Мнение за тренировъчна програма

14.05.15
20:40

Здравейте,
Казвам се Велин и съм на 16. Тренирам от 7 месеца, като от месец и половина използвам програма с тридневен сплит. За тези 7 месеца от 69кг стигнах до 75. 1 месец взимах 2кг суроватъчен протеин. Мисля да взимам пак. Молбата ми е ако можете до погледнете програмата и да кажете мнение :) Също така да помогнете за съставяне на хрантелен режим за покачване на маса.

15.05.15
00:09

Този сплит има доста забележки.
1. Защо си се насочил към сплит, той е по- скоро за напреднали спортуващи.
2. В сплита единствените базови упражнения, които виждам са клека и лежанката. Къде са мъртвата тяга, военната преса, набиранията и кофичките.
3. Едвали имаш нужда от 4 упражнения за гърди, 3 за бицепс и тн. Обема е голям за сметка на интензивноста.
4. Защо по 10 повторения на серия. Трябва да се стремиш към силова прогресия а не към напомпване. Тоест увеличи тежеста и намали повторенията.
5. Протеина си е протеин (белтъчини). Вместо да даваш 100- 110лв. за нова кутия, отиди в някой магазин и изкупи щанда за месо и яйца. Повярвай, много по- доволен ще останеш.
6. Що се касае до диетата, съм на мнение, че по време на качване не трябва много философия. Не знам дали знаеш какво е калориен баланс и калориен излишък и дали знаеш кои храни съдържат белтъчини, въглехидрати и мазнини.
В общи линии трябва да ядеш много за да качваш. Маса се прави на маса.
Може да прочетеш в сайта за ВВД- високо въглехидратна диета.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1