Фитнес програма за лятото

03.06.15
01:44

Здравейте. Налага ми се да променя програмата си ,защото започвам работа и ще мога да ходя през ден. Та въпроса ми е как е най - добре да се съчетае през ден. Мислих нещо такова:

1. Гърди почивка Гръб почивка Ръце пощивка крака+рамо почивка така се пада да тренирам на всеки 8 ден МГ. Другия вариант е:

2. Бутащи П дърпащи П крака П и т.н
3.Гърди + бицепс П рамо + трицееппс П Гръб П Крака П така пак на всеки 8 ден МГ.
4. Гърди+трицепс П Гръб +  Бицепс П Крака + Рамо П.

Какво мислите кой вариант е най - приемлив и ако имате други предложения споделете.

Благодара ви!

03.06.15
07:42

Зависи от целите ти, но аз останах изключително доволен от бутащи-дърпащи-крака.

03.06.15
11:02

Ест целите са ми качване на ММ, но ще станели така като ходя през ден  бутащи дърпащи крака? Защото мога да ходя само през ден.

03.06.15
11:41

Не знам. Ако можеш да ходиш през ден, тренировката за цяло тяло е добро решение според мен.

03.06.15
12:13

Ами да само през ден мога зареди работата, но това цялото тяло във един ден ддз малко ми е странно ,а и нафали ще тренирам пълноценно всялка МГ.

03.06.15
12:55

И на мен ми беше странно да тренирам бутащи-дърпащи-крака, горна-долна част, защото бях свикнал да тренирам по “културистките” сплитове, но ползата за “простосмъртните” като нас е буквално никаква. Когато тренираш цялото тяло го тренираш през ден т.е. ще натоварваш всички мускули по 3 пъти в седмицата, докато в сплита се почива прекалено много време, а не вярвам да тренираш с обема на Биг Реми, Хийт, Грийн и т.н. Определи си обема на тренировката за цялото тяло така, че да можеш да си готов на по-следващия ден и ще видиш, че ще има резултати. :)

03.06.15
14:26

Aко тренирам така: Б П Д П К П и т.н

И как г/д  и ми казал да съчетая тоЗи вариант като упр и т.н

03.06.15
18:29

Ако ще тренираш през ден, почвай 5х5, няма да сбъркаш :) .

03.06.15
21:10

Реших да почна Бутащи Дърпащи Крака през ден.

Днеска за Бутащи правих:

1Лег 4х8-10

2.Кофички 3х8

3.флайс 3х10 на машина

4.Военна преса 4х8

5.Френско 4х8

6.разгъване със дъмбел над глава

Какво мислите?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1