12.06.15
16:05
Здравейте! Искам да си купя най-изгодния и качествен суроватъчен протеин и моля да ми препоръчате. Големината на опаковката е без значение, съгласен съм и на 5 и на 10 кг, искам само продуктът да е качествен и да бъде на възможно най-добрата цена. Благодаря Ви.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 12.06.15 19:25.
12.06.15
19:26
С какъв бюджет разполагаш?
Зависи от опаковката за 5-6кг опаковка съм готов да дам до 200-210 лв. За по-голяма разфасовка и повече. Търся най-добрия продукт цена-качество.
12.06.15
23:15
Когато става дума за протеин, за най-добър като цена-качество ще получиш толкова различни отговора, колкото вероятно хора попиташ. :)
Според бюджета ти, това, което съм пил и може да предложа, е Dymatize Elite Whey.
А какво мислите за този протеин http://shop.bb-team.org/scitec-100-whey-professional?sku=2019 .
15.06.15
09:42
казано от Дамян Бойчев на 13.06.15, 13:52:
А какво мислите за този протеин http://shop.bb-team.org/scitec-100-whey-professional?sku=2019 .
Според мен е по-нисък клас от предложения и затова не съм го коментирал - търсиш по-доброто за бюджета ти.
15.06.15
10:46
Получаваш още едно положително мнение за Elite Whey.
Може да разгледаш като вариант и Pure Whey, при положение, че това е масово ползван протеин и във форума ще намериш достатъчно отзиви.
Няма голяма разфасовка, но има стак Pure Whey - 2 х 2270 г.
Nitro pure whey - Biotech - пъпеш
Най-добрия за мен !
16.06.15
10:32
@Karlo тези Биотеч не са ли измислена компания? Или се лъжа..
16.06.15
10:44
Bulkpowders PURE WHEY PROTEIN™ 5 кг е 47 паунда без доставката.
От това по-евтино здраве му кажи.
казано от Светослав Илиев на 16.06.15, 10:32:
@Karlo тези Биотеч не са ли измислена компания? Или се лъжа..
Винаги съм ги подминавал без да се замисля, но мой приятел искаше да му намеря протеин с вкус на пъпеш и така стана, че опитах доза.
Беше любов от пръв поглед :) В момента експериментирам с още неща на тази фирма, засега съм доволен.
казано от Светослав Илиев на 16.06.15, 10:32:
@Karlo тези Биотеч...
А Байотек?
казано от karlo на 15.06.15, 11:03:
Nitro pure whey - Biotech - пъпеш
Най-добрия за мен !
Ти сериозно ли? Това е най-ужасния протеин, който съм пил. Трудна разтворимост, доста пяна образува, а и не е много вкусен. Даже Мекс е по-добър от този :D
Иначе по темата, поразрови се по най-различни сайтове и ще намериш нещо изгодно. Вече тук въпросът е какъв компромис с качеството можеш да направиш. Сайтек не е лош вариант, но както каза колегата е по-нисък клас. Аз лично напоследък залагам на малко по-евтини протеини и си спестявам по 20-30 лв., вместо 90-100 за 5 лбс. давам по 70-75 :)
09.07.15
16:06
Като цяло повечето на пазара са със сходни показатели ,но лично при мен вкусовите качества са много важно ,защото с времето и употребата всеки ден на протеин се отвратих от много вкусове. В момента пия Whey Fusion Пъпеш с кисело мляко и супер много ми допада. Можеш да тестваш и да видиш дали ще ти допадне. Има го в кофа от 4кг.
Здравейте,
Можете ли да ме посъветвате като начинаещ какъв протеин бих могъл да си взема. Към 40 и нещо лв. мога да отделя за това (виждам че толкова вървят кутиите с 500-1000гр. на някои). По-малко пак става. Ако може съвет. Леко се пообърках вече. Гейнъри, суроватки, протеини, протеинови матрици, някакви други неща. Тотално се обърках в нета. Идеята е да качвам маса. Muscle Milk, Full American, Protein Buzz, Olimp, PhD Diet нещо си... разгледах какво ли не. От яйце, от мляко, от телешко... Не разбирам какво ми върши работа. Сигурно е просто, не не разбирам все още.
Надявам се да ми помогнете.
Мнението беше редактирано от В. В. на 13.05.16 16:46.
13.05.16
18:39
Аз бих препоръчал EVERBUILD Ultra Premium Whey Build,изключително съм доволен.Съдържа големи дози BCAA(5,5 гр.) и Glutamin(4 гр.) в една доза.
2,270 гр. идва под 100 лв. със VIP картата във физическите магазини на Сила.бг