Време е да си вземеш C2R:))) Аз сега си търся оферта и си взимам. Ето ти едно хубаво домашно “кардио”, дето няма аналог:)))
казано от slavko на 14.05.15, 21:44:
Време е да си вземеш C2R:))) Аз сега си търся оферта и си взимам. Ето ти едно хубаво домашно “кардио”, дето няма аналог:)))
С тази дребна подробност, че си нямам и най-малка представа какво е C2R, а и Гугъл не ми съдейства особено.:)
Като стана дума за кардио, тази сутрин оставих колелото у нас и тръгнах с колата. Като извеждах кучето в 7:30, беше изцяло облачно, мокро и неприятно навън, а докато стигна до офиса, вече няма и едно облаче на небето... Все пак локвите покрай тротоарите не са изчезнали и щеше да е едно мокро идване на работа поне в “сутрешната” ми посока.
Относно C2R - гребен тренажор, известни още като “вентилатори”
http://www.concept2.com/indoor-rowers
И на мен ми се ще да си имам една такава вкъщи... друг е въпроса, че ми липсва пространство...
Точно днес,като всяка сутрин, докато карах колето с кучето се сетих,какво беше писал за колето си(новото),че леко ти е опротивяло-та аз колата сутрин не я сменям за колело,пък ако ще щкембе да пусна.Аз в колата си почивам...слушам музика,сам съм със себе си...подготвям се за деня,на връщане може и да си пея(крещя на S.D.I. или SOT)...колето ми е за кеф и фигура на кучето :D-пък сега като е разгонена и каквато ми е натренирана всякакви мъжки мераклии им секва мерака след 500м спринт :D
15.05.15
12:49
Боби, ако искаш караш, ако не искаш не караш. Няма драма :). Аз лично не помня да съм имала период да си погледна колелото с нежелание. Използвам всяка възможност да изляза с него.
Бих ти препоръчала да разнищиш какво точно не ти харесва и да го подобриш. Дай си почивка, ако трябва.
ПП А какво ще кажеш да електрифицираш като мен, а? :) Много блага работа!
казано от Теди Илиева на 15.05.15, 12:49:
Боби, ако искаш караш, ако не искаш не караш. Няма драма :). Аз лично не помня да съм имала период да си погледна колелото с нежелание. Използвам всяка възможност да изляза с него.
Бих ти препоръчала да разнищиш какво точно не ти харесва и да го подобриш. Дай си почивка, ако трябва.ПП А какво ще кажеш да електрифицираш като мен, а? :) Много блага работа!
Теди, всичко идва от характера ми и вечното ми желание да надминавам себе си. Ако днес съм по-бавен/по-слаб от вчера, чувствам силна неудовлетвореност. Съответно всеки път натискам и си давам зор, дори когато не е необходимо. Целта ми не е просто да стигна от точка А до точка Б, а да го направя възможно най-бързо.
Същите неща правя и в басейна, и в залата, и с колелото. Не умея просто да се цопна във водата и да поплувам. Напротив, блъскам се до предела на силите си и после ми става неприятно от басейн. Няма значение с какво се захвана - в момента например дори мисълта за тяга ми причинява засядане на буца на гърлото, но знам, че довечера ще отида в залата и ще се накажа и никакви оправдания и нежелание няма да ме спрат. Дървена глава.
Мисля, че това отговаря и на въпрса ти за електрическото колело. :) Ако няма да е изцяло със собствени сили, по-добре да е с кола по околомръсното. :)
Между другото като стана дума за тяга, знаеш ли от кога се заричам да намаля малко тежестите и да направя крачка назад? Днес ако трябва ще е насила, но ще е по-леко. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 15.05.15 13:21.
15.05.15
13:42
Ех, Боби, защо трябваше да понесеш толкова критики за бирата.
То било толкова явно -просто си прекалено умен!
http://m.novini.bg/news.php?id=146784
А защо просто не (пробваш да) спреш да си следиш времето с колелото? Трий аппа и карай на воля. Приеми го като вид средство за придвижване. Надявам се, не се стремиш и с колата всеки ден да стигаш все по-бързо?
казано от Енев на 15.05.15, 13:45:
Надявам се, не се стремиш и с колата всеки ден да стигаш все по-бързо?
Скоростно-силовите качества на колата не се подобряват с тренировките. ;)
Както вече казах, въпрос на характер е. Като понатрупам практика и запиша едно-две времена, които са съчетание от добра моментна форма и късмет с трафика и светофарите и които няма как да бия в нормален ден, ще се поуспокоя. Трябва ми време. :)
Абе въпрос на гледна точка е. Колата е толкова добра, колкото е шофьорът ѝ. Демек, винаги има място за (само)усъвършенстване :)
(Надявам се да не го приемеш като подтик да се правиш на състезател)
15.05.2015 г.
Тренировка 38 - Силова Б
Загрявка:
Мъртва тяга - 6х20, 3x70 кг.
Придървапне на горен скрипец с раменен хват - 3х70 кг.
Адаптация:
Мъртва тяга - 3х120, 3х170 кг.
Набирания с раменен хват - 3.
Работни серии:
1. Последователно:
1.1. Мъртва тяга -3х195 кг.
1.2. Набирания с раменен надхват (с доп. тежест) - 3х40, 3х40, 3х40 кг.
1.3. Гребане на машина (едностранно) - 6х35, 3х45, 3х45 кг.
2. Последовтелно:
2.1. Борчески обръщания - 4х65, 4х65, 5х65 кг.
2.2. Гребане с дъмбел от пейка - 3х72, 3х72, 3х72 кг.
3. Кръгове:
3.1. Гребане на машина (едностранно) - 2x45, 2х45, 2х45 кг.
3.2. Набирания с раменен надхват (с доп. тежест) - 1х50, 1х50, 1х50 кг.
3.3. Борчески обръщания - 2х75, 4х75, 3х75 кг.
3.4. Гребане с дъмбел от пейка - 2х82, 2х82, 1х82 кг.
4. Частични повторения:
4.1. Висока тяга (от ниво на долната част на квадрицепса) - пропусната.
Обобщение за тренировката:
Отново се контузих и то още в първата врътка на тягата на някакви смешни кила. Нещо трябва да се промени, така няма да стане.
Положителни:
- Нищо.
Отрицателни:
- Всичко - контузих се, импровизирах с глупави упражнения, които по принцип не правя и т. н.
Добавки:
1. Към 7 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 1 капсула Taurine на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Към 16 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs.
3. Преди тренировка - 1½ гр Kre-Alaklyn на Saturn.
4. По време на тренировка - 15 гр IntraWorkout на BulkPowders.
5. След тренировка - ~64 гр Pro-Antium на Ronnie Coleman.
6. Преди лягане (план) - 10 гр рибено масло, 50 мг цинк пиколинат на Now, 2 таблетки Магнерич.
Обобщение за деня:
Както вече отбелязах по-рано, ден без колело.
В офиса нерви и работа, а нещо цял ден ми е студено, боли ме глава и ме втриса.
Следобед пък се оказа, че две мързеливи, егоистични и арогантни кучки, които на всичко отгоре ми се явяват роднини, правят всичко възможно да провалят планираната за другата седмица екскурзия в Рим, която съм си заслужил напълно.
Вечерта с поредната контузия на кръста, която всъщност е продължение на предишната едноименна тренировка, нещата придобиха завършен вид.
Храна:
Повече от нужното.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 16.05.15 13:55.
15.05.15
20:43
Отвори си бира, Боби!
Утрото е по-мъдро от вечерта. :D
казано от Вероника Налбатска на 15.05.15, 20:43:
Отвори си бира, Боби!
Утрото е по-мъдро от вечерта. :D
Наздраве, Вера! :)
16.05.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 9 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 1 капсула Taurine на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
3. Преди лягане (план) - 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 50 мг цинк пиколинат на Now.
Обобщение за деня:
Днес съм на раболяване - отпаднало ми е цял ден, леко ме боли гърло и ми идва отвътре да мрънкам.
Иначе нормална събота - оправих аквариума, после готвих, ходих да асистирам на Зозо в залата, без да тренирам самия аз. Там се видях за малко с Илийката и Вито - отдавна не ги бях срещал. :)
Вечерта пък на гости на кумците. Физическа активност - никаква.
Храна:
Днес малко по-умерено от вчера.
