Няма да овъртам , новобранче съм . Съдействие , моля

30.12.05
00:49

Здравейте , днес открих форума и съм много оптимистично настроен , направо ентусиазиран да тренирам ( дано не е временно ). Няма да овъртам . Директно си казвам , че съм “плужевяга” с малко опит и имам нужда от сериозен съвет . Каква програмка , нещо , туй-онуй да права/започна , да стана и аз “човек” като вас  :D :D

Да подчертая само  :wink:  . Не искам да ставам “Олимпия” , а само да имам “найс боди”  :lol: 

На 16 годинки съм , нали не е късно да почна ?  :oops:

30.12.05
09:52

Да подчертая само  . Не искам да ставам “Олимпия” , а само да имам “найс боди” 

На 16 годинки съм , нали не е късно да почна ?

Направо си за пенсия, къде си тръгнал да се занимаваш на тази възраст. Тук всички тренират от 5 годишни  :twisted:

След като си толкова оптимистично настроен, вземи прочети останалите теми от раздела и сайта, където са тренировъчните програми и храненето, за да добиеш представа за нещата. И ако още не ти се е изпарил ентусиазма, заминавай в залата.

И не се притеснявай - няма да станеш лесно мр. Олимпия и да искаш  :lol:

DI

30.12.05
23:16

Добре дошъл във форума :)

За да получиш обща представа за нещата предоставям следните статии на вниманието ти :

Твоята програма:
http://www.bb-team.org/training/000156.php

Информация за упражненията можеш да намериш тук:
http://www.bb-team.org/exercise/

Ето ти и няколко малко напътствия:

От днес нататък не трябва да гладуваш изобщо!
Яж когато си гладен и колкото искаш!
Трябва да спиш поне по 8 часа на ден.
Забрави за газирани напитки, алкохол в тренировъчни дни, шоколади и кафе.
Свикни да тренираш, забележиш ли промени в тялото си задължително ни се похвалиш :)
Не се притеснявай да питаш каквото и да е било.

Тези малки лишения лесно ще ги преживееш, не се безпокой :)
Дано ентусиазмът ти не изчезне
Можеш да разгледаш сайта, много е интересен и има безброй любопитни неща, който сигурно искаш да знаеш.

30.12.05
23:44

Тези малки лишения лесно ще ги преживееш, не се безпокой

аз още не мога да се лиша,а тренирам от над година и половина :(

MU

30.12.05
23:50

Здравейте,аз също искам и ще почна да ходя в зала,но до сега не съм ходил,може ли и аз да използвам тази програма ?
ръст175,62кг.

03.01.06
22:26

Много благодаря diecast ! Ще се зимам в ръце за лято 2006 :D

03.01.06
23:06

[quote author=“Whirlwinder”]Много бладаря diecast ! Ще се зимам в ръце за лято 2006 :D

от ника ти виждам че и с warcraft се занимаваш , защото и аз бях така преди година и половина , а и от толкова тренирам , надявам се да ти помогне да го спреш ;) че не е нахубаво , разгледай форума има много полезна информация и отивай да тренираш

03.01.06
23:26

[quote author=“DjoNi”][quote author=“Whirlwinder”]Много бладаря diecast ! Ще се зимам в ръце за лято 2006 :D

от ника ти виждам че и с warcraft се занимаваш , защото и аз бях така преди година и половина , а и от толкова тренирам , надявам се да ти помогне да го спреш ;) че не е нахубаво , разгледай форума има много полезна информация и отивай да тренираш

Много си прав , тов а компютърните игри са като наркоманията така се бях зарибил 7-ми клас по ЦС че направопрекарвах по над 5 часа пред компютъра отслабнах супер много и цял ден  ходя като симнанбул , та искам да кажа повече от 2-3 часа пред компютъра изобюо не е желателно да се прекарва то хем се изкривяваш на този стол , хем очите ти се развалят абе лоша работа .

05.01.06
10:41

DjoNi прав си , така е . Имам го тоя период в историята  :lol:  - зарибен на WarCraft , циклещ като ненормален ( ама поне бях добър и ме уважаваха  :twisted:  ) . Но един ден седнахме с един фр. и си говорим ние - “И на къде отиваме с тоя WarCraft , CS и тем подобни ...”

