22.03.15
14:07
казано от Мартин Трифонов на 22.03.15, 13:54:
Означава че ако е по-слаб от теб не може да ти помогне с нищо. За мен не е приемливо примерно човек с 40-50 кг над моето тегло и да има същите силови постижения като мен и да ми дава съвети как да стана по-силен. Или пък някой с двойно по-слаби резултати да ми казва как да стана по-силен :) същата работа ... съвети се взимат от по-силни и по-добре изглеждащи - всички останали само ги изслушваш , даже може и да не го правиш и се обръщаш на другата страна
Ми тогава бягай при Ники Китаеца (сега познат като Ник Фит, преди познат като любовника на Азис) - знаеш ли к’ви рЪки е извадил???? Ей ти да благоговееш :
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10422592_779846555439833_4667764337664302398_n.jpg?oh=5b8bbfd36c3d79f23ad6f7d154ad5642&oe=5574000E
Съвсем натурално разбира се, аргинин и БЦАА взима :D
Сигурен съм, че знанията му са огромни, ще те научи на много неща. Тема първа “Как да стане гъза ти на швейцарско сирене” :D :D :D
казано от Ронката на 22.03.15, 14:00:
Теди, вафлите си ги купувам аз, да. Защо го правя? Защото вкъщи обикновено се ядат манджи и разни такива. Ако зависеше от мен, щях да ям месо, риба и други вкусни и качествени, но скъпи храни. Проблемът е, че са скъпи и не може да се ядат всеки ден вкъщи, затова компенсирам със сладко.
Зависи от теб. Компенсирай с 14 часа учене на ден и ще имаш всичко един ден :)
Мнението беше редактирано от Lyubomir на 22.03.15 14:12.
Неделя, 22.03.2015
3 пъти:
Клек 1х3@130 1х2@130 1х1@130
Набиране с подхват 3х3@+30
Раменна преса 1х2@70 2х1@70
3 пъти:
Тяга 3х2@160
Обръщане от вис 1х3@80 1х2@80 1х1@80
Борческо въртене с дъмбели 3х3@40
Набиранията - леки. Обръщанията пък тежаха. Не можах да обърна 90… Трябваше да пробвам от земя.
Мнението беше редактирано от Ронката на 22.03.15 14:24.
22.03.15
17:58
Не бъди толкова сигурен....
22.03.15
18:12
казано от bla на 22.03.15, 14:11:
Теди, вафлите си ги купувам аз, да. Защо го правя? Защото вкъщи обикновено се ядат манджи и разни такива. Ако зависеше от мен, щях да ям месо, риба и други вкусни и качествени, но скъпи храни. Проблемът е, че са скъпи и не може да се ядат всеки ден вкъщи, затова компенсирам със сладко.
Най - много да си докара някакво психично разстройство... Имам една такава ученичка в класа, която го прави от малка, с доста голямо наднормено тегло е и не ми се иска, но ще кажа, че прилича точно на японски сумист и в тялото, и в лицето... И въпросната ученичка се е затворила дълбоко в себе си и в училището и мисли само за това. Дори майка и я караше да излиза, а тя отказваше и казваше, че няма време, защото трябва да си научи за утре, а тя назубряше всичко на изуст. Цял ден и цяла вечер прекарва над учебници, почти не контактува с никой и дори лятото ходи с якета, навлякана до уши, а ние се спукваме от жега. Има една философска мисъл ” И най-приятното нещо без мярка става неприятно”.
Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 22.03.15 18:14.
Това в учебниците ли го прочете или вашите ти го казаха ?
Не колко да е ами 14 часа НА ДЕН !!! К’во да играя ...
казано от Paulo Nacheff на 22.03.15, 18:37:
Това е истина за една част от живота,която всеки изкарващ прехраната си с умствен труд е минал през нея.
Мнението беше редактирано от nervak на 22.03.15 19:18.
Храна:
3 принцеси с кашкавал, прясно мляко с какао
чушки с ориз и кайма, кисело мляко, хляб
снакс, сникърс
домашна баница
Добавки:
4 грама бета-аланин
5 грама креатин монохидрат
2 капсули (2800 милиграма) глутамин
Това е защото аз не искам къща и кола. Аз искам вила и яхта. Капиш?
