WPC 85 % на Musashi или Креатин монохидрат и Pure WEY PRO

04.01.06
17:40

Кое е по добре да вземам протеина на мусаши или креатин и протеин на нутрим  :?: Гледам че протеина на мусаши съдържа доста неща и си мисля че ще ми излезе по изгодно :idea:  :?: Даите ми съвет моля  :wink:

04.01.06
17:43

аз съм за креатина и протеина 8)

04.01.06
17:44

Втория вариант е по добре естествено-креатин и протеина.
Защо си мислиш че в протеина на Нутрим не се съдържа нищо ? Я иди на сайта им и отвори съдържанието за да се убедиш :)

04.01.06
18:00

Разбирасе чевтория вариянт.Изцяло подкрепям Астор :wink:

04.01.06
18:06

е да вярно е че ако си купя отделно креатин ще е в по голямо количество отколкото в протеина на musashi но доло горе колко време да пия тази комбинация щото неискам да се тапча с мн химия  :)

04.01.06
18:07

пък и гледам че и на нутрим протеина не е лош  :wink:

04.01.06
18:13

2рия вариянт е по-добрия

NE

04.01.06
18:36

ха,  аз пък съм за протеина на Мусаши.Първо протеина на Нутрим не е протеин, а 70% и нагоре въглехидрат ( от личен опит знам че не струва ), креатина е добър, но ако искаш маса заложи на протеина ( в случая този на Мусаши ).  Зависи какъв метаболизъм си, ако си от чирусите по природа, вкарваш след трен. една кифла с мармалад + протеина и хем се зареждаш с въглехидрат, хем поемаш нужните 30-тина грама белтък.

04.01.06
18:43

не съм чирус, ма искам да кача мускулна маса....

NE

04.01.06
18:47

[quote author=“basi_zvqra”]не съм чирус, ма искам да кача мускулна маса....

еми това е моя съвет, пробвай няма да съжаляваш, с креатина ще качиш сила, но не и маса, която да е толкова, че да оправдава взимането му.

SP

04.01.06
18:51

[quote author=“Nenor”]ха,  аз пък съм за протеина на Мусаши.Първо протеина на Нутрим не е протеин, а 70% и нагоре въглехидрат ( от личен опит знам че не струва )

Бате ти си ходеща лаборатория... как ги сметна тия 70% carbs?!

NE

04.01.06
18:56

[quote author=“Sportex”][quote author=“Nenor”]ха,  аз пък съм за протеина на Мусаши.Първо протеина на Нутрим не е протеин, а 70% и нагоре въглехидрат ( от личен опит знам че не струва )

леля ми работи в ХЕИ, виж тя е “ходеща лаборатория” и й дадох да изследва туй, онуй  :D

IV

04.01.06
19:04

[quote author=“Nenor”][quote author=“basi_zvqra”]не съм чирус, ма искам да кача мускулна маса....

еми това е моя съвет, пробвай няма да съжаляваш, с креатина ще качиш сила, но не и маса, която да е толкова, че да оправдава взимането му.

я се пообразовай и тогава пиши всичките ти отговори са за бисерите

Не пускай по 3 поста подред, като си сгрешил си ги трии !!!
DJGorgio-Astor

SP

04.01.06
19:08

[quote author=“Nenor”][quote author=“Sportex”][quote author=“Nenor”]ха,  аз пък съм за протеина на Мусаши.Първо протеина на Нутрим не е протеин, а 70% и нагоре въглехидрат ( от личен опит знам че не струва )

леля ми работи в ХЕИ, виж тя е “ходеща лаборатория” и й дадох да изследва туй, онуй  :D

ОК, добре постни тогава точни резултати!

NE

04.01.06
19:09

[quote author=“ivaivalito”][quote author=“Nenor”][quote author=“basi_zvqra”]не съм чирус, ма искам да кача мускулна маса....

я се пообразовай и тогава пиши всичките ти отговори са за бисерите

това Бриана Банкс ли ти го каза  :D Все пак кажи кое е бисер, че ми е интересно !?

EDIT: Sportex, от изследванията на протеина ли ?

IV

04.01.06
19:46

[quote author=“Nenor”][quote author=“basi_zvqra”]не съм чирус, ма искам да кача мускулна маса....

Това е бисер

04.01.06
19:58

[quote author=“Nenor”][quote author=“Sportex”][quote author=“Nenor”]ха,  аз пък съм за протеина на Мусаши.Първо протеина на Нутрим не е протеин, а 70% и нагоре въглехидрат ( от личен опит знам че не струва )

Я найстина дай някой по-точен резултат на това което говориш , защото така прилича на въздух под налягане  :lol: За Креатина също ми е странно как си определил ,че е само за сила ,явно като го взимаш качваш само сила ,като спреш само маса и така  :shock:
П.П. Ех , те тия от Loyd’s Register Quality Assurance така ги раздавали тия сертификати  :lol: Дай да си отворя вкъщи лабораторийка да бъркам хляб с кисело мляко и да го продавам за протейн , пък ще ги викна момчетата , ще ги черпя и на мен сертификат ще дадът .
Ех , не съм се смял така отдавна  :P
По темата : Незнам защо изобщо се съмняваш . Доста хора ти го казаха , вторият вариант е много по-приемлив !

NE

04.01.06
20:06

Pure Whey Pro - 30% протеин  :shock:
Pro 90 Gold -  нама и 20%  :x
100% Whey на Optimum приблизително почти 80%, на опаковката пише 78 , правете изводи!!!
Ако не вярвате пробвайте да чистите с тези продукти !
А за креатина, аз поне качих само сила ( и маса разбира се, но традиционната 1.5 кг на месец ) .
До автора - пак ти казвам 1-вия вариант е по-добър.

ivaivalito, като е бисер според теб  :D , има си тема за тая цел.

04.01.06
21:40

[quote author=“Nenor”]Pure Whey Pro - 30% протеин  :shock:
100% Whey на Optimum приблизително почти 80%, на опаковката пише 78 , правете изводи!!!
А за креатина, аз поне качих само сила ( и маса разбира се, но традиционната 1.5 кг на месец ) .

изчакаи ходещата реклама на нутрим——-> блокерс да прочете това  :twisted:  :lol:  ако тва беше вярно отдавна да си направил пари от тая работа

04.01.06
22:31

значи да вземам протеина на мусаши без креатин щото протеина на нутрим бил менте така ли  :?:  :)

SP

04.01.06
22:50

[quote author=“Nenor”]Pure Whey Pro - 30% протеин  :shock:

Виж сега точни резултати не е само процента протеин, нали!???!

04.01.06
22:54

ЕЕЕЕЕ мани мани  :shock:  Секви изказвания  :!:  :!:  :!:
Аз са моа да кажа че в про голда има 1 % протеин.
Който е много недоволен да иде до ХЕИ и да излседва протеина.
А по темата - по добре си земи като компромисен вариант м/у нутрим и мусаши протеин на биотех ултра уей и някакъв креатин.

04.01.06
23:01

ами става ли да си зема протеина на мусаши и креатин на нутрим :?: ама незнам колко креатин се съдържа в WPC-то дане креатина да ми доиде в повече... :?

SP

05.01.06
00:17

[quote author=“basi_zvqra”]ами става ли да си зема протеина на мусаши и креатин на нутрим :?: ама незнам колко креатин се съдържа в WPC-то дане креатина да ми доиде в повече... :?

във WPC има сигурно колкото да го напишат... виж на сайта на мусаши процентното съдържание и си сметни колко има в една доза... ако мине 2-3гр. аз ше се гръмна :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1