17.05.2015 г.
Тренировка 39 - Обемна A
Загрявка:
Бедрени разгъвания на машина - 10х39 кг.
Клек - няма.
Работни серии:
1. Последователно:
1.1. Бедрени разгъвания - 12х79½, 12х79½ кг.
1.2. Преден клек - 15х105 кг.
1.3. Лицеви опори с ръце на ширината на раменете - 53.
1.4. Лицеви опори със събрани длани - 20.
1.5. Кофички - 19, 23.
1.6. Флайс с дъмбели - 10х30 кг.
1.7. Избутване на прав лост от полулег - 9х100 кг.
1.8. Кросоувър на портален скрипец - 7х10 плочки.
1.9. Френско разгъване с крив лост - 8х62 кг.
1.10. Избутване на прав лост от лег с тесен хват - 7х100 кг.
1.11. Разтваряне встрани от стоеж с дъмбели - 8х25 кг.
2. Изометрии:
2.1. Изометрия на преден клек малко над паралела - 13 с х 110 кг, 12 с х 110 кг.
2.2. Изометрия на раменна преса от стоеж на (на нивото на очите) - 10 с х 70 кг, 9 с х 70 кг.
2.3. Изометрия на лег малко над мъртвата точка - 8 с х 140 кг, 10 с х 135 кг.
Горе-долу добре.
Положително:
- На лицевите за бройка изравнен личен рекорд, на кофите подобрен. Вероятно ще мога и още доста след тези 23, но ако са първо упражнение.
Отрицателно:
- Свършиха ми по едно време батериите и в края едва се влачех. С оглед на вчерашното неразположение обаче това можеше да се очаква.
- Пропуснах да се оплача от дежурните болежки - ляв лакът, колене (особебо лявото) и кръст. Всичко се задълбочава, а оправия не се вижда на хоризонта.
Колоездене:
- 10:30 - 4,91 км за 22:17 мин, средна скорост 13,2 км/ч, максимална скорост 24 км/ч.
Можело и лекичко, както се вижда. :) На прибиране от залата минах и покрай басейна - от утре си работи и тъй като няма да мога да ида с колело на работа, а вечерта ще ме задържат за едно обучение, мисля да плувам сутринта преди работа.
Добавки:
1. Към 8 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 1 капсула Taurine на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Преди тренировка - 1 доза Shock Therapy, 1½ гр Kre-Alaklyn на Saturn.
3. По време на тренировка - 16 гр Intra Workout на Bulk Powders.
4. След тренировка - ~62 гр Pro-Antium на Ronnie Coleman.
5. Към 16 (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs.
6. Преди лягане (план) - 10 гр рибено масло, 50 мг цинк пиколинат на Now, 2 таблетки Магнерич.
Обобщение за деня:
Рано е за обобщение още, но се очертава нормална, леко мързелива неделя.
Храна:
Пак доста.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 17.05.15 21:35.
17.05.15
16:30
Аз взех решение с оглед болежката ми ( в единствено число ) и то е до есента да действам по-леко с тежестите, повече колело ( ако успея да си купя ) и те така... и ти може да пробваш по някакъв начин нещо подобно. Виждам си писал, че винаги гледаш да се надскачаш, но като се има предвид, че не сме профита, които са длъжни да бъдат все по-силни, все по-бързи и прочие дали е оправдано да го правим и ние.
Кристиянчо, може и да си прав. Мисля го в момента и аз и се колебая.
18.05.2015 г. (без силова тренировка)
Плуване:
- 1000 м. кроул с леко темпо = 20 дължини (5, 15х1);
- 800 м. бруст с леко темпо = 16 дължини (2, 14х1);
Общо 1800 метра за 55-56 минути.
Положително:
- Отвориха басейна и отново плувам след точно две седмици прекъсване!
Отрицателно:
- Върнал съм се доста назад като издържливост, но не чак толкова, колкото си мислех.
Добавки:
1. Към 7 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 1 капсула Taurine на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Към 16 (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs.
3. Преди лягане (план) - 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 50 мг цинк пиколинат на Now.
Обобщение за деня:
Плуване преди работа, защото следобед ме чака обучение, което не мога да пропусна. Заради това днес не съм с кола на работа. Дано поне да има полза от него!
