04.02.2015г.
Храна:
09:00 - овесени ядки с кисело мляко, чия и стафиди;
14:30 - пилешка пържола, домати;
18:00 - 100гр. шоко-фурми;
19:30 - киноа с магданоз и краставица;
22:30 - пилешка пържола от бут в було, краставица, сварен/о/а киноа с морска сол, няколко бадема;
Течности:
Чай - 2,5л;
Добавки:
Рибено масло, сминдух, трън, витамин Ц, витамин Д, алфа ГФХ;
Раздвижване:
65 х клек със собствено тегло;
50 х крънчове;
40сек х планк;
6 х лицеви опори;
Йога мама + бебе (предстои в 12:30)
Моето момченце е вече на три месеца...
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 05.02.15 09:42.
ахаххах, амииии търсихме, търсихме...и ласо търсихме, ама нА, не намерихме :D Нищо, ще търсим още!
05.02.2015г.
Храна:
10:00 - овесени ядки с кисело мляко и стафиди, три фурми;
13:00 - пилешка пържола в було, киноа, няколко фурми;
16:00 - краставица, бадеми;
17:30 - кашуево масло, лешников тахан;
20:00 -
22:30 - омлет с кашкавал и магданоз, салата от леща с магданоз, салата от моркови, варени яйца, китайско зеле, кашкавал, краставица;
Течности:
Чай - 3л;
ВОда -—-;
Добавки:
Витамин Ц, Витамин Д, рибено масло, трън, сминдух, алфа ГФХ;
Раздвижване:
Днес почивка от всички предизвикателства, но с 6,5 кила на ръце нагоре-надолу, не е като да съм се обездвижила :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 05.02.15 17:43.
06.02.2015г.
Храна:
10:00 - овесени ядки с топла вода и стафиди, три фурми;
13:00 - свински котлет, салата от леща, салата от моркови и варени яйца, бадеми;
16:00 - фурми, райска ябълка;
18:00 - фурми;
19:00 - бадеми;
22:30 - свински котлет, салата от броколи, леща и магданоз, салата от киноа, краставица и магданоз;
Течности:
Чай - 3л;
ВОда -—-;
Добавки:
Витамин Ц, Витамин Д, рибено масло, трън, сминдух, алфа ГФХ;
Раздвижване:
70 х клек със собствено тегло;
100 х крънчове;
7 х лицеви опори;
40сек х планк;
Дано някой ден изплюя съчетанието мазнини-въглехидрати от менюто си, може би тогава ще ми се видят плочките, които нямам :D
06.02.15
20:16
Тази пък!
Много си напреднала с клековете! :)
Открих и място, където да ги правя без коляяното да опъва, не е съвсем безопасно, ноооо...в банята, докато се къпя :Д:Д:Д Явно се нагрява хубаво и е чудесно! :Д:Д:Д
07.02.2015г.
Храна:
10:30 - овесени ядки с мед и стафиди, накиснати в топла водичка (доста по-вкусно ми е от с кисело мляко);
16:00 - разни колбаси, кашкавал, питка, телешко и говеждо от капама (мооооозъъъък! ньом, ньом);
22:30 - киноа с магданоз и краставици;
Течности:
Чай, вода, нектар от праскови - не съм следила количествата, но покривам минимума от 2,5л;
Добавки:
алфа ГФХ, сминдух, трън, витамин Ц (2гр.);
Раздвижване:
75 х клек със собствено тегло;
50 х крънчове;
17 х лицеви опори;
40сек х планк;
+ (моля да се отбележи!!) 1 х пълно стриктно набиране с тесен надхват;
Тече ми носът, надути са ми сливиците и мисля, че причината е един зъб, кой в деня на сватбата счупих, почиствайки го с конец за зъби :D :D :D Tа въпросният зъб е за преглед, ама нали не можеше да се снимам и да се лекувам по време на бременността, а откак съм родила....каакто и да е :D
08.02.2015г.
Храна:
10:00 - киноа с краставици и магданоз;
15:00 - телешко от капама;
16:00 - цял бял шоколад;
21:30 - телешко кюфте, пилешко от капама, дроб;
Течности:
Чай + вода - около 2,5л;
Добавки:
Алфа ГФХ, сминдух, витамин Ц, витамин Д, трън;
Раздвижване:
Няма - много ми беше зле от зъба, носа и гърлото.
09.02.2015г.
