21.01.15
14:47
казано от Кольо Пияндето на 09.12.14, 11:46:
Има хора, които са мързеливи, лековерни и с твърде скромнен обхват на общата култура.
Този тип хапчета са за тях. Всеки влак си има пътници... тези имат излишни пари, готови са да плащат със здраве за краткотрайни резултати и не се интересуват, че коловозът е глух.
Все ак всеки си има право на избор, в случея с отслабването е същия. Ти го разбираш така, а аз по другия начин. Лек ден
22.01.15
09:41
казано от Тонка Петринова на 21.01.15, 14:47:
Все ак всеки си има право на избор
Мда... Всеки има право да е тъп, но някои хора просто прекаляват.
06.03.15
10:31
казано от Кольо Пияндето на 09.12.14, 11:46:
Има хора, които са мързеливи, лековерни и с твърде скромнен обхват на общата култура.
Този тип хапчета са за тях. Всеки влак си има пътници... тези имат излишни пари, готови са да плащат със здраве за краткотрайни резултати и не се интересуват, че коловозът е глух.
Много е лесно така от страни, но мислите ли че имам достатъчно време да прекарвам във фитнес зали. За разлика от някой членове на форума аз работя по 10-12 часа почти без почивен ден. Не всичко се случва такак като искаме!
06.03.15
10:33
казано от Veso Pervazov на 22.01.15, 09:41:
казано от Тонка Петринова на 21.01.15, 14:47:
Все ак всеки си има право на избор
Мда... Всеки има право да е тъп, но някои хора просто прекаляват.
Ние сме тъпи, че използваме продукти за отслабване, а ти замислял ли си се колко си тъп за да използваш продукти за качване на мускулна маса ???
06.03.15
10:44
1. Не е нужно да отделяш по 2 часа във фитнес залата, за да си във форма. Това може да стане много по-ефективно и със 30 минутни (макс) тренировки.
2. Има варианти да се тренира в домашни условия.
3. Отслабването не става с магически хапчета, а с малко повече отношение към храната най-вече (разбира се - желателно е това да става с комбинация от физическа активност).
4. Мускулна маса се качва с добра храна и добри тренировки. Ако използването на тези “продукти” ни прави тъпи, то да - такива сме. :)
06.03.15
10:45
казано от Паолина Андонова на 06.03.15, 10:31:
Много е лесно така от страни, но мислите ли че имам достатъчно време да прекарвам във фитнес зали. За разлика от някой членове на форума аз работя по 10-12 часа почти без почивен ден. Не всичко се случва такак като искаме!
Няма такъв филм.
Който търси оправдания - ще ги намира.
Докато ги търси - ще продължава да ги намира.
Нямате желание да променяте и да излизате от зоната си на комфорт. Търсите вълшебства и лесни решения... и се сблъсквате с истината после. :) Първият път е въпрос на личен избор (от грешката на който се опитваме да ви предпазим). Следващият път и нататък е въпрос на непреодолимо ограничение на интелигентността и мотивацията.
Да се храниш адекватно изобщо не налага отделяне на допълнително време.
Поддържането на елементарна кондиция гарантирано не изисква посещение на зала за фитнес.
06.03.15
10:54
казано от Storm на 09.12.14, 12:15:
Паолина Андонова пак рекламира Редуктан. Boring.
Историята се повтаря :D
Специално за Паолина :D
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 06.03.15 11:18.
06.03.15
12:34
Айде беее... Само ти работиш, само ти си заета. Гледам не си споменала нищо за семейство и деца, ние имаме и такива. И пак намираме време за здраве и фитнес. Викаш работиш по 10-12 часа дневно... Ами аз имах период от две години, в който работех на две места, 8 часа дневно, 5 дни седмично на едната работа, 12 часа дневно с график два на два дни на другата, с по два часа път общо за деня или средно по 16 часа на ден за двете. И семейство с две деца. И познай-пак намирах време за фитнес. Еми оправдавай си се, залъгвай се, истината обаче е, че те МЪРЗИ.
казано от Паолина Андонова на 06.03.15, 10:33:
Ние сме тъпи, че използваме продукти за отслабване, а ти замислял ли си се колко си тъп за да използваш продукти за качване на мускулна маса ???
