Нищо специално, просто дневник.

Прескочи до:

24.07.15
16:50

Храната днес: кофичка кисело мляко, 100гр. овесени трици, 100гр. ядки микс, 4 кебапчета, две малки питки хляб, 100- 150гр. сирене, 1 домат.
След работа цял ден спя, нямам никакъв апетит, дори и омлет не ми се прави, довечера съм пак на работа.

25.07.15
18:48

Храната днес: 100гр. овесени трици, кофичка кисело мляко, малко ядки микс, 10 яйца, 3 малки питки и около 100- 150гр. сирене, салата от домати и краставици.
Снощи бях на работа, цял ден спя, мързелувам и чета, нямам голям апетит.
Утре тежки клек и лег.

26.07.15
13:15

Тренировката днес:
Клек: загряващи/// 5х100/ 5х135/ 4х150/ 3х150/ 2х150
Лег: загряващи/// 6х115/ 5х120/ 5х120/ 3х120/ 3х120
Горен лег с дъмбели: 4х35/ 3х37,5/ 3х37,5
Френско с крив лост: 2- 3 серии х 6- 8 повторения.
//////////////////////////////////////
Събудих се с главоболие, все едно бях махмурлия. Отделно пък ме мъчи един хемороид (макар и да се оправя положението) и не очаквах кой знае каква ползотворна тренировка. Изпих едно кафенце, малко бета- аланин и ААКГ и ми дойде настроението.
На клека първата серия на 150кг. едвам направих 4- то повторение, направих го но не стигнах под паралела, а само го докоснах. Всички други повторения и серии са под паралела.
Мисля, че ако през двата почивни дни се бях оял с вафли и сладолед, при днескашната тренировка бих вдигнал повечко килца, но гледам все пак да пазя малко фигурата от излишни мазнини :D .
По- късно ще опиша храната.

27.07.15
13:25

Тренировката днес:
Мъртва тяга: загряващи и тн./// 5х150/ 3х180/ 3х180/ 2х180/ 1х80
На бързо....
Военна преса: 3х60кг
Гребане с дъмбел: 3х35кг.
////////////////////////////////////////////////////////////
Така... Стана един проблем. Правя си аз тягата, по едно време усещам нещо, обръщам се на огледалото и гледам кръв по гащите. Спуках хемороида. Смених гащите и направих последната серия на тягата. Другите две упражнения ги направих супер на бързо. Можеби доста безрасъдно постъпих. Прибрах се, изкъпах се и отидох на гастроентеролог. Обясних му какво е станало, прегледа ме, за мое успокоение ми каза, че няма нищо страшно. Предписа ми едни хапчета- явно за кръвотечението, отделно пък се мажа с едно мазило, пообясни ми какво да и какво да не правя. Каза ми няколко дни да не вдигам тежко, тоест да не си стягам много бедрата. Така че следващите два дни убезателно няма да се вдига тежко. После ще видя какво е положението. Но една седмица никаква тяга, за да не се спука пак това нещо, тоест ще преобладават известно време изолиращите упражнения. Интересно, че при клека вчера нямах никакви проблеми.
Малко ми е кофти заради тая спънка, но какво да се прави, искам по бързо да се отърва от това нещо, така че ще спазвам всички заръки на доктора. Имам усещането, че при тягата, бузите ми буквално са изтискали хемороида като пъпка :D .
///////////////////////////////////
Храната вчера:
Кофичка кисело мляко, 100гр. овесени трици, 1 банан, доза протеин. 2 малки питки с 3 кюфтета на скара, 600гр. свинско със салата от домати и краставици.

28.07.15
17:11

Днес почивен ден. Хемороида се пооправя и или утре или в други ден ще направя някоя лека тренировка.
Общо взето върнах се от нощтна смяна и цял ден спах. Големи жеги и заради това в момента храната е оскъдна, надявам се да хапна още нещо преди да изляза.
Храната: 100гр. овесени трици, кофичка кисело мляко, 1 банан, доза протеин, около 250гр. заешко с картофи и морков, една нектарина.
В нетренировъчни дни изобщо нямам апетит, но в тренировъчни омитам чиниите като за световно.

