18.05.15
19:31
hi
Темата беше редактирана от Anna на 31.07.16 16:51.
Ето да добиете малко представа;
Има някаква разлика всякаш :D
Мнението беше редактирано от Anna на 30.07.15 17:05.
22.05.15
06:47
Оставяш 2 нарязани на парченца банана във фризера за през нощта, на следващия ден просто ги разбиваш в блендер :) . По желание можеш да добавиш и други плодове- малини, ягоди,боровинки.. Ако искаш шоколадов вкус, след като си разбила плодовете сложи 1-2л. натурално какао, а ако не ти е достатъчно сладко, подслади с мед. Бон апети! :P
казано от Mariyana Petrova на 22.05.15, 06:47:
Оставяш 2 нарязани на парченца банана във фризера за през нощта, на следващия ден просто ги разбиваш в блендер :) . По желание можеш да добавиш и други плодове- малини, ягоди,боровинки.. Ако искаш шоколадов вкус, след като си разбила плодовете сложи 1-2л. натурално какао, а ако не ти е достатъчно сладко, подслади с мед. Бон апети! :P
благодаря ти! :)
Мнението беше редактирано от Anna на 31.07.16 16:54.
Още един before и after :D
Първата е след голямото бухане на боклуци през зимния период породено от гладуване, втората е от вчера :) килограмите почти съвпадат +-1 най-много.
По-добре сама си направи “йогуртче с плод” ;) Иначе браво за резултатите, продължавай в същия дух! (sun)
казано от Fighter на 26.05.15, 13:08:
По-добре сама си направи “йогуртче с плод” ;) Иначе браво за резултатите, продължавай в същия дух! (sun)
Търся си гръцки йогурт, въпреки че не знам каква е разликата между киселото ни мляко и него, но с кисело мляко ми горчи, пък не искам да слагам захар (нямам стевия или друг подсладител) :(
И благодаря ти! (sun)
Пробвай с киселите млека на “Тертер”. Доста по-маслени са и адски вкусни. Иначе, ако си решила да е по-нискомаслено, 1 малка лъжичка мед няма да те убие, а със сигурност много ще го подслади. И все пак пълномасленото си е по-добрия вариант от към вкусов и здравословен аспект :)
Мнението беше редактирано от Fighter на 26.05.15 13:32.
казано от Fighter на 26.05.15, 13:32:
Пробвай с киселите млека на “Тертер”. Доста по-маслени са и адски вкусни. Иначе, ако си решила да е по-нискомаслено, 1 малка лъжичка мед няма да те убие, а със сигурност много ще го подслади. И все пак пълномасленото си е по-добрия вариант от към вкусов и здравословен аспект :)
Благодаря ти :)
А попринцип стевията цялостен заместител ли е на захарта? И по колко се слага в сравнение с бялата захар :D в смисъл буквално все едно захар ли слагаш или по-по мъничко? Защото отдавна се каня да си взема, но не съм сигурна дали мога да я използвам за всичко.
Стевията е абсолютен заместител на захарта. Много е сладка, така че внимавай. Аз имам течна, която се слага на капки и една капка е подлажда прекалено много, но не мога да я сравня със съответно к-во захар. Имай впредвид, че стевията има доста различен вкус и на някои хора им нагарча (както на мен). Така си и стои моята в шкафа, но пробвай , може би ще ти допадне. Започни с минимално количество. Сама ще усетиш колко капки са ти достатъчни. (nod)
... и честит празник на всички, които считат, че са все още детски души! (sun) :D
+малко тъп хумор (grin)
Мнението беше редактирано от Anna на 01.06.15 21:12.
Браво за постоянството и воденето на дневника!!!
Интересно ми стана кардиото в началото на тренировката ли го правиш?
Също така включваш упражнения за всички групи във всяка тренировка и то не малко на брой, колко време ти продължава една тренировка?
казано от Deni на 15.06.15, 01:55:
Браво за постоянството и воденето на дневника!!!
Интересно ми стана кардиото в началото на тренировката ли го правиш?
Също така включваш упражнения за всички групи във всяка тренировка и то не малко на брой, колко време ти продължава една тренировка?
Здравей, в началото правя 15 минути да загрея, а след корема правя още 20тина минути.
Тренировката като цяло без кардиото е около час без много мотане из залата :D
(ако правя по 2 серии, иначе като пробвах по 3 седях към 2 часа след няколко почивки хахахаха)
Мнението беше редактирано от Anna на 15.06.15 10:42.
Прекалено много упражнения включваш,аз правя по 6-8 някъде на тренировка по 4серии например, ако имам кардио е накрая,защото иначе няма смисъл като се изтощи организма от силовите упражнения, води до мускулен разпад и общо взето с времето няма да имаш добри резултати. Но това е мое лично мнение. То на мен три тренировки ми включват твоите упражнения за групи примерно и са ми съвсем достатъчни.