Body & mind log: living in a magical reality

Прескочи до:

12.05.15
18:18

Вторник, 12.05
Движение:
почти почивка - водих йога...вчера и днес ги вписвам, защото участвах по-активно
поздрави А

Добавки:
метил Б9, синбиотик, рибено масло, ориндж триад, аспирин

Храна:
след ставане - топла солена вода
07.00 - лешников тахан* с какаови зърна*, мед*, канела*, джинджифил
09.30 - шейк* от зелен чай*, какао*, мед*, какаово* и кокосово масло*, тинктура пасифлора*
11.30 - мини ябълка
15.00 -малко кашу, бадеми и какови зърна*
16.30 - зелена салата с босилек, магданоз, домати, коксов оцет*, зехтин*; басмати и черен ориз с биволско сирене*, коосово масло* и джинджифил; биволско кисело мляко* с петмез от рожков; малко сладолед; 2 парчета домашна баница, 2-3 бисквити

13.05.15
15:19

Сряда, 13.05
Движение:
сутринта в залата:
малко колене към лакти
Турски ставания с 12-ката
уиндмилове
висене на лост, на TRX с ръце назад
малко разтяжки с ластици
обръщане на рамене
после на стадиона:
Ащанга 1 - около 80 минути

Добавки:
метил Б9,рибеномасло, ориндж триад, аспирин, синбиотик

Храна:
07.00 - шейк* от чай астрагал*, жен шен*, какаова паста*, кокосово масло*, мед*, тинктура пасифлора*
08.00 - лешников тахан* с мед*,какаови зърна* и жен шен*...тряваше да е канела, но са в еднакви бурканчета и доакто разбера разликата бях посипала доста щедро
13.30 - сок от алое
15.30 - черен чай с ванилия*
16.00 - вино*, салата*, няколко филийки Бонус с крем от авокадо, босилек, магданоз, домат; сладолед с петмез от фурми, бисквити
18.00 - домашно печени фъстъци

Мнението беше редактирано от Margi на 13.05.15 17:48.

14.05.15
20:42

Четвъртък, 14.03
Движение:
Айенгар йога при Кристос. Днес сутринта се събудих с ужасните болки в гърба и кръста,които се появяват преди цикъл,а Кристос реши да дава дълбоки наклони назад днес. В интерес на истината, поизмъчих се, доста ми поизпука гърба, но после ми поолекна малко.

Добавки:
метил Б9, ориндж триад, аспирин

Храна:
07.00 - шейк* от чай* (астрагал*, джинджифил), какаова паста*, тинктура чага*, мед*,какаово* и кокосово* масло
10.30 - лешников тахан* с мед*,какаови зърна*
14.30 - фреш от ананас и портокал
15.00 - зелена салата с краставица, доста сметана*, малко козе сирене*
18.30 - малко студен чай от магарешки бодил*; 100-тина грама лимецови соленки; сладолед

15.05.15
17:40

Петък, 15.05
Движение:
Ащанга 1 - до Джану Ширшасана С + Карандавасана + Ширшасана в различни варианти
после, в залата:
млко хоризонтални набирания на TRX
ренегадско грабане с краката на по-висока опора с 2 х 12 кг
висене на 1 ръка
фейс пул
бавни клекове с  двете пудовки (8кг) пред гърди

Добавки:
метил Б9, аспирин, ориндж триад

Храна:
06.45 - шейк* с чай*(астрагал* и джинджифил), какао*, тинктура пасифлора* и чага*, мед*, какаово* и кокосово* масло*
08.30 - лешников тахан* с мед*, какао*
13.00 - вода от млад кокос* - 520мл ;)
15.30 - шейк* от зоя с кокосово мляко, сприулина* и маки бери*
17.00 - малко бяло вино*; оризови спагети от черен ориз със сос от домати, босилек, магданоз, зехтин* и др., сметана* с петмез от фурми, китайски коосови бисквитки, малко халва
19.00 - пропих бира - джинджифилова (nlove9), та половин чашка добавям :)

Мнението беше редактирано от Margi на 15.05.15 19:16.