Успех, Ронка. Ще ме извиняваш.
ПС. Радо, учене и училище са много различни животни. Относно споменатото два реда по - горе, това е във възможностите на всеки човек. Сега ти ако нямаш достатъчно себеуважение и си несигурен, аз няма какво да направя по въпроса. Хайде, стига толкоз акъл за сега, друг път повече :)
Мнението беше редактирано от Lyubomir на 23.03.15 03:18.
казано от bla на 23.03.15, 00:23:
Това е защото аз не искам къща и кола. Аз искам вила и яхта. Капиш?
Успех, Ронка. Ще ме извиняваш.
Да се смея ли , да плача ли ...
Успех с уреждането ти в политиката и там други фантасмагории :)
казано от Радо на 23.03.15, 00:52:
Аз бих плакал на твое място.
Нещо много взеха да пренебрегват ученето всички. Вярно, че Хенри Форд и други като него са станали милиардери без средно образование, но в сравнение с тях малко повечко на брой са станали такива и учене. Не, че образованието само по себе си гарантира успех в живота, но доближава няколко идеи (и то не само с придобитите знания). Нещо неясно от горното?
казано от Витан на 23.03.15, 15:01:
казано от Радо на 23.03.15, 00:52:
Аз бих плакал на твое място.
Нещо много взеха да пренебрегват ученето всички. Вярно, че Хенри Форд и други като него са станали милиардери без средно образование, но в сравнение с тях малко повечко на брой са станали такива и учене. Не, че образованието само по себе си гарантира успех в живота, но доближава няколко идеи (и то не само с придобитите знания). Нещо неясно от горното?
Остави на мен да преценя дали да плача или не . Мое мнение и като гледам не мисля само аз така. Да съм казвал да пренебрегваш ученето ? Аз също си скъсвам задника от учене , за да мога да живея “нормално” един ден , но не съм се изхвърлял като милиардера горе с вилите и яхтите . И само не с лоши чувства , защото му пожелах късмет на човека :) . Ще се радвам да стане заможен в тази “честна” държава с честен труд и следвайки правилата на системата ! :)
На въпрос дали да се смееш или да плачеш -> логично е да получиш отговор. Иначе си го оставям на теб, дори и да ме молиш за обратното. Мнението е твое и на оначе няколко момчета, които сте меко казано “още доста млади” (не, че аз съм от дъртите, но имам повечко наблюдения, както и хората, мислещи сходно с мен).
Второ, какво лошо има в “изхвърлянето с вили и яхти”??????? Страха от провала? Скептицизма? А за какво да мечтаем, какво да те кара сутрин да станеш, да четеш книги, да се образоваш и да изправяш глава пред трудностите? Да живееш нормално? Какво е нормално? Пари за сметки, 4 излизания месечно, 2 ваканции в годината? Това ли е целта ти в живота?
Хайде малко по-сериозно.
23.03.15
17:15
Не става само с учене,трябва и акъл!
казано от Витан на 23.03.15, 16:34:
На въпрос дали да се смееш или да плачеш -> логично е да получиш отговор. Иначе си го оставям на теб, дори и да ме молиш за обратното. Мнението е твое и на оначе няколко момчета, които сте меко казано “още доста млади” (не, че аз съм от дъртите, но имам повечко наблюдения, както и хората, мислещи сходно с мен).
Второ, какво лошо има в “изхвърлянето с вили и яхти”??????? Страха от провала? Скептицизма? А за какво да мечтаем, какво да те кара сутрин да станеш, да четеш книги, да се образоваш и да изправяш глава пред трудностите? Да живееш нормално? Какво е нормално? Пари за сметки, 4 излизания месечно, 2 ваканции в годината? Това ли е целта ти в живота?
Хайде малко по-сериозно.
Какви мечти имам ? Ти сериозно ли ? Това ли са вашите ? Коли , вили , пари , пари пари ... Жал ми е за вас ако е така . Мечтата ми е да живея скапан НОРМАЛЕН ЖИВОТ ... И да допринеса дори с малко всички , които са по - зле от мен да са по - добре. Ако няма да ставам милиардер да не уча така ли ? Що за пропаднал мироглед имате над нещата бе хора ... Пак казвам , огледай се и виж колко хора работят в областта на това , което са учили . Айде малко по - реалистично . За хората които ще бягат - прав ви път и успех , но да ви кажа , че и там не се става току така “милионерче” .
