Dream it.Wish it.Do it.!

Темата е заключена.
Прескочи до:

Добър вечер :)
Вечеря- купичка леща и ябълка :)

Добро утро :) Тренировка:
3min plank
2x50sec side plank
10x10 fly jacks
10x5 jumping squads
50 руско усукване
7х30 къси коремни
упр.за крака
вакуумки
70 напади
З-предстой около 250-300гр дом.кис.мл.+нарязани 2 банана вътре+1ябълка;2филета и 3парчета кашкавал
:D :D Приятен ден!!

Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 26.03.15 11:04.

26.03.15
09:27

казано от Ники Асенова на 26.03.15, 08:56:

250-300гр дом.кис.мл.+нарязан банан вътре+1ябълка

Имаш ли пасатор вкъщи? И аз я ям същата комбинация, но пасирам банана в млякото за да е по-равномерно сладко, а ябълката я добавям накрая настъргана за да хрупа. Плодовите данони да си гледат работата

казано от Pavel D на 26.03.15, 09:27:

казано от Ники Асенова на 26.03.15, 08:56:

250-300гр дом.кис.мл.+нарязан банан вътре+1ябълка

Имаш ли пасатор вкъщи? И аз я ям същата комбинация, но пасирам банана в млякото за да е по-равномерно сладко, а ябълката я добавям накрая настъргана за да хрупа. Плодовите данони да си гледат работата

Ммм Благодаря за идеята  с пасатора :D

26.03.15
11:05

Ммм, страхотно е пасирано, става и с чопъра, смесва го на кремче. :)
Аз пак да се обадя като “черна станция” - претренираш мисля бедрата и корема. Докато другите мускули бездействат.
Иначе виждам страхотен ентусиазъм в теб.
“предстоИ” а не предстой :)

казано от Queen Cobra на 26.03.15, 11:05:

Ммм, страхотно е пасирано, става и с чопъра, смесва го на кремче. :)
Аз пак да се обадя като “черна станция” - претренираш мисля бедрата и корема. Докато другите мускули бездействат.
Иначе виждам страхотен ентусиазъм в теб.
“предстоИ” а не предстой :)

целта е да изчистя корема и бедрата,надявам се времето да се задържи добро,за да почна да тичам в парка през пролетната ваканция от 2ри,дано успея!! :) Благодаря,изобщо не си *черна станция* ;)

Добър ден :)
В-2ябълки,туршия,2филета
3седмица без сладко,активия и боклуци се чувствам добре!! Радвам се ,че това е факт , защото моето тяло е моето доджо,храм който трябва да пазя , да ценя!! Не искам това да се променя и не искам дрте хора да ми вредят , утре например приятелка има рожден ден и ще иска да ме черпи бонбон,аз разбира се ще откажа.Няма намесата на други хора да влияе на моето тяло и щастие.Реших да ям сладко когато реша,че съм доволна от това което виждам в огледалото, а не когато е празник или рд . В събота отново на рожден ден и отново ще ме карат разни мазни тортички да ям... ето това ме дразни,че чужди хора се месят в моя режим.В последните няколко седмици си изградих навик,който ми харесва и не искам да си намирам оправдание да го нарушавам,просто , защото знам , че тези храни не ми се отразяват добре :) и така имах нужда да го споделя и да си обещая да не ме спират останалите хора и ,че вече е време да наравя това, което съм искала. Искам и аз да имам самочувствие и да се изградя като личност , която сама взима своите решения,да разграничавам полезното и вредното за мен! Това няма да е навик а начин на живот :D който с времето ще придобия

Добро утро :) Трен:
10х10подскока+20пл.катерач+10 Vпреса
вакуумки
10обик преси
20ножици от лег
Днес нямам мн време .. не ми стигна времето
З-200-250грдом.кис мл.+2ч.л.овесени ядки+ябълка,1банан,1филе+2п.кашкавал  :)

Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 27.03.15 09:11.

27.03.15
09:09

Забелязах, че на вечеря приемаш доста често плодове (банан, ябълка и т.н.). Според мен по добре ги махни от вечерното меню, замести ги с яйца и обезмаслени млечни продукти или добави още протеин (месо, риба). Относно плодовете, консумирай ги след тренировка.