Храна:
Отрицателен баланс за пръв път от доста време.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 19.05.15 08:20.
казано от Boby_ на 18.05.15, 10:05:
Мисля го в момента и аз и се колебая.
.
Пък аз си мисля,че е супер да си свиреп в тренировките и да гониш растящи показатели във всички движения.Не сме още на 65-70години ,че да поддържаме тонус в градинките!
Апропо то и на 70 може да се мачка,аз имам в къщи пример за това - баща ми.Малко са хората ,които могат да му държат темпото до връх Мусала(метео станцията),още по-малко зимно време...последно беше носил раницата на едно инак мускулесто стажантче-студентче...
казано от nervak на 18.05.15, 10:25:
казано от Boby_ на 18.05.15, 10:05:
Мисля го в момента и аз и се колебая.
.
Пък аз си мисля,че е супер да си свиреп в тренировките и да гониш растящи показатели във всички движения.Не сме още на 65-70години ,че да поддържаме тонус в градинките!
Апропо то и на 70 може да се мачка,аз имам в къщи пример за това - баща ми.Малко са хората ,които могат да му държат темпото до връх Мусала(метео станцията),още по-малко зимно време...последно беше носил раницата на едно инак мускулесто стажантче-студентче...
Чакай сега, аз нямам намерение да лягам в кревата и да мра. :) Идеята е да дам малко възможност на обострилите се стари и наскоро появилите се нови болежки да се пооправят, доколкото изобщо е възможно. Дори професионалните спортисти периодизират.
19.05.2015 г. (без силова тренировка)
Колоездене:
- 07:30 - 8,11 км за 30:59 мин, средна скорост 15,7 км/ч, максимална скорост 28,0 км/ч.
- 16:00 - 8,42 км за 32:23 мин, средна скорост 15,6 км/ч, максимална скорост 39,8 км/ч.
Днес пробвах да видя колко време ще ми отнеме, ако не си давам зор и въртя така, че да ми е комфортно. Резултатът ме изнеада - под 8 минути разлика общо в двете посоки в сравнение с рекордните ми времена досега.
Добавки:
Обобщение за деня:
Сутринта важна среща в офиса, после доста работа. В края на деня ми сервираха новина, заради която отлагам днешната тренировка за утре.
Храна:
Пак попрекалих.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 20.05.15 08:45.
20.05.2015 г.
Тренировка 40 - Обемна Б
Загрявка:
Високо изтегляне от земя - 8х20, 6х70 кг.
Работни серии:
1. Последователно:
1.1. Високо изтегляне от земя - 9х105, 8х105 кг.
1.2. Сунгове до вертикала - 30х50 кг.
1.3. Пулоувър преса с диск - 11х50, 10х50 кг.
1.4. Набирания в подхват - 19, 14.
1.5. Набирания в раменен надхват - 11, 9.
1.6. Набирания в успореден хват - 8, 7.
1.7. Скотово с крив лост/дъмбели - 8x50 кг.
2. Изометрии:
2.1. Изометрия на тяга в стартово положение (без движение) - 11 с., 9 с.
2.2. Изометрия в горно положение на набиране с тежест - 11 с х 16 кг, 9 с х 16 кг
Нормална тренировка. Увеличих тежестта на високите изтегляния до 105 кг. Причината е ясна - аз самият подминах 103.
Положително:
- Набиранията прилични, също и пулоувърът, както и скотовото.
Отрицателно:
- Спеше ми се доста през цялото време, но като цяло болежките почти не се обадиха днес.
Добавки:
1. Към 8 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 1 капсула Taurine на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Преди тренировка - 1½ гр Kre-Alaklyn на Saturn.
3. По време на тренировка - 15 гр IntraWorkout на BulkPowders.
4. След тренировка - ~64 гр Pro-Antium на Ronnie Coleman.
5. Към 17 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs.
Обобщение за деня:
Заради матурите малката щерка не беше днес на училище и си останах да работя от нас. Като цяло доста слабопродуктивен ден - няколко мейла, няколко телефонни разговора, прегледах набързо една презентация и май с това се изчерпва всичко. Следобеда фитнес, а сега мисля да се размажа да почивам и да си легна рано.