С извинения за спама! (нямаше как)
За всички милионери, които си мислят, че с 14 часа учене на ден МИНИМУМ ще станат такива. Да - учете! Ала часовете, прекарани пред учебниците няма да ви направят такива, каквито искате да бъдете! ( особено в БГ) Още не съм видял написана формулата за милионер в учебниците, и няма и да я вида. Недейте тълкувайте сега тези думи като противникови на ученето. ЗА ученето съм, но на каквото трябва, когато трябва и защото трябва. Просто такъв шамар, ще ви удари живота (особено в БГ), че ще си седнете на дупето, ще си бачкате, ще се радвате на малките неща и ще осъзнавате наистина ценните работи, които са постоянно около нас.
Никога не съм мислил, през детството си ( и до преди 2 години) , че ще ръководя фирма, ще съм “началник, бос, чорбаджия, бригадир” или както искате го наречете на самия себе си и ще работя за себе си, едва на 20 години. Не съм мислил и, че живота ми ще стане толкова труден, гаден и ,че държавата ни е толкова смотана, колкото я казват по телевизията. Не съм мислил и че ще се наложи да издържам семейството си, толкова млад.( и зелен) И ще ви кажа - не, нямам мечти за яхти, коли, моли, мечтата ми е да водя спокоен живот, сред хора, които ме обичат! По-”лесния” начин е терминала, по-трудния е тук. Всеки сам намира правилния начин, а по усърдните могат да пробият в милионерството. :)
Мнението беше редактирано от Nachev на 23.03.15 19:57.
Не , по - лесно е да хулиш , когато още нищо не зависи от теб и да се оправдаваш , когато си видял че нещата не са протекли по план .
Очаквам включване от “чичко паричковците” с фирмените “мама и тати” и изключително тъпите изречения от рода на - ” ЪЪЪЪ , ами аз естествено че няма да получа образование тук а в чужбина ЪЪЪЪ. Ще стана пълен роб на системата , ще лижа гъзове и ще робувам на болни мозъци , за да мога да си топля гъза на подгряваща седалка на най - новото БМВ и квото щеш там” . Научете се на морал , онова “себеъважение” което го свързвате с пари ... На малко солидарност , на малко добродушие и да цените малки неща около вас . И после такива хора , ще оправят държавата ...
Спора ни не е за тук и дано ако Ронката пожелае да се изтрият коментарите . Всеки си има различно виждане и не трябва да се открояваме така на групи , виждания и т.н. :)
Мнението беше редактирано от Радо на 23.03.15 20:06.
23.03.15
20:34
Аз ще се отклоня от темата, но наистина смятам за важно да споделя едно нещо - това, че за съжаление хората се превръщат в материалисти. Днес след училище, с моя приятел се запътихме към кафе машината, за да си вземем кафе преди тренировка и видяхме един бездомник, а когато видим, почти винаги му даваме стотинки, може да не е много, но те и стотинките ще оценят много повече, отколкото някои хора хилядите. Та взех кафе и останалите пари от левчето му ги дадох. И понеже дадох и второ левче за моя приятел, защото имаше цяло 5лв, а както всеки знае автомата приема само стотинки, той каза, че ще ми ги върне, след като си плати входа в залата и ги развали. Та отиваме на зала, той плаща и ми подава ръката, в която имаше лев и 40 стотинки, но понеже този път казах, че аз ще дам парите за бездомника, взех само 40-те стотинки. И точно до мен стои едно момче, на 22-23 години, което вика ” абе като ти дават взимай бе, какво се въздържаш и ти” при което аз го попитах, трябва ли да сме материалисти всички и да мислим само за себе си, а той ми отговори, че това е абсолютно задължително и че ако сега не съм го осъзнал, то ще го направя след като завърша училище. Казах му, че за съжаление в България хората са (повечето) такива и той ми каза, че не само тук, а и в чужбина са същите(но аз знам че не е вярно, защото доста са ми казвали за отношението на хората там). И аз за последно му казах, че за мен не са важни материалните облаги и се махнах. Та казах това, защото както горе беше написано - ” мечтая за яхта и вила” и тем подобни, хората масово мислят само за материални облаги, а нямат грам достойнство или морал. Дори не са добри и не помагат, гледат как и откъде да откраднат или да вържат на аванта... Въпросът ми е : ЗАЩО? Криза е, положението е зле, щом аз, един 16-годишен го разбирам, значи наистина е зле, но ЗАЩО трябва да има толкова материалисти и да няма добросърдечни хора??
Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 23.03.15 20:36.
казано от TonsOfDamage на 23.03.15, 20:34:
Аз ще се отклоня от темата, но наистина смятам за важно да споделя едно нещо - това, че за съжаление хората се превръщат в материалисти. Днес след училище, с моя приятел се запътихме към кафе машината, за да си вземем кафе преди тренировка и видяхме един бездомник, а когато видим, почти винаги му даваме стотинки, може да не е много, но те и стотинките ще оценят много повече, отколкото някои хора хилядите. Та взех кафе и останалите пари от левчето му ги дадох. И понеже дадох и второ левче за моя приятел, защото имаше цяло 5лв, а както всеки знае автомата приема само стотинки, той каза, че ще ми ги върне, след като си плати входа в залата и ги развали. Та отиваме на зала, той плаща и ми подава ръката, в която имаше лев и 40 стотинки, но понеже този път казах, че аз ще дам парите за бездомника, взех само 40-те стотинки. И точно до мен стои едно момче, на 22-23 години, което вика ” абе като ти дават взимай бе, какво се въздържаш и ти” при което аз го попитах, трябва ли да сме материалисти всички и да мислим само за себе си, а той ми отговори, че това е абсолютно задължително и че ако сега не съм го осъзнал, то ще го направя след като завърша училище. Казах му, че за съжаление в България хората са (повечето) такива и той ми каза, че не само тук, а и в чужбина са същите(но аз знам че не е вярно, защото доста са ми казвали за отношението на хората там). И аз за последно му казах, че за мен не са важни материалните облаги и се махнах. Та казах това, защото както горе беше написано - ” мечтая за яхта и вила” и тем подобни, хората масово мислят само за материални облаги, а нямат грам достойнство или морал. Дори не са добри и не помагат, гледат как и откъде да откраднат или да вържат на аванта... Въпросът ми е : ЗАЩО? Криза е, положението е зле, щом аз, един 16-годишен го разбирам, значи наистина е зле, но ЗАЩО трябва да има толкова материалисти и да няма добросърдечни хора??
Едни много хубави думи като заключение и да приключваме .
казано от slavko на 20.03.15, 09:59:
Ентусиазмът и непримиримостта ти са точно едно от нещата, от които цялото ти поколение има нужда.Дано се задържат така и след 17-ина години, за да може да си направиш съпоставката.
23.03.15
21:14
Пътят към горната част на средната класа е през доброто образование, многото четене /не само на специализирана литература/ и внимание към детайлите. За милиардери и милионери пак може да мине оттам с високите технологии, може да е просто предприемачески инстинкт, но при всички случаи е много по - вероятно да успееш в живота с ума, отколкото без него :)
23.03.15
21:49
за съжаление хората се превръщат в материалисти
Нормално е, все пак живеем в държавата на чалгата!!! (puke)
Мнението беше редактирано от Петко К на 23.03.15 21:54.
казано от Радо на 23.03.15, 19:06:
Какви мечти имам ? Ти сериозно ли ? Това ли са вашите ? Коли , вили , пари , пари пари ... Жал ми е за вас ако е така . Мечтата ми е да живея скапан НОРМАЛЕН ЖИВОТ ...
Дефинирай нормален? Кое е нормално за теб и кое е изхвърляне?
Нормално ли е примерно да искаш да пътуваш по света, но да не можеш да си го позволиш? Нормално ли е да искаш да практикуваш хобито си, но да нямаш финансова възможност? Нормално ли е също така да искаш да се занимаваш с това, което те кефи, но вместо това да работиш безинтересна, стресираща и натоварваща работа, само щото иначе ще мизерстваш?
И в този ред на мисли, ако човек го кефи да кара яхта или обича спортни коли, нещо лошо ли виждаш са се стреми към това?
И да допринеса дори с малко всички , които са по - зле от мен да са по - добре.
