите йога учители са били бунтари и не са се подчинявали на закостенели разбирания. Разбира се, че не мога изобщо да се меря с тях, просто го вмятам като потвърждение на горното.
Изразявам се саркастично не защото се мисля за нещо повече от другите, а защото се надявам по този начин отсрещната страна да си размърда малко каквото е останало между ушите.
ПП: Блажка няма как да не подкрепи нещо, което е срещу мен. Очаквам още поне един глас. ;) Много сте готини. Жалко че изобщо не ме бърка.

п.п Въпросът е дали не сте ограничени от комфорта на рамките и дали те не са причината за дискомфорт (в случая с Марги)

ПП2: Какви рамки и какъв ми е случая?!?! Още едно прекалено сложно за моите възможности изречение. МОля те, изразявай се така че дори и аз, ограничена от комфорта си да те разбирам.

Мнението беше редактирано от Margi на 09.02.15 18:14.

09.02.15
18:24

Понеделник, 09.02
Движение:
Ащанга - почивка
по време на работа - 5-6 серии от по 3 махови набирания (толкова мога да направя без да се напъвам)
малко л-ситове
разтягане с ластик (x-strong), за да не се пребия ;)
изометрично бутане над глава
изометрични напади (с дърпане)
след работа, вкъщи: силови стойки на ръце...все още избягвам да ги правя на работа, защото колегите не са ми свикнали и предизвиквам учудване дори с елементарни разтяжки (като да си докосна пръстите на краката ;) )

Добавки:
АК, вит. Ц, метил Б9, рибено масло, мравки, суров Д3 (последните две вчера забравих да пия, дано днес се сетя)

Храна:
след ставане (04.50) - топла солена вода
09.00 - шейк* от бадеми*, чай*(пау д’арко*+ родиола*), какаова паста*, рейши*, кокосово масло*, мед*
12.30 - крем* от авокадо, какаова паста*, кокосова захар*, чиа*
17.30 - вино*, морков и черна ряпа в зехтин, домашен я. оцет*; няколко маслини, омлет от 3 яйца и малко бри в гхи*; шейк* от тиква и подправки; рожково брауни*, шоколад
по-късно - закваска*

Мнението беше редактирано от Margi на 09.02.15 20:09.

09.02.15
21:28

казано от Vic на 09.02.15, 14:01:

Вик, ти пък! Как да се изтрие такава ценна дискусия? Имаш ли представа колко се смяхме? Направо ми оправи  деня. :D Дами и господа модератори, моля не я трийте! :)

Не знам за другите, но аз с радост бих яла/пила често от тези “сополи”. :D

09.02.15
21:41

казано от Вероника Налбатска на 09.02.15, 21:33:

Не знам за другите, но аз с радост бих яла/пила често от тези “сополи”. :D

И аз така смятам да правя. Открих че ги продават на работа, така че започва голямото ядене на сополи. (sun)

10.02.15
13:08

казано от Vic на 09.02.15, 14:01:

Примерно Вик, понеже лайква насам натам където ме критикуват. Вик, това което те държи в много добра форма, а тя е такава, не е кросфитът ( тренировъчна методика, която няма да коментирам), а вярата ти в определена концепция, която поддържаш с набор от взаимосвързани звена на практическо ниво - под общ знаменател става дума за психология, а слизайки в по-голяма дълбочина, това е определено съотношение от убеждения оставащи константни поради невро и бихомичен баланс в определена рамка. Кросфитът е едно нищо, сам по себе си. Йогата е едно нищо. Здравословното хранене е едно нищо. Но какво ли знам аз. Вие си знаете. Сега Марги може би ще покаже колко е извисена и балансирана, като изпляска нещо злобно ? Дали ? Предположете.

Здрасти, (три чертички)!

Изказванията ти в началото на страницата бяха груби и непредизвикани. Факт. Вероятно с цел предизвикване на определена реакция. Подбудите не мога да коментирам, а и не желая да ги научавам.

Не помня да съм търсил съзнателно да харесам коментари, насочени срещу теб. Нито те познавам, нито съм имал някакви дискусии с теб. Щом съм лайкнал, значи съм имал причина да харесам конкретния пост.

Мнението ти за избора на Маргото и моя милост по отношение на физическата ни активност е без особено значение, независимо от трудносмилаемия начин на изразяване.

Поздрави!