30.07.15
11:10

Тренировката днес:
Клек: загряващи и тн./// 5х135/ 3х150/ 3х150/ 1х153/ 1х153/ 3х145/ 3х145/// малко почивка/// 3х140
Лег: 5х115/ 3х120/ 3х120/ 2х120/ 5х110
Горен лег с дъмбели: 3х6- 8 на 30кг.
Трицепс: 2- 3 серии на вертикален скрипец с въже.
////////////////////////////////
Не знам какво ми стана днес, уж трябваше леко да го давам с натоварванията (заради хемороида) пък то какво стана. Бая клекове направих днес, чак се учудих на себе си. Два дена не бях тренирал и ето какво стана. На първата единица на 153кг. беше задоволително под паралела, на втората единица не съвсем. Всички останали серии си минаха отлично.
Заради повечкото клекове нямах много сили и заради това лега не мина толкова добре. Там почивките бяха по- дълги защото иначе не смогвах с тежеста.

31.07.15
09:13

Тренировката днес:
Гребане с дъмбел: загряваща- 6х30/// 5х37,5/ 5х45/ 4х47,5/ 4х47,5/ 4х47,5
Военна преса (от земя): 5х60/ 3х65/// 4х65/ 3х65/ 2х65
малко почивка....
Набирания раменен надхват: 3х почти до отказ с 15кг. свободна тежест.
Гребане с Т- щанга с облегалка: 3х 6-8 с 55кг. през 10 секунди.
///////////////////////////////////////////////
Днес не правих тяга, страхувах се пак да не нацапам гащите с кръв :D . Тяга ще правя след 3- 4 дни.
За първи път от доста време липсваше тяга в тренировката, заради това имах доста сили на другите упражнения. Ако не друго, то поне понапомпах гърба.
///////////////////////////////////
Храната от вчера: Кофичка кисело мляко, 100гр. овесени трици, 1 банан, доза протеин, 10 яйца, около 400гр. свинско + микс от зеленчуци, домашен сладолед от два банана и сметана.
По късно ще опиша храната за днес.

31.07.15
15:18

Храната за днес:
100гр. овесени трици, кофичка кисело мляко, доза протеин, по късно ще има около 500гр. свинско, салата от домати и краставици, можеби и някое яйце. Днес не ми се яде много.

01.08.15
15:30

Тренировката днес:
Клек: 5х120кг. през около 15сек. точни повторения не броях, всичко беше по усет и почти до отказ, но едвали съм падал под 5 пов. на серия.
Клек: 5х110кг. през около 10сек. отново не съм броял повторенията, всичко по усет, без много мислене.
Раменна преса с дъмбели, седнал: 3х8 с 25кг.
///////////////////////////////////////////
Снощи бях на работа, поспах, в залата бях 14ч. й нещо. Не знам дали заради лятото или поради някаква друга причина, събота се е превърнала в “айде да праЙм ръки чУек” за всички баДки. Влизам в залата и гледам всеки прави я бицепсово сгъване, а нещо за трицепс.
Клека съответно както винаги беше свободен. Започнах си с клековете и всички баДки започнаха да ме гледат странно. Иначе не очаквах толкова добра от към клекове тренировка. Не ми се ходеше на зала, но май предозирах малко с кафето и бета- аланина и веднага ми дойде енергията.
Та при клека, това, че не съм броял повторенията, не значи, че съм компенсирал от към техника. Всичко си беше наред, всички повторения бяха “deep squat” под паралела. Никога до сега не съм имал толкова здраво напомпване, много добре се чувствам.
Щях да правя военна преса, но един от баДките ми взе лоста, пък не ми се занимаваше да му обяснявам, че за бицепсово сгъване има и други лостове, извън стойката за клек.
Раменната преса не беше кой знае какво, направих я колкото да не си тръгна само с кляканията.
Утре сигурно ще почивам, ако не ме домързи, може да поскачам на въже.
//////////////////////////////
Храната за днес: 100гр. овесени трици, кофичка кисело мляко, доза протеин, 2 банана, 2 големи пилешки бутчета с кожа, 200 или 300гр. ориз, 7 яйца.

