ДНЕВНИК ЗА СЪРДИТИ СТАРЧЕТА :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

23.03.15
10:27

23.03
Сън 23.00-7.00
хубаво поспах, нооо ... сега пак на работа
Храна:
- шейк от 15гр. протеин + 5 гр. глутамин + 5 гр. соев лецитин
- 3 оризовки с кашкавал 45гр
- салата от айсберг, домат, маслини, слънчогледови семки, зехтин и лимон +  печено свинско + 1 фил. Вита с кашкавал (40гр)
- кафе със сметана и стевия
- салата от айсберг, домат, маслини, слънчогледови семки, зехтин и лимон +  печено свинско + 1 фил. Вита с кашкавал (40гр) втори дубъл ;)
- пюре от спанак (със соево брашно, краве масло и бадеми) Абе изродщина :)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 23.03.15 19:45.

23.03.15
19:05

2 обяда или обяд и вечеря?

23.03.15
19:27

Ехх, иска ми се един ден да се прибера и да се цопна на леглото още в 6ч. с книжка/филм.
Ма не ми е писано. Не ме свърта. Все гледам да свърша нещо, да потренирам между другото. Някак си да имам свободно време и да не се разкърша, не върви.
Нещо съм мръднала, явно. :)
Голямо готвене, ей . Голяма част от времето ми се върти край храната.
Хората покрай мен 30 години идват на работа, без да се замислят отпреди какво ще ядат и дали ще огладнеят, аз нося баките с ядене да не ме свари глад насред деня :)
При вас така ли е?
+ Уж направя 3-4 яденета в неделя и по средата на седмицата нещо свърши пак готвя/правя салати и пр.

Имам треска на краката - дали ще клякам с 30 или със 60 все се напрягат и наболяват. Особено задните бедра.
МъкЪ...
Овладявам ТРХ-то, даже ми става готино. Явно тялото се учи на баланс :) Има още мнооооого де, но съм доволна.
45’ значи 45 градуса наклон на тялото спрямо пода -напред или назад. Ако се чудите де :)

23.03 ТРХ - лекичко
1. ТРИСЕТ загрявка
- асистиран клек 3х15
- гребане 45’ 3х15
- лицеви опори 45’
2. ATOMIC PUSH-UPS (лицева опора + обратен крънч) 4х8
3. СУПЕР СЕРИЯ
- набиране надхват 4х5
- Y изправяне 4х10

4. СУПЕР СЕРИЯ
- Pike 4х8
- флайс 45’ 4х8

5. СУПЕР СЕРИЯ
- набиране подхват 4х5
- обратни крънчове 4х10

Движение за деня ок. 3 км.

23.03.15
19:42

казано от S. P. на 23.03.15, 19:05:

2 обяда или обяд и вечеря?

Oбяд 13.30 и следобедно ядене в 16.30 :) Между тях имаше кафе.
Аз ям когато огладнея, да знаеш. И само каквото си нося.
Но ям малко, разделям си яденето в кутията за обяд на две примерно - по-дълго съм сита, не ми е тежко и така ... И се старая протеиновите неща да преобладават, не пестя от храната.

Сутрин 7.15 пиех 3в1, но вече пия протеин с добавки.
Към 8.30-9.00 на работа е закуската- 2 филийки обикновено с гарнитура. :)
После зависи- ако изгладнея хапвам към 11-11.30 пак нещо малко - плодове, филийка.
После се яде около 13.30-14.00.
Следобед но не всеки  - кафе със сметана и стевия - убива апетита, а и е вкусно и сладко :)
Ако изгладнея - хапвам преди тръгване от работа към 16-16.30, ако не - чак вкъщи към 17 или 18 часа.
Ако след работа тренирам - хапвам на работа към 16-16.30 и после чак след трен към 19.30-20 часа.

Работя сама в стая и на бюро и мога да тъпча по цял ден ;)
Вчера примерно цял следобед не огладнях- ядох само 1 ябълка и даже след трен не бях гладна, а се поглезих с тахан и мед :)

С TRX нямам опит, но Колето също ползва, така че може да обмениш с него идеи.