Храна:
09:00 - банан;
12:00 - телешко кюфте, зеленчукова крем супа, фурми;
15:00 - зеленчукова крем супа;
18:00 - телешко кюфте, кашкавал;
19:00 - фурми;
22:00 - лещена крем супа, телешко кюфте;
Течности:
Чай + вода - около 3л;
Добавки:
Витамин Д, витамин Ц;
Раздвижване:
180 х клек със собствено тегло;
105 х крънчове;
105 сек х планк;
27 х лицеви опори;
Тежа 51кг. Това значи, че съм на разстояние 1кг от предродилното си тегло и 3кг от идеалното си тегло. Не мога да се сетя кога се мерих, а не ми се рови, но от предишното мерене съм с минус 2кг. Не може да се каже, че е само мускул сваленото, защото от предното мерене се движа доста повече. Така, че предполагам, че напротив, качила съм някой друг мускул. Бе започвам да се харесвам :D И да се гордея със себе си. Чувствам се чудесно. Предполагам, че кърменето доста помага в редукцията на теглото.
Наваксах си предизвикателствата от вчера, макар малко да ги пообърках - днеска било почивен ден от клековете, а утре от крънчовете, затове утре ще почивам и от двете, а днес направих и за днес. Чувствам се доста по-силна.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 09.02.15 20:00.
10.02.2015г.
Храна:
12:00 - овесени ядки с кисело мляко, чия, годжи и стафиди, фурми;
13:30 - дроб, кашкавал;
17:00 - суджук, масло от кашу;
фурми;
22:00 - свинско бон филе;
Течности:
Чай - 500мл (до момента);
Вода - 1,5л (до момента);
Добавки:
Витамин Ц, витамин Д, сминдух, трън, алфа ГФХ;
Раздвижване:
15 х лицеви опори;
60 сек х планк;
10 дена гостуваме на нашите в Борово. Доооста е приятнооооо. Дамянче е много щастлив тука. Размишлявах за изпитите. Не успявам да уча, затова се пускам и каквото стане. Без очаквания. В момента повече ме вълнува, че уча някого да си държи главата (на което вече научен,де), да се смее, да слуша музика, да говори, да седи, да прави гимнастика.
И аз, като Мирела, трябва да предприема някакъв тип емоционално предизвикателство. Мисля, че трябва да се изразява в това да престана, да спра, да преустановя тази безумна, но невъзможна за контролиране, емоция към човешки постъпки, които не си струват емоцията. Да спра да си нарушавам вътрешния мир. Много ми е трудно. Аз просто не съм човек, който казва “не ми пука” и хоп, спира да ми пука. Не мога да не се разтреперя от невъзможността да възприема как може човешкото поведение да стига до такива невиждани висоти на наглост и безочие. Не мога да подмина, не мога да не забележа, не мога да си затворя очите, не мога да кажа, че не ми пука...от поведението на хората. Петият месец щях да пометна именно заради такава емоция към човешко поведение. Десо едва не ме наби, защото обръщам внимание и искрено страдам от поведението на хората, вместо просто да подмина. А сега...да, не съм мръднала ни на милиметър оттогава, все така треперя емоционално и скалпът ми гори при вида на човешата наглост.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 11.02.15 12:11.
11.02.2015г.
Храна:
11:00 - овесени ядки с кисело мляко, годжи, стафиди и чия;
13:30 - дроб, краставица, свинско бон филе;
фурми;
16:00 - боза “Хармоника”;
18:00 - каша от червена леща;
22:00 - каша от червена леща, свински котелет;
Течности:
Вода - 2л (до момента), от които 500мл топла с морска сол на гладно;
Чай - 500мл (до момента);
Добавки:
Витамин Ц, витамин Д, сминдух, трън, алфа ГФХ;
Раздвижване:
60 сек х планк;
60 х крънчове;
105 х клек със собствено тегло;
15 х лицеви опори.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 12.02.15 11:00.
12.02.2015г.
