15.03.15
15:39
Има ли въобще някаква разлика? Защото ако няма, то ще наблягам на хляба ( целта ми е ММ, не се притеснявам от омазняване, стига да не е много ). Мога да запълвам половината от въглехидратите за деня с ръжен хляб, затова се интересувам.
15.03.15
17:31
Личното ми мнение е,че хляба е много по богат на глутен следователно не е добра алтернатива .
15.03.15
22:08
Разлика вероятно има, тъй като в състава на хляба има повече съставки. Погледни етикетите им, би следвало да има и разлика в макронутриентите.
казано от Mario Zahariev на 15.03.15, 17:31:
Личното ми мнение е,че хляба е много по богат на глутен следователно не е добра алтернатива .
Стана ми интересно защо хора, които не страдат от цьолиакия, трябва да избягват глутен. Би ли разказал повече?
21.03.15
13:27
казано от Boby_ на 16.03.15, 09:32:
казано от Mario Zahariev на 15.03.15, 17:31:
Стана ми интересно защо хора, които не страдат от цьолиакия, трябва да избягват глутен. Би ли разказал повече?
Аз не задължавам никой да го избягва просто според мен в един СТРОГ хранителен режим хляб(няма значение какъв и от какво) няма място както и така небезизвестните овесени ядки.