За храната - и около мен хората не си носят и изобщо не се замислят какво ще ядат. Решават на момента и най-често е нещо пакетирано или пък поръчват от заведения.
Аз не мога така - първо, че искам да съм сигурна какво ям и второ - по-спокойна се чувствам, когато храната си е с мен.

Тахан с мед... мммммм :)

23.03.15
20:15

Като цяло смятам, че ми е балансирана храната- има всички нутриенти в доволни количества.
Ако усетя че качвам, ще намаля общото количество храна, но ... обичам да съм сита. Предпочитам да увелича тренировките.
Зехтинът в салатите е екстра върджин и не го меря с лъжица- предполагам отиват поне 40-50 мл на голяма салата :)
Маслините си и изкисвам с гореща вода до обезсоляване и хапвам доста - има 100 грама на ден, ако съм писала маслини.
Всеки ден от началото на март си правя чай от зелен чай, пу-ер, 1 коренче джинджифил колкото палец  надялкано, (карамфил) , стевия и сока на 1 лимон.
Убедена съм, че лецитинът е полезен и ще си го вземам поне 1 месец докато свърши.
За съжаление не можем да се разберем с пектина, влияе ми  лошо на стомаха дори от 1 малка лъжичка, а дневната доза е 15 гр.
Пия Омега 3, витамин Ц, смесени витамини, калций с минерали  и вит. Д - Microcrystalline Hydroxyapatite Concentrate (MCHC), хром, елеутерокок, клеева тинктура (ликопена свърши, ще го почна пак след месец-2)
Ми... поддържам се някак :)

23.03.15
20:16

Тахан с мед и КАКАО (даже  е некво ОРГАНИЧНО ;) )- вие ме научихте, ах, ****** :)

23.03.15
21:18

Как се казва това органично какао? Това на Йоткер трябва да го сменя най-накрая

23.03.15
21:26

казано от Queen Cobra на 23.03.15, 19:27:

Ехх, иска ми се един ден да се прибера и да се цопна на леглото още в 6ч. с книжка/филм.
Ма не ми е писано. Не ме свърта. Все гледам да свърша нещо, да потренирам между другото. Някак си да имам свободно време и да не се разкърша, не върви.

И аз съм така, въобще не се заседявам. Абсурдно е просто да се седна и да гледам няколко часа ТВ без да мръдна. Има много интересни предавания с научна насоченост, исторически или засягащи социално- културни проблеми по ббс, но пък понякога съм много изморена психически, за да възприемам информацията...Все нещо правя, тренирам, готвя, не ме свърта на едно място, за това и се храня късно- седна ли да ям е време за релакс, т.е след като всичко е свършено. Готвенето- готвя всеки ден, нося си храна на работа, рядко ям нещо по 2 дена и то само, ако остане. Все пак мисълта за храна не трябва да е обсебваща и натоварваща. Здравословното хранене е лесно, това не ми е проблем. Проблемъм е, че много обичам да ям, а и да готвя :)

Мнението беше редактирано от Aleks Sandra на 23.03.15 21:29.

Теди Илиева

23.03.15
21:55

Хората покрай мен 30 години идват на работа, без да се замислят отпреди какво ще ядат и дали ще огладнеят, аз нося баките с ядене да не ме свари глад насред деня :) При вас така ли е?

Аз ако 1 ден не си нося, диетата гарантирано пропада за поне 2 дена напред. За това най-чинно си приготвям и влача :) Хубавото в цялата работа е, че носенето на домашно приготвена храна стана заразно измежду по-младите ми колегите. Все повече се отпускат и си носят в кутии и спират сандвичите и кроасаните. Логично е, защото купешките сандвичи омръзват да не говорим, че оформят естествен, пухкав спасителен пояс. Освен това заведенията в околността са скъпи, без да гарантират качество. Всичко започва с два-три погледа към кутиите на тези които си носим - от там едно облизване и преглъщане, въпроси “....а това какво е” :) Тук става въпрос предимно за хора около 30г.
Старата генерация над 50г., от друга страна, въобще не уважава сандвичите. Те излизат да се хранят като търсят места приличащи на студентски/работнически стол с първо-второ-трето. Интересното е, че ги намират тия места. Въобще не ги интересуват разни здравословни ми там истории и започват да обръщат внимание на храната си след като се разболеят от нещо сериозно. Като им поотминат симптомите - пак постарому: първо-второ-трето на стол.

