14.01.06
17:43
незнам как да накарам предмишницата да расте , ръцете ми вървят , предмишницата не ! много е кофти не е съръзмерна с останалото
много кофти е какво да правя .
значи почнах да я тренриам , досега се осланях само на тягата и тренировката за гръб , в която тя се напряга най много ама явно е било грешка ...
но упражненията които правя не мога да я стимулирам да расте .
кажете ми при вас кое е повлиало най добре !
14.01.06
19:10
Потърси в някой спортен магазин трябва да имат едни гуми, с формата на геврек. Започваш да я стискаш колкото можеш пъти. Не се щади а давай до откат - предмишницата се натоварва много по-трудно от останалите мускули. Ако не намериш гума, със сигурност ще имат щипки като тази http://www.bb-team.org/exercise/000263.php на долната снимка. С нея се стиска много по-лесно и действа по-скоро на издръжливостта, но по-добре от нищо.
14.01.06
23:02
Аз имам точно такива щипки, но от тях мисля, че няма да ти порасне предмишницата. И все пак ако си купуваш си вземи от тези дето са по-стегнати защото аз много бързо качих сила и започнах да правя по 200 и е много досадно.
По принцип при мен има един такъв момент, че аз докато я тренирах отделно предмишницата не растеше, а като спрях започна да расте, но при теб явно е различно...
Земи си последния брой на списание Олимп,има цяла статия за бицепса и предмишницата,точно по твоя въпрос! Сега нямам време иначе бих написал накратко основното :?
15.01.06
13:02
[quote author=“kaliksto”]Земи си последния брой на списание Олимп,има цяла статия за бицепса и предмишницата,точно по твоя въпрос! Сега нямам време иначе бих написал накратко основното :?
ае кат имаш време напиши основното, че да не си го копувам
Цитирам дословно: “Буквално всяко упражнение,което правите,работи в известна степен и върху предмишницата.Малко хора са тези,които и обръщат по-особено внимание с упражнения като сгъване на китки-в над- и подхват.Ако тя ви е слаба,хватът ви в много от основните движения ще отслабне доста преди големите МГ да се предадат,така че в такива случаи е хубаво специализираната тренировка за предмишница да стане навик(хех).От основно значние е връзката между нея и горната част на ръката.Няма нужда да правите 101 упражнения,но тези по-долу трябва да се изпълняват 2 пъти седмично.Започвате тренировката си с тях,докато сте свежи-по 4 серии от всяко,като повторенията варират от 6 в първата седмица до 20 в следващата.Целта е едновремено участие на бицепси-предмишници,така че забавете малко скоростта на повторенията и забраврете чиитинга.Когат броят на повторенията почне да расте и двете МГ трябва да усещат натоварването.”
1.Хамър сгъване от полулег
Седмици 1а,3а,5а,7а,9а:
4x6 повторения
Седмици 2а,4а,6а,8а,10а:
4x20 повторения
2. Гребане от стоеж
Седмици 1а,3а,5а,7а,9а:
4x6 повторения
Седмици 2а,4а,6а,8а,10а:
4x20 повторения
3.Скотово сгъване с обратен хват
Седмици 1а,3а,5а,7а,9а:
4x6 повторения
Седмици 2а,4а,6а,8а,10а:
4x20 повторения
Забележки:
1.Концентрирайте услията си върху зоната на горната част на ръката
2.Обърнете внимание на негативната част на ръката.
Тва е статията,тренировката е на доста високо ниво,не знам дали ще ти е от полза,но успех!!