16.05.15
15:03

Събота, 16.05
Движение:
Ащанга 1 - към час и половина...много измъчена практика. Не се чувствам ок, нямам енергия, потиснато ми е, мрънка ми се. :(

Добавки:
метил Б9, аспирин, рибено масло (5 гр), ориндж триад

Храна:
11.00 - шейк* от кокосово мляко с малко мед* и доста хлорела*; малко след това - 10-тина какаови зърна*
11.30 - шейк* от бадемово мляко с какао*, рейши*, мед*
12.30 - басмати и черен ориз* с кашу, годжи бери* и подправки; 1 лъжичка от някакво гръцко пюре от накълцани маслини и зехтин; 1 блокче (около 10 грама) домашен шоколад* с черни боровинки* и кокосов петмез*; фурми с бадеми*; 2 шоколадови бонбона
по-късно ще добавя останалото

Добавям:
17.00 - няколко парчета домашна баница* (а.к.а. омлетна фурна)
21.30 - сайдер, още две квадратчета баница* с маслиновата паста; няколко шоколадови бонбони

Мнението беше редактирано от Margi на 16.05.15 21:48.

17.05.15
18:35

Неделя, 17.05
Движение:
само поздрави А и Б, заради МЦ + няколко Турски изправяния с осмичката

Добавки:
метил Б9, синбиотик,  рибено масло, ориндж триад

Храна:
09.00 - шейк* от кафе*, рейши*, тинктура чага*, кокосов петмез*, двойна доза кокосово масло*
през деня ходихме на две изложения: за био продукти и за здраве и красота, и от там си хапвах по половин хапка за дегустация на разни неща, кокосови сокчета, магнезий и др.
16.00 - малко кефир*
16.30 - чашка студен Бабич (inlove) ; салата от домати, краставица, босилек, маданоз, кокосов оцет*,зехтин*, сирене*; маслинова паста*, остатъка от ориза* с кашу и годжи бери*; сметана* с петмез от рожков*, няколко бисквити; 3 шоколадови бонбона
18.30 - още малко кефир*
19.45 - парче домашна баница*

Мнението беше редактирано от Margi на 17.05.15 19:48.

18.05.15
21:45

Понеделник, 18.05
Движение:
Ащанга 1 - час и половина

Добавки:
метил Б9,ориндж триад

Храна:
след ставане - топласолена вода
08.00 - шейк* от кафе*, рейши*, кокосово масло*, тинктура от сибсирски “жен шен”*, кокосов петмез*; 10-тина какаови зърна*
11.30 - шейк* от чага чай*(безкрайно благодаря на Съни за него (sun) ), какаова паста*, кокосово масло*, мед*, кокосово-оризово мляко*
15.00 - малко ягоди
17.30 - шейк* от кокосово-оризово мляко*, спирулина* хлорела*,мед*, 2 капки ментово масло*
18.30 - 2-3 лъжички лешников тахан* с мед* и какаови зърна*
21.30 - кефир*, краставица; коктейл* (самбука, лимончело ди капри, сок от захарна търстикаи лайм*)
...нещо изостанах с хапването днес, ама така или иначе нямах особен апетит, предполагам в следващите дни щеси компенсирам. ;)

Мнението беше редактирано от Margi на 18.05.15 22:38.

19.05.15
17:39

Вторник, 19.05
Движение:
Ащанга - почивка
малко се раздвижих във фитнеса:
dragon walk с 12 кг
изправяне до седеж с пудовката (в едната ръка) 8 кг
уиндмилове 12 кг
изометрично бедрено разгъване
сиси клек СТ
още някакви неща май имаше, но не ги помня

Добавки:
метил Б9, рибено масло, ориндж триад

Храна:
07.00 - шейк* от чага чай*, какао*,кокосово масло*, родиола*,мед*
09.00 - лешников тахан* с мед*, какаови зърна*, малко сушен кокос*
13.30 - шейк* от оризово-кокосово мляко*, спирулина*, хлорела*, ментово масло*, мед*
16.00 - шейк* от кефир*, магданоз*, копър*;2 филийки черен хляб от руския магазин с масло* и маслинова паста*, малко Бабич; домашен двуцветен крем с кашу и екстри*; няколко шокоалдови бонбона
по-късно - нещо навън
...добавям за вечерта:
шопска салата, 2 парченца от средна пица със спанак; узо с лимонада с бъз и 1 лъжичка крем брюле

ПП: Понеже в гугъл dragon walk-а е съвсемразлично упражнение, уточнявам че го правя според наименованията на Павел Цацулин.

Мнението беше редактирано от Margi на 19.05.15 21:27.

20.05.15
17:50

Сряда, 20.05
Движение:
сутринта:
разтяжки, ставане до седеж с пудовка (12и с 16 кг) в едната ръка, ТГУ с 12-ката
по обед - Ащанга 2 на стадиона,до Карандавасана + Урдва Данурасана от земя + обърнати + финални

Ужасна мускулна треска от гадните наппади на Цацулин. ;)

Добавки:
метил Б9, рибено масло

Храна:
08.00 - шейк* от кафе*, рейши*, родиола*, кокосово масло*, кокосов петмез*
през деня - шейк* от чага чай*, какао*, мед*, кокосово масло*
14.30 - студена вода от млад кокос*+ малко от “веществата” му ;)
15.00 - ягоди
16.00 - коктейл* от самбука, лимончело, лимонов сок
17.00 - салата от краставица, тиквичка, босилек, магданоз, копър, зехтин*, кокосов оцет*; омлет от 3 яйца*, малко овче сирене*, тиквичка и масло; 1 филийка руски черен хляб; малко халва, сладолед, шоколадови бонбони

Мнението беше редактирано от Margi на 20.05.15 18:55.

20.05.15
19:21

Ей това ще е акцента в храната следващата седмица! (sun)

Мнението беше редактирано от Margi на 20.05.15 19:21.

21.05.15
23:02

Четвъртък, 21.05
Движение:
Айенгар йога с Кристос
после разни разтяжки; повдигане на таза с хавлия под ходилата 2 серии, на третата - същото, завършено със силово изправяне на ръце -5 бр (whew) , изправяне до седеж с 16-ката пудовка, стойки на 1 ръка, висене на лоста, skin the cat, няколко пистолета с помощ

Добавки:
метил Б9, синбиотик

Храна:
07.00 - шейк* от кафе*, рейши*, кокосово масло*, мед*, канела*
10.30 - ягоди
11.30 - шейк* от чага чай*,какао*,кокосово масло*, мед*
13.30 - 3 варени яйца*, маслинова паста*, краставица; няколко шоколадови бонбона за имени дни
20.30 - джин с “домашна лимонада с бъз”; салата от рукола и малко пармезан; сирене с мед и орехи, панирани сиренца...свинска работа...утре ще съжалявам по време на практиката... ;)

22.05.15
20:47

Петък, 22.05
Движение:
Ащанга 2 - до Карандавасана + обърнати + финални...много зле беше положението, ама то се очакваше, след ядене на панирани сиренца и джиндо 10 часа... (dull)
после - колелце за корем, малко вертикално дърпане с 1 ръка

Добаки:
метил Б9

Храна:
09.00 - шейк* от чага чай*, какао*, мед*, 1 пълна с.л. кокосово масло*
15.00 - половината от млад кокос* (без водата)
16.00 - лимецови крекери*, малко черен шоколад с шам фъстъци, малко кит кат; коктейл* от самбука, лимончело, сок алое*
20.15 - салата домати, краставици, зехтин*, копър*,малко овче сирене*, още половин коктейл*, 1 малка суха паста

От днес следобед - чист въздух, птички, стадиони....гадни секачи отново - нарязали са съседната ни гора, ще трябва да се пращат пак проверкии да се държат под око. (punch)

ПП: Оказа се че до водопада ни вече има и хвощ...още не е достатъчно голям, но все ще съберем нещо. (party)

Мнението беше редактирано от Margi на 22.05.15 20:49.

22.05.15
21:03

!!!

23.05.15
15:51

Събота, 23.05
Движение:
сутринта - 5 спринта срещу наклон, между тях - dragon walk
по обед на стадиона - опити за Ащанга 2, но се отказах на Ардха Матсиендрасана...голям зор,всичко тежеше :(

Добавки:
метил Б9

Храна:
след ставане - зелен чай*
малко по-късно - лешников тахан* с кокосова захар* и канела*
към 13.00 - ябълка
14.30 - ягоди
15.30 - коктейл* от самбука, лимончело, вода от млад кокос*, лимон
по-късно - тиквички с копър и зехтин*; салата ДК + зехтин*; бъркани яйца* в масло*, кашкавал*; малко бисквити с течен шоколад

23.05.15
19:07

И понеже бъза е изключително модерен този сезон, и всяко квартално заведение в София предлага “домашен” сок от бъз, дори започнаха бира с бъз да правят, аз пък си набрах цветове от бъз и си гисложих в кисело мляко, заедно с малко кафява захар. Стана безобразно вкусен десерт.

