03.01.06
20:06
Значи искам да си поръчам протеини по интернет и се спрях на страницата на Нутрим. Пратих заявка както си му е реда, но май няма ефект ... Някой пробвал ли го е това? Работи ли въобще? Насочете ме нанякъде.
03.01.06
20:20
[quote author=“mincho666”]Значи искам да си поръчам протеини по интернет и се спрях на страницата на Нутрим. Пратих заявка както си му е реда, но май няма ефект ... Някой пробвал ли го е това? Работи ли въобще? Насочете ме нанякъде.
работи, аз съм си поръчвал от сайта на Нутрим. но ще трябва да изчакаш около седмица 8)
03.01.06
20:29
А как плащаш? и как става доставката? Защото мисла да си взема 3кг протеинче и искам да е сигурна работата ...
04.01.06
11:42
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Еми на сайта пише всичко какво питаш глупости нали си го гледал.....
ако пишеше всичко нямаше да питам.
къде пише как става доставката? с куриер ли? ако да с кой куриер? по поща ли? колко време след като съм пуснал поръчката ще реагират?
04.01.06
17:21
[quote author=“mincho666”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Еми на сайта пише всичко какво питаш глупости нали си го гледал.....
къде пише как става доставката? с куриер ли? ако да с кой куриер? по поща ли? колко време след като съм пуснал поръчката ще реагират?
пращат ти го с наложен платеж. в пощата ти пристига едно листче на което пише че имаш пратка и трябва да си я вземеш, отиваш в пощенската станция, разписваш се, даваш парите и ти дават протеина :wink:
[quote author=“mincho666”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Еми на сайта пише всичко какво питаш глупости нали си го гледал.....
оффффффф
Пише всичко но кой да чете ами тука какво пише http://www.nutrim-bg.com/shop/cart.aspx?gid=67
Темата е приключена