23.04.15
09:30
Здравейте, казвам се Кремена и ми е много приятно , че съм част от виртуалният ви екип.
От 5 години водя заседнал начин на живот, работих работа , която не беше свързана с много движение и така постепенно нежеланите килограми се натрупаха. По стечение на обстоятелствата инициирани от мен взех много трудното решение да напусна тази работа, въпреки , че бях уважаван и успял служител така да се каже.
Движението ми е свързано с два часа ходене пеш при разхождане на куче и три пъти в седмицата интервално бягане. Целта ми е да сваля 3-4 килограма , не бързам за никъде . Имам ниско кръвно и диетите не хи понасям много, не употребявам джънк фуд, кексове, снаксове, храня се здравословно. Висока съм 1.59,бюст 90,талия 68, ханш 93, бедра 50.
29.04.15
13:02
След две седмици Ниско въглехидратно хранене имам лека промяна
Бюст- 90
Талия 67
Ханш. 90
Бедро 47
Може ли да се консумират бобови храни по време на режима
29.04.15
13:04
Стига да си следиш въглехидратите, та да си в НВД - може
29.04.15
13:11
Ако ги включа то ще бъдат на обяд, сутрин почти не закусвам, ако закуся консумирам кисело мляко с мюсли или нещо подобно, обяд телешко или пилешко със салата, следобяд черен шоколад, мед , вечер риба или месо със салата, може и извара , яйца и подобни неща. Но така ми е добре първите 3 дни ми беше замаяно, сега се чувствам Ок.