05.01.06
14:05
значи мисля да почна по тази програма...защото чувствам че с 3 трен на седмица няма да стане :)
вижте какво мисля да правя
стажа ми е 6 месеца 177 70 кила.. :)
1.гърди,предно,средно рамо
2 почивка
3.гръб,задно рамо ,трапец
4.почивка
5.бицепс,трицепс
6.почивка
7.наново програмата..
какво мислите ....
аз мисля че ще ми е добре тъи като мускула се възтановява за 3 дена ....а сега както превих през 1 седмица то мн време минава за тва възатновяване...5-6 дена са си добре..то така в 1 месец прая 4 пъти 1 мсукулна група..поне 5-6 ще е о добре според мен
какво мислите ?
Че много време почиваш както сам каза мускула се възтановява за 3 дена а по твойта програма идва да правиш през 6 дена един мускул. Това не е ли прекалено голям срок за възтановяване?
05.01.06
14:52
[quote author=“l3d3n”]Че много време почиваш както сам каза мускула се възтановява за 3 дена а по твойта програма идва да правиш през 6 дена един мускул. Това не е ли прекалено голям срок за възтановяване?
Вобще не е много нормалното е през 7 дена а той прави през 6….
[quote author=“ZeroMancer”][quote author=“l3d3n”]Че много време почиваш както сам каза мускула се възтановява за 3 дена а по твойта програма идва да правиш през 6 дена един мускул. Това не е ли прекалено голям срок за възтановяване?
Вобще не е много нормалното е през 7 дена а той прави през 6….
Нормално е през толкова, колкото му трябва на мускула да се свръхвъзстанови. Може и през 2, може и през 10, зависи.
Значи някой греши и това сигурно съм аз.При мен тренировката е 3 дена и 1 почивка.Бях чел някъде не помня къде че мускула не бива да се оставя до пълен релакс иначе все едно почваш отначало.Но за сега ще се въздържам от повече коментари защото не съм чак толкова компетентен.
:oops:
05.01.06
15:53
[quote author=“x_3_mar”]каде са ти краката ?
Ми би трябвало да са му закачени за дупето :)
Иначе верно включи крака в тренировката щото ще си като щъркел :)
05.01.06
18:18
аз краката ще си ги прая в нас ...ама ми кажете като цяло да работя ли по тази програма.... според мен е добра ...
05.01.06
18:22
Абе каквато искаш програма ползвай, важното е възстановяването. Почни по няква програма и ако има ефект продължавай, ако няма сменяй. Но важното е храненето и възстановяването. Прави по 1 път МГ на седмица, от повече няма нужда
ПП: Стига си питал за разни програми дето са ти ги казвали хора с по 10 години стаж. На тях като действа добре не означава, че и при теб ще действа. Сам си прецени кое ти действа, все пак тялото си е твое :evil:
05.01.06
18:26
ами щом смяташ ,че за теб е добра...давай!
Но аз бих ти препоръчал да премислиш :wink:
11.01.06
20:13
много бързаш да разделиш групите
12.01.06
08:32
Според мен програмата ти е абсурдна !!! Незнам колко си напреднал, но да отделяш 2 дена за рамо ... незнам ... твоя си работа !!!
Въобще не е абсурдна! Аз тренирам по същата програма с малки разлики, единия ден правя 4 серии клек+4 серии тяга и тр. цикул е на една седмица.Аз също правя задното рамо с гърба и това не значи че правя 2 пъти рамо! Има малка разлика. :wink:
Да програмата е добра, ама самия той си сменя програмите през ден, Надъхания, пич избериси една програма за теб и работи по нея поне няколко месеца. Така като ги сменяш през ден няма смисъл.
12.01.06
22:29
Както обичам да казвам шеговито... МАСА, СЕ ПРАВИ НА МАСА !!!
Диета + хранителни добавки и здрави тренировки е пътя към успеха !!!
[quote author=“INZAGHI”]Да програмата е добра, ама самия той си сменя програмите през ден, Надъхания, пич избериси една програма за теб и работи по нея поне няколко месеца. Така като ги сменяш през ден няма смисъл.
Немога да не се съглася с теб :wink: Едвали има друг с толкова варианти за тренировка.Той ако тренираше толкова,колкото пишеше досега щеше да е дръпнал :P
А иначе програмата си е добра,но без крака си за никъде.И стига с тия, в къщи.И като е вкъщи нима не е натоварване.Къде си го предвидил и кога ще починеш от краката ???
[quote author=“swets”][quote author=“INZAGHI”]Да програмата е добра, ама самия той си сменя програмите през ден, Надъхания, пич избериси една програма за теб и работи по нея поне няколко месеца. Така като ги сменяш през ден няма смисъл.
Немога да не се съглася с теб :wink: Едвали има друг с толкова варианти за тренировка.Той ако тренираше толкова,колкото пишеше досега щеше да е дръпнал :P
А иначе програмата си е добра,но без крака си за никъде.И стига с тия, в къщи.И като е вкъщи нима не е натоварване.Къде си го предвидил и кога ще починеш от краката ???
ама аз това казвам , ти за кое не си съгласен.
[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]стажа ми е 6 месеца 177 70 кила.. :)
Пробвай с тази програма.
ДЕН 1:
Клекове 5х6
лежанка 5х6
набиране5х6-10(ако не можеш да се набираш прави пулдаун отпред)
кофички 5х10
бицепси 5х10 (с дъмбели)
ДЕН 2:
мъртва тяга 5х6
милитъри 5х6
тесен хват за трицепс 5х6
бицепс с щанга 5х6
ДЕН 3
клекове 6х5
лежанка 6х5
чуково бицепс 6х5
лежанка + наклон 5х6
тяга с прави крака 5х6
Това е основна тренировка за сила и маса.Тренираш три дни в седмицата непоследователни.Понеделник ,сряда ,петък - като пример.
Храни се добре и спи добре.Не прекалявай с тежестите, плавно увеличавай натоварването.Внимавай при мъртвата тяга ,не дърпай рязко.Разгрявай се добре.За този стаж който имаш не е нужно да вземаш добавки.Използвай ресурса на тялото си и чак след 3-4 месеца вкарай добавките.Тази тренировка е примерна и ти можеш да си я модифицираш но запазвайки принципите и методите.
Успех.
П.П. Щях да забравя :) ,ако искаш маса - НЕ ПРОПУСКАЙ КРАКАТА!
13.01.06
14:10
eAGLeT_НадъХАНия искам да попитам колко ти е ръката и колко е била преди тези 6 месеца?
Понеже като телосложение сме почти еднакви, и двамата тренираме от едно и също време, но ти очевидно тренираш в зала, а аз вкъщи, с 5кг. дъмбели. Та искам просто да разбера дали разликата му тренировка в зала и вкъщи е толкова голяма. :)
Разликата е огромна.Плюсовете са за тренировката в зала.
П.П. Не съм собственик на фитнес център :lol:
13.01.06
23:08
eaglet, аз съм по същата програма, е, със малки изключения.В деня за гръб правя и крака.През ден тренирам.Има резултат!Пробвай я, бъди на нея 3-4 месеца, ако имаш напредък, продължавай, ако ли не ...
20.01.06
19:11
Пиши на кирилица , с нормален шрифт , с нормален цвят
DJGorgio-Astor