Някой пробвал ли е EVERBUILD Cryo Beef Amino ?

Темата е заключена.

26.02.15
13:37

копи-пейст

“EVERBUILD пуснаха на пазара новата формула аминокиселини Cryo Beef Amino. Изненадващото е, че го направиха без предварителни изявления и реклама, а суплементът е наистина революционен. Както се подразбира от името, аминокиселините са с телешки произход. За разлика от повечето подобни продукти обаче, те не са извлечени от телешко месо или отпадни продукти, а чрез екстракция, хидролиза и двуетапно изсушаване на стерилни говежди еритроцити. Разликата е, че Cryo Beef Amino са по-богати на незаменими аминокиселини и BCAA (особено на левцин), което ги прави с достапо-висока биологична стойност (97%!) от телешкия стек, суроватъчния протеин и други източници на аминокиселини.
Освен това, те са пречистени от излишното желязо и съдържат минимално количество колаген. Ниската молекулярна маса ги прави много бързо усвоими, като навлизат в кръвния поток буквално за минути.”

Темата беше редактирана от karlo на 26.02.15 23:28.

04.03.15
16:19

Хахахахах това вече ме уби.И след 1 бърз химичен анализ разбираш,че си си купил екстракт от говежди подирки :Д

05.03.15
11:52

Едва ли някой ще може да ти даде мнение след като го е пробвал, тъй като до колкото разбирам продукта е нов. Който иска, нека ги дава за тест и нека сподели лабораторния анализ после. Аз мисля да си ги пробвам по старомодния начин - чисто и просто за да видя дали действат и дали наистина са по-добри от останалите аминокиселини.

Този суплемент ми напомня на Blood Amino на PLASMEX (има ги и в БГ), с разликата, че тези на плазмекс са извлечени от кръвни протеини от животински източник, без да се уточнява какъв. Сравнявайки аминокиселинния профил по етикета обаче, левцина в тези на плазмекс е с много ниско съдържание в сравнение с другите аминокиселини, докато лецинът в евърбилда е аминокиселината с най-високо съдържание.

Освен blood amino-то на Plasmex, съм пробвал и чернодробните телешки аминокиселини на universal. Честно казано, не забелязах разлика във възстановяването и ефекта между тези два продукта, но определено бяха по-добри от суроватъчните или млечните аминокиселини, които съм пил. Сега ще пробвам тези от еритроцитите и се надявам наистина да са по-добри от всичко останало.

05.03.15
15:28

Аз ги пия вече седмица, не усещам нищо освен, че ми потъмниха изпражненията.
Да ви кажа чесно, притеснявам се какво вкарвам в тялото си с тия големи черни хапчета ... направо се чудя на акъла си защо ги поръчах.

Ето още малко копи-пейст от чисто новите “ненагласени” ревюта под самия продукт :

“От седмица приемам тези телешки аминокиселини и мога да кажа, че нямат абсолютно нищо общо с измислените телешки аминокиселини на универсал и на масъл медс. Преди съм пил по 20 таблетки от въпросните и нищо не усещах все едно си ям бонбони. От тези приемам по 4 преди тренировка и по 4 веднага след тренировка и кипя от енергия. Явно като ги извличат от еритроцити на теле влияят и на издръжливостта, защото въобще не се изморявам като тренирам. Възстановяването след тренировката е страхотно - няма болка, няма мускулни трески. Може би си въобразявам, но ми действат много добре и на настроението ми. Много съм позитивен и ведър през целият ден тоест правя си извод, че като са комплексни аминокиселини действат и на това, а не като бцаа-то само на възстановяването. Нямам търпение да видя крайният ефект, но до момента работят просто страхотно и тренировките ми вървят много по-добре от преди. “

