04.01.06
17:40
Кое е по добре да вземам протеина на мусаши или креатин и протеин на нутрим :?: Гледам че протеина на мусаши съдържа доста неща и си мисля че ще ми излезе по изгодно :idea: :?: Даите ми съвет моля :wink:
Втория вариант е по добре естествено-креатин и протеина.
Защо си мислиш че в протеина на Нутрим не се съдържа нищо ? Я иди на сайта им и отвори съдържанието за да се убедиш :)
04.01.06
18:06
е да вярно е че ако си купя отделно креатин ще е в по голямо количество отколкото в протеина на musashi но доло горе колко време да пия тази комбинация щото неискам да се тапча с мн химия :)
04.01.06
18:07
пък и гледам че и на нутрим протеина не е лош :wink:
04.01.06
18:36
ха, аз пък съм за протеина на Мусаши.Първо протеина на Нутрим не е протеин, а 70% и нагоре въглехидрат ( от личен опит знам че не струва ), креатина е добър, но ако искаш маса заложи на протеина ( в случая този на Мусаши ). Зависи какъв метаболизъм си, ако си от чирусите по природа, вкарваш след трен. една кифла с мармалад + протеина и хем се зареждаш с въглехидрат, хем поемаш нужните 30-тина грама белтък.
04.01.06
18:43
не съм чирус, ма искам да кача мускулна маса....
04.01.06
18:47
[quote author=“basi_zvqra”]не съм чирус, ма искам да кача мускулна маса....
еми това е моя съвет, пробвай няма да съжаляваш, с креатина ще качиш сила, но не и маса, която да е толкова, че да оправдава взимането му.
04.01.06
18:51
[quote author=“Nenor”]ха, аз пък съм за протеина на Мусаши.Първо протеина на Нутрим не е протеин, а 70% и нагоре въглехидрат ( от личен опит знам че не струва )
Бате ти си ходеща лаборатория... как ги сметна тия 70% carbs?!
04.01.06
18:56
[quote author=“Sportex”][quote author=“Nenor”]ха, аз пък съм за протеина на Мусаши.Първо протеина на Нутрим не е протеин, а 70% и нагоре въглехидрат ( от личен опит знам че не струва )
леля ми работи в ХЕИ, виж тя е “ходеща лаборатория” и й дадох да изследва туй, онуй :D
04.01.06
19:04
[quote author=“Nenor”][quote author=“basi_zvqra”]не съм чирус, ма искам да кача мускулна маса....
еми това е моя съвет, пробвай няма да съжаляваш, с креатина ще качиш сила, но не и маса, която да е толкова, че да оправдава взимането му.
я се пообразовай и тогава пиши всичките ти отговори са за бисерите
Не пускай по 3 поста подред, като си сгрешил си ги трии !!!
DJGorgio-Astor
04.01.06
19:08
[quote author=“Nenor”][quote author=“Sportex”][quote author=“Nenor”]ха, аз пък съм за протеина на Мусаши.Първо протеина на Нутрим не е протеин, а 70% и нагоре въглехидрат ( от личен опит знам че не струва )
леля ми работи в ХЕИ, виж тя е “ходеща лаборатория” и й дадох да изследва туй, онуй :D
ОК, добре постни тогава точни резултати!
04.01.06
19:09
[quote author=“ivaivalito”][quote author=“Nenor”][quote author=“basi_zvqra”]не съм чирус, ма искам да кача мускулна маса....
я се пообразовай и тогава пиши всичките ти отговори са за бисеритетова Бриана Банкс ли ти го каза :D Все пак кажи кое е бисер, че ми е интересно !?
EDIT: Sportex, от изследванията на протеина ли ?
04.01.06
19:46
[quote author=“Nenor”][quote author=“basi_zvqra”]не съм чирус, ма искам да кача мускулна маса....
Това е бисер
04.01.06
19:58
[quote author=“Nenor”][quote author=“Sportex”][quote author=“Nenor”]ха, аз пък съм за протеина на Мусаши.Първо протеина на Нутрим не е протеин, а 70% и нагоре въглехидрат ( от личен опит знам че не струва )
Я найстина дай някой по-точен резултат на това което говориш , защото така прилича на въздух под налягане :lol: За Креатина също ми е странно как си определил ,че е само за сила ,явно като го взимаш качваш само сила ,като спреш само маса и така :shock:
П.П. Ех , те тия от Loyd’s Register Quality Assurance така ги раздавали тия сертификати :lol: Дай да си отворя вкъщи лабораторийка да бъркам хляб с кисело мляко и да го продавам за протейн , пък ще ги викна момчетата , ще ги черпя и на мен сертификат ще дадът .
Ех , не съм се смял така отдавна :P
По темата : Незнам защо изобщо се съмняваш . Доста хора ти го казаха , вторият вариант е много по-приемлив !
04.01.06
20:06
Pure Whey Pro - 30% протеин :shock:
Pro 90 Gold - нама и 20% :x
100% Whey на Optimum приблизително почти 80%, на опаковката пише 78 , правете изводи!!!
Ако не вярвате пробвайте да чистите с тези продукти !
А за креатина, аз поне качих само сила ( и маса разбира се, но традиционната 1.5 кг на месец ) .
До автора - пак ти казвам 1-вия вариант е по-добър.
ivaivalito, като е бисер според теб :D , има си тема за тая цел.
[quote author=“Nenor”]Pure Whey Pro - 30% протеин :shock:
100% Whey на Optimum приблизително почти 80%, на опаковката пише 78 , правете изводи!!!
А за креатина, аз поне качих само сила ( и маса разбира се, но традиционната 1.5 кг на месец ) .
изчакаи ходещата реклама на нутрим——-> блокерс да прочете това :twisted: :lol: ако тва беше вярно отдавна да си направил пари от тая работа
04.01.06
22:31
значи да вземам протеина на мусаши без креатин щото протеина на нутрим бил менте така ли :?: :)
04.01.06
22:50
[quote author=“Nenor”]Pure Whey Pro - 30% протеин :shock:
Виж сега точни резултати не е само процента протеин, нали!???!
ЕЕЕЕЕ мани мани :shock: Секви изказвания :!: :!: :!:
Аз са моа да кажа че в про голда има 1 % протеин.
Който е много недоволен да иде до ХЕИ и да излседва протеина.
А по темата - по добре си земи като компромисен вариант м/у нутрим и мусаши протеин на биотех ултра уей и някакъв креатин.
04.01.06
23:01
ами става ли да си зема протеина на мусаши и креатин на нутрим :?: ама незнам колко креатин се съдържа в WPC-то дане креатина да ми доиде в повече... :?
05.01.06
00:17
[quote author=“basi_zvqra”]ами става ли да си зема протеина на мусаши и креатин на нутрим :?: ама незнам колко креатин се съдържа в WPC-то дане креатина да ми доиде в повече... :?
във WPC има сигурно колкото да го напишат... виж на сайта на мусаши процентното съдържание и си сметни колко има в една доза... ако мине 2-3гр. аз ше се гръмна :lol: