Нова работа и хранене

02.06.15
20:18

Започнах нова работа и работя до към 6 часа, след това какво да хапна и към 7 да тренирам?,  пробвах, яйца,месо,ориз, обаче като ги изям и после ми е някак зле и даже не вечерям, 1-2 пъти пробвах 1 кроасана + 1 кисело млеко е малко бях гладен ама направих доста силна тренировка, та се чудя дали е добра идея, 2 филии хляб със масло и мед, за засищане и енергия?

А всъщност... напълно ли си убеден, че трябва да ядеш преди тренировка? :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.06.15 20:20.

02.06.15
20:21

Тренирай на гладно - и без друго е по-добре заради по-високите нива на растежен хормон. Освен това ако си обядвал, дори няма да е на гладно.

02.06.15
21:03

Аз също съм на мнение, че не трябва да ядеш. Мога да тренирам на гладно току що станал, най-добре се чувствам когато съм ял преди 3-4 часа но всичко под три часа тренировката ми е непосилна, имам чувството, че ще върна всичко и  ми е супер  не комфортно.

02.06.15
22:32

Обърках се, исках да кажа 19:00, не 7 сутринта, изключено е да тренирам сутрин. Хапвам на обед към 13:30, и поне нещо към 6 трябва да вкарам за да тренирам към 7

Извинявам се че се обърках с часовете

Мнението беше редактирано от ХЕКТОР на 02.06.15 22:33.

Всичко, което ти ти казахме до тук, важи с пълна сила.
Без никакъв проблем можеш да обядваш около 13:30 и следващото ти хранене да е след тренировка.

02.06.15
23:05

Добре ще пробвам, аз съм много отпаднал след работа, може би се обезводнявам, кафенце?

Ако си уморен след работа, храненето 1 час преди тренировка е още по-неподходяща идея.
Гръмни едно хубаво кафе и това е... добрата хидратация е важна така или иначе.

02.06.15
23:37

Добре, благодария

Днес вкарах 1 тараторче и 1 кафенце, много добре ме засили

Мнението беше редактирано от ХЕКТОР на 03.06.15 20:00.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1