Ами ще те разочаровам-не използвам продукти за ММ. Всъщност използвам ХРАНА. Ама правилната храна, в адекватното количество, с нужното качество и в точните моменти. Тъп ли е този, който познава тялото си, разбира нуждите му и има знанията да отговори адекватно на потребностите му? Не, тъп е този който:
1. Не разбира и не се интересува от елементарни процеси и нужди, протичащи в него самия;
2. Разчита тъпотията му по т.1 да бъде компенсирана от “магически” хапченца.
Мултиплицирането на т.1 и т.2 дава елементарен отговор-тъп на квадрат.
Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 06.03.15 12:42.
06.03.15
12:40
Veso Pervazov, де юре си напълно прав, но де факто си мнооого груб ... :)
06.03.15
12:48
Истината боли...
Освен това, каузата си заслужава. На Паулина мотивите са ясни, но ако успея да предпазя и едно наивно момиченце от глупостта на тази тема, то усилието си е струвало. :)
:) Да е груб, да е груб, колко да е груб!? Дал е доста информация на човек, който влиза да с рогата напред и хвърля обидни епитети наляво и надясно, вкарвайки всички трениращи под общ знаменател. Всъщност, Весо дава доста информация и е по-полезен от мен, примерно, който само чете коментарите с насмешка и ги подминава.
06.03.15
12:53
казано от Queen Cobra на 06.03.15, 12:40:
Veso Pervazov, де юре си напълно прав, но де факто си мнооого груб ... :)
От много галене с перце на олигофрени се пръкват ей такива теми. И пак казвам - надявайте се хънтъра да не се върне, че на много хора ще им стане много неприятно.
06.03.15
12:53
Мъчениците (Паулина) винаги имат повече последователи от съдниците ( в случая ти). Социологичен феномен :)
06.03.15
12:56
Като гледам ти си сред симпатизиращите й.
06.03.15
13:07
Моля? Не те разбирам, но не ми се спори. Дори не я знам тази госпожа.
Просто защитавам добрия тон на форума. И смятам, че ще се съгласиш, че никой не може да бъде наричан тъп и олигофрен, това е посегателство върху честта и достойнството на човека, особено в публично пространство - не знам дали ти е ясно, но обидата е престъпление от частен характер.
Второ - колкото повече се плюе по тази личност, толкова повече защитници ще си намери тя в лицето на неосъзнатите девойки. Толкова от мен.
06.03.15
13:14
Какво ми се молиш? Галенето с перце и обясняването човешки ОЧЕИЗБОЖДАЩО не работят. Да, тя Е ТЪПА И МЪРЗЕЛИВА. Има една приказка - “Всеки има право да е тъп, но някои хора просто прекаляват”. И когато прекалят, единственото което може да се направи е да им го кажеш директно. Някои успяват да си вземат бележка, други просто нямат интелектуалният капацитет, така че “тъп” не е обида, а чиста констатация на факти ;)
Колкото до посегателството върху честта и достойнството - сещам се за оная поетеса, която сега се съди като луда, че й казали, че не е девствена.
06.03.15
13:18
казано от Queen Cobra на 06.03.15, 13:07:
Просто защитавам добрия тон на форума. И смятам, че ще се съгласиш, че никой не може да бъде наричан тъп и олигофрен, това е посегателство върху честта и достойнството на човека, особено в публично пространство - не знам дали ти е ясно, но обидата е престъпление от частен характер.
Ами ОК, аз пък не мисля, че съм го нарушил. Обрисувам имагинерна личност, която отговаря на критериите, описани в т.1 и т.2. Толкова. Които се разпознава, негов проблем. Но не ми слагай определения в устата.
казано от Queen Cobra на 06.03.15, 13:07:
Второ - колкото повече се плюе по тази личност, толкова повече защитници ще си намери тя в лицето на неосъзнатите девойки. Толкова от мен.
Едва ли. А и чак пък мъченица... Айде ся адвокатски номера...;)
Като най-малък и неопитен ще кажа , че за всички ще е най-добре да си запазим мнението за дадена личност, да не го споделяме и да си мислим ,че и другите мислят така , отколкото да се обедим ,че не е така и да изпадаме в безсмислени спорове.
Мир и поздрави !
18.03.15
14:06
казано от Veso Pervazov на 06.03.15, 12:34:
Айде беее... Само ти работиш, само ти си заета. Гледам не си споменала нищо за семейство и деца, ние имаме и такива. И пак намираме време за здраве и фитнес. Викаш работиш по 10-12 часа дневно... Ами аз имах период от две години, в който работех на две места, 8 часа дневно, 5 дни седмично на едната работа, 12 часа дневно с график два на два дни на другата, с по два часа път общо за деня или средно по 16 часа на ден за двете. И семейство с две деца. И познай-пак намирах време за фитнес. Еми оправдавай си се, залъгвай се, истината обаче е, че те МЪРЗИ.
