07.01.06
20:35
сега до пролетта искам да натрупан доста маса, но все пак да правя ли 1 път в седмицата кардио? значи към 30-40мин на велоергометъра и после суперсерия за корема. добре ли съм го замислил? :)
кардиото не е много но нали си за маса все пак ,остави оргнизамът
да си расте и въстановява иначе 30-40 мин кардио на седмица
едва ли ше ти повлияе за каквото и да било
07.01.06
21:59
е по колко пъти и по колко време да му отделям на седмица при този етап когато дигам маса? мисля пролетта да тичам доста, но за сега какво да правя, че почнах да ям супер много и дан стана няква свиня само...какво да правя на този етап???
Ти пак си яж много,но гледай да е в границите на разумното :wink:
Ако забележиш,че качваш прекалено много кила и то не мускули(което е най-вероятно) намали малко храната.А като искаш пак може да си правиш кардио,но по-малко.Гледай първо да качиш маса,за да стане така,че си тъпкал на едно място.
@OuttaControl - според мен си спазвай хранителния режим за маса и си прави 2-3 пъти кардио.Аз лично мислех така да правя, но все един хремав бях и не съм въртял велото и ефекта е, че от утре съм на НВД :)
09.01.06
07:32
а и още нещо 2-3 пъти кардио кога? след тренировка или специално един ден да ходя само за кардио и преса?
11.01.06
19:59
не прави сега. може да загряваш 15тина мин на колело или пътечка преди тежестите да не станеш муден