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Бе тоя младеж по едно време не беше лошо момче, какво му става...и аз не разбирам, ама смях голям пада:)

10.02.15
13:35

Марги, нямаше как да пропусна, както и ти не пропускаш да лайкнеш нещо срещу мен :* This is the salt of bb-team! Enjoy :D

P.S. Всъщност пратиха ми го на ЛС във facebook и инстинктивно от смях натиснах “like”

Мнението беше редактирано от Блажка на 10.02.15 13:36.

Kenny

10.02.15
14:05

Prof. Kenny Bro, ще правя семинари облечен в пончо и ще ви уча как да ядете солети без сол и конгоджански джанки. Релижион за скотове.

10.02.15
15:30

Понеже съм пропуснала “сеира”, интересува ме от къде си набавяш зелени кокоси? В наш Ловеч има само зрели и водата им отдавна е вкиснала. Въпреки това си купувам от време на време- ако са на добра цена. Ще прощаваш незнанието ми, но зелени ли изглеждат?

10.02.15
17:19

казано от /// на 10.02.15, 14:05:

Prof. Kenny Bro, ще правя семинари облечен в пончо и ще ви уча как да ядете солети без сол и конгоджански джанки. Релижион за скотове.

Ахааааа, къде бил проблема...пончото:) А ако облеклото е бяла престилка ще ти е по-комфортно предполагам.
Скотове досега не сме били, някаква прекалена агресия си насъбрал. Дано успя да я поизлееш и да се успокоиш:)

10.02.15
23:04

Абе, вие нормални ли сте? Толкова ли нямате друг живот, че си пращате безсмислени дискусии от форум по фейсбук? Пончота, престилки...какво значение има в какво е облечен човек, щом знае много?!
Мира, кокоса го вземам от бара на работа - в София. Докато бяхме в Плевен, такава “екстра” на пазара не съм срещала.
Айде, между простотиите да вмъкна и отчет:

Вторник, 10.02
Движение:
сутринта - Ащанга 2 - 70 минути
преди това - обръщане на раменете, колелце за корем, от стоеж, докъдето мога
през деня
обръщане на раменете, скрипец, силови стойки, сгъване за псоас, на кабел, шпагати

Добавки:
АК, вит. Ц, метил Б9, рибено масло, мравки, суров Д3

Храна:
след ставане - топла солена вода
08.00 - шейк* от чай*(пауд’арко+родиола), какаова паста*, мака*, рейши*, мед*, кокосово масло*
10.30 - сусамов тахан* с мед*, какаови зърна*, пчелен прашец*, лимонов сок
13.30 - още една доза от шейка*
17.00 - моркови, цвекло в зехтин, домашен я. оцет*, авокадо, каперси, шоколад
20.00 - 4-5 какаови зърна, сок от алое
23.00 - закваска* преди лягане - тинктури МГВ, клеева

11.02.15
21:23

Сряда, 11.02
Движение:
Ащанга 2 - без тик токс, около 65 минути
през деня - доста раздвижвания - шпагати, разтяжки, обръщане на раменете, лежане върху медицинска топка, фоумролер (последните две ми станаха навик орез последната седмица, просто забравям да ги впсивам)

Добавки:
АК, вит. Ц, метил Б9, мравки, Д3, забравих си рибеното масло :(

Храна:
след ставане - шейк* от чай*(пау д’арко+родиола), какаова паста*, кокосово масло*, мед*, рейши*
11.00 - лешников тахан* с мед*, пчелен прашец*, какао*, лимонов сок
13.30 - 10-тина какаови зърна* и горе-долу толкова кашу
17.30 - шейк* от тиква, цвекло, зехтин, дом.я.оцет*; 3 варени яйца; 30-тина грама бри; 50-60 гр рожково брауни*, 5-6 какаови зърна*
21.00 - 1 бонбон линдт, закваска*

12.02.15
23:12

Четвъртък, 12.02
Движение:
Ащанга 2 - до Карандавасана + 3 х Урдва Данурасана, обърнати, финални
през деня на няколко пъти - лежане върху медицинска топка, колкото издържа

Добавки:
АК, вит. Ц, метил Б9, рибено масло, суров Д3, мравки

Храна:
08.00 - шейк* от чай* (коприва* + хвощ), какаова паста*, рейши*, мака*, мукуна*, кокосово масло*, мед*
11.30 - сусамов тахан* с мед*, какао*, пчелен прашец*, лимонов сок
14.00 - шейк* от какао*, хлорела*, мента, малко зехтин, мед*
17.30 - шейк* от тиква, цвекло, зехтин, домашен ябълков оцет*; жасминов ориз* с люта чушка, нигела, куркума, каперси, гхи*; шоколад
22.45 - закваска*, 10-тина кашута
преди лягане - клеева тинктура с МГВ и малко мед, разтворени във вода