“Здравейте, маняци. Аз съм Боби от Бургас и реших да напиша това ривю,защото съм много впечатлен от този продукт. Постоянно следя продуктити,които се предлагат на пазара и съм горе-долу в час- кое е ново,кое е ефективно, нова формула стара формула. След като излезнаха веднага си ги поръчах,защото първо,че по състав са доста добре,второ че са единствените такива аминокиселини,които са извлечени от червени кръвни телца. Усвояват се супер бързо,а ефекта се усеща дори и след първата доза. До сега съм пил няколко вида- и бцаа и комплексни на оптимум нутришън,унивърсал, дайматайз, пил съм и разтворими - модърн бца,но най-силен ефект имат тези аминокиселини. По време на тренировка усещам доста добро напомпване и издръжливост,а след тренировката много добро възстановяване. На следващия ден минимална мускулна треска. усещам значително повишаване на силата,откакто започнах да го приемам. също така съм доста тонизиран и енергичен. И това е само от няколко дни прием... не ми се мисли какво ше стане след като изпия цялата опаковка. Препоръчвам горещо! Поздрави “

Да се смея ли да плача ли ....  :)

06.03.15
10:56

Честно казано тези твои безмислени мнения ми изглеждат много по-”ненагласени”. Я пусни реална твоя снимка в лице с аминотата да видим дали наистина ги пиеш. Дори и да е така - ти какво очакваш да усетиш от 1 седмица аминокиселини ..... или си много заблуден или просто се правиш на такъв .... А щом се съмняваш какво вкарваш в тялото си, защо въобще си си ги купил? Щом според теб това е грешка, пусни един химичен анализ както предложи Padre поне да не повторим и ние твоята грешка ако има разминаване с етикета.

06.03.15
12:23

Бих ги предпочел пред комплексните аминокиселини на пазара заради бързото им усвояване. Допада ми просто факта ,че не са протеинов концентрат на таблети (Beef Amino, 2700, втората генерация Aminomax). Предвид деривата им според мен е нормално да имат тъмен цвят. Много водещи марки злоупотребиха с това да пускат аминокомплекси, които дори не са хидролизати, камо ли пептидно свързани аминокиселини.

Мнението беше редактирано от Strelok91 на 06.03.15 12:26.

Личното ми мнение е, че едни аминокиселини трябва да се усетят от първия път откъм възстановяването на тялото. Особено при по-тежки тренировки, качественият продукт се усеща веднага.

06.03.15
13:30

казано от Александър на 06.03.15, 10:56:

Честно казано тези твои безмислени мнения ми изглеждат много по-”ненагласени”. Я пусни реална твоя снимка в лице с аминотата да видим дали наистина ги пиеш. Дори и да е така - ти какво очакваш да усетиш от 1 седмица аминокиселини ..... или си много заблуден или просто се правиш на такъв .... А щом се съмняваш какво вкарваш в тялото си, защо въобще си си ги купил? Щом според теб това е грешка, пусни един химичен анализ както предложи Padre поне да не повторим и ние твоята грешка ако има разминаване с етикета.

Кое ми е нагласено ? Копирам и пействам информацията за този “революционен продукт” директно от сайта на магазина който ги предлага. Не е позволено да прилагаме линкове, но това всеки лесно може да провери.
Какво да усещам и какво да не усещам от суплименти мисля, че ми е ясно, ползвам ги от 2003-а.
За купуването на тези аминокиселини, може да се каже, че не съм давал пари, тъй като магазина имам натрупани “кредити” и ги осребрявам в добавки регулярно.
Признавам си, че подходих импулсивно и ги метнах в кошницата без да му мисля много, в последствие направих ресърч в гоогле за тая иновативна марка Евърбилд и стигнах до българското име Стефан Грамадников, където вече нацяло съжалих за похарчения генериран кредит. Сега стана ли ти ясно Сашко ?
Пари за химични анализи нямам, ако ти имаш, да ти пратя една шепа таблетки ? А всъщност аз не се съмнявам в несъответствие в амино профила и етикета, аз се съмнявам изобщо какъв е тоя боклук с форма на таблетка.

06.03.15
17:24

Първо пиеш, после проверяваш кво пиеш - супер логика в последователността на действията. Браво, много си личи, че ползваш добавки от 2003 .... Нищо лично, но както казах в предния пост - или се правиш на супер начинаещ или наистина си такъв.