Мнението беше редактирано от pefo pefo на 01.08.15 15:32.

03.08.15
15:07

Тренировката днес:
Клек: загряващи и тн./// 5х5 на 140кг.
Лег: 5х5 на 110кг.
Френско с крив лост- 2- 3 серии, 6 до 8 повтореня.
//////////////////////////
Много лоша тренировка. Снощи си легнах много късно, не спах добре. Станах от леглото доста схванат, все едно цяла нощ съм спал на ръба... Пийнах кафенце и веднага излязох за залата. Забравих да си купя шише вода (във фитнеса не продават), реших, че ще си пийвам от мивката. и какво да стане... точно пък днес спрели водата. Иначе мързела надделя, защото можеше просто да отскоча до близкият магазин, но не го направих. Нямах много сили а и дехидратацията ме изтощи доста.
Всичко беше с някакви големи почивки, гледах да не си давам много зор. Малко се ядосах, че тренировъчната седмица започна така, но има и такива моменти.
///////////
Храната вчера: Кофичка кисело мляко. 100гр. овесени трици, 1 банан, макарони със сирене, 5 яйца, 400гр. свинско, домат.
/////
Храната днес: Кофичка кисело мляко, 100гр. овесени трици, 3 свински котлета, 1 нектарина, малко сладолед... по късно 5 или повече яйца и някакъв зеленчук.

04.08.15
14:28

Тренировката днес:
Мъртва тяга: загряващи и тн./// 5х150/ 5х170//// 3х180/ 3х183/ 3х183/ 2х183- като изтървах щангата, хвата ми не издържа/// през няколко секунди, колкото да махам и сменям тежестите- 3х175/ 3х165
Набирания с раменен надхват: 4х10 без допълнителна тежест.
Около 5 или повече минути почивка...
Военна преса: 5х5 на 63кг.
Гребане с дъмбел 3х5 с 35кг.
/////////////
Не бях правил тяга от 27- ми юли и можеби заради това се поувлякох по нея в днескашната тренировка.
Тежичко си беше днес, много пот се стичаше, много вода се наливаше.
///////////////
Храната днес: 100гр. овесени трици, кофичка кисело мляко, протеинов шейк, неопределено количество мусака с повечко кайма, 1 праскова, 10 яйца, салата от домати и краставици.

04.08.15
16:34

Колега, готини са ти тренировките, обаче мен определено ме печелиш и с музикалния плейлист до момента. (y) 8-)

04.08.15
17:27

Благодаря, това е комплимент за мен. Почти никой не харесва музиката, която аз слушам, особено приятелката :D .
Там е работата, че харесвам почти всякаква музика и както си слушам Лучано Павароти, изведнъж мога да премина към Бичето, от там на Zaz, а от там на Кокоша глава... Направо луда работа. Така интелигентната музика и интелигентно- просташката музика ми се смесват в главата.
Иначе обичам да разпускам на пънкарии и на пръв поглед просташки песни, да играя пого, блъскайки се у разни непознати метали и панкари (ако съм на подходящото място разбира се, като цяло не съм проблемна личсност с досие).

05.08.15
13:33

Дам. Очаквах точно Цой, Аквариум или нещо от този калибър. Ще се разберем с тебе. :) 
Бичето впрочем е учил китара при Воев, така че не си далеч.

Иначе добра тяга. Това с надхват? Фитили, колани?

Мнението беше редактирано от Владо на 05.08.15 13:35.