13.02.15
15:30

Петък, 13.02
Движение:
Айенгар йога при Кристос - една от най-приятните ми и пълноценни практики досега. Улучих деня за обърнати пози (inlove) ...направо ме смачка старчето. (sun) Даде ми стойка на ръце с необичайни позиции на дланите, накара ме да “легна” върху стената с длани прилепени към ъгъла и, за да си поправя стойката. Отне ми 10-15 подскачания за да успея да се задържа дори. ;) Накара ме да направя и Пинча Маюрасана с дланите нагоре, “натискай с палците надолу” вика...как да натискам, като раменете ще се сцепят?! Много яка практика. На моменти докато ме наместваше, бях буквално пред свличане, не знам как устисках, накрая нямах търпение да дойде ред на Шавасана.
следобед - поздрави А и Б през много стабилни силови изправяния + още няколко подскока в стойка на ръце по начина, по който я правих днес.

Добавки:

Храна:
08.00 - вода от зелен кокос*, крем от зелен кокос* с какао*, мед*, чиа* (h)
11.00 - какаови зърна* и тинктура от шизандра*
13.00 - дегустация на симбиотични кисели млека* и разяснения относно про и пребиотици от хора в бели престилки, не в пончота (принципно не ме бърка как се обличат хората, щом имат да кажат нещо, което ме интересува, слушам ги)
15.30 - зелен чай* и 2 глътки вода от зелен кокос*
вечерта (в компанията на Съни, надявам се) - цвекло, ряпа в зехтин, домашен я. оцет*, stir fried брюкселско зеле, доста кашкавал* и овче сирене*, брауни* сладко от ябълки и дюли, шоколад, вино*
закваска*
преди лягане - клеева тинктура с МГВ и мед* в чаша вода

Прекрасен ден. :)

Мнението беше редактирано от Margi на 14.02.15 20:53.

13.02.15
16:47

Много е готино да се учиш и слушаш хората, които са разработили, внедрили и подобряват може би цялата гама продукти от един бранш. И да, мисля че белите им престилки предполагат достоверност, нали така беше...:)))))

13.02.15
17:01

казано от slavko на 13.02.15, 16:47:

И да, мисля че белите им престилки предполагат достоверност, нали така беше...:)))))

Предполагат, да. Всъщност, по-голямо доверие имам на хората в пончота, на тези, които ходят боси и на тези, които стоят с главата надолу. Знанията са някак едновременно по-комплексни, и по-детайлни, събирани от много места, включително и от хора с престилки. Не разбирайте погрешно, ценя знанията на съвременната наука, просто не са пълни.

Мнението беше редактирано от Margi на 13.02.15 17:03.

13.02.15
17:04

Глей сега какво става...:)))

13.02.15
19:48

казано от slavko на 13.02.15, 16:47:

И да, мисля че белите им престилки предполагат достоверност, нали така беше...:)))))

Аз пък, ценя знанията на медицинските сестри... когато са без престилки... :)

14.02.15
19:47

Събота, 14.02
Движение:
Ащанга 2, до Карандавасана + 3 х Урдва Данурасана + обърнати и финални
през деня: доста фоум ролване, лежане върху мед. топка, разтягане с ластици, измислих си и много добър вариант на Урдва Данурасана с помощта на ластик, ще се ползва често :)
сауна - 15-20 минути + инфрачервена сауна - 10-тина минути, в обедната почивка :) ...добре че беше сауната, малко ми поомекнаха гърба и краката, голяма мускулна треска от йогата на Кристос вчера :x

Добавки:

Храна:
07.00 - сусамов тахан* с какаови зърна*, мед*, пчелен прашец*, лимонов сок
11.00 - шейк* от вода от зелен кокос*, тинктура от шизандра*, какаова паста*, рейши*, мед*, кокосово масло*
13.30 - зелен чай* с някакви много силно ароматни цветя
14.30 - шепа смесени кашу и какаови зърна*
18.00 - вино*, салата от 3 вида лълнове*(едните домашно отгледани) с дом. я. оцет*, зехтин; малко от вчерашните зеленчуци в зехтин, 3 филийки Вита с кашкавал*, препечени на фурна; торта гараш, домашно брауни*, редче шоколад...този месец за пръв път от много месеци имам типично ПМС меню...не ме кефи много, явно покрай местене, работа и други промени в начина ми на живот и хормоните са се поразбъркали
малко след това - 2-3 лъжици симбиотично мляко* и 2-3 хапки хляб с тиквено семе

Мнението беше редактирано от Margi на 14.02.15 20:23.

