28.02.14
00:30
Колебая се коя от двете марки да избера. Имат ли разлика в качеството или са аналогични ? Качествени ли са ?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 28.02.14 00:34.
28.02.14
11:09
Лично аз от продуктите на Бълк съм много доволен. За МайПротеин не мога да дам мнение, защото не съм ги пробвал.
28.02.14
17:21
Предимство за мен е безплатната доставка над 150 паунда на MyProtein
Myprotein редовно пускат кодове за по 15-20% отстъпка. И безплатна доставка - ляга по-евтино
Myprotein редовно пускат кодове за по 15-20% отстъпка. И безплатна доставка - ляга по-евтино
Тез почнаха ли да доставят до България?
Аз от бълка съм много доволен, пил съм и пия в момента - неовкусения и шоколад протеините им и БЦААто - Complete Intra-workout. Mоже следващата поръчка от myprotein да я направя и да ги сравня - съмнява ме да имат съществена разлика.
Тез почнаха ли да доставят до България?
Да. 15 паунда, иначе фри за над 150. По на далавера е.
Аз от доста време си мисля да ги пробвам, особено с последния к****нски номер дето сега ми въртят от Булка. Единственият минус на Майпротеин към момента е разфасофките на някои от продуктите. Липсва им многообразие. За пример се сещам за ДАА- от Булка оня ден си взех половин кило, а тия от Май имат опция само за 250 гр. Цената на 250 грама и в двата сайта е еднаква, но вче половин кило (2х250) не е оферта в Май.
Предполагам и други продукти ще са им така...
Edit Обаче ме кефи колко са хитри тия от МП - оня ден пиша в адресбар-а www.bulkpowder.co.uk и автоматично ме пренасочва към myprotein :D
Мнението беше редактирано от Петър на 28.02.14 18:27.
Петър какъв проблем имаш с Bulk powders ? Имам над 50 поръчки и немога да се оплача. Няколко пъти ми забравят дребен продукт, но го пращат после с бърза доставка.
Абе много сайтове пишат, че имат безплатна доставка, ама не и до България. Дано както казвате това за Myprotein е така.
28.02.14
18:55
Със сигурност поръчката над 150 паунда е безплатна (говорих с 2-3 човека, които са купували от MyProtein), но лично мен повече ме интересува има ли разлика в качеството на двете марки или са на едно ниво ? :)
04.03.15
22:51
От къде си ги поръчвате и скъпа ли е доставката?
http://www.myprotein.com/home.dept
www.bulkpowders.com
Мнението беше редактирано от aleks на 04.03.15 23:50.
11.03.15
22:47
Модерация: Непозволено съдържание! Колко пъти?
Моля, спазвайте правилата на форума!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.03.15 10:42.
Търся варианти за поръчки от ЮК.
иначе аз съм доволен и от двете марки, продуктите им работят :))
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.03.15 10:43.
Здравейте !
Тъй като смятам скоро да си правя стак и все още разглеждам и се чудя към коя/кои марки да се ориентирам кажете ми мнението си за
МайПротеин . Гледах ревюта и оценки из сайтове и са все положителни също така цените им са доста ниски от други марки , а предлагат доста голяма гама от продукти. Ако някой ги е пробвал нека си сподели мнението :)
Здравейте !
Тъй като смятам скоро да си правя стак и все още разглеждам и се чудя към коя/кои марки да се ориентирам кажете ми мнението си за
МайПротеин . Гледах ревюта и оценки из сайтове и са все положителни също така цените им са доста ниски от други марки , а предлагат доста голяма гама от продукти. Ако някой ги е пробвал нека си сподели мнението :)
В момента пия MYPROTEIN IMPACT NATIVE WHEY 95 вкус ягода
Разтворимостта е перфектна, вкуса също не е зле.Малко рядък ми се вижда.Доволен съм като цяло.
Някой правил ли е поръчка от Мyprotein?
Да каже как стоят нещата ... при 150евро пак ли е безплатна доставката, за колко време пристигат нещата?