03.06.15
01:44
Здравейте. Налага ми се да променя програмата си ,защото започвам работа и ще мога да ходя през ден. Та въпроса ми е как е най - добре да се съчетае през ден. Мислих нещо такова:
1. Гърди почивка Гръб почивка Ръце пощивка крака+рамо почивка така се пада да тренирам на всеки 8 ден МГ. Другия вариант е:
2. Бутащи П дърпащи П крака П и т.н
3.Гърди + бицепс П рамо + трицееппс П Гръб П Крака П така пак на всеки 8 ден МГ.
4. Гърди+трицепс П Гръб + Бицепс П Крака + Рамо П.
Какво мислите кой вариант е най - приемлив и ако имате други предложения споделете.
Благодара ви!
Зависи от целите ти, но аз останах изключително доволен от бутащи-дърпащи-крака.
03.06.15
11:02
Ест целите са ми качване на ММ, но ще станели така като ходя през ден бутащи дърпащи крака? Защото мога да ходя само през ден.
Не знам. Ако можеш да ходиш през ден, тренировката за цяло тяло е добро решение според мен.
03.06.15
12:13
Ами да само през ден мога зареди работата, но това цялото тяло във един ден ддз малко ми е странно ,а и нафали ще тренирам пълноценно всялка МГ.
И на мен ми беше странно да тренирам бутащи-дърпащи-крака, горна-долна част, защото бях свикнал да тренирам по “културистките” сплитове, но ползата за “простосмъртните” като нас е буквално никаква. Когато тренираш цялото тяло го тренираш през ден т.е. ще натоварваш всички мускули по 3 пъти в седмицата, докато в сплита се почива прекалено много време, а не вярвам да тренираш с обема на Биг Реми, Хийт, Грийн и т.н. Определи си обема на тренировката за цялото тяло така, че да можеш да си готов на по-следващия ден и ще видиш, че ще има резултати. :)
03.06.15
14:26
Aко тренирам така: Б П Д П К П и т.н
И как г/д и ми казал да съчетая тоЗи вариант като упр и т.н
03.06.15
21:10
Реших да почна Бутащи Дърпащи Крака през ден.
Днеска за Бутащи правих:
1Лег 4х8-10
2.Кофички 3х8
3.флайс 3х10 на машина
4.Военна преса 4х8
5.Френско 4х8
6.разгъване със дъмбел над глава
Какво мислите?