Храна:
10:00 - овесени ядки с кисело мляко, стафиди и годжи, две био (това като го напиша даже ми се повръща от тази машина за пари, ама ...) кокосови сладки;
13:30 - дисертче “fiTneski” (Весс ме почерпи, идентифицирах кашу, ядки и фурми, ноооо не мога да кажа какво имаше, беше супер вкусно!);
17:00 - свинско бонфиле, кашкавал;
фурми;
22:00 - пилешка пържола;
Течности:
Вода + чай - около 3л;
Добавки:
Витаин Ц, витамин Д, сминдух, трън;
Раздвижване:
110 х клек със собствено тегло;
95 х крънчове;
17 х лицеви опори;
90 сек х планк (лакти);
5x5 планк (длани) -> планк (лакти) -> планк (длани) -> лицева опора;
Аууу, днес ходихме на “ръчно направено” феста в НДК. Изтекоха ми очите, с моята страст към ръчно правени бижута. Отнесох някои неща и се запознах с една дама, дизайнер на бижута, на чиито творби съм заклет фен. Тези дни, благодарение на моя благоверен, се сдобих с поредното чудо, излязло изпод ръцете й. Сега съм си набелязала едни хербаризирани Иглики - пръстен и обеци - с бижутерска смола! Майко, същинска прелест!!!
На феста срещнахме Весс, с нейните прекрасни fiTneski изделия! Пожелаваме й много успех, защооотоо...аз не гледах хората, а сергиите и когато окото ми попадна на познатите “fiTneski” картончета-етикети, очите ми започнаха да търсят Весс. Направила е първата крачка към успеха, стискаме й палци, на нея и нейните невероятни хранителни изкушения!
После направихме гигантска разходка в Южния парк и накрая кацнахме в Борово, където асансьорът беше развален, та се наложи да влача кош, количка и дамянец 5 етажа!!! Ад! дообре, че съм заякнала, иначе мое чудо, та ничие.
Нека видя как ще приключа февруарските предизвикателства и мисля да продължа през март с някои нови, по-стабилни елементи. Жалко, че се налага да бъда толкова внимателна в натоварването. Иначе вече се чувствам възстановена достатъчно, за да се разбия! :D
Мисля, че тези предизвикателства са един чудесен начин за контролирано леко конфортно натоварване, която да ме държи далеч от силна мускулна треска, като същевременно подготвя тялото ми за връщане към стария режим на натоварване. Така или иначе, живот и здраве, чак през есента ще мога да се товаря стабилно, затова ми се струва, че е добре да приложа плавен преход и вработване, тип подреждане на тялото. Намирам си различни предизвикателства, под различни форми на съчетания между лицеви опори, крънчове, планк, клекове, напади и набирания. С тях лека полека, без насилие и болка, и най-вече без бързане, ми се струва, че ще постигна това, което ми е в главата като представа.
Във връзка с връщането - вчера сестра ми си почистваше коНФютъра за преинсталация и откри тази невероятна снимка :D Като я гледам, ми е трудно да повярвам, че това съм аз, че това е моят корем. И една снимка от времето, в което вече имах контракции :D И се опитвах да установя дали има начин, позиция, в която да не ме боли :D
казано от karfi4ka на 12.02.15, 21:37:
12.02.2015г.
Храна:
Като я гледам, ми е трудно да повярвам, че това съм аз, че това е моят корем. И една снимка от времето, в което вече имах контракции :D И се опитвах да установя дали има начин, позиция, в която да не ме боли :D
Не си ти когато си бременна/камо ли пък с контракции/...............и аз имам такива снимки. УжасТ
13.02.2014г.
Храна:
10:30 - парче киш, курабия от овесени ядки, бял шоколад и сушени плодове - от “Ръчно правено” Феста;
14:00 - овесени ядки с кисело мляко, стафиди, годжи;
17:00 - кашкавал, шунка;
19:00 - бъркани яйца със сирене и червен пипер;
Течности:
Чай + вода - около 3л, но предстои още;
Добавки:
Сминдух, трън, витамин Ц;
Раздвижване:
45 х крънчове;
20 х лицеви опори.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 13.02.15 19:14.
14.02.2015г.
Храна:
14:00 - овесени ядки с кисело мляко и стафиди, орехи;
17:00 - вешалица, зеле, моркови, няколко картофа;
19:00 - жито, една фунийка с шоколад, един мини еклер, една хапка домашен тутманик;
Течности:
Вода + чай - около 2л;
Добавки:
Сминдух, трън, алфа ГФХ;
Раздвижване:
130 х клек със собствено тегло;
70 х крънчове;
90сек х планк;
20 х лицеви опори;
3х5@30кг, 3х5@25кг х скрипец с надхват;
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 14.02.15 22:38.
15.02.2015г.