05.08.15
16:28

Тягата е с надхват, без фитили. Гледам да заздравя хвата колкото се може повече. Признавам, че при последните серии е с колан.
/////////////////
Днес почивка. Спах цял ден след нощтната, храната е много зле, поне хапнах домашна леща. Но като цяло нито от към качество, нито към количество е наред. Има и такива дни, поне са рядко.

Мнението беше редактирано от pefo pefo на 05.08.15 16:31.

06.08.15
15:21

Тренировката днес:
Клек: загряващи и тн./// 3х3 153кг. максимално под паралела
Клек: импровизации-  8х140/ 6х140/ 6х140/// клек с пауза- 5х120/ 5х120- всичко с някакви къси почивки.
Лег с дъмбели: 5х5- 37,5кг.
Накл. лег с дъмбели: 5х5- 35кг.
Френско с крив лост- 3х6/8
///////////////////
С клека не целях нищо конкретно. Просто ми се клякаше с дадени килограми без много да му мисля. Можех след тежките 3-ки да отида на лега, но ми се клякаше още. Напоследък правя доста клекове (според моите разбирания за “доста”) но за сега ми се отразяват добре. Като цяло не обичах много клековете, но колко по- често ги правя, толкова повече ги заобичвам. Карат ме да се чувствам всемогъщ и назобан :D .
Всичко останало си беше в нормата, бях си отпочинал добре и ми се тренираше, килограмите не ми тежяха.
Поздрав за Дриско.

07.08.15
12:00

Тренировката днес:
Тяга: 5х5 на 160кг.
Раменна преса с дъмбели седнал: 5х5 на 32,5кг.
Набирания: 3х5 с 15кг. допл. тежест.- с големи почивки, не ме бива.
Гребане с дъмбел: 2х5 30кг.
//////////////////////////////////
На тягата отначало мисхел да вдигам тежко, но му имаше нещо на лоста. Не знам изкривен ли беше, единият гриф (или както там се нарича) не му се въртеше ли, не знам. Супер нестабилният лост, в едната ми ръка се завърташе и изплъзваше. Дори имах усещането, че в едната страна съм сложил повече килограми и се кривих. За това реших да снема от тежеста. За съжаление нямаше друг свободен лост.
Като изключим проблема с тягата, всичко друго си беше наред. Стабилна тренировка стана.

07.08.15
20:34

Храната за днес: 100гр. овесени трици, кофичка кисело мляко, 1 банан, доза протеин, малко спагети с гъби и някакъв сос, 500гр. свинско с лук, шопска салата.

Мнението беше редактирано от pefo pefo на 07.08.15 20:40.

08.08.15
13:55

Тренировката днес:
Клек: 4х8 135кг.
Лег: 4х6 115кг
Френско с крив лост: 2х8
/////////////////////////
Днес нищо специално, просто ми се тренираше, но и нямах много време, за това не съм се напъвал много.
Още с нагласянето на тежестите на клека, едно момиче взе да ме пришпорва, питайки “още колко серии имаш”. В рамките на 5мин. ме пита поне 6 пъти. За първи път ми се случва някой (и то момиче) да ме моли за клека. Горд, че все пак и друг има ентусиазъм за това упражнения, съкратих почивките и свърших по- бързо.
Всичко друго си мина по- план, без много пришпорване. Очакват ме два дни почивка от залата.
//////////
Храната за днес: 100гр. овесени трици, кофичка кисело мляко, 1 банан, доза протеин, 2 филийки с домат и кашкавал, 10 пържени яйца с чушка, около 400гр. свинско с лук.

08.08.15
16:39

Сега попаднах на дневникът ти и определено подкрепям Дългия ;)
Препоръка от мен и натискай!

09.08.15
17:28

Днес почивен ден. След нощтна спах до към 15:30 часа. Тая вечер пак съм на работа.
В такива дни храната е под всякаква критика. Едвам съм си докарал 2000 калории, при калориен баланс 3300кал.
Като си проспивам деня, ям супер малко. Заради това гледам да тренирам по 5- 6 пъти седмично, че да ям като хората :D .

