ДНЕВНИК ЗА СЪРДИТИ СТАРЧЕТА :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

27.07.15
09:33

Разбира се, че искам градивна критика. Макар че нещата, които писа, ги знам много добре.Те не са от вчера.

Нестабилността на пояса я забелязвам при всички тежки серии - било клек, тяга, суинг с Дебелата Берта :) За мен е лично постижение, че си ги клекнах и станах, защото макар да е малко число, за моите сили е голямо предизвикателство. Бях си насочила вниманието единствено към разгъването на краката и никак не се постарах поне да се опитам да задържа стабилността на тялото и пропадането напред. Приемам го като предизвикателство към моментните ми възможности, защото имах подходяща зала и спотър , докато реално тренирам с 5, 10 и 15 кг по-малко, с повечко повторения, на които съм достатъчно стабилна , мисля, и мога да ги контролирам.

Дълбочината е такава, каквато мога с тази тежест и при тези условия.  Разбира се, че може да е и повече, но за мен тази дълбочина е добро постижение, каквато съм слаба в краката и пълно дърво в мобилността (и да, нищо не правя по въпроса, освен да се старая да си изпълнявам упражненията горе долу правилно ;) ) . Дълбокият клек няма да ми стане сила. Ефект има за бедрата несъмнено има, а и получавам доста сериозни мускулни трески след всяка тренировка.  За добро или зло клякам боса, което предполагам, също дава някакво отражение.

Благодаря за “Бравото”. Мисля, че критиката трябва да върви с маaaлко поощрение ;) :D :D
Изобщо искрено оцeнявам факта, че четеш дневника ми, даваш мнения и ме подкрепяш. (bow) . Присъствието на  на ветeрани като теб, James, Carbohydrate, Overkill е много ласкателно :)

Carbohydrate

27.07.15
10:11

Здравей! Поздравления за клека! Разтягай предното бедро след тренировка и всеки ден...начина на разтягането съм го описал в темата за болки в кръста....и задното също, разбира се...

27.07.15
10:22

А, благодаря! Твърде голям мързел съм,  но някой ден, обещавам си, ще се постарая ;) Знам, че не изисква кой знае какви усилия и все пак.

27.07
Сън: ок. 23.00 - 6.00

Спах ужасно, леглото е адски неудобно и хлътнало(не моето), схващах се, хапаха ме комари, събуждах се 10 пъти поне и се въртях, не знам дали са събрали 5 часа. Не е болка за умиране, ще си наваксам още днес, но държа на съня и почивката. Сега ми е едно убито. Може и да ме заболи глава.

Храна:
- 3в1
- 1 фил. Вита с 50 гр. кашкавал Скаморца
- кафе със сметана и стевия
- 1 банан
- 1 праскова
- 1 пилешко шишче 100 гр. + 1 малка фил. Вита
-1 пилешко шишче 100 гр. + 1 малка фил. Вита
- 1 сладоледче 60 гр.,  1 плодче маракуя
- салата (айсберг, 3 печени чушки, магданоз, лимон, зехтин) + печено тлъсто свинско 150 гр., 1 фил. Финес, 200 гр. кьопоолу купешко

Без тренировка.
Движение за деня 4 км.
Много скромно домакинстване.

Мисля тази седмица да разпусна леко с едно тренче с ТРХ и  ластици, че ги позабравих малко. Сряда или четвъртък ще понатисна в залата.
Не мога да спра да се хваля, че с нискобюджетната ми иновация в апартамента е прохладно и не се налага да се пускат вентилатори. Мисля, че бойното кръщение ще е тази седмица, като стане 40 градуса ;)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 28.07.15 13:06.