15.02.15
18:58

Неделя, 15.02
Движение:
Ащанга 1 - 75 минути
разходка със Съни във Витоша (sun)

Добавки:
АК, вит. Ц, метил Б9, рибено масло, Д3

Храна:
10.00 - шейк* от чай*(жен шен* + пау д’арко), какаова паста*, много мака*, рейши*, по-малко мед*, кокосово масло*
12.30 - крем* от авокадо, какао*, мед*, candlenut*
след разходката - чайче* с мед*
18.00 - вино*, шейк* от тиква, цвекло, зехтин, дом.я.оцет*; жасминов ориз* с подправки*, каперси, маслинова паста; 50-60 грама пушен кашкавал*, сусамова халва, 3 бонбона линдт

Оказа се че в София е доста трудно човек да си напълни изворна вода. :( Съни ни заведе до извора в Горна Баня, където течеше от една чешма, там чакаха около 5 човека, всеки с по 5-6 10 литрови туби. Обиколихме и намерихме друг извор, на центъра на Горна баня, там също имаше огромна опашка, но за около 20 минути успяхме да се вредим. (party) Не знам, басейни ли пълнят с минерална вода тези хора?!
Иначе, ходихме до едно от реномираните йога студиота, за да си търся нещо, което в момента го нямаше, обаче въпреки не-особената дружелюбност към не-клиенти, успяхме да поразгледаме. Ужасно претенциозно и напудрено място, където потник за йога струва 160 лв след 30% намаление...няма нищо лошо, ама инструкторките им изглеждаха разплути и болнави, и въпреки това връщаха хора, защото нямало места за часа.

16.02.15
17:49

Петък, 16.02
Движение:
почивен ден от Ащанга, но направих поздрави и пози от стоеж към обед, защото утрешната практика е под въпрос
през деня:
дърпане на кабел за хип флексорите
изометрии на напад с пудовка (16)
1 мин планк
още 1 мин планк с краката на TRX, а ръцете на обратната страна на босу
повдигане на таза до полу-стойка на ръце с краката на TRX
л-ситове от вис
лежане на медицинска топка...имам напредък - вече лежа на 6 кг-овата ;) Не че е от значение тежестта и, просто е с доста по-голям диаметър от останалите.

Добавки:

Храна:
05.30 - 2 кивита
07.00 - шейк* от чай*(жен шен* + пау д’арко), какаова паста*, кокосово масло*, мед*, рейши*, мукуна*, мака*
08.30 - сусамов тахан* с мед*, пчелен прашец*, какаови зърна*, лимонов сок (половин от дозата, която си бях взела на работа)
11.00 - другата половина от тахана с неща
13.00 - 5-6 кашута и още толкова какаови зърна*
17.30 - цвекло, ряпа, земна ябълка в зехтин*, домашен я. оцет*; 40-тина грама овесени крекери с авокадо, маслинова паста; още 40 грама крекери с масло* и сладко то ябълки и дюли; халва, 3-4 хапки брауни*

Мнението беше редактирано от Margi на 16.02.15 20:47.

16.02.15
17:51

Марги, не всеки има време да ходи често за вода :)
Аз когато ходя съм с 45 шишета по 11 и 10 литра :P

16.02.15
17:55

Прав си, просто съм свикнала там откъдето пълним вода да има най-много един човек освен нас. :)
Твоят басейн вероятно е олимпийски, с толкова туби.... :D :D :D
ПП: Кажи къде пълниш вода, да не ходим там. :)

Мнението беше редактирано от Margi на 16.02.15 17:56.

16.02.15
19:32

Едно село близо до Хисар, но повечето пъти ходя преди да съмне. . . по това време няма други луди :D
Особено в студа.