Храна:
Ден без бира и с баланс около неутралния, но за сметка на това със страшно много въглехидрати.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 21.05.15 08:18.
21.05.15
16:46
Днес видях Боби с колелото!
Не можах да го позная!
Обаче призвавам, че имаш доста респектиращ вид, Боби - все едно си профи колоездач. :D
21.05.15
17:40
С клин ли е бил? Иначе предполагам е бил с нещо без ръкави, да изпъкват раменете и да натяга трицепсите от време на време :Д
21.05.15
17:48
Да. Беше с яки квадрицепси! :))) Горе не си спомням как е бил, защото аз съм по долната част. Той ще си каже. :D
21.05.2015 г. (без силова тренировка)
Плуване:
- 550 м. кроул с леко темпо = 11 дължини (3, 8х1);
- 450 м. бруст с леко темпо = 9 дължини (9х1);
Общо 1000 метра за 30-31 минути.
Положително:
- Ами...
Отрицателно:
- Медуза в басейна! Бях доста уморен от колелото и нещо хич не се получи работата с плуването. Направих километър, защото ме беше срам да си тръгна след 10-тата дължина.
Колоездене:
- 07:30 - 8,15 км за 27:13 мин, средна скорост 17,96 км/ч, максимална скорост 34,23 км/ч.
- 16:00 - 8,37 км за 27:59 мин, средна скорост 17,94 км/ч, максимална скорост 40,03 км/ч.
Сутринта бях решил, че няма да си давам зор, обаче сутринта беше хладно, приятно, а аз се чувствах добре и ей на - ново най-добро време до офиса. На връщане в жегата беше повече зор, но резултатът като средна скорост е на практика същия. В крайна сметка обаче това се отрази доста негативно на плуването. Не е лесно да разнасяш 105 кила нагоре-надолу из София на собствена тяга, а после да ги цамбурнеш в басейна и да ги накараш да се мандахерцат (ух, каква хубава “комшийска” думичка) напред-назад и във водата.
Добавки:
Обобщение за деня:
Малко работа, малко срещи. Никой не успя да ме ядоса... много, което вече само по себе си е успех. :)
Храна:
А, не знам, но ще има бира - трябва да си наградя първия ден с плуване и колоездене заедно. Остава да започна да бягам и направо мога да се запиша за триатлон...
В крайна сметка доста плюскане с шест бири доведоха до сериозен излишък.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 22.05.15 11:47.
казано от Вероника Налбатска на 21.05.15, 16:46:
Днес видях Боби с колелото!
Не можах да го позная!Обаче призвавам, че имаш доста респектиращ вид, Боби - все едно си профи колоездач. :D
:) Заради каската и отразителната жилетка е това, Верка.
А малко преди това след като се преоблякох и излязох от стаята си в този вид, една колежка ми заяви, че в първия момент помислила, че вижда полицай. :)
казано от Gogo на 21.05.15, 17:40:
С клин ли е бил? Иначе предполагам е бил с нещо без ръкави, да изпъкват раменете и да натяга трицепсите от време на време :Д
С къси гащи и тениска с ръкави... макар и тесни. :) Нарцис, нарцис, ама потниците не са моя стил. :)
казано от Вероника Налбатска на 21.05.15, 17:48:
Да. Беше с яки квадрицепси! :))) Горе не си спомням как е бил, защото аз съм по долната част. Той ще си каже. :D
Ха, сега пък квадрицепси! По обективни причини това ми е най-изоставащата част от тялото, макар че сега с колелото ще се променят малко нещата. :)
Верка, аз пък теб не съм те виждал досега толкова омърлушена. Имаш нужда от почивка и разтоварване! Предписвам ти една бира тази вечер! :)
21.05.15
19:40
Тя може да ти е изоставаща, но на фона на масовите мъжки крака по улиците са ти доста яки!
Не бих го казала, ако не прави впечатление.
Като се замисля.... май наистина и за полицай минаваш. Но строен полицай.:D
Плуване след колоездене... мдаа, представих си го. Поздравления, че не си се отказал още в началото. :)
казано от Вероника Налбатска на 21.05.15, 19:40:
Плуване след колоездене... мдаа, представих си го. Поздравления, че не си се отказал още в началото. :)
Още в средата на първата дължина ми стана ясно, че всяко нещо в повече от плацикането на стената ще е борба срещу удавянето, но нямаше как да си тръгна с трицифрено разстояние в метри. :) Нямаше да съм аз.