27.07.15
13:32

Актуализация на добавките за следващите 2-3 месеца
ежедневно, с изключение на 2-3 дни, в които забравям да ги изпия :)

1. мултивитамини (Ханкинтатуку Ой, Финландия) 12 основни + инулин х1
2. Калций, магнезии, цинк и вит. Д (21st Century, САЩ) (дневна доза 3) х2
3. CLA 1000 мг. (Ultimate Nutrition, САЩ) х2
4. Q 10 (BIOTECH, САЩ)100 мг х1
5. DHEA (Nature’s Bounty) 25 mg х1

6. Магнезий (21st Century) отделно като се сетя

Мисля да си доизпия ДХЕА то, което ми седи от 1 година- още е в срок на годност. ;) Не че имах някакви положителни ефекти, но пък нямах и отрицателни. Има останали 20тина таблетки, та ми е жал да го хвърля :)

28.07.15
11:15

28.07
Сън: 21.30 - 6.30 приблизително + 30 мин. привечер
МММ, така се живее вече!

Храна:
- 2в1
- 2 фил. Финес + 90 гр. кашкавал
- 1 ябълка
- салата (айсберг, чушка, домат, лимон, орехово масло) + 100 гр. пилешко шишче
- салата (айсберг, чушка, домат, лимон, орехово масло) + 100 гр. пилешко шишче
- 1 голяма праскова
- сладоледче 60 гр.
тренировка
- 50 гр. бразилски орех, 1 банан, маскарпоне 50 гр.поне

Вече съм с ореховото масло. Интересен вкус.
Доста плодове днес. Скромно откъм месо.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 29.07.15 11:10.

28.07.15
20:48

Днес едно мързеливо раздвижване, след 30-40 мин дрямка. :) Беше ми топло и не ми се мърдаше по-далеч от пудовката или да разнасям тежести.
Ако мога да ходя утре, може би ще мина на зала. Просто идеята да се потя и воня вкъщи е отблъскваща. На есен пак ще премина към предимно домашни тренове.
ПредМЦ и съм се подула като плондир. Мисля, че топлината също оказва влияние върху задръжката на течности.

28.07
1. сумо клек с пудовката 10х10х33кг
2. римска тяга с пудовката 10х10х33 кг
3. глутеус ритници разни 5х20 общо

Движение за деня 5 км.

Официалното ми тегло през добрите дни от месеца на гладно (+/- 200-300 гр. - вода, фотоапарат, гащи ;) ) В момента съм 64,5 - водна задръжка, храна цял ден. Така че момичета, не се психясвайте за 2-3 кг разлика в кантара.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 28.07.15 21:09.

29.07.15
11:09

29.07
Сън: 23.30- 6.15 + 30 мин привечер

Готвих до късно и не ми се спеше. Но тази сутрин ми е доста шеметно и заспало.

Храна:
- 2в1
- 1 фил. Финес с 80 гр, кашкавал
- 1 праскова, 3 сини сливи
- салата(айсберг, домат, чушка, лимон, орехово масло) + 100 гр. печени пилешки гърди
- сладолед 100 гр.
- салата(айсберг, домат, чушка, лимон, орехово масло) + 2х100 гр. (сурови) пилешки шишчета
тренировка
- 1 малко пъпешче 500 гр. (?), маскарпоне 50-60 гр.

МЦ дойде 3 дни по-рано. Няма лошо. Не се усети даже. Трябва да се понапрегна в залата днес и утре малко по-леко, нали ще е голямата жега. Май се разминахме с 40 те градуса. Обещават само 37.
Извадих вентилатора-кула от Лидл. Харчи 40-50 вата, колкото крушка. Не че не може да се почива и без него, но все пак го включих, докато кляках вчера.

Убедих майка ми да си изследва гликиран хемоглобин, а не само захарта. Или тя е станала по-сговорна или просто остарява и не се дърви толкова насреща ми :) Като ходи да изследва нещо, не й минава през ума да си пусне ПКК за 5 лв, ами само конкретното за което отива- захар, холестерол. Оказа се, че в Горна имаме лаборатория Рамус. Явно сме една крачка в цивилизацията.

В неделя трибоеца направи първата тренировка за крака от 5 седмици. Клек с 25кг и тяга с 40 ;) Според мен е шубе, но може и да е добре да не се юрва веднага. За тази седмица не знам. Май ще пропусне купа България. Има да наваксва 200 кг все пак, а с тия темпове на рехабилитация едва ли ще стане за 1 месец.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 30.07.15 11:21.