Barcelona_FC - много прав . Това си е чиста проба наркомания , от която още не съм се отказал , но съвсем не съм като преди . Вече си играя само игри , чиято зарибявка свършва за ден , два и така прекарвам далеч по-малко време пред монитора. Това е и главната причина да отрикя форума  :)

Ника ми не идва само от WarCraft :lol: . По-добре да не задълбочавам , че туко-виж ми се прииграла някоя мизерия  :wink:

Aко може да изглеждам като аватара на Barcelona_FC , ще се върта като пумпал от кеф  :D

TR

05.01.06
15:32

[quote author=“diecast”]Забрави за газирани напитки, алкохол в тренировъчни дни, шоколади и кафе.

защо пък да забрави, какво пречи шоколада не мога да разбера
даже ти дава и енергия и калории за горене...:)
за кафето и алкохола иначе съм съгласен..

Моля пиши с нормален шрифт
DJGorgio-Astor

05.01.06
16:54

Здравейте и от мен  :) .Аз съм на 22/ 183см и 95 кг.(малко мазничак) тренировъчен стаж към 1 година и малко но с големи паузи(поради сесии, писане на дипломни работи и т.н. а не липса на желание) Много съм си амбициран обаче на моменти имам чувство че сам като “бебе дундуркано от 100 баби” демек че много хора все различни съвети са ми давали.Значи аз предимно сам тренирал упражненията който тука са дадети като за начинаещи за качване на маса с 3-6 месеца опит.3x10 на почти всичко упражнение като на всяка следваща серия свалям повторенията с 2 а качам килограмите с 5.
Но основния ми въпрос е: трябва ли да започна известно време с хубаво кардио и чистене на мазнинки и тогава да си тренирам за маса както преди. Понеже така са ми казвали че мускулите растяли по бързо и лесно.Мерси предварително

DI

05.01.06
22:11

[quote author=“traveller”][quote author=“diecast”]Забрави за газирани напитки, алкохол в тренировъчни дни, шоколади и кафе.

защо пък да забрави, какво пречи шоколада не мога да разбера
даже ти дава и енергия и калории за горене...:)
за кафето и алкохола иначе съм съгласен..

Аха... по твойта логика и олио може да пие директно от шишето—все пак това ти дава енергия и калории за горене ...

Щоколадът:
-води до затлъстяване
-съдържа 61% въглехидрати, 30% мазнини и 5-8% белтъци.
-мазнините в шоколада са съставени от наситените мастни киселини - стеаринова (34%) и палмитинова (27%), мононенаситени - олеинова (34%) и само 2 % полиненанситени представени от линолева киселина
-30гр шоколад са равни на 15гр мазнини и 150 калории
-уврежда зъбите и води до кариеси
-не те засища, колкото и да ядеш шоколад няма да се наядеш нали ?

05.01.06
22:50

Също кофтито в шоколада, е че съдържа растителни хидрогинезирани мазнини.(трансмазнини)

07.01.06
19:11

[quote author=“Whirlwinder”]Много благодаря diecast ! Ще се зимам в ръце за лято 2006 :D

лятото и морето са голяма мотивация за трениране;)

08.01.06
19:33

[quote author=“Barcelona_FC”][quote author=“DjoNi”][quote author=“Whirlwinder”]Много бладаря diecast ! Ще се зимам в ръце за лято 2006 :D

Много си прав , тов а компютърните игри са като наркоманията така се бях зарибил 7-ми клас по ЦС че направопрекарвах по над 5 часа пред компютъра отслабнах супер много и цял ден  ходя като симнанбул , та искам да кажа повече от 2-3 часа пред компютъра изобюо не е желателно да се прекарва то хем се изкривяваш на този стол , хем очите ти се развалят абе лоша работа .

Ако тренираш за турнир нещата са други :)
Иначе то ентусиазма е хубаво нещо, гледай да не изчезне оабче, и ходи с желание в залата!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1