Храна:
12:00 - овесени ядки с кисело мляко и стафиди, орехи;
15:00 - пилеяки гърди, зеле, моркови;
16:00 - сладолед;
18:00 - нар;
21:30 - задушен заек, супа от папуда (боб мунг), варен телешки език;
Течности:
Вода + чай - около 3л;
Добавки:
Сминдух, трън, витамин Д;
Раздвижване:
135 х клек със собствено тегло;
90сек х планк;
20 х лицеви опори;
6х5@30кг вертикален скрипец с успореден хват;
6х8@25кг хоризонтален скрипец;
Прекрасен ден.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 15.02.15 20:19.
15.02.15
19:13
Това от 16:00 ч какво е? :)
Браво за течностите и прогреса в тренировките - видно е! :)
15.02.15
19:14
казано от Вероника Налбатска на 15.02.15, 19:13:
Това от 16:00 ч какво е? :)
Не е това, не е това... марули са... :D
15.02.15
19:42
Фу бе Веронико!!! Аз изядох 400 грама чист сладолед!!! Дори нахраних цяла банда врабчета.
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 15.02.15 19:43.
15.02.15
19:54
Може да съм ви досадна, но един ден ще ми бъдете благодарни и ще оцените моята загриженост, заинтересованост и стриктно следене!
Защото, ако ме нямаше мен, щеше да настане хаос! Сега поне не го правите често, а ако започнете - с едно мое подмятане, колкото и да не си признавате, 100% се замисляте и това намалява шанса на другия ден пак да си вземете!
Изобщо, аз съм много желан-досаден-истински приятел!
Благодаря за вниманието!
Да, да, така е, ти си чудесен прЕател! Ние го оценяваме! И те обичаме! И сладоледа обичаме :*
16.02.2015г.
Храна:
12:30 - домашна юфка;
14:30 - фурми;
17:00 - жито, орехи;
18:30 - пастърва в йена със зеленчуци;
21:30 - крем супа от тиква, телешки език;
Течности:
Вода + чай - 3л;
Добавки:
трън, сминдух, витамин Д, витамин Ц;
Раздвижване:
——————-
Гостуването в Борово се удължава заради моя зъболекар. Имам още три кариеса за поправяне, два от които шиечни! В тази връзка - на моето чАдо му никнат зъби и е ужасен киселяк! А тия ръце не мога да му ги изкарам от устата! Май ще намазваме венците с домашна ракия... Хубавото на удължения престой е, че ще посетя залата на Раковски още пооонееее 4-5 пъти, живот и здраве. В събота пък сестра ми и кандидат-зет ми ще ходят да карат ски на Витоша и се чудя дали и ние да не се присъединим за разходка или Дамянец е още твърде мъничък. Ще ми се да се качим на лифта и да разцъкаме на хубав вздух, ама ще видим дали е удачно. Трябва да видим и моята компаньонка от бременните ми витошки разходки, а.к.а. Кольо Пияндето, какво мисли по въпроса :D :D :D
16.02.15
20:27
Ба... студено, мокро... а и в събота имам спортно мероприятие (пенсионерско). :D
казано от Кольо Пияндето на 16.02.15, 20:27:
Ба... студено, мокро... а и в събота имам спортно мероприятие (пенсионерско). :D
Дообре, бабче :* Виждам, че не искаш да си подобряваш инсулиновата чувствителност :D :D :D
Здрасти, karfi4ka! Само да кажа, че следя какво правиш, радвам ти се :) и тъкмо бях написала неактуален коментар - дано не си го прочела преди да го редактирам хаха :D
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Venelli на 16.02.15 20:51.
казано от Venelli на 16.02.15, 20:47:
Здрасти, karfi4ka! Само да кажа, че следя какво правиш, радвам ти се :) и тъкмо бях написала неактуален коментар - дано не си го прочела преди да го редактирам хаха :D
Поздрави!
