Предложения как да започна всичко?

14.03.15
21:23

Здрасти пичове,
На 16 години съм висок 1,73 и тежа 56 кила, хах. Та въпроса ми е как да започна да тренирам? До сега съм отишъл 4 пъти подред на фитнес, правя 5 - 6 кофи по 4 серии и се набирам 2 - 3 пъти, също така правя упражнения за корема, като цяло не мога да забия как да процедирам нататък. Ще е необходимо ли да си купувам химия от ся или за занапред?
Ако ми помогнете с адекватен и кратък отговор ще съм ви благодарен! hype hype :*

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Темата беше редактирана от karfi4ka на 14.03.15 22:22.

14.03.15
21:30

Сигурна съм, че ако следиш занапред тази тема, ще разбереш всичко необходимо.

Поздрави :)

Към горния съвет добавям и:

1. Започни да се храниш! Чети повече по темата тук.
2. Съчетавай доброто хранене с тренировки, които са подходящи за начинаещи и са със съпротивление (тежести, собствено тегло, ластици). Ползвай търсачката на изданието, за да се ориентираш.
Още по-добра идея е да се запишеш на някакъв спорт - боен спорт/ лека атлетика/ нещо друго, което ти харесва.
3. Не е необходимо да си купуваш химия нито сега, нито в бъдеще. В този форум/сайт не се обсъждат подобни теми и никой няма да те посъветва подобна глупост.
4. Купувай си храна.
5. Ти си на 16. Храни се добре, движи се достатъчно и нещата ще се случват.
6. Уважавай своя език и пиши по-грамотно.

:)

14.03.15
22:51

От вторник до вчера(петък) съм ходил на фитнес и в тези 4 дни ядох по 4 пъти на ден(а преди да започна фитнеса съм ял само по 2 пъти) С какво се храня? Еми моите приятели ми казаха да ям мазни неща + това пилешко, ориз яйца и други такива. Сутринта винаги ям нещо пилешко било то хамбургер с пилешко или някое филе, към 10-11 часът ям чисто пилешко филе 200-300гр+ядки, към 15:00 тръгвам към фитнесе преди т’ва изпивам едно кафе(уж било добре преди фитнес, така ме посъветваха аверите) след 17:00 излизам и отпрашвъм да изям един голям дюнер. Като се прибера в 6:30 към 7, 8 огладнявам и в тези 4 дни съм ял пиле с ориз, суджуци, пиле с картофи+до тези неща винаги имам 5 сварени яйца за събота и неделя са ми казали да ям макарони и подобни :) Някакви съвети с храната?( И да усещам, че леко почнах да качвам някое грамче на корема)
Благодаря за съпорт-та :*

Мнението беше редактирано от A Sh на 14.03.15 23:08.

17.03.15
20:17

Ако целта ти е да трупаш мазнини , следвай примера на приятелите си . Ако искаш да качваш чисто , ще трябва да махнеш дюнера , хамбургера . Наблягай повече на млечни продукти , яйца , зърнени култури , месо , овес . Не мисля , че ти трябва химия ( ако не искаш да ставаш Мистър Олимпия де :Д ) и добавки според мен не са ти нужни все още . Най-важното е да си оправиш хранителния режим . Изчисли си калориите от които се нуждаеш и добави към тях 300-400 калории , ако пак не качваш добави още толкова . Да се върна към добавките , ако си си направел режима и имаш средства може да си купиш един протеин :) .

18.04.15
23:46

Ако искаш да натрупах Мускулна Маса - Яж по много, но здравословно! Съчетавй яденето с тежки тренировки и добър сън и ще станеш мечка (grin)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1