29.07.15
20:49

Големите планове как ще изкъртя залата след работа разбира се, претърпяха промяна :) Не че не ми се тренира, но в 17.30 беше най-голямата задуха и мор и прецених, че да пропусна залата днес слабо ще се отрази на подготовката ми за мис Олимпия.
Порядъчно си поспах 30-40 мин (отново) и в 7 станах да се раздвижа. Май започвам да утвърждавам нов режим.
Вкъщи е все така поносимо като температура, на фона на оплакванията на околните, чак злорадствам :)
Е, вярно, че следобед като се обърне слънцето, става тъмно, но това е малка грижа на фона на пърженето на 32 градуса и задух.

Днес от лакомия докато хапвах салата, схрусках вилицата, преди да си я извадя от устата ;) в резултат- счупих парченце преден зъб, да се е’‘’а  в идиотката!!!  Надявам се, ще може да се заглади без изграждане и уикенда/ другата седмица ще отида да ме оправят. Знаех, че един ден щеше да стане, защото предните ми 2 зъба не са равни, а нащърбени и изтънели по ръба, но ...

От супер скромната тренировка вчера от само 2 упражнения имам впечатляваща мускулна треска на бедрата, особено задните. Днес разкърших по-леко , отколкото в зала, но мисля, че си заслужих сладоледа следобед.

29.07
1.  набиране подхват 4х5
СУПЕР СЕРИЯ
2. лицеви опори 4х10
3. гребане надхват с пудовка 4х10х33кг

СУПЕР СЕРИЯ
4. лицеви опори с крака на стол (>40 см) 4х10
5. гребане с пудовката подхват 4х10х33кг

СУПЕР СЕРИЯ
6. глутеус мост с крака на стол (>40 см) 4х15
7. крънчове 4х15

СУПЕР СЕРИЯ
8. флайс от лег 4х15х(2х7,5кг)
9. хеликоптер с дъмбели 4х10х(2х7,5кг)

10. набиране подхват 4х5

Движение за деня 5 км.
Малко пране. ;)

Не се притеснявай - ако си имаш добър зъболекар, може така да се направи, че изобщо да не личи (дори гледано с лупа).
И да държи с години + да е здраво.

От къде знам ли?
Как ли ще реагираш, ако ти кажа, че преди.. да кажем 12-13 години (не помня точно) си отчупих ъгъла на един от предните големи зъби. :Д
Отчупих го, когато захапах вилицата, на която беше забучена “мечка” (краве сирене, обвито в топъл бял хляб)....

“За сладолед трябва бая да се потрудиш, за да го заслужиш!” - Рони Колман
:D :D :D

29.07.15
21:04

Мда, ситуацията е подобна :)  Захапах толкова яко, че чак чух строшаването и се напсувах на ум. Реших, че поне половината зъб е отишъл, но е само малко ръбче.
Мерси за подкрепата, Рони.

п.п  Сладките неща са доста неподходяща храна за горещо време, знам, безполезен е като хранителен източник, но съм купила кутия и трябва да се изяде. :) Мира не хвърля храна! ;)
А сладоледът е умерено калорично удоволствие-повечето е замръзнала вода, а захарта е до 20гр. на 100гр. - аз да пукна, повече от 100 гр. сладолед не мога да изям. А 20 гр. захар е доста скромно, на фона на цялото дневно меню.

29.07.15
21:24

казано от Queen Cobra на 29.07.15, 21:04:

аз да пукна, повече от 100 гр. сладолед не мога да изям.

Слабачка :D Не си яла подходящия сладолед (rock)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 29.07.15 21:25.

30.07.15
11:09

Преди 10-тина години и аз  си счупих парченце от преден зъб. Мислех, че е много повече, но се оказа дребна работа :) зъболекарят го обработи някак си (по заболекарски начин :) ) и го бях забравила. Сега, като спомена, и си припомних :) но и до ден днешен нямам проблеми, а го счупих на чаша - много тъпо... Чашата цяла, а зъбът от едната страна беше отчупен :))
Ще те оправят :)) не го мисли.