Здравей, радвам се на положителното ти отношение, благодаря :) Не успях да прочета, но сега трябва да ми кажеш какво беше написала, защото ми е любопитно :D
Хаха, ами като зъболекар бях забелязала, че в един пост се оплакваш от някакъв зъб и нямаше как да не се опитам да помогна. Но след това прочетох развитието и се засрамих от прибързания си въпрос. Както и да е, в случаи, че някога имаш въпроси относно тези неща, да знаеш, че съм насреща. :)
Оооо, това е мнооого мило от твоя страна. Аз има ужасни зъби, достойна съм за описание в учебник по стоматология, има всичко, обикновено започвам с пулпит :D Не знам как съм се отървала само с 3 кариеса от последното ми посещение на зъболекар, което беше..преди 4-5 години :D Разбира се това е защото в устата ми от възможни 32 зъба имам 4 извадени мъдреци, 10 корони и 4 фасети :D :D :D Не знам защо точно реших да споделя тази информация, амаа дано Диамантеца вземе зъбите на татко си :D
Много благодаря за това, че мога да задавам въпроси, много е мило и ще се възползвам. :)
Днес бяхме на консултация! Въпреки подозренията ми, че отново ще ни се скарат, че Диамантецът е надебелял повече, отколкото трябва, ни похвалиха. Аз се притеснявах понеже фактически изобщо не му намалих яденето, а му увеличих движението - много повече опити за пълезене (преди всяко хранене по поне 15 минути), гимнастика от всякакви видове и варианти, масажи, танци, манци - и се чудех дали схемата ми да яде същото количество, но да се движи повече, като гори повече енергия, е проработила. Е, проработила е! Качил е 750гр. (разбира се в статистиката трябва да е 500, ама айде сега :D). Пак му надупчиха бедренцата, явно има висок праг на болка, защото само прирева лекинко. Надявам се, макар да е нормално и обратното, да не вдига температура и да не се чувства дисконфортно. Преди него имаше една малка шушулка, на около два месеца, на кяото също биха ваксина, леле как плака това същественце, сърцето ми се късаше като го слушах, никога преди чужд детски плач не ме е каал да ми се насълзяват очите, егаа ти хормоните.
Отчета ще си го въведа после, като си направя предизвикателствата, ‘щото имам и от вчера да наваксвам, че киселякът вчера не ми даде възможност.
Пробвах някои стари дрехи, почти във всичко си влизам, имам сааааааамо една любима бяла тясна рокля, в която не влизам на гърдите, а на ханша я опъвам твърде, но тя е една от най-малките ми дрехи, размер 32, да кажем, че в момента съм 34. Отделно, преди да забременя в любимата ми Dika имаше зверско намаление и си бях купила една много яка, бяла, права, доста тясна пола, за пролетния и есенния сезон, която така и не можах да облека, понеже забременях. Пробвах я, размер XS, стои ми чудесно. Проблем обаче е това, че макар да влизам в дрехите, например в спортния си розов клин не се харесвам, защото съм придобила някаквъв страшно неприятен целулит, който прозира. А и краката ми...по тях има доооооооста работа, която не може да се свърши без драстично сваляне на мазнини, което пък не мога да си позволя до края на тази година. И все пак, 15 дни от предивзикателството, а има, има резултати по тЕлОто. Коремчето приятно е започнало да се очертава, макар все пак да има и една разтегната кожа, на която трябва време, не е много, но трябва още време и... още крънчове и планк. И паласките са понамалели, има напредък, но и работа. Прави ми се малко кардио, интервално, ноооо към момента ми е забранено. Ще чакам за това.
Нашата семейна тема - миньони - се пренесе и върху Диаманта:
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 17.02.15 15:36.
17.02.2015г.
Храна:
08:30 - овесени трици с кисело млякко и стафиди;
12:00 - кашкавал, орехи, фурми;
19:00 - риба в йена, жито с орехи, фурми, парче погача;
Течности:
Вода + чай - 3л;
Добавки:
Раздвижване:
————————-;
Не успях да си направя предизвикателствата и сега ми се натрупаха три дни наведнъж. Въпреки надеждите ми, Дамянец вдигна температура и съм си легнала с него в 21:00, след като го нахраних, а се прибрахме вкъщи в 19:00. Вдигна 38,1 градуца и дадох Панадол, въпреки, че не исках, но ме беше страх да го оставя, защото тенденцията беше към покачване.
казано от karfi4ka на 18.02.15, 07:03:
Вдигна 38,1 градуца и дадох Панадол, въпреки, че не исках, но ме беше страх да го оставя, защото тенденцията беше към покачване.
Над 38 при малко дете/бебе си е време за антипиретик - при тях нещата могат да се развият за минути, а е доста стряскащо да видиш започващо с 4 число на термометъра...
Боби, аз също така ги видях нещата. Не знам дали сруг път съм писала, но не обичам много лекарствата, почти не пия такива и много бих искала да имам смелостта и най-вече да знам кога да НЕ давам такива на Дамян. Но засега нито имам преценка, нито мога да поема тази отговорност.
18.02.2015г.
