Хранителен режим за отслабване без месо и риба?

15.04.15
23:41

Здравейте, започнала съм фитнес и искам да се храня правилно, но може и да ви се стори странно, но не ям никакво месо и риба. Въпроса ми е възможен ли е правилен хранителен режим и какъв трябва да бъде той, за да ми набавя всичко, от което се нуждая и без тези храни, понеже знам колко са важни, когато искаш да отслабваш и като цяло, но....

16.04.15
13:53

Ето това четиво смятам, че ще ти е много от полза.

16.04.15
23:18

Благодаря ти, наистина намерих полезни идеи, но аз си представях нещо като график за всеки ден, така че организма ми да си набавя това, което му е нужно :)

17.04.15
09:15

Лично аз бих ти препоръчала да консумираш яйца, млечни, чат-пат бобови, след като не ядеш месо и риба. Но готов хранителен режим е трудоемка задача, понеже:
1. Не си дала достатъчно данни за себе си - възраст, физическа активност, килограми, височина, цели - най-малкото не знаем към какво се стремиш, чистене, качване, поддържане, просто промяна на хранителните навици..., нито пък какви храни консумираш в момента, за да кажем какво да промениш.
2. Нуждите на всеки организъм са различни, следователно това, което ти е нужно на теб, може да е недостатъчно за друг.
Единия ти вариант е да се информираш за храните и техния състав (тук си има цяяял раздел, с предостатъчно информация) и да експериментираш, другия - да се обърнеш към професионално лице.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1