28.02.14
00:30
Колебая се коя от двете марки да избера. Имат ли разлика в качеството или са аналогични ? Качествени ли са ?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 28.02.14 00:34.
28.02.14
11:09
Лично аз от продуктите на Бълк съм много доволен. За МайПротеин не мога да дам мнение, защото не съм ги пробвал.
28.02.14
17:21
Предимство за мен е безплатната доставка над 150 паунда на MyProtein
Myprotein редовно пускат кодове за по 15-20% отстъпка. И безплатна доставка - ляга по-евтино
казано от CarnalK на 28.02.14, 17:37:
Myprotein редовно пускат кодове за по 15-20% отстъпка. И безплатна доставка - ляга по-евтино
Тез почнаха ли да доставят до България?
Аз от бълка съм много доволен, пил съм и пия в момента - неовкусения и шоколад протеините им и БЦААто - Complete Intra-workout. Mоже следващата поръчка от myprotein да я направя и да ги сравня - съмнява ме да имат съществена разлика.
казано от Valdis на 28.02.14, 17:54:
Тез почнаха ли да доставят до България?
Да. 15 паунда, иначе фри за над 150. По на далавера е.
Аз от доста време си мисля да ги пробвам, особено с последния к****нски номер дето сега ми въртят от Булка. Единственият минус на Майпротеин към момента е разфасофките на някои от продуктите. Липсва им многообразие. За пример се сещам за ДАА- от Булка оня ден си взех половин кило, а тия от Май имат опция само за 250 гр. Цената на 250 грама и в двата сайта е еднаква, но вче половин кило (2х250) не е оферта в Май.
Предполагам и други продукти ще са им така...
Edit Обаче ме кефи колко са хитри тия от МП - оня ден пиша в адресбар-а www.bulkpowder.co.uk и автоматично ме пренасочва към myprotein :D
Мнението беше редактирано от Петър на 28.02.14 18:27.
Петър какъв проблем имаш с Bulk powders ? Имам над 50 поръчки и немога да се оплача. Няколко пъти ми забравят дребен продукт, но го пращат после с бърза доставка.
Абе много сайтове пишат, че имат безплатна доставка, ама не и до България. Дано както казвате това за Myprotein е така.
28.02.14
18:55
Със сигурност поръчката над 150 паунда е безплатна (говорих с 2-3 човека, които са купували от MyProtein), но лично мен повече ме интересува има ли разлика в качеството на двете марки или са на едно ниво ? :)
04.03.15
22:51
От къде си ги поръчвате и скъпа ли е доставката?
http://www.myprotein.com/home.dept
www.bulkpowders.com
Мнението беше редактирано от aleks на 04.03.15 23:50.
11.03.15
22:47
Модерация: Непозволено съдържание! Колко пъти?
Моля, спазвайте правилата на форума!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.03.15 10:42.
Търся варианти за поръчки от ЮК.
иначе аз съм доволен и от двете марки, продуктите им работят :))
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.03.15 10:43.
Здравейте !
Тъй като смятам скоро да си правя стак и все още разглеждам и се чудя към коя/кои марки да се ориентирам кажете ми мнението си за
МайПротеин . Гледах ревюта и оценки из сайтове и са все положителни също така цените им са доста ниски от други марки , а предлагат доста голяма гама от продукти. Ако някой ги е пробвал нека си сподели мнението :)
казано от fletcher на 29.08.15, 18:06:
Здравейте !
Тъй като смятам скоро да си правя стак и все още разглеждам и се чудя към коя/кои марки да се ориентирам кажете ми мнението си за
МайПротеин . Гледах ревюта и оценки из сайтове и са все положителни също така цените им са доста ниски от други марки , а предлагат доста голяма гама от продукти. Ако някой ги е пробвал нека си сподели мнението :)
В момента пия MYPROTEIN IMPACT NATIVE WHEY 95 вкус ягода
Разтворимостта е перфектна, вкуса също не е зле.Малко рядък ми се вижда.Доволен съм като цяло.
Някой правил ли е поръчка от Мyprotein?
Да каже как стоят нещата ... при 150евро пак ли е безплатна доставката, за колко време пристигат нещата?