Храна:
06:00 - овесени ядки с скисело мляко и сафиди;
14:00 - жито, орехи, заек, сирене;
18:00 - сирене, орехи;
22:30 - варено яйце, задушени зеленчуци с яйце и извара, луканка, кашкавал, няколко био крекера;
Течности:
Вода + чай - 3л;
Добавки:
Сминдух, трън;
Раздвижване:
290 сек х планк;
265 х крънчове;
140 х клек със собствено тегло;
72 х лицеви опори;
Ууууу, предизвикателствата от три дни в един...малко излязох от здравословното!!! Няма повече така да правя, но ми беше съвестно да пропусна предизвикателствата!
ООобачеее искам да се похваля - две стриктни набирания с подхват!!! Юхууу! Вече няма болка в корема, доста е заздравен, предполагам, че и скрипецът от събота и неделя има своето значение. Мно’У яко!!!
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 19.02.15 11:42.
Само да споделя, няма да цапам много в дневника Игличе :*
Честно казано не знам кое е по-малкото зло, парацетамол или ибупрофен, но аз при нужда се доверявам по-често на Нурофен. При него основната съставка е ибупрофен.
Лично мнение разбира се :)
Ааа, Веси, благодаря :* Това не е цапане, аз съм благодарна за съвети в тази свръхнова за мен сфера :)
казано от Веселина Иванова на 18.02.15, 14:59:
Само да споделя, няма да цапам много в дневника Игличе :*
Честно казано не знам кое е по-малкото зло, парацетамол или ибупрофен, но аз при нужда се доверявам по-често на Нурофен. При него основната съставка е ибупрофен.
Лично мнение разбира се :)
В големи дози и двете са хепатотоксични. В малки дози - сравнително безобидни. Но и нашият “детски” опит ни кара да предпочитаме Нурофен - не заради риска, а заради ефективността. Детските сиропчета с парацетамол са с толкова ниска концентрация, че не действат изобщо. Бяхме попадали само на едно българско на Софарма, което правеше нещо. Затова Нурофен.
А при екстремно високи темеператури (както казах, виждали сме и 40 градуса на термометъра) все още си прибягвам до течен аналгин (метамизол).
Да да, точно и аз затова ползвам повече Нурофена, заради ефективността. За сега Слава Богу не ми се е налагало да прибягвам до течния аналгин, дано не ми се налага де...Иначе, когато се е налагало да редувам едното с другото защото на 4 часа почва да качва пак Т малкия, съм предпочитала Ефералган на свещички. Доста по-бързо действа от Панадола, а съставката е все парацетамол.
18.02.15
17:33
Обаче Ибупрофена се дава след 3 месец. До тогава няма избор освен Парацетамола.
Дамян е на 3 месеца и 16 дни. Да сменя ли Панадола, евентуално, ако днес пак вдигне?
Наскоро имахме проблеми с температурата, като стигаше до 39.2 - комбинирахме през 3 часа панадол и нурофен. До 6 месец се оправяхме само с панадол. Високата температура с вода и оцет не можахме да я смъкнем, но се яйчен белтък (разбит, напоени чорапки) стана доста бързо. Нахвърлям идеи, които са проработили за нас.
едит: педиатър ни е препоръчвал Хексалгин (пак е аналгин) в критични ситуации, но не сме го пробвали. Казват, че можело да предизвика алергични реакции, надявам се да не се налага да се стига до там.
Мнението беше редактирано от Мартин на 18.02.15 18:19.
Много благодаря :) И аз се надявам да не се стига до там, но е хубаво да имам идеи от патило :) Засега не качва температурата, но очаквам да качи. На едното му краче има локална реакция от ваксината, слагам някви коол пачове, дано премине скоро това нещо!
19.02.2015г.
Храна:
11:30 - овесени ядки с скисело мляко и сафиди;
14:30 - миш-маш;
Течности:
Вода + чай - 3л;
Добавки:
Раздвижване:
75 х крънчове;
155 х клек със собствено тегло;
25 х лицеви опори;
5х8@30кг х хоризонтален скрипец;
5х8@25кг х вертикален скрипец с успореден хват;
Сестренцето загледа Дамянеца, за да ида до залата. Имам да направя още едни 150 клека от вчерашния ден, защото ги вписах във вчерашното раздвижване, защото си писах отчета, когато само те бяха останали и планирах д аги направя, но после усетих умора в краката и ги оставих за днес, така, че ги махнах от вчера. Дали ще ги направя днес, не се знае, зависи как са ми краката по-късно.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 19.02.15 19:29.