В-кис.мляко+ябълка(ям вечер плодове,защото ми се хапва сладко и така някак го замествам,а иначе днес успях и не хапвах бонбон или сладко сега остава и в неделята да се сдържа хихи :) :D

Добро утро :) Днес трен. ще е малко по-късно
З-200гр. дом.кис.мл.+1банан+малка ябълка+3парчета кашкавал :)
По късно ще допиша :) :D :P

28.03.15
11:30

A някога пробвала ли си стевията? 1 шишенце течна стига за безкрайно много време - 5-6 месеца.
Преди 2 години ми се струваше невероятна глупост да си купя нещо такова, но когато започнах да я ползвам-оказа се истинско откритие. Подслажда страхоно, не е токсична, няма калории, дори е полезна за здравето. Просто само вкус. 1-2 капки на кремчето с мляко и банан и ще паднеш от кеф :) Изведнъж ще се окажеш свободна да хапваш и пиеш сладки неща - кафе, чай, мляко, домашни сладкиши, които са полезни и без калории.

казано от Queen Cobra на 28.03.15, 11:30:

A някога пробвала ли си стевията? 1 шишенце течна стига за безкрайно много време - 5-6 месеца.
Преди 2 години ми се струваше невероятна глупост да си купя нещо такова, но когато започнах да я ползвам-оказа се истинско откритие. Подслажда страхоно, не е токсична, няма калории, дори е полезна за здравето. Просто само вкус. 1-2 капки на кремчето с мляко и банан и ще паднеш от кеф :) Изведнъж ще се окажеш свободна да хапваш и пиеш сладки неща - кафе, чай, мляко, домашни сладкиши, които са полезни и без калории.

Преди съм пробвала чай от стевия,но беше мн отдавна и не помня много вкуса му.Това предложение,обаче ми допада и мисля в най-скоро време да го пробвам :) Все пак не мога да се лишавам от сладкоте неща в живота

28.03.15
15:37

казано от Ники Асенова на 28.03.15, 11:41:

казано от Queen Cobra на 28.03.15, 11:30:

Преди съм пробвала чай от стевия,но беше мн отдавна и не помня много вкуса му.Това предложение,обаче ми допада и мисля в най-скоро време да го пробвам :) Все пак не мога да се лишавам от сладкоте неща в живота

Не мисля, че схвана за какво ти писа Кобра. Стевията не е чай, а естествен подсладител с много малко калории и е в пъти по сладка от захарта.

Трен:
30прескока на килимче
150къси коремни
20обикн.коремни
50вдигане крака от лег
10лицеви
20странични док.на краката
Слетобед-2ябълки
В-половин купичка грах със месо(манджата грах с месо,обаче аз си подбрах само грах и сосчето)+6големи парчета кашкавал
Вод към 1л и 400 + зелен чай

Добро утро,как сте :) Трен:
50напади
2х50глутеус мост
2х50вдигане на крака от лег
2х20странични докосвания на краката
2х50руско усукване
2х30fly jack
1:30 plank
2x50side plank
З-ябълка+1филе+5парчета кашкавал
Следобеда на рд и най-вероятно ще хапна кюфте и пържолка,без десерта :) :D ще дописвам после

Вечеря към 15:40-16:10-15 : повече от половин шишче от свинско месо+1голямо кюфте+бобена салата(около 2с.лъжици).Без сладко и днесс,пропуснах тортата и бонбоните,това за мен си е успех и мн съм доволна от себе си!! Следващото предизвикателство,което си възлагам е да не ям сладко и козунак през ваканцията и да продължавам да тренирам всеки ден,дано успея!!! :) :D

29.03.15
21:57

повече от половин шишче? Ехе, как си успяла да изядеш толкова :) (аз ли ям много, ти ли ядеш малко .... )

29.03.15
22:05

^ Второто (y)

казано от Ники Асенова на 29.03.15, 21:39:

Следващото предизвикателство,което си възлагам е да не ям сладко и козунак през ваканцията

Приготви се роднините ти да те гледат странно :D Мене на миналия великден като пропусках козунака ме мислеха за вероотстъпник едва ли не. Ама поне наваксвам с яйца:)

казано от Pavel D на 29.03.15, 22:05:

^ Второто (y)

