03.01.06
10:37
та в последно време вървя доста , забелязах че ми се отразява добре , правя го вместо кардио , някъде к1м 8 - 9 километара .
идва ми към 40-50 минути
какво ще кажете ?
03.01.06
13:33
абе то няма лошо...разхождай си се на воля...ама вместо кардио не може да го правиш....ако искаш да сваляш си прави аеробни след тренировката с тежести...и тябва така да я правиш тая аеробна треноровка, че за 20-на минути да въртиш да кажем на велоаргометъра, ама бързо ....а не да ти е тегаво и да се умориш на 5-тата минута....сещаш ли се а като ходиш ти не гориш почти никакви калории....трябва бързо движение ....аре успех
Няма да можеш да го заместиш тъй като за горене на мазнини се изисква голямо количество кислород при ходенето....се горят наистина калории но ефекта ще е малък
03.01.06
13:55
[quote author=“JiVk0”]та в последно време вървя доста , забелязах че ми се отразява добре , правя го вместо кардио , някъде к1м 8 - 9 километара .
идва ми към 40-50 минути
какво ще кажете ?
ходиш 9 км за 45 мин??? това прави средна скорост 12 км/ч...... Пич, сигурен ли си за дистанцията? Времето рпедполагам е толкова... Не за друго, но нормалното ходене е 4 км/ч... Твоето трябва да е тичане...
03.01.06
16:30
Явно прави бързо ходене. При бягането се натоварва тялото повече и изразходената енергия ще е повече :wink:
04.01.06
08:16
не съм сигурен но под 7-8 километра не са. 45 - 50 минути толкова . Попринцип ходя бързо .
Мерси значи продължавам с валегометъра :) че засега съм доволен от резултатите качих от септември 2 кг и 5 без да повишавам процента мазнини .
04.01.06
11:19
не знам как ходиш, но световния рекорд за спортно ходене 10км е 40 мин.... Май можеш да се пробваш, ако наистина е такава дистанцията.... Защо не я засечеш с колата или с колело? Лично мен ме съмнява да е повече от 4-5 км...
Бтв, 5км е от Орлов мост до окръжна болница! Сигурен ли си, че ходиш повече от това???
04.01.06
11:21
[quote author=“JiVk0”]не съм сигурен но под 7-8 километра не са. 45 - 50 минути толкова . Попринцип ходя бързо .
Мерси значи продължавам с валегометъра :) че засега съм доволен от резултатите качих от септември 2 кг и 5 без да повишавам процента мазнини .
ъъъъъъъ, не че друго, ама ако искаш да КАЧВАШ, не е това начина...
04.01.06
16:09
хахаха
спокойно имах предвид че съм качил с фитнеса :) не със валегометъра
а колкото до световния рекорд значи аз съм в грешка извинявам се
ходя бързо но не чак колкото световния шампион :lol: :lol: :lol:
от варна съм :)
имах друго предвид за цялата тема джорджио ми отговори ясно , значи с ходенето няма да си подържам без да качвам МНого излишни мазнини , ще трябва да се върна към валегометъра :)
04.01.06
16:44
Джей Кътлър,веднъж беше казал че ходел по 50 мин на ден,като кардио,защото така нямало никакава опастност за мускулите,ама с неговия метаболизъм и това може да му е достатъчно;)
09.01.06
21:20
хех гледал съм филмчето на джей верно е че ходи по 50 минути на ден , ама освен тях секи ден прай и яко кардио