30.07.15
11:20

30.07
Сън: 22.30- 6.30 + 20 мин привечер

Добре поспах, но не ми се тръгва за работа, нормално.

Храна:
- 2в1
- 2 фил. Финес, 100 гр. кашкавал Скаморца, 1 домат
- 1 ябълка
- салата (айсберг, чушка, домат, лимон, орехово масло) + 2х100 гр. пилешки шишчета
- 3в1
- 1 праскова
- 1 малък пъпеш 400 гр.
- запеканка от спанак, яйца. овесени ядки и кашкавал + 1 фил. Финес с масло + 1 пилешко шишче 100 гр.
- 200 гр. пресен ананас

Чувствам се добре натоварена от вчера. Днес може да пусна лека тренировка за рамо и ръце или нещо с ТРХ. Топличко е от сутринта, кръводарявам по неволя, няма да се напъвам много. Залата остава за уикенда.

Тоя счупен ръб не е нищо сериозно, но е тъпо, тъпо ... Ако не го оправя някой ден, ще се отчупи по-голямо парче другия път. А имам навика да си удрям чашите в предните зъби ;) Имам недооправена дълбока захапка и напукан емайл и още преди години ортодонтката ми каза, че това води до чупене на зъбите.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 30.07.15 21:19.

30.07.15
12:27

казано от Queen Cobra на 30.07.15, 11:20:

Тоя счупен ръб не е нищо сериозно, но е тъпо, тъпо ... Ако не го оправя някой ден, ще се отчупи по-голямо парче другия път. А имам навика да си удрям чашите в предните зъби ;) Имам недооправена дълбока захапка и напукан емайл и още преди години ортодонтката ми каза, че това води до чупене на зъбите.

Миличка, много сме като теб. И аз съм с напукан емайл и много пъти като писалите тук момичета съм си удряла предните зъби с чаша, стъклена бутилка, дори с лъжица. И също съм си нащърбила единия зъб. Тъпо е, естествено, но се свиква. Ако ти се разправя със зъболекари, може да ти го оправят. Моят се позаглади сам и не ми създава проблеми.

30.07.15
21:24

30.07
Без тренировка.

На работа се местех от стя в стая, на климатик, прилично. Но навън е адския задух, чак не се диша. Пак поспах малко след работа. Лошото е , че като стана, съм замаяна и мързелива, а и беше все така жега в 7 часа. С риск да ми заслабне латисимуса, днес почивам. :D

31.07.15
11:37

31.07
Сън: 23.30 - 6.45

Беше голямата задуха снощи, не смеех да отворя до  22 часа. Като се разгърмя и заваля обаче, реших да пека чушки. Е, 1 кг се пекоха до среднощ във фурничката :) Но си струваше.
+ Сега съм на маратон с ”Бойна звезда Галактика” сезон 2

Храна:
- 2в1
- 200 гр. кисело мляко, 50 гр. маскарпоне, ок. 100 гр. пресни боровинки
- 2 фил. Финес, 50 гр. кашкавал Скаморца, 1 свинска наденичка 80 гр, 2 печени чушки
- 200 гр. пресен ананас
- салата (айсберг, чушка, домат, лимон, орехово масло) + 2х100 гр. пилешки шишчета
- 1 пресен кроасан с шоколадова нуга от Лидл 80 гр.
тренировка
- 1 малък пъпеш 400 гр.
- 50 гр. кашкавал, 100 л. бяло вино Австралия (странен вкус) (d)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 01.08.15 13:17.

31.07.15
16:37

Моя бебешка снимка :D :D :D

31.07.15
16:42

Хаххаха, много яко :D

31.07.15
19:32

Цял ден мисля как да раздвижа така че да не ми сецне напъните в залата за тежки щанги. В последния момент ми изникна нещо “комплексно”.
Мисля, че днес изкарах всичкия сладолед през гърба си :) Реших да направя тренче, инспирирано от man maker + още няколко чудесийки за цвят. За пръв път в живота си правих бърпита. Даже скачах и плясках с ръце  :D :D :D Честно, мислих че ще умра :) И със скачащи напади накрая ми гръмнаха бедрата. Изобщо изкарах целия трен много набързо, без размотаване, не за друго, а за да свърши цялото това мъчение. :)