казано от Ники Асенова на 29.03.15, 21:39:

Следващото предизвикателство,което си възлагам е да не ям сладко и козунак през ваканцията

Приготви се роднините ти да те гледат странно :D Мене на миналия великден като пропусках козунака ме мислеха за вероотстъпник едва ли не. Ама поне наваксвам с яйца:)

Те дори и днес ме гледаха странно,като пропуснах тортата.. :D

3кръга х :
10нозични напади
10гръбна преса
15глутеус мост на 1крак (по 15 на крак)
5бърпита
10обратни напади
5лицеви
20планински катерач
10махало на земя
Vпреса
вакуумки
20jumping jacks
Закуска-около 9:35-200-250гр.дом.кис.мляко+7ягоди(мм сладко :P ) и една ябълка+3парчета кашкавал
по-късно ще дописвам,приятен ден!! :*

Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 30.03.15 09:44.

30.03.15
11:02

” Те дори и днес ме гледаха странно,като пропуснах тортата.. :D “

Не се притеснявай, и при мен е така: “Хайде хапни сега, какво ще ти стане, виж колко е малко...” .
И започва едно разпитване, после всички кимат неодобрително и накрая ми казват “Е-е-е... ама много си отслабнала, много добре изглеждаш... Как стана така?”
и аз ”Ами, хапвам баници + боза за закуска и торта + кола за вечеря” ;)

Успех :)

Мнението беше редактирано от Tsvetelina на 30.03.15 11:03.

казано от Tsvetelina на 30.03.15, 11:02:

” Те дори и днес ме гледаха странно,като пропуснах тортата.. :D “

Не се притеснявай, и при мен е така: “Хайде хапни сега, какво ще ти стане, виж колко е малко...” .
И започва едно разпитване, после всички кимат неодобрително и накрая ми казват “Е-е-е... ама много си отслабнала, много добре изглеждаш... Как стана така?”
и аз ”Ами, хапвам баници + боза за закуска и торта + кола за вечеря” ;)

Успех :)

За жалост е така всеки гледа да ти дава акъл и при мен беше така вчера,какви молби бяга да пробвах “хубавата” торта,ами не мерси аз нямам нужда от тортичка :) ;)
Благодаря и аз ти пожелавам успех и следя дневника ти всеки ден! :)

Вечетя: салата от маруля,домат+голямо парче сирене,  парчета кашкавал ,1банан :) Лека вечер
П.П: ако някой знае как да се отърва от белезите от акне,моя да ми пише.. :( благодаря)

Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 30.03.15 19:21.

3кръга по:
30вдигания на крака от лег
вакуумки
12ножични напади
6лицеви
14обратни напади
6бърпита
20коремни тип колело
10fly jacks
10прескока на килимче
Закуска-200-250гр домашно кисело мляко+2ябълки+2парчета кашкавал

Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 31.03.15 08:55.

Добър вечер :)
В-1/2краставица+2парчета сирене,2малки кашкавал,кисели краставички;1ябълка

31.03.15
18:52

Днес само това ли си яла, което си описала на закуска и вечеря?

3 сепии по:
15прескока на килимче
15глутеус мост на 1 крак ( 15повторения за крак)
20коремни тип колело
12ножични напади
20странично пипане на крака от лег
вакуумки
15подскока от място

Добър ден :) Трен:

З- зелен чай; 200-250гр домашно кисело мляко+2ч.л. овесени ядки +1средна ябълка;
О-салата от домати,сирене,кашкавал+1банан
В-варени яйца,кашкавал,ябълка;
След вечеря-около 250гр салата от зеле и моркови
зелен чай
Вода - поне 1,5л

Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 02.04.15 19:46.

Добро утро :) (Поправка-Добър ден ;) ) Как сте?
Трен:

Ами някои упр.не ми се получиха точно както мацката ги прави,ама издържах цялата тренировка,сега съм скапана... :D :D
Преди закуската-зелен чай
Закуска-предстои 200гр купено кисело мл. :( (моето домашно свърши...ужъссс)... +2ч.л.овесени ядки+1ябълка и 2 банана;
Следобеда-2порции запечен боб+кашкавал
По късно-2ябълки;зелен чай :)

Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 03.04.15 18:03.