Утре имам преден клек със собствено тегло за максимален брой повторения след колоезденето, така че няма да ми е много по-весело. :) Поне болката ще е по-кратка. :D
Мнението беше редактирано от Boby_ на 21.05.15 20:00.
22.05.15
10:19
Аз също съм се чудил какво ще стане ако паднеш с 40 км час. Общо взето ако си по къс ръкав, къси гащи и без ръкавици, резултата може да е плачевен. Аз поне винаги гледам да съм поне с долнище, ръкавици и аз не нося постоянно, което го отчитам за грешка. Иначе ти хубаво си отчиташ времето, но корелираш ли спрямо другите занимания :) . В началото на седмицата след ден почивка на краката направо излитам и така до средата на седмицата горе долу добре. После голям гипс и едвам отлепям, затова време не съм се и сещал да меря. Като цяло съм си изградил средно бързо равномерно темпо и когато реша натискам яко в някои отсечки и след това забавям да почивам, после удължавам и така. Като се сетих за паданията, с колело досега не съм падал поне година и половина, случвало ми е да се хлъзна странично, но винаги успявам да скоча на крака преди да падна и колелото 10 метра по надолу :) Като има да става си става, тъкмо сега си правех набирания вкъщи и ми се откачи лоста паднах и си ожулих едното коляно :):)
Засичането го правя от любов към пълната статистика, а не защото очаквам всеки ден да има “рекорди”. :) Освен това не е никакъв проблем - включвам Ендомондото на телефона и не се грижа за друго. Аз също отбелязвам най-добри времена след ден-два почивка и пълен гипс в края на седмицата.
Ръкавиците на този етап ми се струват излишни - не съм усетил нуждата от тях. Може би обаче си прав за ефекта им при падане. Ще се замисля.
22.05.15
13:39
Карането на колело, освен всичко друго, може да има и лек терапевтичен ефект върху коленете :) Като се стопли и подкарам колелото, имам чувството, че пукането намалява и почвам да ги усещам по-”смазани”.
казано от Alexander Krastev на 22.05.15, 13:39:
Карането на колело, освен всичко друго, може да има и лек терапевтичен ефект върху коленете :) Като се стопли и подкарам колелото, имам чувството, че пукането намалява и почвам да ги усещам по-”смазани”.
О, да, със сигурност има такъв ефект. Коляното е зле кръвоснабдена става. За да се възстановява добре, трябва приток на хранителни вещества чрез кръвта, който се осигурява от раздвижването. В същото време карането на колело не натоварва много самото коляно заради ограничената амплитуда на движението и липсата на удари.
23.05.2015 г.
Тренировка 41 - Обемна A
Загрявка:
Бедрени разгъвания на машина - няма.
Клек - няма.
Работни серии:
1. Последователно:
1.1. Бедрени разгъвания - 12х79½, 12х79½ кг.
1.2. Преден клек - 16х105 кг.
1.3. Лицеви опори с ръце на ширината на раменете - 54.
1.4. Лицеви опори със събрани длани - 15.
1.5. Кофички - 17, 20.
1.6. Флайс с дъмбели - 8х30 кг.
1.7. Избутване на прав лост от полулег - 8х100 кг.
1.8. Кросоувър на портален скрипец - 7х10 плочки.
1.9. Френско разгъване с крив лост - 9х62 кг.
1.10. Избутване на прав лост от лег с тесен хват - 7х100 кг.
1.11. Разтваряне встрани от стоеж с дъмбели - 9х25 кг.
2. Изометрии:
2.1. Изометрия на преден клек малко над паралела - 12 с х 115 кг, 9 с х 115 кг.
2.2. Изометрия на раменна преса от стоеж на (на нивото на очите) - 10 с х 70 кг, 9 с х 70 кг.
2.3. Изометрия на лег малко над мъртвата точка - 10 с х 140 кг, 6 с х 140 кг.
Доволен съм днес.
Положително:
- На лицевите личен рекорд!