08.03.15
01:00

Напълно съм склонен да се съглася с мнението на karlo. След щателно ровене из интернета и аз намерих доста странна и противоречива информация на тази “американска” фирма Evebuild nutrition. https://trademarks.justia.com/791/48/eb-everbuild-79148617.html или http://trademark.markify.com/trademarks/ctm/eb+everbuild+nutrition/012271938/?lang=bg.
Изведнъж собственик се указва българин с имената Стефан Веселинов Грамадников а представител, кореспондент  или какъвто там се води е BOJINOV & BOJINOV LTD :    http://www.trademarkia.com/ctm/ctm-correspondent-bojinov—bojinov-ltd-1-34500
и като цъкнеш на линка с това име излиза още една “американска фирма ” по долу Haya Labs !? И какво правим сега? Двеот най продаваните фирми Haya Labs и Everbuild nutrition се указва че излиза ,че ни лъжат с произхода си. Ок добре , нямам нищо против да е Българска фирмата , ама ако ни лъжат с това , то какво означава за етикета и съдържанието ??? Дали съответстват? И не само това ! Ами процеса на производство на тези продукти с които се тровим ? И не го пиша с цел анти реклама или нещо подобно! А го пиша защото се чувствам излъган !!!!! И ако искате мога да ви направя цяла фото сесия със всичките ми продукти който имам вкъщи и с двете марки . В момента пия протеина на EB. Купих си и голямата кофа 4.5кг. и малката разфасовка 2.3кг. Пия и креатина HCL на Haya labs. Отделно имам закупени други продукти както за мен , така и за приятели на въпросните марки. Особено на EВ протеина!  Да на вкус е добър , но какво от това? Разтваря се много бързо , но не усещам засищане както при повечето протеини. Като възстановяване не мога да кажа още нищо , защото сега отворих малката опаковка от 2.3 кг и я пия от не повече от 4-5 дни.    Гледам рекламата която им правят и като ги чуя и изпитвам доста смесени чувства! Нищо против нямам , за мен важното е да действат и нека споделят каква технология на производство използват и къде изобщо и в коя държава става това ?????  Бе въобще Българска му работа какво да ви кажа !? Лъжат ни за всичко , ми дано не ни тровят поне и барем малко да отговаря етикета на съдържанието  :((((((

п.п. Надявам се някой по просветен относно произхода на тея фирми да пише , аз каквото видях ви го споделих !

08.03.15
01:44

Друго интересно забелязвам като потърсиш лицето Стефан Грамадников какво излиза е “ФБ” https://bg-bg.facebook.com/public/Стефан-Грамадников и къде работи конкретното лице. Струва ми  се, че почнаха яко да си пакетират по гаражите.

08.03.15
02:03

Добре де, хора, аз не рабирам защо изобщо някой ги пробва тия марки - даже и да не знаете, че са български, което автоматично, за съжаление, ги прави доста съмнителни, толкова ли няма доказали се марки на пазара, че да пробвате разни неизвестни, които ги има само по балканските сайтове? Поне да бяха по-евтини, а те даже въпреки липсата на оскъпяване от доставка са на същата цена като топ производителите... вярно доста ги рекламират ама все пак само с мускули не става, дет викаше един познат - не може да има само тука(посочва десния бицепс), требе и тука(посочва левия). :)

08.03.15
10:57

Не е виновен този, който яде баницата, а този който му я дава! Ако не стадах от излишна съвест, можех да изкарвам прехраната си много по-лесно, че и отгоре. ;) Щях да кажа от такива като вас, ама щеше да е много грубо. :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 08.03.15 10:59.

Моля да ни извините, но както и преди сме казвали, не желаем форумът (и екипът ни в частност) да е страна в спорове от подобен характер, особено когато става дума за конкурентни марки. Затова ще архивираме темата.

Дали наличната информация е вярна или не - вярвам, че вече знаете как и може и сами да проверите това.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1