В кой случай ще допринесеш повече - ако си богат и имаш излишни пари за даряване, или ако си притиснат финансово и едва си плащаш сметките?
Пак казвам , огледай се и виж колко хора работят в областта на това , което са учили .
Че то никой не е станал милионер с работа на заплата.
И аз за последно му казах, че за мен не са важни материалните облаги и се махнах.
Естествено, че не са важни, като ти ги дават на готово.
казано от Lazar Mihaylov на 23.03.15, 21:49:
Да, то само тук сме материалисти, в другите държави хората работят за без пари, и гледат винаги да ти помагат, щото са много добрички.
казано от Петко К на 23.03.15, 21:56:
Какви мечти имам ? Ти сериозно ли ? Това ли са вашите ? Коли , вили , пари , пари пари ... Жал ми е за вас ако е така . Мечтата ми е да живея скапан НОРМАЛЕН ЖИВОТ ...
Дефинирай нормален? Кое е нормално за теб и кое е изхвърляне?
Нормално ли е примерно да искаш да пътуваш по света, но да не можеш да си го позволиш? Нормално ли е да искаш да практикуваш хобито си, но да нямаш финансова възможност? Нормално ли е също така да искаш да се занимаваш с това, което те кефи, но вместо това да работиш безинтересна, стресираща и натоварваща работа, само щото иначе ще мизерстваш?
И в този ред на мисли, ако човек го кефи да кара яхта или обича спортни коли, нещо лошо ли виждаш са се стреми към това?казано от Радо на 23.03.15, 19:06:
И да допринеса дори с малко всички , които са по - зле от мен да са по - добре.
В кой случай ще допринесеш повече - ако си богат и имаш излишни пари за даряване, или ако си притиснат финансово и едва си плащаш сметките?
Пак казвам , огледай се и виж колко хора работят в областта на това , което са учили .
Че то никой не е станал милионер с работа на заплата.
И аз за последно му казах, че за мен не са важни материалните облаги и се махнах.
Естествено, че не са важни, като ти ги дават на готово.
казано от Lazar Mihaylov на 23.03.15, 21:49:
Да, то само тук сме материалисти, в другите държави хората работят за без пари, и гледат винаги да ти помагат, щото са много добрички.
Трябва да седнем на по кафе и да ти го дефинирам . Мисля , че повечето схванаха на къде бия . Иначе за даряването - успех със световния глад и все по голямата му бройка в днешно време . Благодарение на тези “дарители” . Спете на това ухо и бъдете здрави !
Понеделник, 23.03.2015
Храна:
зелен фасул, хляб, прясно мляко с какао
шоколадови бонбони
фъстъци, 2 сникърса
свинска плешка, пържени картофи, хляб
Добавки:
4 грама бета-аланин
От коментиращите по-горе само Петко е разбрал какво искам да кажа. Май никой не чете с разбиране.
Няма нищо лошо в материалното, особено ако е път към духовното.
Научете се са разграничавате материалистите от хората, които се стремят към успех. Едното не изключва другото, но като си забит в българския мироглед и това е единственото, което виждаш.
И все пак безплатния съвет никой не го слуша и затова много поздрави от мен!
казано от Витан на 24.03.15, 09:25:
От коментиращите по-горе само Петко е разбрал какво искам да кажа. Май никой не чете с разбиране.
Няма нищо лошо в материалното, особено ако е път към духовното.
Научете се са разграничавате материалистите от хората, които се стремят към успех. Едното не изключва другото, но като си забит в българския мироглед и това е единственото, което виждаш.
И все пак безплатния съвет никой не го слуша и затова много поздрави от мен!
Дефинирай ми “българския мироглед”. Явно ти не си българин щом при теб липсва . Материалното води до дух. извисяване ? Да , ама когато си останеш със духа и нищото .
Успеха не се свързва с материализма ? Да , ама по - горе друго пишете . Съвета ти го разбрах , но не съвпада с моите принципи и цели .
Не се изхвърляй така с тея безплатни мнения. Адвокатска история ...
Живи и здрави !
О, българин съм, повярвай ми! Но не споделям мирогледа, който до няколко години и аз яростно защитавах. Ето го и него: “Държавата ни е скапана, няма как да се успее, всеки, който се стреми към успех (бил той и материален) е пошъл и с нулева нравственост”
и т.н.
