въртене на колелото след всяка тренировка ???

08.01.06
22:22

значи замислил съм след всяка тренировка да въртя колелото по 25-30 мин с програмата от сайта съм за начинаещи 3дневен сплит въпроса ми е ще има ли някакъв проблем при изграждането на мускулна маса  :?

GO

08.01.06
22:41

[quote author=“Sponge”]значи замислил съм след всяка тренировка да въртя колелото по 25-30 мин с програмата от сайта съм за начинаещи 3дневен сплит въпроса ми е ще има ли някакъв проблем при изграждането на мускулна маса  :?[/quot

Да ще е хубаво аз винаги след тренировка въртя или тичам на пътечката за разпускане.Няма да имаш проблеми с изграждането на мускулната маса стига да не е прекалено много :))

09.01.06
12:18

всички ли така мислят  8)

09.01.06
14:26

Не е много добър варианта тренировка-крос защото така аеробният-анаеробният принцип се смесват и превес взема аеробния ,изграждането на ММ е затруднено.
Всяко зло за добро - контрол на мазнините

09.01.06
16:32

Зависи от много неща,метаболизъм,възраст и цели.При мене действа добре.Аз след всяка тренировка правя по30мин,а когато не тренирам по около 1 час.Ама това не е за всеки.Ако искаш да качиш ММ и си с бърз метаболизъм,това не е за тебе

09.01.06
19:01

Ами ако въртиш 30 мин ..и пулса е колкото нужния(тоест 65-75 че даже и 80 процента от максималния), но въпреки това не усещаш кой знае какво натоварване и не въртиш бързо има ли нужния ефект.А и скоростта е най-малката ...Потя се ..и то доста,но понеже не ми е изобщо трудно да издържа 30-35 мин ...незнам дали има ефект .Сигурен съм че и повече от час бих карал без проблем :roll:

JI

09.01.06
21:29

има ефект ама идеята е ако караш повече от час почваш драстично да губиш мускул недей

09.01.06
21:38

не аз в никаккъв случай няма да карам час ..защото оптималното време е 30-40 мин ..но просто ми се струва прекалено лесно ..и без почти никакви усилия ..затова незнам дали има ефект..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1