11.01.06
22:10
Преди ходех на фитнес,но сега малко сам се отпуснал и искам за максимално бирзо време да се стегна пак кажете какви добавки да зимам?
11.01.06
23:13
Аман от мързел!!! Що не прочетеш малко във форума, сигурен съм, че ще намериш редица отговори на вапросите си!
За сваляне не ти трябват добавки а диетки :lol:
Кажи ръст, тегло, години, колко време си тренирал, кога ...
По добър лек от правилното хранене в твоя случай мисля че няма...Иначе земи се пораздвижи,ходи тичай,скачай на въже(аз лично предпочитам въжето пред тичането)
Ясно че храненето и тренировките са важни, но човека пита за добавки - кажете му за добавките ;)
И в много други теми гледам така се получава, препоръчайте му каквото иска пък вметнете че и диетата и трена са важни.
04.02.06
23:25
[quote author=“kao”]Ясно че храненето и тренировките са важни, но човека пита за добавки - кажете му за добавките ;)
И в много други теми гледам така се получава, препоръчайте му каквото иска пък вметнете че и диетата и трена са важни.
Да “као” така е .... извинявам се за което ... ама като напишеш л-карнитин, пируват и тн и хората почнат се тъпчат с хапове, а не видят, че основния начин за сваляне е диетата и се чудят що не отслабват ... а и според мен добавките за сваляне са си за трениращи да не говорим за по сериозни диоретици!!!
В неговия случаи и без добавки ще мине.