10.08.15
15:32

Тренировката днес:
Мъртва тяга: загряващи и тн./// същината- 3х3 на 183кг. Имаше и няколко серии с по- леки килограми, но нищо кой знае колко натоварващо.
Военна преса (от земя): 4х3 на 65кг.
//////////////
Наспах се след работа и 14 й нещо бях в залата. Надъхан бях, но не и прекалено, само тяга и военна ми се правиха. Следващият път на тягата ще пробвам единица на 185кг. Следобед залата се пълни с разни Фикита, които ме гледат странно. Става ми едно такова неудобно и гледам по- бързо да свърша с тренировката. Утре ме очакват клек и лег, добре че ще се изпълняват рано сутринта.

11.08.15
11:39

Тренировката днес:
Клек: загряващи и тн./// 4х150/ 3х153/ 3х153/ 2х153
Лег: 6х115/ 4х120/ 3х120/ 3х120
Горен лег с дъмбели: 3х5 на 32,5кг.
/////////////////////////
Клека в сравнение с преди сякаш ми тежеше повечко. Почивките бяха по- дълги от обикновенно. Заради вчерашната тяга, днес много ме болят мазолите по ръцете, и всяко докосване на щангата беше болезнено (но се търпеше). Там е работата, че никога не използвам ръкавици (уж гледам да се калявам) и мазолите от време на време ми създават дискомфорт.
Имам усещането, че съм близо до претрениране и регрес. Утре почивка, в други ден проба за 185кг. тяга. След това ще направя разтоварваща седмица.

НИ

11.08.15
16:05

казано от pefo pefo на 10.08.15, 15:32:

Тренировката днес:
Мъртва тяга: загряващи и тн./// същината- 3х3 на 183кг. Имаше и няколко серии с по- леки килограми, но нищо кой знае колко натоварващо.
Военна преса (от земя): 4х3 на 65кг.
//////////////
Наспах се след работа и 14 й нещо бях в залата. Надъхан бях, но не и прекалено, само тяга и военна ми се правиха. Следващият път на тягата ще пробвам единица на 185кг. Следобед залата се пълни с разни Фикита, които ме гледат странно. Става ми едно такова неудобно и гледам по- бързо да свърша с тренировката. Утре ме очакват клек и лег, добре че ще се изпълняват рано сутринта.

Ходи ли на Каваци на Dubioza? Доста често ги пускаш. Аз не можах да си взема отпуска, но съм ги гледал 2 пъти на живо и двата пъти изкъртиха като за последно.

11.08.15
19:27

Не съм. Скоро между другото никъде не съм ходил. Само за два дни на море бях и в родния си дом също. Последните месеци особено са изпълнени само с работа, ангажименти и тн. От доста време съм само на домашни купончета и кафенца :D .

12.08.15
18:11

Днес почивка. Цял ден хапване, да има утре сили за пробното на тягата.
Храната днес: кофичка кисело мляко, овесени трици, 2 банана, 250гр. спагети с масло и сирене, около 500гр. пилешко с картофи. Може по- късно и нещо сладко да приготвя, важното е да има сили за утре.

14.08.15
00:15

Тренировката днес:
Мъртва тяга: загряващи и тн./// 3х183/ 2х185/ 1х185/// 5х170/ 5х170
////////////
Само това беше тренировката. Нов личен рекорд на тяга. При вторият път на 185 щангата почна да ми се изплъзва. Имам чувството, че мога и повече, проблема не е в здравината на краката, пояса или гърба. Проблема е с хвата, тоест ако бях с фитили, можеби и 190 щях да издърпам за 1- ца.
Физически и психически се чувствам изтощен. Следват 2 дни пълен релакс, след това една разтоварваща седмица с разредени тренировки и леки тежести.