23.03.15
22:54

Не мисля отпреди какво ще ям—ям само това, което мога да си позволя.  (cash) (cash) (cash) Примерно днес за 1 евро успях да си купя бирени фъстъци.  :D Яд ме е, че не взех обикновените—те са 66 цента, но ... имам да работя още върху себе си (wasntme)

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 23.03.15 22:55.

24.03.15
07:13

Кико, ти ме разби :)
И фъстъци да са- ами ще си накупя евтини неща, ще си ги приготвя сама и ще си нося. Като видя нещо по-изгодно, вземам 3-4 да има, не мога да разчитам на случайността където ме свари.
Е, аз не мога да готвя кой знае колко- колкото аз да си го изям , ма пак си отнема време.
Не знам какво е какаото- изхвърлих опаковката и го сипах в буркан.  Не е някакво много скъпо, взех го преоценка от Кауфланд, но пишеше Оrganic.

24.03.15
09:55

24.03
Сън: ок. 21.00 -6.30
ЕЕЕе, това се казва добро поспиване, само да беше уикенд, нямаше да стана.
Храна:

- шейк от 15 гр. протеин, 5 гр. глутамин и 5 гр. соев лецитин
- овесени ядки 7 суп. лъж. + белен слънчоглед 3 суп. лъж. + кис. мляко 200 гр + 2 лъж. какао
- салата (айсберг + домат+ маслини+белено слънчогл. семе+ зехтин и лимон) + свинско печено + 1 фил. Вита с кашкавал 45гр.
- кафе със сметана и стевия
- 1 фил. Вита със кашкавал 45гр
- остатъци свинско + остатъци от горната салата
- спаначено пюре :)

Предполагам, за човек като Кольо, който използва ТРХ за  подобряване на спортните си показатели и самоусъвършенстване, моите тренировки му се струват много идиотски.
Все едно манджичките и пюретата ми да ги оценява шеф Манчев. ;)
Засега просто ми харесва да правя разни комбинации от нета, които усещам, че ме натоварват и сигурно са полезни :)
Та затова всякакви съвети са добре дошли.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 24.03.15 19:19.

24.03.15
10:24

казано от Aleks Sandra на 23.03.15, 21:26:

И аз съм така, въобще не се заседявам. Абсурдно е просто да се седна и да гледам няколко часа ТВ без да мръдна. Има много интересни предавания с научна насоченост, исторически или засягащи социално- културни проблеми по ббс, но пък понякога съм много изморена психически, за да възприемам информацията...Все нещо правя, тренирам, готвя, не ме свърта на едно място, за това и се храня късно- седна ли да ям е време за релакс, т.е след като всичко е свършено. Готвенето- готвя всеки ден, нося си храна на работа, рядко ям нещо по 2 дена и то само, ако остане. Все пак мисълта за храна не трябва да е обсебваща и натоварваща. Здравословното хранене е лесно, това не ми е проблем. Проблемъм е, че много обичам да ям, а и да готвя :)

Вечера точно си мислих и аз за тези неща - как като се прибера и все нещо измислям да правя и за готвенето - как обичам да готвя и хапвам ;) Реших, че нещо не ми е наред, но сега виждам, че има и други като мен :D

24.03.15
11:47

Ednа абсолютно феноменална , силна, гъвкава, изключителна млада дама, страхотно изпълнение!!!
А бе гледайте и ще си напълните очите!!!
Това дете просто трябва да е спечелило конкурса, не мога да си представя някой по-добър в това, дори световните шампионки по pole dance нямат такава гъвкавост.
https://www.youtube.com/watch?v=Xr6kQRw-c40

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 24.03.15 13:19.

24.03.15
19:21

24.03
Без тренировка. Пълен релакс.
Движение за деня 5 км.

Утре- зала.

25.03.15
10:40

25.03
Сън: 21.00-06.00

Ето вече два дни показват, че това е привичният ми режим, просто се чудя защо насила се мъча да го нарушавам, седейки до късно и занимавайки се в нета.