Днес йогата не се получи добре, но за сметка на това плажа беше супер, и въпреки че водата на водопада ни се е стоплила леко, пак минава за криотерапия предполагам. По усещане е вероятно е малко под или около 10 градуса. :)

23.05.15
20:35

Аз пък ям цветове от акация. Дали ще стане модерно някога?.. (giggle)

24.05.15
21:44

казано от Radost_nezemnA на 23.05.15, 20:35:

Ако се усетят колко са вкусни, може и да станат модерни. Още днес изнамерихме акация и порпидъвкахме малко цветчета,ако не са увяхнали до утре, ще ги добавя към някой от шейковете. (sun)

Неделя, 24.05
Движение:
Ащанга 2 - отново много измъчена,но тоиз път я докарах до Карандавасана, направих си и обърнатите и финалните пози
цял ден слънце и студена вода

Добавки:
метил Б9, синбиотик

Храна:
след ставане - черен чай* със soursop
малко след това - салата от ягоди, цвят бъз*, кокосова захар* и зехтин*
към 11.00 - лешников тахан* с кокосова захар*
15.00 - салата от тиквичка, магданоз, копър,малко кисело мляко* и зехтин*; 2 варени яйца* с масло*, 10-тина грама кашкавал*; редче черен шоколад с шам фъстък; малко кисело мляко* с бъз*,кокосова захар*; 2-3 хапки от едно блокче сушени смокини и бадеми*
18.00 - сусамка* с мед
21.00 - половин чашка кокосово кисело мляко* (с производството на което съм изключително горда!) с палмов петмез*; 2-3 лъжички от останал от миналата седмица двуцветен кашу крем*

25.05.15
14:12

Понеделник, 25.05
Движение:
Ащанга 1 - 75 минути, накрая обърнах последователността на обърнатите пози, според системата на Айенгар

Добавки:
метил Б9, рибено масло

Храна:
след ставане - шейк* от кафе*, кокосово масло*, рейши*, мед*
11.00 - лешников тахан* с мед*, какао*
14.00 - шейк* от доста силен чага чай*, какао*, кокосово масло*, мед*
17.30 - 3 бъркани яйца в масло* с биволско сирене*; шейк* от домат, джинджифил, подправки, зехтин*; фурми с бадеми*
21.00 - малко Бабич и краставица със зехтин*

Мнението беше редактирано от Margi на 25.05.15 21:10.

26.05.15
17:39

Вторник, 26.05
Движение:
водих йога, показвах доста
после- колелце, уиндмил с 16кг, пистолети с малко помощ, изометрично бедрено разгъване

Добавки:
метилБ9, пробиотик, рибено масло

Храна:
след ставане -топла солена вода
07.00 - шейк* от доста силен чага чай*, какао*, манов мед*, родиола*, кокосово масло*
09.00 - крем* от мастърган кокос*, какаови зърна*, манов мед*, годжи бери*
13.00 - остатъка от крема*
15.30 - кокосовокисело мляко* с кокосов петмез*
17.00 - коктейл* от самбука*, лимончело*, лимонов сок; домашна салата капрезе* (с домашно песто*); тиквички с копър в зехтин*, кокосов оцет*; 90-тина грама кашкавал*, 1филийка черен руски хлябс песто*; 1 парче домашен бял шоколад* с боровинки*
20.00 - ощеполовин филийка отрускияхляб
21.00 - 3 сушени смокини и малко закваска*

Мнението беше редактирано от Margi на 26.05.15 22:07.

КЕ

27.05.15
04:48

казано от Маргарита Манева на 23.05.15, 19:07:

И понеже бъза е изключително модерен този сезон, и всяко квартално заведение в София предлага “домашен” сок от бъз, дори започнаха бира с бъз да правят, аз пък си набрах цветове от бъз и си гисложих в кисело мляко, заедно с малко кафява захар. Стана безобразно вкусен десерт.

Аз съм привърженик на чай от пресни цветове по това време ...... силен, ароматен мнго приятен.

