06.09.05
21:17
[quote author=“qk_bik”]днес му беше погребението.винаги ще го помним.
ти ходи ли?
06.09.05
22:40
не бях в града когато му беше погребението,ако бях щях да отида.
07.09.05
12:25
Мир на прахта му.Винаги ще го помнем. :(
07.09.05
19:34
беше голям културист.на погребението му беше половината враца и още около 10 000 човека имаше и полиция.Той го заслужава това погребение и съм сигурен че ако вижда това,се е зарадвал,колко много хора са го уважили.
Предлагам тази тема да се заключи !Само човек,който е губил близък може да разбере колко е страшно това смъртта да ти отнеме някого !
Неможе да се гледа на едно погребение като на шоу!Колко хора били отишли и т.н !Стига !Имайте уважение към душата на покойника!
Много тъжно. Мисля си как на състезанията го подкрепяхме и викахме за него. Беше човек пример и за подражание за повечето и помагаше на момчетата в спорта. А сега вече го няма и си задаваме грешни въпроси без отговор, а след всеки следващ идва по-труден. Дали само стероидите са виновни или обществото е болно и нещо не е както трябва? Какво да правим за да бъдем по-добре? Незнам! Дано само естественият ход на света да се завърти в добра посока. Природата на човек е странна според мен. Настроени сме нихилистично, но такива шамари с бясна сила ни отрезвяват и разбираме, че по-ценно от живота няма и е най - големият подарък. Дано бъдещето ни донесе по - добро, а настоящето бъде благосклонно. Бабите и дядовците говорят за по - доброто за децата и внуците, а за тях живота бил свършил. Е мерси, но и аз искам живота ми да знам, че е на крачка от края си когато имам техните старини. Дано всеки да има дълбоки старини и да може да погледне в децата и внуците отражението на живота си. За съжаление Цветко неможа да усети това, както и много голям процент от Бългрите и въобще. Ехх колко хубаво е ако всички ценим живота. И все пак май отговора на въпросите е красостата и добротата на истинската ни, вътрешна природата.
08.09.05
00:42
Браво Eмо - много точно и на място казано !
08.09.05
09:50
Незнам какво е станало с Цветко, но днеска си купувам едно голямо БГ списание на тема фитнес и бодибилдинг и чета “На 7 Август тази година един от най-известните и обичани наши състезатели-Цветко Цветков, бе настанен в безсъзнание в болница с предварителна диагноза исхемичен инсулт.Той е бил усложнен от лошото състояние на черния му дроб и бъбреците и възпаление на белите дробове, които за щастие вече са овладяни.”Абе незнам ама според мене черен дроб и бъбреци заминават най вече от алкохол и не по малко вредната химия.А относно това, че за щастие са го овладяли нямам какво да кажа след като е починал човека незнам това списание на кое викат овладяване.Отново срам и позор за медиите които трябва да отразяват новините правилно и навреме.
Незнам дали знаеш,но от написването до отпечатването и разпространението на едно списание има доста време,по времето когато броя е бил в печатницата може да е станало и така.
08.09.05
14:35
Доколкото аз разбрах за причинада която го е довела до това състояние (незнам дали е редно да го говоря това тук, но сме тесън кръг от хора и споделям какво съм чул) е че миналата година е починал баща му с който били много близки и от тогава насам Цветко бил почнал да взима антидепресанти, които в комбинация със стероиди и тежки тренировки, са довели до този инсулт.. Това чух, не знам дали е вярно, просто го споделям..
Ако някой друг знае как точно се е стигнало до болницата, няма да е лошо да го сподели, за да знаят хората как да се пазят. Все пак ако не се учехме от грешките си (и тези на другите) до никъде нямаше да стигнем.
п.п. Миналата година и аз загубих внезапно баща си (на 45 г.) и знам за каква болка и мъка става на въпрос (още ми е много тежко)
08.09.05
17:00
много си прав точно така е станало само не си прав че е починал миналата година,тази година почина баща му през април май беше не сам сигурен иначе е точно така както казваш,правилно си чул.Мойте съболознования за баща ти. :cry:
08.09.05
17:45
[quote author=“qk_bik”]Мойте съболознования за баща ти. :cry:
Благодаря.
Иначе за баща му точно това не помнех миналата или тази че е станало..