Храна:
- шейк от 15гр. протеин І 5 гр.  глутамин+ 5 гр. соев лецитин
- 2 фил. Вита с кашкавал 100 гр.
- риба салака (много дребна херинга) 200-350 гр. + 1 фил. Вита с кашкавал 40гр.
- kaфе със 1 бучка захар
- 2 почистени ябълки
- 1 фил. Вита с кашкавал 50гр.
- малко салата настърган морков с ябълка + 3 варени яйца

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 25.03.15 20:14.

25.03.15
10:41

http://scena.bg/post/913
Чета и плача. Мечтиии ...

25.03.15
11:12

казано от Queen Cobra на 25.03.15, 10:41:

http://scena.bg/post/913
Чета и плача. Мечтиии ...

На това едно време му викаха комунизъм - всеки получава според нуждите си, а работи според възможностите си. :)
Има обаче една голяма недомислица що се отнася до нашите географски ширини - тук сме все хора с големи нужди и малки възможности. :D

Мнението беше редактирано от Boby_ на 25.03.15 11:13.

25.03.15
11:35

казано от Queen Cobra на 24.03.15, 11:47:

Ednа абсолютно феноменална , силна, гъвкава, изключителна млада дама, страхотно изпълнение!!!

Глупости. Аз виждам само една бъдеща стриптизьорка....

25.03.15
11:40

казано от Роси на 24.03.15, 10:24:

Вечера точно си мислих и аз за тези неща - как като се прибера и все нещо измислям да правя и за готвенето - как обичам да готвя и хапвам ;) Реших, че нещо не ми е наред, но сега виждам, че има и други като мен :D

Това, че има и други не го прави нормално :D

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 25.03.15 12:35.

25.03.15
12:14

казано от Boby_ на 25.03.15, 11:12:

На това едно време му викаха комунизъм - всеки получава според нуждите си, а работи според възможностите си. :)

Троцки ли беше това или Валдимир Илич...не че има особена разлика:)

Безусловният базов доход е утопична идея за нашата страна, както и за 99% от другите. Дава се пример с Швейцария, но там нещата са много различни. А тия, които обясняват, че ББД работи ей така, от само себе си (този професор, както и разни мои колежки от университета) са кръгли идиоти...

25.03.15
12:52

казано от karfi4ka на 25.03.15, 11:35:

Глупости. Аз виждам само една бъдеща стриптизьорка....

Oх , в първия момент се стреснах, но все пак видях мненията на Карфичката във фейса онзи ден си викам - тук нещо ме мятате по върбите.
И чак после видях мъничката снимка с табелката. ;)
Много, много, много жалко, че има хора, които оценяват моралността на гимнастиката и грацията по геометричното разположение на лоста - вертикален или хоризонтален. Състезателите по Pole dance са изключителни гимнастици и не само това- страхотни танцьори. Че и секси. (blush)

Това, че има и други не го прави нормално

Ау, тука вече ме заби. :)
Но някой ден ще станем повече от вас , муахахахах (mooning) (muscle) (devil)

казано от Херцог Трън на 25.03.15, 12:35:

Безусловният базов доход е утопична идея за нашата страна, както и за 99% от другите. Дава се пример с Швейцария, но там нещата са много различни. А тия, които обясняват, че ББД работи ей така, от само себе си (този професор, както и разни мои колежки от университета) са кръгли идиоти...

С това население и тази световна система... да... идиотско е.

Но при една потенциална голяма война, която е напълно вероятно да се случи... та след такъв голям катаклизъм обществата се менят. Въпреки, че перфектната социална система не може да се опише с две думи... Те в томове книги не са го направили....