Идеята за десерт ще се опита (nlove9)

Ая Палачинкова

27.05.15
21:11

Марги,мановия мед от къде го купуваш и белия шоколад веган ли е? :)

27.05.15
21:14

казано от Ая Палачинкова на 27.05.15, 21:11:

Мановия мед го взехме от едно село преди магистрала Хемус, Български извор май беше. Хубав е, но не ми се разтваря много добре в шоколада,гъстичък е.
Белия шоколад е веган, ако не броим меда - освен него, има какаово и кокосово масло,чиа и черни боровинки.

Ая Палачинкова

27.05.15
21:25

казано от Маргарита Манева на 27.05.15, 21:14:

Мановия мед го взехме от едно село преди магистрала Хемус, Български извор май беше. Хубав е, но не ми се разтваря много добре в шоколада,гъстичък е.
Белия шоколад е веган, ако не броим меда - освен него, има какаово и кокосово масло,чиа и черни боровинки.

Благодаря ти много за отговора :) Сега ще погледна за това село,а ако някои знае в София къде има нека пише :) Шоколада ще се пробва :)

27.05.15
21:29

Сряда, 27.05
Движение:
Ащанга 2, до Карандавасана + обърнати, в различна подредба.

От вчера насам си нанесох 3 безумно идиотски наранявания - отрязах си палеца с ножица, порязах си показалеца със сатъра, с който отварям кокоси и накрая кръста ме преряза на две, докато...ставах от земята...като половин час преди това правих Турски изправяния с пудовка... :x

Въпреки това баланса и силата ми днес бяха доста добре.

Добавки:
метил Б9

Храна:
08.30 - шейк* от чага чай*,какао*,родиола*,мед*,кокосово масло*
11.00 - крем от млад кокос* + кокосов петмез* + какао*
12.00 - 2 редчетаот домашния черен шоколад* с боровинки*
14.00 - шейк* от черен ванилов чай* с чага чай*, какао*, мед*,кокосовомасло* + блокче доамшен бял шоколад*
17.15 - 2 бъркани яйца* в масло* ибиволско сирене*, малко от вчерашната салата от тиквичка; 1филийка от руския черен хляб
21.15 - блокче бял домашен шоколад*, 2-3 лъжички кокосовокисело мляко* със сладко от дървена ябълка

И тук няма да пропусна да се похваля с шоколада ми. (inlove)

27.05.15
21:30

казано от Ая Палачинкова на 27.05.15, 21:25:

Благодаря ти много за отговора :) Сега ще погледна за това село,а ако някои знае в София къде има нека пише :) Шоколада ще се пробва :)

В София съм си вземала от женския пазар, но не от там, където продават меда, а някъде из сергиите със зеленчуци.

Ая Палачинкова

27.05.15
21:32

казано от Маргарита Манева на 27.05.15, 21:30:

казано от Ая Палачинкова на 27.05.15, 21:25:

В София съм си вземала от женския пазар, но не от там, където продават меда, а някъде из сергиите със зеленчуци.

хмм и там ще проверя :) а от къде ти е формата за шоколад :)

27.05.15
21:33

От Зоя. :) Тази на Аксаков. Много дълго време ги търсих и чаках да им докарат. :)

ПП: Всъщност, очаквах да са някак по-меки,силиконови, а те са като опаковка на нещо чупливо... :D ...ама стават за употреба.

Мнението беше редактирано от Margi на 27.05.15 21:41.

Ая Палачинкова

27.05.15
21:40

казано от Маргарита Манева на 27.05.15, 21:33:

От Зоя. :) Тази на Аксаков. Много дълго време ги търсих и чаках да им докарат. :)

и аз си търся,но все са малки ... Утре ще мина ;)

28.05.15
14:24

казано от Radost_nezemnA на 23.05.15, 20:35:

Едно време като бяхме деца ги ядяхме постоянно :)

28.05.15
14:36

Имам чувството, че всички като деца сме ги ядели тези работи...Мен дори нашите ме лъжеха, че щял да ме боли корем, ако ги ям...Та както казах - определено лъжеха :D

Мнението беше редактирано от Петър на 28.05.15 14:36.

28.05.15
14:49

Ама за разхлабващото действие не лъжеха...