Така и така сме отворили темата,аз само ще кажа,че когато бях малък
баща ми ми купи гири и ме караше да тренирам,а аз все не исках.Когато почина преди 8 години (аз бях на 14),започнах да тренирам на инат.Странна работа е живота.
09.09.05
00:53
[quote author=“MisHkiN”]Така и така сме отворили темата,аз само ще кажа,че когато бях малък
баща ми ми купи гири и ме караше да тренирам,а аз все не исках.Когато почина преди 8 години (аз бях на 14),започнах да тренирам на инат.Странна работа е живота.
моят беше бивш спортист и много ни се радваше на мен и брат ми като виждаше какво сме постигнали.. Обичаше много да се хвали с нас..
Ама нещо изместихме темата малко...
Моите съболезнования за Цветко Цветков :cry: :cry: :cry:
Пожелавам ви на всичките да сте живи и здрави и болест да ви не застига. Разберете здравето е най-най-най-най-най важно от всичко.
... да продължаваме със спорта ...
чета написаното от вас момчета почти със сълзи в очите. един голям мъж си отиде. поклон пред паметта му.
п.с. детайлната причина , довела до смъртта му , е без зна4ение сега. важното е , дори от спекулациите по темата , живите да си направят определени изводи.
13.09.05
19:01
полкон пред паметта на един велик бг култориз!!!
добре ще е да не го забравяме никога!!!
13.09.05
23:38
Дълбок поклон!
05.01.06
22:19
http://www.bulpress.net/index.php?p=view&r[id]=1196
Някой знае ли кой е въпросният Иван Тихов който дава интервюто?
06.01.06
01:35
абе тоя е много отворен.
06.01.06
01:49
[quote author=“qk_bik”]абе тоя е много отворен.
ама къв е културист ли е щото за пръв път го чувам.
06.01.06
01:57
Кво ше кажете за термина “допингирам се”? :P
Едва ли е имало такова интервю,просто някой някъде е решил да изкара 50 лева от в. ШОК.
06.01.06
11:02
само вижте вестника и си правете изводите
no comment
Половината от това си е чиста спекулация, какви ти мутри каквити наркотици? Абсолютно БЕЗ КОМЕНТАР.
06.01.06
14:22
кой мислиш прави ментетата а ? ае като не си на ясно моляте не говори ... не че и аэ съм на ясно де .... но кой прави ментетата според теб ?
кой мислиш прави ментетата а ? ае като не си на ясно моляте не говори ... не че и аэ съм на ясно де .... но кой прави ментетата според теб ?
Какво искаш да кажеш с ментета? ми дай тогава да не пием креати, протеин и др. добавки. От наркотиците до хран. добавки разликата е от земята до небето, такче верно не говори.
Напротив,много близо е до истината Shorty,
излишно е обаче да коментираме този въпрос!
[quote author=“tigra”]Напротив,много близо е до истината Shorty,
излишно е обаче да коментираме този въпрос!
Може и да сте прави, но май много се отклонихме от темата и може да не резнат.
06.01.06
17:46
Който се тъпчи с химия да му мисли :!: :twisted:
06.01.06
21:01
Може ли да помоля някой да даде някой линк със подробна негова биография и снимки от съзтезания, за тези от нас които не са били достатачно запознати с великия ни култирист приживе?
Благодаря и мир на прахта му
06.01.06
23:16
http://www.sportbg.com/forums/index.php?showtopic=32627 тук има качени няколко негови снимки...намерих саита от гоогле-то
07.01.06
00:08
А след злоупотрепа със стероиди,трансплантация на черен дроб би ли помогнала?Там прочетох че Арни бил с нов черен дроб..
[quote author=“largozol”]А след злоупотрепа със стероиди,трансплантация на черен дроб би ли помогнала?Там прочетох че Арни бил с нов черен дроб..
Едва ли. А пък Арни знам че има само байпас за такава трансплантация не бях чувал
10.01.06
00:26
Лека му пръст на човека, много жалко, че се случват такива неща!
А иначе за арни знам, че има трансплантация. (и за собственика на в. Труд :wink: )
11.10.08
21:36
Лека му пръст.Днес научих
26.02.10
10:45
мир на праха му!!!нека почива в мир.Аз научих днес.