казано от Паолина Андонова на 06.03.15, 10:33:
Ами ще те разочаровам-не използвам продукти за ММ. Всъщност използвам ХРАНА. Ама правилната храна, в адекватното количество, с нужното качество и в точните моменти. Тъп ли е този, който познава тялото си, разбира нуждите му и има знанията да отговори адекватно на потребностите му? Не, тъп е този който:
1. Не разбира и не се интересува от елементарни процеси и нужди, протичащи в него самия;
2. Разчита тъпотията му по т.1 да бъде компенсирана от “магически” хапченца.
Мултиплицирането на т.1 и т.2 дава елементарен отговор-тъп на квадрат.
Замислял ли си се, че човек с човек не си прилича? Пъври ти си мъж аз жена, метаболизма и хормоните ни са съвсем различни. Това, че при теб се получават нещата не значи, че ще се получат и при мен! Ако можех само с 20 мин тренировки на ден да си подържам нормално, щях да го направя. Но при мен просто не става!!!
казано от Вероника Налбатска на 06.03.15, 10:44:
1. Не е нужно да отделяш по 2 часа във фитнес залата, за да си във форма. Това може да стане много по-ефективно и със 30 минутни (макс) тренировки .
(покашляне) до Павлина - Вероника е жена със бая стаж и опит и мисля , че щом тя казва че става , значи става . Друг е въпроса ,че явно избягваш конфликт с нея или не вземаш мнението и на сериозно . И друго нещо. Повярвай , че дължината на дадена тренировка зависи от самия трениращ . Няма да коментирам въпроса с добавките , защото за мен това си е реклама и тъпотия .
18.03.15
19:25
казано от Паолина Андонова на 18.03.15, 14:06:
Ако можех само с 20 мин тренировки на ден да си подържам нормално, щях да го направя. Но при мен просто не става!!!
Не си единствена и неповторима, не си чак толкова уникална, не се ласкай. Всъщност нещата стават и със само 15мин дневно. Т.е. трийсет минутна тренировка през ден. Това, че не си напипала правилната методика, не си била достатъчно стриктна или достатъчно постоянна е друг въпрос.
Или това, че си говорим глупости, а целта ти всъщност е да си рекламираш/продаваш вълшебните хапченца. Желая ти приятен лов на балъци, но аз лично ще направя всичко възможно това да не се случи тук.
18.03.15
19:43
Да се изкажа - защо да не стане с 20 мин? Ако няма повече, и тези стигат - пробвай 20 мин някакъв протокол (пример - набиране, лицеви и клек - правя си го вкъщи да речем 5-10-15), или пък комплексни като снач и джърк или тръстери. Въобще едни 4-5 кръга от 2, максимум 3 базови упражнения са достатъчни, даже 20 мин. ще ти се видят предостатъчни , ако ги тренираш интензивно. Това за силови тренировки, а ако правиш “клек-кардио” или някаква друга високопулсова дейност - бърпита, скокове и пр. за 20 мин ще ти приседне. Особено ако си си у вас- 5-10 минути да измиеш потта и да се облечеш и готово.
20.03.15
15:50
Така... От личен опит с отслабването и качването, орелефяването и каквито други се сетите...
Мога да кажа само едно нещо, което има значение.....
Храната!
Ако муфтиш по 10 баници на ден (ама от тези мазничките дето после хартийката капе като наквасен парцал), колкото и да тренираш и както и да тренираш (естествено изключваме тренировки от типа на Коулман или бягане/каране на колело по 18 часа тъй като човек работи).
Тук също изключвам хора като Freelee и durianrider (стриктни вегани и колоездачи).
Виж ако си разпределиш яденето както трябва и ядеш каквото трябва ще постигнеш желаният резултат - няма да стане за 30 минути, нито за 30 дни. Може и за година да не стане (въпреки че ако спортуваш ми се струва малко вероятно за цяла година да няма видими резултати), но ще стане.
Има достатъчно статии за хранителни режими, кои от кои по-добри. НВД, ВВД, РБД, Фастинг, Веганство, Вегетарианство и пр.
Почети малко, отдели 30 минути (даже са много) и си изготви едно меню, което да спазваш по някой от режимите (НВД например).
