26.06.15
23:45
Здравейте ето моята история,аз съм на 18год 62кг 1.61 в момента.Боря се с кг от 8-9клас когато бях 96кг,но с времето с диети разни упажнения успях да ги сваля до някъде.Но не си харесвам фигурата имам доста мазнини,искам да ги чистя от околко 2седмици се храня здравословно,но за спорт за да чистя мазнини не ме е ясно какво да правя моля да ми помогнете.Ето няколко дни какво ям,преди това се хранех все разни диети но след спирането пак върнах кг,и реших вече да не спазвам.За спорт само в домашни условия разни упражнения от интернет пробвах.Очаквам да ми помогнете :)
27.06.15
08:26
Кой от двата дневника да оставим? Един от двата трябва да се изтрие като дублиране. :)
А също така си избери и един акаунт, през който да пишеш, защото другия дневник, в който вече взех участие, е пуснат през друг профил.
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 27.06.15 08:26.
казано от Вероника Налбатска на 27.06.15, 08:26:
Кой от двата дневника да оставим? Един от двата трябва да се изтрие като дублиране. :)
А също така си избери и един акаунт, през който да пишеш, защото другия дневник, в който вече взех участие, е пуснат през друг профил.
Искам да остане тази.
казано от Хафисе К. на 27.06.15, 09:57:
казано от Вероника Налбатска на 27.06.15, 08:26:
Искам да остане тази.
Моля за помощ.Помогнете ми.
27.06.15
21:48
Ти си едва от 2 седмици по този режим, но какво усещаш като промяна? Как се чувстваш?
Как точно тренираш? Искаш да помогнем, но не можем да гадаем (за съжаление). :)
Колкото по въпроса ти какво е нужно, за да сваляш мазнини, то отговорът, се крие в храненето и по-точно: калориен баланс
Дай си повече време с режима - нещата не стават от раз (поне не и здравословните).
Бъди постоянна и търпелива, не гладувай и не изпадай в крайности.
Ето още малко материали за четене:
тук (съвети за хранене)
и тук (жените и тренировките с тежести).