- Повечето от останалите упражнения също добре - клековете с едно повече от предния път на тази тежест, френското и то. Не ме боляха и лактите.
Отрицателно:
- Общо взето освен, че краката бяха гипс, май нямам друго оплакване.
Колоездене:
- 7:30 - 8,22 км за 29:54 мин, средна скорост 16,49 км/ч, максимална скорост 31,54 км/ч.
- 15:30 - 9,08 км за 33:13 мин, средна скорост 16,41 км/ч, максимална скорост 36,71 км/ч.
Отиване и връщане с колелото днес. Малко ме валя, но без драма.
Добавки:
2. Преди тренировка - 1½ гр Kre-Alaklyn на Saturn.
3. По време на тренировка - 16 гр Intra Workout на Bulk Powders.
4. След тренировка - ~64 гр Pro-Antium на Ronnie Coleman.
5. Към 17 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs.
Обобщение за деня:
Доста работа и малко нерви, но за неща, за които нищо не мога да направя.
Утре пътуваме малко на екскурзия.
Използвах след тренировката да се щракна да си видя моментното ниво. Някой ден ще се науча да позирам за селфита. :) Не ме бива никак.
Омазнил съм видимо около кръста. Явно увеличената физическа активност не смогва на плюскането. Трябва да взема мерки.
Храна:
Солиден излишък и то без грам алкохол, а вечерта още не е свършила.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 22.05.15 21:56.
Боби, като се сетя за снимките ти в интервюто, което четох преди години. . . и това, което виждам сега :)
Направо няма какво да кажа :D Все едно, че сте братя с онзи човек, но той е доста по-възрастен хаха
п.с. Само не давай на бирите да развалят хубавата форма (nbat)
Мнението беше редактирано от Иван П. на 22.05.15 21:47.
23.05.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 6 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 1 капсула Taurine на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
3. Преди лягане - 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 50 мг цинк пиколинат на Now.
Обобщение за деня:
Сутринта ранен полет, после цял ден в Рим, като голяма част от времето мина в чакане.
Храна:
Зловредна, но за сметка на това италинаска. Бирата е Перони.
24.05.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
2. Към 18 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs.
3. Преди лягане - 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 50 мг цинк пиколинат на Now.
Обобщение за деня:
Цял ден трамбоване из Рим. Опашката пред Колизеума и Палатинския хълм беше такава, че решихме да ги оставим за вторник. За сметка на това успяхме да влезем в музея на Капитолийския хълм и да се щракнем с вълчицата, кърмеща Ромул и Рем.
Храна:
За днес малко по-малко от вчера. Отбелязвам, че ми сервираха най-малката порция лазаня, която съм виждал.
25.05.15
00:05
Лазанята е епична - да не е била за дегустация само? :)
25.05.15
10:53
Не се редете на голямата каса, а си вземете общ билет от малката каса зад Палатин - продължаваш надясно от входа на Колизеума по алеята с пиниите към частта с постройките на Север (ако се не лъжа), където обикновено опашката е минимална. Разглеждаш първо хълма и след това отиваш в Колизеума, като не чакаш на опашката, а направо влизаш (има два разделени потока - чакащи за билети и с билети).
И задължително пробвай Nastro Azzuro, има и едни бутилки по 700 мл.
Мнението беше редактирано от Von Suthaus на 25.05.15 15:18.
казано от Von Suthaus на 25.05.15, 10:53:
Не се редете на голямата каса, а си вземете общ билет от малката каса зад Палатин - продължаваш надясно от входа на Колизеума по алеята с пиниите към частта с постройките на Север (ако се не лъжа), където обикновено опашката е минимална. Разглеждаш първо хълма и след това отиваш в Колизеума, като не чакаш на опашката, а направо влизаш (има два разделени потока - чакащи за билети и с билети).
И задължително пробвай Nastro Azzuro, има и едни бутилки по 700 мл.
Ние сме с Roma Pass, която включва и Палатинския хълм, и Колизеума. Проблемът не е в опашката за билети, а в тази за проверката на багажа - там чакат всички заедно.
А Nastro Azzuro я пробвах - по-добра е от Peroni, но едва ли бих си я купувал редовно. :) Бутилките са по 660 - явно 2х330 им е възприетият стандарт.