Поръчка на протеини по интернет

Темата е заключена.
MI

03.01.06
20:06

Значи искам да си поръчам протеини по интернет и се спрях на страницата на Нутрим. Пратих заявка както си му е реда, но май няма ефект ... Някой пробвал ли го е това? Работи ли въобще? Насочете ме нанякъде.

DO

03.01.06
20:20

[quote author=“mincho666”]Значи искам да си поръчам протеини по интернет и се спрях на страницата на Нутрим. Пратих заявка както си му е реда, но май няма ефект ... Някой пробвал ли го е това? Работи ли въобще? Насочете ме нанякъде.

работи, аз съм си поръчвал от сайта на Нутрим. но ще трябва да изчакаш около седмица 8)

MI

03.01.06
20:29

А как плащаш? и как става доставката? Защото мисла да си взема 3кг протеинче и искам да е сигурна работата ...

04.01.06
00:00

Еми на сайта пише всичко какво питаш глупости нали си го гледал.....

MI

04.01.06
11:42

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Еми на сайта пише всичко какво питаш глупости нали си го гледал.....

ако пишеше всичко нямаше да питам.
къде пише как става доставката? с куриер ли? ако да с кой куриер? по поща ли? колко време след като съм пуснал поръчката ще реагират?

DO

04.01.06
17:21

[quote author=“mincho666”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Еми на сайта пише всичко какво питаш глупости нали си го гледал.....

къде пише как става доставката? с куриер ли? ако да с кой куриер? по поща ли? колко време след като съм пуснал поръчката ще реагират?

пращат ти го с наложен платеж. в пощата ти пристига едно листче на което пише че имаш пратка и трябва да си я вземеш, отиваш в пощенската станция, разписваш се, даваш парите и ти дават протеина :wink:

04.01.06
17:22

[quote author=“mincho666”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Еми на сайта пише всичко какво питаш глупости нали си го гледал.....

оффффффф

Пише всичко но кой да чете ами тука какво пише http://www.nutrim-bg.com/shop/cart.aspx?gid=67

Темата е приключена

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1