Добър ден,трен:
3серии по х :
20 високи подскока от място;
20flutter kicks
20air bike crunches;
10leg raises;
10sit-ups;
20knee to-elbow crunches;
10sitting twists;
10reverse crunches;
10raised leg circles;
10wirdshield wipers

Закуска: 200гр купено кис.мляко(от толкова отдавна не бях яла купено,че сега като го ям има вкус на сметана.. хаха ) +1/2ябълка+1банан;
Обяд:салата(маслини,сирене,домат,краставица,маруля) + още 2банан
Ще дописвам утре,понеже днес следобеда ще замина на село т.е. Нови Искър :) :P
Приятен ден !!

Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 05.04.15 15:58.

Днес супер голям мързел съм щях да тренирам..ее да ама нее!! Станах и просто се отказах.. ако копането  на двора на село се брои за вид тренировка значи се пак съм правила нещо :) :)
Храна до сега-2варени яйца със червен пипер;3ябълки,кашкавал;
:D

05.04.15
18:24

казано от Ники Асенова на 05.04.15, 16:01:

ако копането  на двора на село се брои за вид тренировка значи се пак съм правила нещо :) :)

Брои се, брои се двойно даже :) че това са многоставни бутащи и дърпащи упражнения на антагонисти :D най-добрата тренировка + чист въздух! Голямо удоволствие :)

казано от Tsvetelina на 05.04.15, 18:24:

казано от Ники Асенова на 05.04.15, 16:01:

ако копането  на двора на село се брои за вид тренировка значи се пак съм правила нещо :) :)

Брои се, брои се двойно даже :) че това са многоставни бутащи и дърпащи упражнения на антагонисти :D най-добрата тренировка + чист въздух! Голямо удоволствие :)

Блаженство си е това,направо предимство,а предстои засаждането :) ;)

Добър ден :) Днешната тренировка ;)

Закуска-предстои- чаша зелен чай,200гр дом.кисело мляко+2ч.л.овес.ядки+1ябълка  (inlove)
+още 2 ябълки
обяд:2банана+пилешка супа
в-банан,супа,ябълка

Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 06.04.15 19:16.

06.04.15
12:51

Програмката изглежда тежичка. Успяваш ли да я направиш цялата както я показват?
(на тази много и тежат лицевите, ей ; ) )

казано от Queen Cobra на 06.04.15, 12:51:

Програмката изглежда тежичка. Успяваш ли да я направиш цялата както я показват?
(на тази много и тежат лицевите, ей ; ) )

като цяло успявам,само с лицевите имам проблем и ако не успея да направя лицеви тогава правя планк или планински катерачч.. :)

Добро утро :)
Трен:
legs: 2x
25squats
20lunges per leg
20jumping jacks
20 toe touching;
stomach:
plank:
30sec plank
30sec wide leg plank
30sec elbow plank
30sec superman plank
60side plank(30sec each side)
2) :
3x :
10sit-ups
10flutter kicks
10leg raises
10 air bike crunches
10knee crunches
10heel touches;
З- айран,2ябълки,1банан
О-половин  купичка пилешка супа
Следобед-1банан;2ябълки
после още 1ябълка,айран и малко салата от зеле и моркови

Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 07.04.15 19:51.

Добър ден :)
Днес имаше бледи опити за тичане в парка,от порядъка на 15-20мин.то  не беше тичане по скоро спринтове и след това влачене :) колко ли зле съм изглеждала отстрани хаха :D :D Беше зле като за 1ви опит.Във фитнеса на пътеката преди ми беше лесничко,а сега се влача като чувал  с  картофи (dull) .... По-късно мисля да направя и тренировка за корем. П.П: малко малко ама краката си ме заболяхааа      (giggle) 
И така сега хапнах един морков и чаша топла водичка
След час/час и половина- чаша айран+ябълка;
След това следобеда ще си сготвя крем супа от картофи и моркови и ще си хапна ммм (inlove)
Това е засега,ще добавя клипче към трен.за корема :)

Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 08.04.15 11:05.

08.04.15
11:10

Детенце, що така не ядеш?
Морковче, ябълка и топла водичка ще  доведат до много неприятен резултат. За последните дни нямаш и 30 гр. протеин на ден , да не говорим никаква мазнинка.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1