Гребане с щанга

07.01.06
00:46

Във сайта прочетох че може да се ипълнява и облекчен вариянт на упражнението от пейка или дъска. Обаче там не намерих ясно обяснение как точно се изпълнява  облекчения вариянт, а не се сещам как би могло да стане. И молбата ми е някой по-компетентен да ми обясни ако има възможност.

Съжалявам ако има друга подобна тема, която не съм намерил, но нямам време да търся.

07.01.06
01:02

Когато си на пейка не натоварваш така кръста, докато го правиш прав се товари повече и на пейката когато придърпваш читинга е доста по - малко.

07.01.06
01:39

Въпроса ми беше относно техниката на изпълнение. Просто не се сещам как ще стане упражнението от седеж например.

07.01.06
16:00

[quote author=“Sparrow-Hawk”]Въпроса ми беше относно техниката на изпълнение. Просто не се сещам как ще стане упражнението от седеж например.

Къде си го видял от седеж ??

07.01.06
16:28

Намерих си нужната информация. Благодаря.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1