крака и рамо в един ден

12.01.06
21:30

Няколко човека ми твърдят, че било грешно да се тренират крака и рамо в един ден, понеже кръвта как щяла да слезе от рамото до краката или обратното, затова било най-добре краката да са в отделен ден.  Та грешно ли е или не и защо ?

12.01.06
21:43

По принцип съм чувал че е по-добре да се тренира горна и долна част на тялото отделно, но и аз тренирам крака и рамо в един ден (по програма направена ми от хората във форума)
Това е от мене

SK

12.01.06
21:53

wtf мисля, че ти обясних още в mIRC, защо е БЕЗМИСЛЕНО да се тренират рамо и крака в един ден, но явно или не си ме чул добре или не си искал да ме чуеш.За това ще го кажа по на кратко и ясно.
След като кръвта ти отиде в раменете ти трябва дъъъъъъълга почивка зада направиш крака,защото кръвта неможе да ти слезе от раменете в краката както при Гръб и Трицепс или Гърди и Бицепс. Схващаш ли ?
А когато тренираш в зала няма как да правиш дълга почивка, защото не става въпрос за минути за става въпрос за часове!

НАДЯВАМ СЕ СЕГА ДА СИ ГИ РАЗБРАЛ ПОНЕ МАЛКО НЕЩАТА !!!

12.01.06
21:55

Краката са ти половината от тялото!
По-добре ги тренирай в отделен ден.Наистина когато ги напомпиш,доста кръв отива в тях.Аз когато правя клекове ми става лошо.

SK

12.01.06
22:08

[quote author=“Madcap”]По принцип съм чувал...”

По принцип ... и ... дефакто ...
Чувал или торба с картофи .... се тая !!!
Крака и рамо в един е ПРОТИВОЗАКОННО просто !!!
Както искаш ме разбирай !!!

12.01.06
23:07

[quote author=“KickBoxer”]wtf мисля, че ти обясних още в mIRC, защо е БЕЗМИСЛЕНО да се тренират рамо и крака в един ден, но явно или не си ме чул добре или не си искал да ме чуеш.За това ще го кажа по на кратко и ясно.
След като кръвта ти отиде в раменете ти трябва дъъъъъъълга почивка зада направиш крака,защото кръвта неможе да ти слезе от раменете в краката както при Гръб и Трицепс или Гърди и Бицепс. Схващаш ли ?  А когато тренираш в зала няма как да правиш дълга почивка, защото не става въпрос за минути за става въпрос за часове!

:shock:  :shock:  :shock:

Абе какви са тия глупости де то ги пишеш! :shock: Кой ти ги е казал тия простотии или сам си ги измисли?Правил ли си някога тежка тренировка за крака да разбереш за какво ”раздвижване  на кръвта” става дума!Като ти гледам поста направо си за бисерите.Май още си много назад  с материала и за  напред недей да се излагаш с тия свободни расъждения. :evil:

SK

12.01.06
23:12

Axhauhxhauxh,значи искаш да ми кажеш,че крака и рамо се правят в един ден ??? Или ако не е това ... тогава пост-а ти беше напълно безсмислен !!! :D

12.01.06
23:22

[quote author=“Ryu”][quote author=“KickBoxer”]wtf мисля, че ти обясних още в mIRC, защо е БЕЗМИСЛЕНО да се тренират рамо и крака в един ден, но явно или не си ме чул добре или не си искал да ме чуеш.За това ще го кажа по на кратко и ясно.
След като кръвта ти отиде в раменете ти трябва дъъъъъъълга почивка зада направиш крака,защото кръвта неможе да ти слезе от раменете в краката както при Гръб и Трицепс или Гърди и Бицепс. Схващаш ли ?  А когато тренираш в зала няма как да правиш дълга почивка, защото не става въпрос за минути за става въпрос за часове!

:shock:  :shock:  :shock:

Абе какви са тия глупости де то ги пишеш! :shock: Кой ти ги е казал тия простотии или сам си ги измисли?Правил ли си някога тежка тренировка за крака да разбереш за какво ”раздвижване  на кръвта” става дума!Като ти гледам поста направо си за бисерите.Май още си много назад  с материала и за  напред недей да се излагаш с тия свободни расъждения. :evil:

И според мен са глупости. Тая кръв не се движи с 50см/час. Много грубо казано е това, че няма време или няма да може да слезе кръвта в краката после. Тебе тия 3-4 литра кръв не са ти само в рамената, колега! Я не пишете простотий, че има една тема дето обира такива постове...

12.01.06
23:31

KickBoxer Абе я си виж твоя шедьовър  и тогова ми говори за  безмисленни постове :evil: Точно това искам да кажа:няма нищо лошо да се правят крака и рамо в един ден!Ти кога си влезнал в зала,кога си почнал да ги разбираш толкова нещата?Пак ти повтарям не се излагай с такива небивалици!Дано се намери някой да ти разясни малко нещата,щото аз се отказвам.

П.П Аз винаги правя крака и рамо в един ден и са някой с няколко месеца стаж в залата ми разправя,че това е било глупост :shock:  :o

12.01.06
23:33

[quote author=“Ryu”]Абе я си виж твоя шедьовър  и тогова ми говори за  безмисленни постове :evil: Точно това искам да кажа:няма нищо лошо да се правят крака и рамо в един ден!Ти кога си влезнал в зала,кога си почнал да ги разбираш толкова нещата?Пак ти повтарям не се излагай с такива небивалици!Дано се намери някой да ти разясни малко нещата,щото аз се отказвам.

П.П Аз винаги правя крака и рамо в един ден и са някой с няколко месеца стаж в залата ми разправя,че това е било глупост :shock:  :o

Защо ми се струва, че ме нападаш мене. :? Дано да се бъркам защото аз съм на твоето мнение.

12.01.06
23:36

Ryu Що не се поуспокоиш малко а ? , това че някой не е на твоето мнение не значи че трябва непрекъснато да го налагаш и да се държиш така

EN

12.01.06
23:53

Аз тренирам рамо и крака в един ден,така ми харесва,първо правя рамо след това крака!За рамо правя 4 упражнения,за крака 2-3,Обожавам клека и клякам 8-10 серии и правя за задно бедро още 4-5 серии,понякога и прасец 3-4 серии!
Но това е въпрос на личен избор,как на човек му действа, съчетаването на мускулните групи и упражненията!

13.01.06
09:30

На мен лично краката и рамота са ми двете най-неприятни групи за трениране, затова ги правя в един ден, за да може гадното да мине и всички останали тренировки да са ми приятни.  :lol:
Вероятно това не е сериозен аргумент, но пък не съм забелязал да изоствам с някоя от двете групи, даже напротив.  :wink:

13.01.06
10:57

[quote author=“KickBoxer”]Axhauhxhauxh,значи искаш да ми кажеш,че крака и рамо се правят в един ден ??? Или ако не е това ... тогава пост-а ти беше напълно безсмислен !!! :D

Правят се в един ден без проблем. А това за кръвта е пълна глупост.

^V

13.01.06
12:54

KickBoxer не бъди толкова сигурен в нещата които казваш, тей като с твоя смешен тримесечен стаж не може да си наясно с много от нещата в този спорт и е безмислено да спориш с хора, които тренират години.

PR

13.01.06
15:04

Абее то цял сват прави краката с рамо таа ние ли ше измисляме нови методи... Няма никаква връзка между тия два мускола която да им пречи да се въстановяват ако ги правте в един ден... днеска питах неколко души и сичките викат... така - Гръб - Бицепс, Гърди - Трицепс, Крака - Рамо. Тфа е от мене ! Ако не ви харесва не ме интересува!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1