31.07
1. лицеви опори върху дъмбели 4х10
2. ренегадско гребане 4х10х(2х7,5 кг) за всяка страна
3. бърпи без лицева 4х10
4. преден клек с дъмбели 4х10х(2х7,5 кг)
5. чуково сгъване + раменна преса успореден хват 4х10х(2х7,5 кг)
6. римска тяга с дъмбели 4х10х(2х7,5 кг)
7. пулдаун с ластик 4х10
8. крънчове 4х15
9. планински катерач 4х20
10. скачащи напади 4х10 общо

Движение за деня към 4 км.

31.07.15
19:42

Купих си Омрона. BF 302,  японска машина. Е, работи ;)
Показва ме ок. 17%. При всяко измерване - а днес като го взех се мерих към 15 пъти ;)
на гладно, на жадно, на нахранено, на напито, на сухо, на мокро, преди трен, по време на трен  и след трен. Дава разлика между 16% и 17% с някакви десетични. 
Не ми е цел някакво число, разбира се. Важно е да се виждат мускули и пекторалиси и да вдигам 100 без зор. 
Не знам дали е повреден. Дали това, че задържам колосани количества вода и целулита дава този замазан външен вид?
Ще го тествам на трибоеца най-скоро, и на някои познати и ще докладвам :)

01.08.15
13:22

01.08
Сън: 22.30- 7.30
О, да ...

Храна:
- 2 фил. Финес + 50 гр, кашкавал + 100 гр. пилешко шишче + 4-5 печени чушки  + 100 гр. баклава с ядки, ммм ;)
- пресен ананас 250-300 гр.
- 1 банан
- 2в1 + 15 гр, протеин
тренировка
- 2 пилешки бутчета, хлебче към 90 гр., купешка руска салата 200 гр., 300 мл.  безалкохолна бира (beer)
- кисело мляко 200 гр., 1 лъжица заквасена сметана, пресни боровинки 100-150гр.

Хапването се актуализира в динамика.

Изпекох си хляб от лимец и овес , със сода и кисело мляко. :) И много орехово масло, де ;)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 02.08.15 07:29.

01.08.15
18:02

01.08
1. клек боса 3х8х60кг 2х8х50кг 1х8х40кг
СУПЕР СЕРИЯ
2. лег 4х8х50кг
3. набиране надхват 7-6-6-5

4. сумо “пауър” тяга 2х60kг, 2х70kг, 2х80kг 1х90кг 3х2х95кг 3х90кг 8х60кг
СУПЕР СЕРИЯ
5. избутване на машина за гърди 3х8х52кг
6. чуково гребане на машина с 2 ръце 3х8х(2х30кг)

7. суинг с 1 ръка с пудовка 3х20х16кг по 10 с всяка ръка
СУПЕР СЕРИЯ
8. флайс на пек дек 3х8х40кг
9. пулдаун с тесен подхват 3х8х50кг

Движение за деня към 3 км.
Чистене, миене на тераса, пране на ръка, домакинство, влачене на покупки.

Пак от моите досадни размисли. ;)
Вчерашните нефелни чекнения всъщност ме натовариха осезаемо. Бедрата, раменете, а тялото беше като стегнато  с корсет- то кога е виждало ренегадско гребане. Мога да кажа, че вчера открих напълно нова за мен вселена от тип натоварване, което не съм предполагала, че ще ме натренира. Бърпита, скачащи напади, планински катерач, гадост :D

Иначе днес отново без напъване в залата. Бедрата и пояса не ме слушаха много и клекът се опита да ме сгърчи, но си изкарах стандартното с лекота. Дълбочина - до паралела, както на предишното клипче, не се мъча за повече. Тягата - лека, разбира се, гладък потен лост.
Тягата никога не е била сумо - аз не мога да се разчекна за сумо тяга, мисля, да коригирам грешната информация и ще я записвам както е  по модерно му “power”.

