24.12.05
12:37
Този пост пиша не поради факта ,че си нямам работа,напротив.Да си призная вече ми омръзна да чета едни и същи постове,за хранителни добвки,за забранени медикаменти и прочие. Разберете,че каквото и да се “взема”,вълшебни препарати няма.Потренирайте няколко годинки по сериозно,яжте като хората и си вземете някои добавки евентуално,но ако се разчита само на тях,няма просто да стане.Нека не се задават ненужни въпроси на които отдявна е даден отговор и то многократно.Що изписах толкова редове ли?Ами щото постоянно разни момчета трениращи от скоро,или изобщо все още нетрениращи започват да питат,ама кво да пия,ама кво е по-добре,ама може ли това и това и т.н.Моля никой да не се обижда,ама ще ви кажа-почнете да тренирате,хранете се достатъчно,почивайте и ЧЕТЕТЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ,за да няма все едни същи въпроси,които отдавна са станали банални и на които хора можещи да отговорят все по малко имат желание да го правят.
ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
Колко пъти повтарям да се види дали няма подобни теми преди да се пускат нови но кой ти обръща внимание...
Май ще има по сурови мерки :cry:
07.01.06
03:07
[quote author=“Jay_C”]Този пост пиша не поради факта ,че си нямам работа,напротив.Да си призная вече ми омръзна да чета едни и същи постове,за хранителни добвки,за забранени медикаменти и прочие. Разберете,че каквото и да се “взема”,вълшебни препарати няма.Потренирайте няколко годинки по сериозно,яжте като хората и си вземете някои добавки евентуално,но ако се разчита само на тях,няма просто да стане.Нека не се задават ненужни въпроси на които отдявна е даден отговор и то многократно.Що изписах толкова редове ли?Ами щото постоянно разни момчета трениращи от скоро,или изобщо все още нетрениращи започват да питат,ама кво да пия,ама кво е по-добре,ама може ли това и това и т.н.Моля никой да не се обижда,ама ще ви кажа-почнете да тренирате,хранете се достатъчно,почивайте и ЧЕТЕТЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ,за да няма все едни същи въпроси,които отдавна са станали банални и на които хора можещи да отговорят все по малко имат желание да го правят.
ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
Никой не се е родил научен ...
07.01.06
11:24
Ето една хубава идея - http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=4544
За съжаление много лошо изпълнение. Ако тази тема се зачисти, останат 1 или 2-3 мнения ще стане по-полезна. В едно мнение да се обединят постовете с информация и да се ползва като справочник ... ако щете и статия може да се получи, ако се поогледат нещата. И все пак това с нищо няма да помогне .. то народа си пита - я защото го мързи, я защото едно мнение не му е достатъчно - и двете са естесвени и нормални реакции. Като гледам и в момента има само един действащ модератор във форума и той и да иска не може да се справи със всичко и все по нещо ще пропуска. Така стоят нещата. BB-Team е сериозно интернет издание, но не се ли помага на начинаещите ще си загуби аудиторията :|
07.01.06
11:29
Абсолютно съм съгласен с първият пост .А бе хора четете книги ако няма книги преди да питате или пишете във форума трябва направо да “изядете” сайта всички статии и теми.Гледайте предавания пример “Фитнес Уикенд с Недик ” не разчитайте на списанията от рода на “Олимп” и “Мускули и фитнес” не че нямам нищо интересно просто те са за начин на трениране в САЩ.Ако можете намерете си поне една а най добре всички книги на Еню Рангелов .Не съм от София но за момчетата от там мога да кажа че на Славейков я все някоя ше има .Ако иксате да научите нещо за културизма ето две книги които са в продажба.”Бодибилдинг на Беренд Брайтенщайн “
“Стратегия за мускулно развитие на Иван Дълбоков”.Избягвайте да си взимате книги от рода на “Енциклопедия на културизма” на Владимир Боянов защото на мен това ми беше първата книга и не можах да я разбера.След година две тренировки вече знам какво пише вътре.Също и книгата “Фитнес силова тренировка ” пак на някви немци ама им са много дълги имената .Не казвам че не са добри ама са за по напреднали .Като се прибера в Бургас ще изкарам от списанията на Еню всички програми и диети които той е писал за Българи а не за Рони.Той е един велик човек .А за тия които не искат да стават Рони просто не ви трябват стероиди и дори прохормони.
07.01.06
17:14
Да ти кажа не всеки може да си купува книги и списания в тази държава. Поне аз не мога :evil:
07.01.06
17:27
не ти казвам да си купуваш списания ,но тези две книги нови са двете не повече от 15 лева .А книга на старо на Еню е около 5 лева че и по-малко .По добре да не си купиш протеин един месец а да си вземеш книга .И така на татък аз лично правих сметка колко пари съм дал за книги и списания преди две години беше 400 лева .Това преди две години сега цифрата е по голяма с около 200 лева .Така че ти ше изпиеш креатина протеина и каквоти и да е било ше качиш 5 кила после не дай си боже настинка или грип и си ги свалил тия кила .А книгата ти остава ,знанието също .