Спортът не е задължителен особено ако не ти е любимото занимание. Движението обаче е... Имаме крака за да ги използваме, а не за да се превръщаме в табуретки!
П.С. Съгласен съм с Кобрата. Кръговите тренировки са много добри - аз не оцелявам до 20-тата минута.
Мнението беше редактирано от Emil Filipov на 20.03.15 15:57.
20.03.15
20:12
казано от Emil Filipov на 20.03.15, 15:50:
Така... От личен опит с отслабването и качването, орелефяването и каквито други се сетите...
Мога да кажа само едно нещо, което има значение.....
От личен опит (вече повече от 20 години) аз пък мога да ти кажа, че няма такъв филм като “само едно нещо има значение-храната”. Обикновено дамите, попаднали на такъв съвет режат храната, после пак режат храната (щото нещата нещо не стават), после пак и пак, и пак. И веднъж хлъзнали се по тази плоскост, знаем докъде стигат. Ако говором за единственото важно нещо, то е баланса между приети и изразходвани калории. А постигане на отрицателен такъв просто чрез орязване на храната, не е най-умния подход. Иначе аз съм чистил доста прилично на един хляб и една майонеза дневно, отделно от месото... Което съответства горе долу на 10-те банички. ;)
казано от Emil Filipov на 20.03.15, 15:50:
Ако муфтиш по 10 баници на ден (ама от тези мазничките дето после хартийката капе като наквасен парцал), колкото и да тренираш и както и да тренираш (естествено изключваме тренировки от типа на Коулман
Да не те разочаровам, ама тренировките на Колман не са най-добрия пример за енергоемкост. Само в този форум има една камара хора, които надхвърлят вероятно с по две изразходваните калории по време на тренировка. На Колман нуждите са такива, каквито са по съвсем други причини.
Иначе с Кобрата и аз съм съгласен. Помисли обаче защо тя препоръчва кръгове, а не степер или повдигане на краката и преси например. Изобщо, когато попаднете на мнение на кака ви Кобра, отпушвайте си ушичките, осмисляйте каквото ви казва и слушкайте. Ако искате да постигнете нещо де.
ПП: принципно можеш доволно да омазниш и на най-стриктното НВД. Както и не разбрах защо веганите са застраховани от омазване с по 10 банички, но както и да е...
Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 20.03.15 20:23.
казано от Veso Pervazov на 20.03.15, 20:12:
Изобщо, когато попаднете на мнение на кака ви Кобра, отпушвайте си ушичките, осмисляйте каквото ви казва и слушкайте. Ако искате да постигнете нещо де.
Недей така, че ще й се зачервят ушите. :)
Не че не е вярно, де. ;)
05.01.18
15:53
казано от Радо на 18.03.15, 17:26:
1. Не е нужно да отделяш по 2 часа във фитнес залата, за да си във форма. Това може да стане много по-ефективно и със 30 минутни (макс) тренировки .
(покашляне) до Павлина - Вероника е жена със бая стаж и опит и мисля , че щом тя казва че става , значи става . Друг е въпроса ,че явно избягваш конфликт с нея или не вземаш мнението и на сериозно . И друго нещо. Повярвай , че дължината на дадена тренировка зависи от самия трениращ . Няма да коментирам въпроса с добавките , защото за мен това си е реклама и тъпотия .
Нямам никакво намерение да влизам в спорове. Просто казвам че не мога да постигна резултат с 20 мин тренировка. За това използвам редуктана. Просто нещата при мен не стават по друг начин 🙂 Успех на всички
казано от Паолина Андонова на 05.01.18, 15:53:
казано от Радо на 18.03.15, 17:26:
(покашляне) до Павлина - Вероника е жена със бая стаж и опит и мисля , че щом тя казва че става , значи става . Друг е въпроса ,че явно избягваш конфликт с нея или не вземаш мнението и на сериозно . И друго нещо. Повярвай , че дължината на дадена тренировка зависи от самия трениращ . Няма да коментирам въпроса с добавките , защото за мен това си е реклама и тъпотия .Нямам никакво намерение да влизам в спорове. Просто казвам че не мога да постигна резултат с 20 мин тренировка. За това използвам редуктана. Просто нещата при мен не стават по друг начин Успех на всички
И това го казваш три години по-късно? 🙂 Дай да ги видим тия резултати от прекрасния продукт. За толкова време плащане трябва да са потресаващи.
05.01.18
16:16
Имало е спад в продажбите май 😂