17.06.15
14:40
Здравейте ,
Претичвам из магазина от както започнах активни тренировки ( 1 месец ) интересувам се от качествен протеин и креатин ( като смятам да взема по-голямо количество цената е по-добра) опитах се да сортирам по цена / оценка , но все още ми се въртят съмнения коя точно марка да предпочета , нека хора с повече опит да драснат по едно мниение .
Целите ми са основно стягане и постигане на по-добро здраве , от месец съм в залата и мисля в края на следващия да взема добавки не успявам да се храня достатъчно пълноценно и в залата съм често пребит - имам желание не ми достига сила :D
П.П. Всякакви мнения са добре дошли това на което съм се спрял в момента са :
Pure Nutrition 100% Pure Creatine
И се колебая между :
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard и Scitec 100% Whey Professional , но като погледнах рейтинга и влязох във филма тотално объркан съм вече .
Темата беше редактирана от fangas на 17.06.15 14:42.
17.06.15
14:46
На колко години си и колко килограма тежиш? Моето мнение е да не бързаш с добавките, а да наблегнеш на качествената храна.
17.06.15
15:10
След месец тренировки по никакъв начин не си развил физическия потенциал на тялото, а вече мислиш за бързи резултати и добавки.
Както каза колегата, не са ти нужни добавки на този етап. Потренирай сериозно поне година и акцентирай върху храненето.
Ако нямаш волята и възможностите да стегнеш храната, то най-доброто което можеш да направиш е един протеин, който да ти запълва храната през деня. Но имай предвид, че при всички положения това е план Б.
Разбирам го , но определено е по-сложният вариант :) . Не търся бързи резултати , търся въстановяване и избягване на контузии от некачествена храна и претрениране без качествено хранене . В залата не влизам за пръв път , но не съм го правил последната година .
27 години 81 кг.
17.06.15
15:39
Ако ще се избира протеин, нека е суроватъчен, който има плюсове откъм възстановяването или телешки, който насища повече апетита.
В случая просто третирай протеина като храна и нищо повече.
Негативните последици от тренировката може да ги избегнеш с правилна тренировъчна програма и няколко прости принципа.
Надяваме се, че най-новата ни статия ще ти е полезна:
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 17.06.15 15:40.
19.06.15
14:02
Този на евърбилд според мен е най-хубавя , вече трети пакет пия (devil)