25.03.15
13:05

Уилям Годуин, Макс Щирнер , Пиер-Жозеф Прудон , Михаил Бакунин, Пьотр Кропоткин , Ема Голдман ... обичам да ги чета и колкото и да ми разправят, че това е утопия, аз не вярвам. Вярвам, че това зависи от нас - хората, защото ние сме мислещите животни и можем разумно да избираме. Намъкнах се тук от никъде и пак там отивам, сори за спама, не се сдържах, това беше мойто 20 за тея, които искат да видят и другата страна на медала. ///

25.03.15
20:05

Dнес много добра тренировка, обърната наобратно. Добре се получи, макар и леко на гладно- май- тогава ми идва най-много сила. Оставила съм си накитниците в Горна и затова не мъча тежки кила на лега, да не ми се натъртят меките китки :)
На тягата имаше много сила, но нещо ми изпускаше лявата ръка след 90 кила и реших да е макс, че не мога да удържа двойка и тройка.
Клекът много лек като кг,  много се изморих вече, но супер стабилен и читав.
Мислех, че пудовката е 15 кг, но май е поне 16 и вече ще я пиша 16. Един читав кантар няма, само аналогови с отклонение 2-3 кила. ;)

Гледах днес умопомрачителни изпълнения на серии тяга от уж “опитен” млад мъж - на 120 кг. с колан +  1-2 минути усукване на фитили около лоста, коленичил пред него + 3-4 придърпвания от земя, за да се затегнат по-добре, вдигане  с огънат кръст и умопомрачаващото камшично придърпване на лоста с кръст и трапец - веднъж Веси беше направила такова на 1 клип (просто се сещам като пример - нищо лично ;) ). Само че не на макс, ами на всяко повторение !!! и после брутално изпускане на всяко повторение на щангата на земята сред гръм и трясък, с изказването, че когато станел достатъчно силен, ще може да я контролира...
Да не говоря, че и неколкото серии чукчета със щанга на субекта беше поредица от мъчителни  егоцентрични бройки повдигане за трапец с непосилна тежест, които превръщаха дори само гледането в болезнено усещане....

25.03
1. СУПЕР СЕРИЯ
- суинг с пудовка 3х20х16кг
- гребане с пудовки 3х8х(2х16кг)

2. сумо тяга 4х50кг 3х60лкг 2х70кг 2х80кг 2х90 кг 1х95кг 1х100кг 1х105кг 2х90кг 5х70кг 10х50кг
3. СУПЕР СЕРИЯ
- полулег с дъмбели 3х15х(2х18кг)
- гребане на машина скрипец с 2 ръце 3х12х8 плочки (предишния път 10 броя)
4. клек 3х8х50кг 2х8х40кг

Движение за деня 2.5км. (Колежката ме вози до залата :) )

25.03.15
20:34

Тъй...
Мамчето ще живее- днес ходила на София ;) - да се похваля, минала при 2 различни доктора дето й намерих в нета за шума в ушите  и оглушаването. Не е проста работа и не се лекува, но се надяват да закрепят положението.
При д-р Борислав Фурнаджиев и при д-р Ивайло Начев -  отоневролози.
Едно и също лечение са й предписали - различна марка препарати с Бетахистинов дихидрохлорид , единственото, с което се лекува този синдром, винпоцетин за кръвообращението и разни билкови успокоителни. Ако има подобрение, ще ги похваля докторите, ако не - не ходете при тях. :)
Утре па ще ходи в св. Петка в Търново за очите, а бе ... ще видим ... :)

25.03.15
21:59

Да е жива и здрава жената и дано всичко се оправи!Или по-точно дано всички сме живи и здрави!
Кобре аз свикнах с кутиите.Единствената алтернатива ако нямам кутии е да ям по-стария начин от бара.Тесто(поне 8 вида закуски),сладко и за разнообразие кренвирш или дебела наденица(македонка) със салата от зеле или картофи(тук има избор) със или без сирене.:)Суха супа от пакетче и спагети,които се попарват с вода.Сандвич с кашкавал,луканка,шунка...ама преобладава хляба :).Че по-добрият вариант е от къщи.:)А и знам какво има вътре!:)Ако си избия и последния грозен навик за кафе,мляко от там,няма да сгреша...ама не става още.
Иначе готвя всяка вечер.Опитвам се да е разнообразно-боб,леща,ориз,картофи,месо.Рядко ядем сухо.
Тук голяма говорилня,като на мегдана ;)
А това за Спорта(тренировките) си мисля,че е въпрос на характер и на изграден навик.Нещо като миенето на зъби,сресването.

Мнението беше редактирано от S. P. на 25.03.15 22:00.