Иначе- прохладно ЧОВЕШКО време, най-сетне. Само в съблекалнята беше задушен влажен ад, но се преживява. Адски неудобно е , като ми се изпоти клина баш на по средата на задника- един мокър батман, без крилата :D :D :D Особено като се гъзих на тягата, как лъсва.
Трябва да призная, днес спокойна тренировка -  без навлеци, без кибици. Имаше само 2 лелки, много неориентирани, миличките дами, половината “тренировка” я изкараха на масажора за целулит. После дойдоха още 2 млади жени, които всеки път правят малко скрипец зад врат, хеликоптер с кривия лост, пек дек, аддуктор и ритници. Не схващам нито смисъла, нито ползата от подобна програма, но те си я следват с ентусиазъм.
Никакви баклави този път. ;) Само “Ела си ги вземи”, но само веднъж.
Дори размених 10 изречения с бармана, оказа се, че НЕ е такъв малоумник, за какъвто го мислех.

И те така. Останете със здраве.
Отивам да зареждам в анаболния прозорец, че не искам да си остана с 30 см бицепс, ама-ха !!!

01.08.15
19:17

Предпоследната ти тренировка много ми допада (rock)

P.S. У вас ли прави тренировката? И ако да, къде закачаш ластика за пул даун? Не че не съм измислила поне 3 варианта за в нас, ама всичките са много измъчени :D

01.08.15
19:43

Трябва да призная, че твоите интервални тренировки ме вдъхновиха малко- гледам, много енергични са, но нямам енергия за интервали - 15 сек почивка бррр ;) Открадвам си идеи оттук оттам.
Използвах основните движения на Man maker - а, в  подобна последователност, да видя мога ли аджеба изобщо ;) Някой път ще го пробвам целия. Ако не ти е познато:
https://www.youtube.com/watch?v=iMNnvhg1JcM
Тоя се гърчи малко кросфитърскатата, аз предпочитам по-обрани движения без инерция.

Вкъщи са повечето тренове, в зала са само тези с големите щанги.
Имам лост за набиране- там закачам ластиците и ТРХ то. Много добра работа върши ;) Защо не пробвашт онези винтове с кука за закачане на боксов чувал. Струват 10-15 лв, а мисля, че държат. Предполагам ластикът не е повече от 10-15 кг съпротивление и ще издържи. Моят е  подсилен и е някъде 20-25 кг съпротивление (то се мери в нютони, де) и ще изкъртя някоя врата , ако го закача там.

01.08.15
20:10

И аз кросфитърската го карам. Много инерция има при мен, но целите ми са малко по-различни от твоите и резултатите ме задоволяват - кабеляци по ръцете, изпъкнало рамо, изпъкнал квадрицепс и добре заформен глутеус (по които обаче иска още мнооого работа).. С други думи - чист мускул е целта ми, хубав релеф. Допада ми Man Maker, аз също си имам някои “пичове”, които присъстват в ежедневното ми вдъхновение за тренировки :D

Идеята за куката е много добра, аз даже се сещам за един пръстен за закачане. Принципно ми е мечта да закича един хубав лост, ама хазяина не дава :D (puke)

Мнението беше редактирано от Kath на 01.08.15 20:11.

01.08.15
20:47

И аз съм под наем и не пробивам. Лостът е с  натягане на касата, Кат. Най-добре да си стои постоянно, но просто го махаш и прибираш, ако пречи. Няма  НИКАКВА опасност да падне ако е натегнат добре или да нарани вратата. Издържа дебелия ми задник вече 1 година.Най-полезното нещо, което съм си купувала. 20-25 лв , не повече. ;) Пускат ги в Лидл, Кауфланд, спорт депо, а и по сайтовете онлайн.

01.08.15
20:59

Той и такъв не даваше, но и аз не бях сигурна дали ще издържи... Сега, като ми казваш това, няма как да не пробвам!