15.08.15
21:05

Днес естествено почивка, от утре или в други ден започва разтоварващата седмица.
Пълен релакс, четене на книги, излежаване, излизане на по биричка и тн.
Храната днес: Кофичка кисело мляко 100гр. овесени трици, пилешко с гъби, 2 вафли мура (някакви нови с фъстъци, яки са), сандвич с пушено филе, сирене и масло, голяма наливна Загорка, чушки с кайма и ориз.

17.08.15
18:37

Тренировката днес (разтоварваща седмица):
Клек: 3х5 100кг. еднаква тежест
Лег: 3х5 80кг. еднаква тежест
////////////////
Както се очаква при разтоварваща седмица, килограмите са леки, сериите са малко, не се стига до отказ и тн.
В тази седмица тренировките ще са 3. Ще се извършват през ден- понеделник, сряда и петък.
Много ми се напъва тежко (егото пострада) но знам, че е за добре да има и такива леки седмици. А и както бях писал преди дни- чувствах се изтощен, психически и физически.
///////
Храната днес: 100гр. овесени трици, кофичка кисело мляко, 1 банан, чушка с кайма и ориз, 7 сварени яйца, 300гр. пилешко + картофи със сметана, домат, краставица.

19.08.15
13:58

Тренировката днес (разтоварваща):
Мъртва тяга: 3х5 на 110кг.
Военна преса: 3х5 на 45кг.
Набирания раменен надхват: 3х8 без допълнителна тежест.
//////////
Храната днес: Кофичка кисело мляко, 1 банан, 100гр. овесени трици, пълнозърнеста филия с лютеница и сирене (по късно пак ще консумирам сирене и ще му притегля грамажа, сега ме мързи), 500гр. свинско, 70гр. ореховки (купешки).... по- късно шопска салата и няколко яйца.
Чувствам се много добре, отпочинал. Нямам търпения за тежките килограми другата седмица.

21.08.15
15:17

Тренировката днес (разтоварваща):
Клек: 3х5 110кг.
Лег: 3х5 90кг.
/////////////
Чувствам се отлично, спя си добре, не се зоря много. Разтоварващата седмица ми подейства доста добре. Чакам с нетърпение понеделника и тежките килограми.
Храната днес: кофичка кисело мляко, 100гр. овесени трици, малко попара, пилешки крилца с картофена салата, 5- 6 яйца и салата.

23.08.15
22:39

Тренировката днес:
Мъртва тяга: загряващи и тн./// 5х175///2х185/2х185/1х185///5х170
Клек: 4х5 през 15сек. на 115кг.
/////////////////
Отдавна не бях правил тяга и клек в една тренировка, но и винаги съм започвал от клека, а този път наобратно. Стана инцидентно, уж трябваше да правя клек и лег днес. Имаше много хора в залата, почти всичко беше заето и заради това така се получи.
Мисля, че това ми е нов личен рекорд на тягата :D . Клека реших да е бърз, че бях изтощен и не ми се вдигаше тежко. В крайна сметка пак се прецаках, защото с пестенето на почивки, тоя клек ми разказа играта. То не беше пуфтене, то не беше пот :D . Едвам се прибрах вкъщи с треперещи крачета и леко главоболие. Нищо, човек се учи от грешките си. Утре няма да ходя на зала, да си почине малко нервната система.
//////////////////
Храната днес: 100гр. овесени трици, кофичка кисело мляко, доза протеин, 8 сварени яйца, 3 свински котлета, салата от домати и краставици, вафла, малко макарони със сирене.

Мнението беше редактирано от pefo pefo на 23.08.15 22:40.