28.05.15
20:57

Четвъртък, 28.05
Движение:
Айенгар йога при Кристос...до последно се чудех дали изобщо да ходя с болящия кръст, да не говорим че докато се събудя сутринта, ми се беше схванал и останалия гръб, но все пак отидох, и в крайна сметка ме поотпусна. Даде ми добри насоки да си “прибера” хиперекстензията в лактите докато стоя на ръце, ама ми е трудно да ги приложа все още. Много хубави пози на стол имаше днес. :)
после, на работа: колелце от стоеж, до долу - с ластик; пистолети с малко помощ

Добавки:
метил Б9

Храна:
07.00 - шейк* от чага* и черен ванилов чай*, родиола*,какао*, манов мед*, кокосово масло*
10.30 - тахан от бял и черен сусам*, манов мед*, какаови зърна*, нигела
13.00 - шейк*, същия като сутринта
18.00 - салата домати, краставици, магданоз; басмати* и черен ориз* с подправки и зехтин*
19.00 - 100 гр какаов сладолед с някакви бадеми
20.00 - 10-тина грама домашен бял шоколад*, дом. десертче* със сушени подове и други неща*, малко закваска

Мнението беше редактирано от Margi на 28.05.15 21:01.

28.05.15
21:16

С контузията на кръста и два срязани пръста - толкова. :)

Мнението беше редактирано от Margi на 28.05.15 21:38.

КЕ

30.05.15
13:33

(sun)
Марги позволявам си да поспамя малко ... относно млечните... (моята дилема..)

Опитвам да ги премахна напълно... (от почти 3 год насам....)
Сирена не ям почти, освен ако има добавено в салата която не съм правила аз. Когато ми се яде предпочитам да взимам моцарела.
Прясното опитвам да избирам козе (за прясното говорим).
Анализирам си тук последните 6 месеца .. съм стигнала до на месец да речем, общо събрано около 500-600гр  к.мляко+ прясно.
Определено се чувствам по добре... харесва ми без млечни

Тааааа проблема,  незнам как да го обесня , но имам периоди в които нещо ми става и постоянно изпитвам глад за мляко (повече кисело)
Имам период от седмица да речем в който наистина чувствам глад .... и хапвам много.... стигала съм до 500 гр на  ден....(при положение, че до 2 месеца не съм вкусвала....)
Наблюдавам те , че си на периоди това някакво усещане ли ти е или нем... (поела ли си пъти към отписване на това млечно ‘’ чудо’’ (blush))

Не мога да разбера тея мивътрешни сигнали и незнам как да действам.. (за тея които не ме разбират, обичам да слушам какво ми казва тялото, абе обичам да си говорим :D)

30.05.15
20:16

Как направи кокосовото кисело мляко? :)

30.05.15
21:35

казано от TheVikk на 30.05.15, 20:16:

Подквасих си млад кокос.

Кет, не съм “отказала” млечните нито се затормозявам с подобни мисли.
Ям каквато ХРАНА ми се яде и внимавам единствено за качеството.

Мнението беше редактирано от Margi на 30.05.15 21:47.

31.05.15
19:52

Хей хо! Извинявам се ама да кажа че до нас в Младост 3 има магазинче на пчелари с всякакви прекраснотийки, включително и манов. Ако някой се интересува мога да проверя специално дали сега имат. :-)

01.06.15
09:43

казано от Маргарита Манева на 30.05.15, 21:35:

Подквасих си млад кокос.
.

С какво се “заквасва” кокосов сок,че да стене и на кисело мляко?

01.06.15
11:58

казано от nervak на 01.06.15, 09:43:

казано от Маргарита Манева на 30.05.15, 21:35:

Подквасих си млад кокос.
.

С какво се “заквасва” кокосов сок,че да стене и на кисело мляко?

Казах млад кокос, не кокосова вода.
Принципно от водата може да се направи кефир.
Не желая да коментирам технологията на подквасването тук, не че е нещо сложно, просто не ми се занимава.

Мнението беше редактирано от Margi на 01.06.15 12:01.

Ая Палачинкова

01.06.15
13:19

казано от Membaris на 31.05.15, 19:52:

Хей хо! Извинявам се ама да кажа че до нас в Младост 3 има магазинче на пчелари с всякакви прекраснотийки, включително и манов. Ако някой се интересува мога да проверя специално дали сега имат. :-)

Супер, ще провериш ли :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1