26.03.15
10:54

За снощи- 2-3 лъж. суров (бял) сусамов тахан
26.03
Сън: ок. 21.30 -6.30 Доволно + 1 час привечер

Храна:
- шейк от 15 гр. протеин + 5 гр. глутамин + 5 гр. соев лецитин
- 1/2 овесено бъркало ( кис. мляко 200 гр. + осесени ядки 7 суп. лъж. + белен слънчоглед 3 суп. лъж. + 1 суп. лъж. какао)
- 2 малки шоколадови бонбона РД (party)
- другата 1/2 овесено бъркало :)
- риба салака (дребна херинга) + 1 фил. Вита + прясно сирене 80 гр.
- кафе със сметана и стевия (coffee)
- РД -  1 малко Уиски J&B , 1-2 чаши вино розе (фалшиво :) ) (d) (d) , мезета - сирене, кашкавал общо ок. 150 гр. + 1 кебапче :) (muscle)
- парче купешка бяла питка , намазана с пастет + парче пушен свински бут ок. 100 гр. + парче топено сирене *запечено -мммм :)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 27.03.15 06:58.

26.03.15
19:39

26.03 Без тренировка :)
Цял ден значи мислех как ще разкърша след работа.
Днес една колежка имаше РД - събрахме се, почерпих се порядъчно - изядох 2 чинийки с мезета - кашкавал и сирене (ахмаците муаха царевични пръчици и бирени фъстъци, горките ми те) и пийнах доволно. Усетих, че ме хвана градуса, прибрах се и директно се проснах в леглото - 1 час сън, не ми се става после. Пуу, д’‘’ба тази тяга вчера ми е взела силата, щом 1 чаша вино ме събори на легло.
Затова по-добре да си разкажа сеира, да хапна доволно и да почивам. Наздраве! (d)

26.03.15
20:34

казано от Queen Cobra на 26.03.15, 19:39:

Пуу, д’‘’ба тази тяга вчера ми е взела силата, щом 1 чаша вино ме събори на легло.

Объркала си реда, първо се пие, после се дърпа тяга. Един колега от мъжките дневници го прилага тоя метод :D http://www.kabukiwarrior.com/whiskeyanddeadlifts/

27.03.15
06:56

казано от Pavel D на 26.03.15, 20:34:

Объркала си реда, първо се пие, после се дърпа тяга. Един колега от мъжките дневници го прилага тоя метод :D http://www.kabukiwarrior.com/whiskeyanddeadlifts/

Аз все в обратния ред го правя, измъча се хубаво и после 1 чаша ме гъта... А то било нАука.
Жив да си, че ми отвори очите :) :) :D

27.03.15
13:03

27.03
Сън ок. 23.00 - 6.30

Легнах си навреме, но нещо дълго не можах да заспя. Иначе се събудих сама по утвърдения навик :)
Храна:
- шейк от протеин 15гр. + глутамин 5 гр.
- фил. Вита с пастет и прясно сирене 80гр.
- варени зеленчуци (морков, брюкселско, карфиол, зелен боб) ок. 300 гр. със зехтин
- кафе със стевия и сметана, 2 малки курабийки
- риба салака + 1 фил. Вита с прясно сирене 80гр.
- “Пещерска гроздова” ок. 50 мл ;) (d)
- ядки (бадеми, кашу, бразилски орех) ок. 30 гр.
- свинско ок. 100 гр. + 2 фил Вита с краве масло+ десетина маслини
-

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 27.03.15 20:17.

27.03.15
16:25

27.03
Без тренировка. Движение за деня 3.5 км.
Набирания подхват 10х5
(за наказание от снощи :)
5х5 сутринта на гладно
5х5 обедната почивка

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 28.03.15 11:23.

28.03.15
11:20

28.03
Сън: ок. 22.30 - 7.45

Събудих се около 6, но реших, че е грехота събота да се става толкова рано, повъртях се и подремах още 1 час поне
Храна:
- 3в1 (coffee)
- 3 фил. Вита (мънички, от плоския вид) + Моцарела 125гр. запечени (sun) (sun) + голяма прясна чушка
- кис. мляко 200гр. + пшеничен зародиш 4 лъж. + няколко ореха и лешници
- 1 фил. Вита малка + масло + извара ок. 100гр. (шарена сол и червен пипер) + 5-6 маслини
- 1-2 лъж. мед
- 2 малки гадни кисели портокала
- варени зеленчуци 250гр. със зехтин + пилешко филе 200 гр. със соев сос +1 фил. Вита с масло, шарена сол и червен пипер :)
- печено свинско ок. 100 гр.

