!

Темата е заключена.

24.12.05
12:37

Този пост пиша не поради факта ,че си нямам работа,напротив.Да си призная вече ми омръзна да чета едни и същи постове,за хранителни добвки,за забранени медикаменти и прочие. Разберете,че каквото и  да се “взема”,вълшебни препарати няма.Потренирайте няколко годинки по сериозно,яжте като хората и си вземете някои добавки евентуално,но ако се разчита само на тях,няма просто да стане.Нека не се задават ненужни въпроси на които отдявна е даден отговор и то многократно.Що изписах толкова редове ли?Ами щото постоянно разни момчета трениращи от скоро,или изобщо все още нетрениращи започват да питат,ама кво да пия,ама кво е по-добре,ама може ли това и това и  т.н.Моля никой да не се обижда,ама ще ви кажа-почнете да тренирате,хранете се достатъчно,почивайте и ЧЕТЕТЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ,за да няма все едни същи въпроси,които отдавна са станали банални и на които хора можещи да отговорят все по малко имат желание да го правят.

ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

24.12.05
14:20

Колко пъти повтарям да се види дали няма подобни теми преди да се пускат нови но кой ти обръща внимание...
Май ще има по сурови мерки  :cry:

SH

07.01.06
03:07

[quote author=“Jay_C”]Този пост пиша не поради факта ,че си нямам работа,напротив.Да си призная вече ми омръзна да чета едни и същи постове,за хранителни добвки,за забранени медикаменти и прочие. Разберете,че каквото и  да се “взема”,вълшебни препарати няма.Потренирайте няколко годинки по сериозно,яжте като хората и си вземете някои добавки евентуално,но ако се разчита само на тях,няма просто да стане.Нека не се задават ненужни въпроси на които отдявна е даден отговор и то многократно.Що изписах толкова редове ли?Ами щото постоянно разни момчета трениращи от скоро,или изобщо все още нетрениращи започват да питат,ама кво да пия,ама кво е по-добре,ама може ли това и това и  т.н.Моля никой да не се обижда,ама ще ви кажа-почнете да тренирате,хранете се достатъчно,почивайте и ЧЕТЕТЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ,за да няма все едни същи въпроси,които отдавна са станали банални и на които хора можещи да отговорят все по малко имат желание да го правят.

ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

Никой не се е родил научен ...

Ето една хубава идея - http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=4544

За съжаление много лошо изпълнение. Ако тази тема се зачисти, останат 1 или 2-3 мнения ще стане по-полезна. В едно мнение да се обединят постовете с информация и да се ползва като справочник ... ако щете и статия може да се получи, ако се поогледат нещата. И все пак това с нищо няма да помогне .. то народа си пита - я защото го мързи, я защото едно мнение не му е достатъчно - и двете са естесвени и нормални реакции. Като гледам и в момента има само един действащ модератор във форума и той и да иска не може да се справи със всичко и все по нещо ще пропуска. Така стоят нещата. BB-Team е сериозно интернет издание, но не се ли помага на начинаещите ще си загуби аудиторията  :|

IV

07.01.06
11:29

Абсолютно съм съгласен с първият пост .А бе хора четете книги ако няма книги преди да питате или пишете във форума трябва направо да “изядете”  сайта всички статии и теми.Гледайте предавания пример “Фитнес Уикенд с Недик ”  не разчитайте на списанията от рода на “Олимп”  и “Мускули и фитнес” не че нямам нищо интересно просто те са за начин на трениране в САЩ.Ако можете намерете си поне една а най добре всички книги на Еню  Рангелов  .Не съм от София но за момчетата  от там мога да кажа че на Славейков я все някоя ше има .Ако иксате да научите нещо за културизма ето две книги които са в продажба.”Бодибилдинг на Беренд Брайтенщайн “
“Стратегия за мускулно развитие на Иван Дълбоков”.Избягвайте да си взимате книги от рода на “Енциклопедия на културизма” на Владимир Боянов  защото на мен това ми беше първата книга и не можах да я разбера.След година две тренировки вече знам какво пише вътре.Също и книгата “Фитнес силова тренировка ” пак на някви немци ама им са много дълги имената .Не казвам че не са добри ама са за по напреднали .Като се прибера в Бургас ще изкарам от списанията на Еню  всички програми и диети които той е писал за Българи а не за Рони.Той е един велик човек .А за тия които не искат да стават Рони просто не ви трябват стероиди и дори прохормони.

^V

07.01.06
17:14

Да ти кажа не всеки може да си купува книги и списания в тази държава. Поне аз не мога  :evil:

IV

07.01.06
17:27

не ти казвам да си купуваш списания ,но тези две книги нови са двете не повече от 15 лева .А  книга на старо на Еню е около 5 лева че и по-малко .По добре да не си купиш протеин един месец а да си вземеш книга .И така на татък аз лично правих сметка колко пари съм дал за книги  и списания преди две години беше 400 лева .Това  преди две години сега цифрата е по голяма с около 200 лева .Така че ти ше изпиеш креатина протеина и каквоти и да е било ше качиш 5 кила после не дай си боже настинка или грип и си ги свалил тия кила .А книгата ти остава ,знанието също .

07.01.06
19:00

Нарушени правила... дори без да ви чета постовете...

научете се че има правила

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1