Казах, че материалноо може, не че е задължителен алгоритъм!
Не съм написал и че успеха се измерва с материалното! Просо е една лична проява по съображенията, които Петко представи.
Разбира се, че ще се изхвърлям с безплатни мнения, само автора на дневника може да ми забрани.
Мнението беше редактирано от Витан на 24.03.15 10:26.
Вторник, 24.03.2015
3 пъти:
Клек 1х2@130 2х1@130
Набиране с подхват 1х2@+40 2х1@+40
Раменна преса 1х2@70 2х1@70
3 пъти:
Тяга 3х3@160
Обръщане от вис 3х3@80
Борческо въртене с дъмбели 3х3@40
Нямаше силица на клека. Но пък на тягата имаше. Пак не успях да обърна 90… :@ 94,5 кг съм.
24.03.15
10:28
Радо, защо се правиш на глупав? :) Колко тъпи милионери/милиардери познаваш, дори само от неща из интернет? Не такива, които са наследили нещо, а такива които са си изкарали парите сами? :) Нямало значение образованието, живота в България щял да ти удари шамари, бла, бла, бла.....ми спирай да учиш, строежи знаеш ли колко има, та място и за общаци, които хич не ги питат за питагорови теореми и дали могат да си напишат името вярно :) Крив е животът в България, безспорно, ама нещата пак зависят от вас. И колкото по-образовани сте, толкова повече зависят от вас.
Какво беше казал нагоре - спете на това ухо, че образованието няма значение.... ;)
Аа Херцоже не така . По горе съм споменал , че аз също залагам на образованието и то е единствения път до моята цел и лична мечта . Всичко започна от тази за мен глупава 300 % сигурност и надценяване на лични възможности и в правдата на системата . Съгласи се , че и 300 часа да учиш пак е бая търсене да се уредиш с вили и подобни в България . Не съм споменавал , че не можеш да успееш тук напротив . Лично аз ще остана тук за сега . Примери за тъпи притежатели на яхти и др. - целият парламент ако щеш и да циганите могат да се образоват прав си . В днешно време Бат Сали и той става за политик , нищо че е брат ром .
Не съм фен на деградацията и аз искам аверите ми да не бягат от час по Български и История ама ..
24.03.15
10:49
То и тия мутри с вили и яхти не пасат доматите с колците, в тая среда ако си тъп - оставаш инструмент или бързо гушваш карамфилите ;) И все пак, ако искаш да останеш от светлата страна на закона, така да се каже, знанията, образованието са един добър инструмент. Това не е единственият фактор, но аз за тъп човек, станал богат по (сравнително) легален начин - рядко съм чувал (да не кажа ‘ич ;) ). И да мечтаеш за вила и яхта, кое му е лошото? Това е някакъв барометър на успеха, нищо повече :) И аз искам да имам вила и яхта, искам да съм финансово осигурен и да не се налага да работя повече отколкото аз самият имам желание за това и да е осигурено семейството ми :) Парите са лошо нещо, особено ако ги нямаш.
Тук си наистина мн. прав . Наистина няма лошо да мечтаеш и да имаш цели . Дано наистина в 1 хубав ден пием шампанско на залез на някоя яхта и си говорим за нещата от живота .
24.03.15
11:07
А дано, маринованото и печено на бавен огън върху скара на яхтата месце ще е от мен :D К***ите и белото - също :D :D :D
24.03.15
11:08
Както ти каза батко ти Витан, има голяма разлика да искаш да забогатееш, заради самото богатство или богатството да е плодът на стремежа към усъвършенстване и постигането на нещо с идеите/труда си. Само не съм съгласен, че духовното се определя от материалното. Тръгне ли се от материалното, забрави за духовното.
Другото препъни-камъче е постигането на целта. Всички знаем за Приказка за стълбата. Като достигнеш успеха, не се знае в какво ще те превърне той. Смирение му е майката, но май още не се знае какво е туй животно...
Храна:
свинско филе, хляб, прясно мляко с какао
фъстъци, 2 сникърса
печено пиле, зелена салата, хляб, портокал
Добавки:
4 грама бета-аланин
Сряда, 25.03.2015
Храна:
кифла с локум
прясно мляко с какао
4 кроасана