01.08.15
21:44

Няма как да падне.
Ето , първо беше на тази врата
https://www.youtube.com/watch?v=vgyRG9nv_ng&spfreload=10
От 6 месеца е на тази.
https://www.youtube.com/watch?v=oBJBYBsOzHs

закачам си ТРХ и ластиците без проблем
https://www.youtube.com/watch?v=q4S-ihfiC_8

Просто здраво натягане е нужно. И да не си повече от 65-70 кг. а ти съвсем не си. ;)

02.08.15
13:51

02.08
Как върви времето! Скоро ще направя 1 годинка тук!
Сън: 23,30- 7.00 + ок, 45 мин. следобед

Не успях да поспя повече.

Храна:

- 3в1
- домашно хлебче ок. 100 гр. , 50 гр, кашкавал Скаморца, 80 гр, свинска наденичка
- 2 праскови, облизвания на банановите палачинки ;)
- салата (репички, печена чушка, домат, орехово олио, сок от лимети), 100 гр. свинско на тиган, млечен шоколад ок. 30 гр.
тренировка
- 2в1 студено с мноого лед
- запеканка от спанак, яйца и овес + домашен хляб към 100 гр. + 50 гр. топено сирене

Всичко ме боли и ме мързи порядъчно. Възможно е да стане почивен. Но май ще се размърдам бицепсово ;)

Храносмилателни размисли:
Вчера ударих джакпота в Лидл. Нещо ме накара след трен да мина през магазина, въпреки мързела и въпреки, че уж имах всичко. Хванах промоциите и се върнах с почти 10 кг зарзават на ПОЛОВИН  цена :D :D :D Домати, чери домати, краставици, чушки, репички, лимети, праскови, банани, на 50%. заредих се за цяла седмица :)
Миналата седмица пак хванах промоция- млади теленца до 7 месеца -  на 1/3 от редовната цена (5-6 лв/кг), заредила съм фризера с 3 кг. ;) Ми така се живее - иначе редовната цена е към 14лв/кг, ще се разоря. ;)
Палачинките за следващите дни са готови. Яйца, банани и смлян овес. Като се познавам може и на един ден да ги изям ;) Откакто си купих малко незалепващо тиганче се преродих!
Днес си варих нахут, само 200-300 гр, но ми отне цял час да го беля.
Кат, не знам как го ядеш с люспата, на мен ми предизвиква сериозен стомашен дискомфорт.

Текущоте наденички са ужаснииии. Вярно от месо са, но как вонят на свинско не е истина. Едвам ще ги изям, гнусни са и няма да купувам нищо, освен натурално или кайма.

Оставила съм най-отдолу един единствен сантиметър открито стъкло, а как пече рано сутрин! Да живее алуминият!

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 02.08.15 20:34.

02.08.15
14:36

Поправка- 1 година дневник, 6 официални години  членство във форума и още 2 извън!
А наздраве! (d) (beer) (nlove4)

Исках да проверя как всъщност изглеждам отстрани с тия тлъсти бутове (60 санта, ба’а ма’а му)- тъмно е в стаята малко.

02.08.15
18:53

Повече никакво спане през деня. вместо да ме освежи, се чувствам отвратително, като пребита и болна едновременно, замаяна и с леко главоболие даже. Вече 2 седмици си правя този експеримент със същия резултат. добре че раздвижих, че ми беше много зле.
Като ученичка гледах да спя всеки следобед, като студентка също, особено лятото и ми беше ок.
Дали просто не остарявам.

Една скромна женска тренировка- малко рамо, малко дупе, малко корем, колкото да се освежа.

02.08
1. глутеус ритници разни 4х15 всеки крак
2. чуково сгъване + раменна преса успореден хват 4х10х(2х7,5кг)
3. крънчове 4х15
4. избутване а раменен хват + френско разгъване 2х10 + 2х8 х(2х7,5кг)
5. глутеус мост с крака на стол 40 см. 4х15
6. хеликоптер с дъмбели 4х10х(2х7,5кг)
7. планински катерач 4х30
8. повдигане на дъмбел напред до вертикала 4х10х7,5 кг
9. повдигане на крака от лег 4х15
10. разтваряне встрани 4х10х(2х7,5кг)
11. планк(лакти.длани) 4х30сек (30/30)
12. глутеус ритници разни 4х15 всеки крак

Движение за деня- няма.
ГОЛЯМОТО неделно готвене.

