Малко промяна

Темата е заключена.

Здравейте, казвам се  Кремена и ми е много приятно , че съм част от виртуалният ви екип.

От 5 години водя заседнал начин на живот, работих работа , която не беше свързана с много движение и така постепенно нежеланите килограми се натрупаха. По стечение на обстоятелствата инициирани от мен взех много трудното решение да напусна тази работа, въпреки , че бях уважаван и успял служител така да се каже.
Движението ми е свързано с два часа ходене пеш при разхождане на куче и три пъти в седмицата интервално бягане. Целта ми е да сваля 3-4 килограма , не бързам за никъде . Имам ниско кръвно и диетите не хи понасям много, не употребявам джънк фуд, кексове, снаксове, храня се здравословно. Висока съм 1.59,бюст 90,талия 68, ханш 93, бедра 50.

След две седмици Ниско въглехидратно хранене имам лека промяна
Бюст- 90
Талия 67
Ханш. 90
Бедро 47
Може ли да се консумират бобови храни по време на режима

Стига да си следиш въглехидратите, та да си в НВД - може

Ако ги включа то ще бъдат на обяд, сутрин почти не закусвам, ако закуся консумирам кисело мляко  с мюсли или нещо подобно, обяд телешко или пилешко със салата, следобяд черен шоколад, мед , вечер риба или месо със салата, може и извара , яйца и подобни неща. Но така ми е добре първите 3 дни ми беше замаяно, сега се чувствам Ок.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1