Сънчовски дневник :О)

Темата е заключена.

21.10.11
23:58

Крайно време беше , да направя и собствен дневник!От доста време чета чуждите  :D
Като за начало утре ще си направя вс. измервания,а след това ще добавя режима и тренировките :)
Така поне,ще мога да следя онлайн прогреса си,че ми писна да пиша в тефтер ахахахахаха :):):)

22.10.11
00:51

Браво :) Опиши какви спортове практикуваш и какви цели гониш :)

23.10.11
21:53

Целта е изкарване на  още  два  реда на корема,гръб и намаляване на обиколката на бедрата и махане  махане на 3 килограма-в момента съм 50 :)
Като цяло започвам с велоергометър и въже през първите две седмици,освен това мисля  да правя и два пъти в седмицата трен. със  собствено  тегло на лостове,след това ще мисля как да променя тренировките... Миналата година имаше  точно ефекта,който търсех...но  скъсах  връзки на коляно и трябваше да прекъсна малко със  спорта (за 6месеца) :(
Да видим сега,как ще е...ако не стане,ще сменя :)

24.10.11
14:57

Денят започна в 6 сутринта с кафе,4 белтъка и овесени ядки,за обяд една пилешка пържола с краставици и  до вечерата...ще видим  :D Имах един  час бокс,очакват ме 40 минути  вело...Следва продължение,към 12 вечерта :D

Честит Рожден Ден!

Желая ти здраве, щастие и...да не се отказваш от дневника си! ;)

28.10.11
16:14

казано от Тихомир Велев на 28.10.11, 08:49:

Честит Рожден Ден!

Желая ти здраве, щастие и...да не се отказваш от дневника си! ;)

Благодаря,много милоооооооо :О)

02.11.11
10:19

Денят започна в  7 и  30 :)
Закуска: 3 белтъка,извара и  ябълка + кафето :)
Сега ще направя втора закуска с овесени ядки и се качвам на  велоергометъра след  1 час.
Обяд към 13 ч. и в 16 ч. имам  трен. бокс :)

06.11.11
00:25

Това с връзките е било неприятно. Какъв спорт практикуваш в НСА? От там ли си докара контузията?

09.11.11
00:08

Да,малко  беше неприятно-особено първите 10 минути :)...и последвалите 6 месеца,със  забрана за спорт  :D Контузията  стана,на едно премятане в спортната гимнастика и така...Все пак,не може  без инциденти,важно е вс. да свършва добре :)

казано от perlsite на 06.11.11, 00:25:

Това с връзките е било неприятно. Какъв спорт практикуваш в НСА? От там ли си докара контузията?

17.04.12
21:04

Така, понеже бях доста заета в последните няколко месеца- нямах време да си водя дневника :)
Но като цяло резултатът е много положителен,изчистих много по-рано от друг път :)
Пресата се вижда, а едва от  другата седмица започвам тренировки изключително и само за релеф.

Мнението беше редактирано от Мис Сънчо на 17.04.12 23:56.

културист

05.08.15
19:36

Събуди ли се вече ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1