Тренировка ще има и то с трибоеца :)
Малко ми мързеливо, уморено, подуто -нормални хормонални отклонения.Като че съм малко по-гладна, но никак не ме влече към сладко. Ще се глезя с много и вкусна храна :)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 28.03.15 20:22.

28.03.15
17:41

Днес никаква сила и поради това малко сдухана тренировка.
28.03.
1. клек (3х40кг, 3х50кг) 3х6х60кг 3х8х50кг 3х8х40кг
2. лег (3х40кг, 3х50кг, 3х55кг) 3х3х60кг 7х50кг 10х40кг
3. скрипец зад врат 5х10
4. сумо клек 5х10х22кг
5. раменна преса седнала 5х8х(2х15кг)
6. СУПЕР СЕРИЯ
- вдигане на краката от лег 5х12
- разтваряне встрани 5х10х(2х5кг)
7. СУПЕР СЕРИЯ
- крънчове 5х12
- гребане на ТРХ 5х15

Движение за деня 2 км.

29.03.15
15:37

29.03
Сън: 22.30 - 7.30 (по новото време 8.30 :) )
Храна:

Като съм тук, си я меря на кантарчето. Зарибявка е.
- 3в1 (coffee)
- 3 фил. Вита (малки) + кашкавал 125гр. *запечени, ммм
- нес кафе със захар (преди трен)
- шейк от 20гр. суроват. протеин
- варени зеленчуци (с горчица :) ) 200гр. + печено свинско 200 гр. + 2 фил. Вита малки с краве масло, шарена сол и червен пипер
- ядки- орех и лешник ок. 30гр.
- 2 лъж. мед
- зелена салата с краставица, зелен лук и зехтин + бъркани яйца 5 бр. с горчица + 2 фил. Вита малки

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 29.03.15 21:54.

29.03.15
15:43

Днес една много приятна и изморителна обемна тренировчица, без много напъване, колкото да ми затреперят крачетата. ;)

29.03
1. СУПЕР СЕРИЯ
- набиране на V ръкохв. 5х6
- полулег с дъмбели 5х12х(2х15кг)

2. СУПЕР СЕРИЯ
- преден клек 5х10х28кг
- римска тяга 5х10х28кг
3. СУПЕР СЕРИЯ
- гребане с щанга 4х15х40кг
- флайс от полулег 4х10х(2х11кг)

4. СУПЕР СЕРИЯ
- напади на място 4х10х16кг всеки крак
- хай-пул с лост 4х10х16кг

5. СУПЕР СЕРИЯ
- бицепсово сгъване с дъмбели 4х8х(2х9кг)

- трицепсово разгъване над глава на ТРХ 4х10

30.03.15
10:04

30.03
Сън: ок. 22.45 - 6.00
(мда, ама реално е 5 часа. Трябваше да пътувам от Свищов до Ловеч)
Храна:

- 3в1 (coffee) (от утре си продължавам с протеина)
- 1 фил. Вита с 50гр. кашкавал + кафе със сметана и стевия (coffee) (да се събудя и стопля)
- зелена салата със зехтин, соев сос и 12 маслини
- кис. мляко 200гр. + овесени ядки 7 суп. лъж. + белен слънчоглед 3 суп. лъж.
- свинска пържолака ок. 100 гр. + 1 фил. + 50 гр. кашкавал
- доза Attack 2.0 на Scitec nutricion - харизано ми е,пие се и в почивни дни, възстановяване да има
- 1 пилешки стек 150гр. + 1 фил. с масло и пипер + 1 фил. с .... домашен хайвер
- вино може би :)

Събота е трибойското състезание в Горна.
Кажете кой ще ходи, да знам дали ще има шанс и желание да го гледаме с колеги съфорумници.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 30.03.15 19:46.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1