25.08.15
14:49

Тренировката днес:
Клек: загряващи и тн./// 4х153/ 2х155/ 1х155/ 1х155/ 5х140
Лег: 6х115/ 5х123/ 3х125/ 2х125/// 2х125
Горен лег с дъмбели: 3х5 на 32,5кг.
////////////////////
Хубава тренировка се получи. Вчера заради нощтната смяна проспах буквално целият ден. Ставах само колкото да хапна на няколко пъти и до тоалетна. Вечерта имаше и няколко лъжици течен шоколад и масаж на краката и чекнене на фоумролер. После още 6 часов сън. Ако не беше тази огромна почивка, сигурно днес тези кила нямаше да мога да ги вдигна :D . Можеби преди тренировката да съм спал общо 15- 18 часа.
///
Храната днес: 100гр. овесени трици, 500гр. кисело мляко, 350гр. свинско + ориз, 10 яйца, 2- 3 лъжички течен шоколад, кафе... по късно отново месо с ориз и някаква салата и малко маслини.
Какво мислите за подобен тип състезания (по- долу в клипа). Колко клека могат да се направят за 5мин. В този канал имат и състезание- За 10мин. колко повторения на мъртва тяга може да направи даден атлет. Имат ли изобщо някакви плюсове подобен тип състезания, примерно ако се правят 1 път на месец. Дали атлета с такъв тип състезания (говорим от време на време) може да повиши своята сила, издръжливост и тн. Или такъв тип състезания нямат никакви плюсове и са по- скоро за зрелището и за начесване на егото.

26.08.15
14:35

Тренировката днес:
Мъртва тяга: 5х5- 150кг. през 10-15 секунди.
Военна преса: 5х60 част от вработващите/// 4х65/ 3х68/ 3х68/ 2х68
Набиране тесен подхват: 5х6 с 15кг. допл.тежест.
Гребане с дъмбел: 2х5 30кг. бавно “mind muscle conection :D
Бицепсово с крив лост: 2х8
////////////
Тягата беше бърза, не се очакваха максове и подобни, всички серии бяха с надхват, без фитили. Заради късите почивки си беше изтощителна. Мисля, че имам нов личен рекорд на военната преса. От тренировката много ми се напомпиха бицагите и заради това реших да пусна едно бицепсово сгъване. Като цяло голямо напомпване стана днеска.
//////
Храната днес: кофичка кисело мляко, 100гр. овесени трици, 600гр. свинско месо, 7 яйца, 2 филии хляб с лютеница и малко сирене, 2 малки варени картофа, 2 дози протеин, 1 домат.
Много готино състезание...

28.08.15
19:20

Тренировката днес:
Клек: загряващи и тн./// 8х140/ 5х153/ 3х155/ 3х155/ 2х155/ малко по- голяма почивка/ 2х155
Лег с дъмбели: 5х8 с 35кг. бавно и с пауза
Лицеви опори 3х почти до отказ
//////
Биваше тренировката, доволен съм. На клека бях доста свеж и почивките между сериите бяха някак кратки. Имам чувството, че съм станал с една идея по- мобилен, особено в краката.
Засякох се с един стар познат в залата, разговора:
Аз:Как си, отдавна не съм те виждал
Той:Не съм тренирал от 9 месеца, защото нямах пари за.... ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ.
Аз: (facepalm) :D
Явно като не си на някоя добавка и цялото трениране се обезмисля :D ...
////
Храната днес е много зле, деня явно за чийт ще го броя.
Кофичка кисело мляко, 100гр. трици, домашна баница, 2 филийки с топено сирене и кренвирш, 4 яйца, 1 вафла, по- късно половинка шоколад и 200гр. свинско.
Поздрав за всички мафиоти :D ...

30.08.15
10:16

Тренировката от вчера:
Мъртва тяга: загряващи и тн./// 5х180/ 4х183/ 3х183/ 3х183/ 2х183/// 3х180/ 4х175
Военна преса: 5х5 на 65кг.
Набирания раменен надхват: 4х6-8 с 15кг. допл. теж.
Гребане с дъмбел: 2х5 35кг.
Бицепсово сгъване с крив лост-1/ 2 серийки
////
Вчера сутринта се събудих някак скован и имах чувството, че се разболявам. Явно съм спал отвит и на течение. Предполагах, че тренировката няма да е кой знае какво, но с дълго кафенце, бета- аланин и загрявка ми дойдоха силите
//////////////
Тренировката днес:
Клек: Около 7-8 серии с 115кг. през 15сек. Повторения не броях, просто изригнах на клекове. Почти всички серии и повторения бяха под паралела, при последните 2- 3 серии заради умората, стигах едва до паралела. Много зор видях, много пот се проля. След това нямах сили за нищо.