17.02.15
23:34

Вторник, 17.02
Движение:
Ащанга 2 - до Карандавасана + обърнати и финални
колелце за корем - две серии от колене до пълен лег по лице, и две от стоеж, към стена
фоумролер и лежане на мед. топка, доста

Добавки:
АК, метил Б9, рибено масло, аспирин вит. Ц

Храна:
08.00 - шейк* от чай*(пау д’арко, жен шен*, канела*), какао*, рейши*, мака*, мед*, кокосово масло*
11.00 - лешников тахан* с мед*, какаови зърна*, пчелен прашец*, лимонов сок
14.30 - шейк* от киви, нар, зехтин*, чиа*
16.30 - земна ябълка, цвекло в зехтин*, дом. я. оцет*; 100 грама пушен кашкавал*; крем супа* от коприва, орехи*, зехтин*, подправки; шоколад
23.30 - чай коприва* и хвощ
преди лягане - вода с мед*, клеева тинктура и МГВ

Я да се оплача публично. Днес денят започна зле. :( Прекарах 40 минути на кучия студ пред скапаното американско посолство само за да ми откажат виза, съответно това отменя събитието, за което бях толкова ентусиазирана, а именно - ежегодна конференция по въпросите за функционална медицина, хранене и т.н. Визата ми беше отказана от 150 килограмова “дама”, чиято брада преливаше директно в корем, която явно не се изкефи нито на факта че съм треньор и с това си изкарвам прехраната, нито на това че отивам да слушам за здравословни неща. Като ме пита за работата и причините за пътуването, дори не си направи труда да ми зададе друг въпрос.
Освен това, явно това че по цял ден разцъквам из последния етаж на мола и се облъчвам с какво ли не, не ми се отразява добре на хормоните - най-свирепото ПМС приключи за да започне най-гадния МЦ от около година насам. Цялата се чувствам подпухнала и нервна, неистово ми се яде захар и като цяло, свинска история...което може и отчасти да се дължи на приключението от сутринта.
Т’ва е за днес, намрънках се.

Мнението беше редактирано от Margi на 17.02.15 23:47.

18.02.15
00:13

От досегашният ми опит с визи съм на мнение, че решението се взима предварително. Просто има една графа хора “евентуални емигранти” и ти явно спадаш към тях. По принцип това са хора, за които смятат, че спокойно могат да си изкарват прехраната там и биха могли да се устроят по- добре отколкото в родината, тоест колкото и парадоксално да звучи колкото по- необразован, толкова по- лесно се взима виза. Вместо да се ядосваш може да го приемеш за комплимент :)

18.02.15
08:38

Ами, причината, която ми беше изтъкната е, че прекалено отскоро съм на настоящата си работа. Няма как да съм от по-дълго, при положение, че започнах почти незабавно след като се преместихме в София.
Не ме впечатляват ласкателствата от американската държава в България, тъй като дефакто, аз финансирам тяхната система без те да ми оставиха нищо насреща. Няма как да не се ядосвам, защото това беше събитие, което от няколко месеца чаках с нетърпение и ентусиазъм. Ако се провеждаше в Индонезия или Бангладеш, щеше да ми е по-приятно да пътувам до там, но уви, провежда се в Ориндж Каунти.

18.02.15
10:44

Марги,
защо не говориш с организаторите на събитието да упражнят някакъв натиск евентуално?

18.02.15
20:43

казано от Joyplovdiv на 18.02.15, 10:44:

Марги,
защо не говориш с организаторите на събитието да упражнят някакъв натиск евентуално?

Защото решението не подлежи на обжалване. Така гласят Хамериканските правила. :x

18.02.15
20:56

Сряда, 18.02
Движение:
новолуние - без Ащанга
колелце за корем - от колене и от стоеж
разтяжки
изометрично дърпане в напад
лежане на мед. топка, ролер

Добавки:
АК, аспирин, метил Б9, рибено масло, суров Д3, мравки

Храна:
08.00 - шейк* от чай*( корпива* + хвощ), какаова паста*, рейши*, тинктура шизандра*, мед*, кокосово масло*
09.30 - сусамов тахан*, с мед*, какаови зърна*, пчелен прашец*
14.00 - шейк* от нар, киви, зехтин*, чиа*
15.30 - земна ябълка, цвекло, ряпа, в зехтин*, домашен ябълков оцет*; омлет от 3 яйца, с каперси и маслинова паста; шоколад
20.30 - 2 хапки халва, протеинов шейк на елби с малко какао*, 50 гр бял шоколад, 30-тина гр кашкавал*...в този ред ;)

19.02.15
12:39

Четвъртък, 19.02
Движение:
Ащанга 2 - до Карандавасана, + 3 х Урдва Данурасана + обърнати + финални
поздравите през силови стойки, ето това: https://www.facebook.com/video.php?v=994841683878793&pnref=story
само че на три от поздравите успях да скоча обратно по същия начин, видео после

Добавки:

Храната после.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1