06.01.06
19:50
Начи зел сум си креатин на оптимум и се чудя с какво точно да го комбинирам за максимален ефект?До колкото знам 100% Уей Протеин на Оптимум е много добър и освен това съдържа 4г глутамин в дозата.Обаче също така знам че Мега Мас 3000 на Универсал също е добро но е гейнър...Кажете какво да правя най добре?174cm 63 kg 17години.
Освен това как да комбинирам креатина с протеина-в трен. ден и в нетрен. ден.Мога да ли да ги пия заедно и т.н.
Мерси предварително!
06.01.06
21:04
Явно парите не са ти проблем :twisted: Най добрия вариант е да си вземеш и двете :wink: Ако не ти се дават толкова пари по добре вземи протеина и го комбинирай с някои бърз въглехидрат след трен,а може и гейнъра да вземеш една голяма кофа стига за около 1 месец и пак ще имаш резултат само че няма да е толкова качествен(може да се поомазниш)при всички случеи и 2та варианта са повече от добри :wink:
06.01.06
23:56
Начи ще си зема протеина но се чудя как да си зимам креатина-преди или след тренировка,мисля да направя така:преди трен си зимам креатина за сила а след трен протеина в който има и глутамин
Ама ако не тренирам как да ги зимам тия неща...
Пиши на кирилица.Пробвай ако искаш така:разделяш си протеина на 2:преди тренировка и след тренировка с протеина
07.01.06
00:25
Кое точно да си разделя на 2 протеина или креатина?И как по точно да го направя...не знам колко са 2-3грама или пък 5гр...