01.09.15
19:36

Тренировката днес:
Мъртва тяга: 5х175/2х185/2х185/1х185/ 1х185/// 3х180
Военна преса: 4х65/// 3х68/ 3х68/ 3х68/ 3х68
Набирания тесен подхват: 3х5 20кг. допл.т.
///////
Тренировката беше към 14ч. следобед. Преди това бях поспал заради нощтна смяна. Бях доста свеж и готов за тренировки. Нямаше почти никой в залата и никой не ми се пречкаше, бях максимално концентриран. Дори не бях пил кафе, а всичко мина съвсем гладко.
////
Храната днес: Кофичка кисело мляко, 100гр. овесени трици, доза протеин, 1 банан, 300гр. ориз, 10 яйца, салата от домати и краставици, надявам се по- късно и малко месце да има.

02.09.15
14:06

Да допълня за вчера. Както всичко беше стриктно с менюто, изведнъж ми се обади един приятел да се видим.
Та напих се с тоя приятел и с двама асистенти. Изпих 4 големи наливни бири, но много рядко консумирам алкохол и ме хвана много :D .
Много ми се правише секс и заради това се опитвах да изтрезнея. Накупих си чипсове, пуканки, кроасани, вафли и незнам си какви боклуци, изядох ги, но ми стана още по- лошо. В крайна сметка приятелката не ме искаше пиян и си заспах супер налят :D .
Сутринта адски ме цепеше глава и не отидох на тренировка, но в момента всичко е наред и се приготвям. След 2- 3 часа ще опиша тренировката.

02.09.15
15:35

Днес леко панаири ставаха в залата :D . Запознах се със сродната си душа по тренировки. Един пич, бивш джудист, занимаващ се с щанги и трибойски движения. Много се изкефихме един на друг, че правим клекове и тяга. Почнахме да се надъхваме и да се редуваме на клека с някакви минимални почивки, по- долу ще опиша подробно тренировката. Приказваме си и си тренираме и идват двама дето все много им знаят устите, и почнаха с клеветите по клека и тягата, как разбивали колената, как тягата докарвала херния, как те самите едно време много ги правили (нищо че единия е колкото мене на 23г. ) и сега ужасно много им пукали ставите и тн.
Само им се засмяхме и започнахме да изтъкваме нашите знания относно нещата, що са базови многоставни упражнения, как помагат, как вредят, как се тренира, дори Абаджиев споменахме.... Абе насрахме ги със супер много знания в областа, и онея млъкнаха и на бързо се изнизаха. Другите си правиха бицепсови, а ние с тоя пич си изригнахме на базовите.
Единия цяла година го гледам как сипе bro-science съвети, но накрая ми кипна и го разсипах словесно. Разбира се физическа саморазправа не се е и мислело да се стига, не сме агресивни хора.
Тренировката днес:
Клек: Към 10 серии с кратки почивки, тежестите варираха между 120 и 140кг. Повторенията между 8- 5.
Мъртва тяга: Към 6- 7 серии с кратки почивки, тежестите варираха между 130 и 160кг.
Лег с дъмбели: 3х5 на 30кг.
Малко хиперекстензии.

03.09.15
17:13

Днес почивен ден.
Храната днес: кофичка кисело мляко, 100гр. овесени трици, свинско с картофи, кайма с макарони, салата от домати и краставици, доза протеин, 2 яйца.
Днес нямам сили за тренировки, събудих се с мускулна треска по- цялото тяло. Вчерашната тренировка си думата.
Искам да изкажа и добрите си впечатления от книгата “1Q84” на Харуки Мураками. До сега не бях чел почти нищо японско, и останах приятно изненадан. Сега ще започвам втората книга.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1