21.10.11
23:58
Крайно време беше , да направя и собствен дневник!От доста време чета чуждите :D
Като за начало утре ще си направя вс. измервания,а след това ще добавя режима и тренировките :)
Така поне,ще мога да следя онлайн прогреса си,че ми писна да пиша в тефтер ахахахахаха :):):)
Целта е изкарване на още два реда на корема,гръб и намаляване на обиколката на бедрата и махане махане на 3 килограма-в момента съм 50 :)
Като цяло започвам с велоергометър и въже през първите две седмици,освен това мисля да правя и два пъти в седмицата трен. със собствено тегло на лостове,след това ще мисля как да променя тренировките... Миналата година имаше точно ефекта,който търсех...но скъсах връзки на коляно и трябваше да прекъсна малко със спорта (за 6месеца) :(
Да видим сега,как ще е...ако не стане,ще сменя :)
Денят започна в 6 сутринта с кафе,4 белтъка и овесени ядки,за обяд една пилешка пържола с краставици и до вечерата...ще видим :D Имах един час бокс,очакват ме 40 минути вело...Следва продължение,към 12 вечерта :D
28.10.11
08:49
Честит Рожден Ден!
Желая ти здраве, щастие и...да не се отказваш от дневника си! ;)
казано от Тихомир Велев на 28.10.11, 08:49:
Честит Рожден Ден!
Желая ти здраве, щастие и...да не се отказваш от дневника си! ;)
Благодаря,много милоооооооо :О)
Денят започна в 7 и 30 :)
Закуска: 3 белтъка,извара и ябълка + кафето :)
Сега ще направя втора закуска с овесени ядки и се качвам на велоергометъра след 1 час.
Обяд към 13 ч. и в 16 ч. имам трен. бокс :)
Това с връзките е било неприятно. Какъв спорт практикуваш в НСА? От там ли си докара контузията?
Да,малко беше неприятно-особено първите 10 минути :)...и последвалите 6 месеца,със забрана за спорт :D Контузията стана,на едно премятане в спортната гимнастика и така...Все пак,не може без инциденти,важно е вс. да свършва добре :)
казано от perlsite на 06.11.11, 00:25:
Това с връзките е било неприятно. Какъв спорт практикуваш в НСА? От там ли си докара контузията?
Така, понеже бях доста заета в последните няколко месеца- нямах време да си водя дневника :)
Но като цяло резултатът е много положителен,изчистих много по-рано от друг път :)
Пресата се вижда, а едва от другата седмица започвам тренировки изключително и само за релеф.
Мнението беше редактирано от Мис Сънчо на 17.04.12 23:56.
05.08.15
19:36
Събуди ли се вече ?