IS

03.08.15
02:16

С тези бутове изглеждаш........ секси  и .......;)

Carbohydrate

03.08.15
07:44

ето една мисъл  ;).....колкото повече тринираш, толкова повече тялото се адаптира под тренировките и...(най-важното) тялото се оформя спрямо тях(повече изхвърлена енергия- повече се запасява организма)
...и...страхотни крака))...като ти казвам, че си за силови тренировки родена ;)...

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 03.08.15 07:46.

03.08.15
09:15

Страхотни пичове сте! Благодаря! :* :* (nlove4)

03.08.15
10:36

казано от Queen Cobra на 02.08.15, 14:36:

Поправка- 1 година дневник, 6 официални години  членство във форума и още 2 извън!
А наздраве! (d) (beer) (nlove4)

Исках да проверя как всъщност изглеждам отстрани с тия тлъсти бутове (60 санта, ба’а ма’а му)- тъмно е в стаята малко.

Кобре,
докарай ги тия бутчета във Варна на светло да ги видим и щи кажем как изглеждат :D

03.08.15
11:04

Мисля по въпроса. Ако всичко е наред и няма 20% съкращение през септември или ме подминат, ще ги разходя до Варна. Тъкмо да позахладнее ;)

03.08
Сън: след 23.3 -ок. 6.00

Спах отвратително. Пак ми расте мъдреца- вече 7-8 години и имам малко дискомфорт. Хапаха ме комари, някакви мухички ми влизаха в ушите. Изобщо се будих десетина пъти.

Храна:
- 2в1
- бананово - овесена палачинка (средно 1 банан, 2,5 яйца, 30-40 гр. овес)
- 100 гр. печено пилешко филе, салата (айсберг, чушка, домат, краставица, лимон, зехтин) , домашно хлебче 50 гр. + 25 гр. топено сирене
- нес кафе със захар и уиски :D (30 мл) , 3 бонбона Линд с пълнеж
- 2 праскови
- 100 гр. свинско на тиган, домашно хлебче 50 гр. + 25 гр. топено сирене, 2 печени чушки

Като смеля банана, става един жилав и идеален за палачинки. Може би ще почивам днес, че съм недоспала. А така от няколко дни си мисля нещо като бърпита и тяга с пудовката...

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 03.08.15 20:45.

03.08.15
17:47

01.08
Без тренировка.
Движение за деня 5 км.

Болят ме бедрата, гърба и малко гърдите. Мисля, че ще оживея без трен. Залягам за почивка, а утре ще се разкърша.

03.08.15
20:50

Много ме дразни венеца, подут един такъв. Убива ми апетита малко.
Да еВа и тъпата еволюция, че не ми е оставила място за всички зъби , цялото ми чене е едно схванато.
Зобнах 2 аналгина да видя има ли ефект , ако не, здраве да , ще изпробвам други средства. Дано не ми пречи през нощта поне.

Теди Илиева

03.08.15
21:10

Не знам дали го знаеш, но да ти кажа. Вземи си Елудрил, разреждаш с вода и жабуркаш.

Последният ми оцелял мъдрец е срамежлив, не ще да се покаже и расте накриво. Веднъж годишно ме подсеща за съществуването си като ми подува венеца. При едно струпване на празници бях доста зле и звънях на хирург да го вадя по спешност, но за беда той беше в отпуск. Та хирургът ми каза за лекарството. Облекчава веднага и напълно спада възпалението до 2 дни. Моя убавец си го снимам веднъж на две-три години, доста се е изправил вече и чакам търпеливо сам да си поникне нормално.

04.08.15
08:55

О, мерси за съвета.То било вода за уста. Аз уж се жабуря с Астера пародонт, но мисля, да хвана пенкилера- клеевата тинктура :D
И моя така- трите излязоха без съпротива. Само последния расте вече 6-7-8 години и едва наполовина да е изкарал. И мен ме подсеща веднъж годишно лятото за десетина дни. Не боли кой знае колко, но е възпален и подут, та ще ме дразни само.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1