10.08.15
22:49
10/08/2015 (10)
Сън: около 6 часа, сериозно накъсан.
Храна - мазна:
- оризовка с камембер
- шейк от протеин, рожков, ½ банан, пълномаслени кокосови стърготини и овесено мляко
- ½ домат, 2 оризовки, 100гр сирене бри :D
- кефир “Хармоника“
- тахан с мед и рожков
- BCAA преди лягане
Движение:
- от бюрото до хладилника и от хладилника до бюрото - цял ден!!! тоя лаптоп е смърт - убива ме физически, пхисически и емоционално;
- 2,5км тичане в училището, 10х30м спринт (колкото може да се спринтира с таз ми ти трътка), 5-6км ходене; самото тичане ми дойде малко (припадам след 50м обикновено – голяма работа е мотивацията);
- Разтягания: след загряване, след бягането, след спринтовете и след ходенето
Вода: 3,5л
Мазане с магнезий след банята (inlove)
Тоя Vivosmart по-смарт от мен излезе – гледам му софтуера и недоумявам.
Още ходя като вървежна труженичка, ама някак с по-вдигната глава (makeup)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.08.15 06:44.
11.08.15
18:04
Зов за помощ към съфорумниците:
куч без дом и аз, притисната до стената.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.08.15 18:07.
Липсваше днес на игрището :* Затова пък компания ми правиха два шестгодишни мушморока, които обещаха да идват всеки ден, за да .. ахем ..тренираме заедно :D Та от утре съвсем няма да ни е скучно :)))
11.08.15
23:58
О, Буци ;) На мен хич не ми липсваше игрището - кучетата ми взеха тока, любимият недоволства, а аз съм станала в 6:00. Мрън.
Иначе готино за тренирането - взимам и помиярите и съм в Рая - деца и кучовци (inlove), като кучовците често са ми по на сърце :D
11/08/2015 (11)
Сън: около 5.5 часа, накъсан
Храна:
- Кефир
- Шейк от ½ банан, ½ голяма нектарина, рожков, кокосови стърготини и овесено мляко
- Пърленка, салата от домат, краставица, зехтин, тиквени семки и козе сирене
- 2 oризовки с 20гр луканка, дето уж много хубава била, пък беше съвсем стандартна, отровна помия
- 1 бира
Движение:
- 600кв офиси и 11,000 крачки
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.08.15 23:59.
12.08.15
18:42
12/08/2015 (12)
Сън: около 5.5 часа, накъсан. Кучетата ме побъркаха и накрая бях толкова изморена и изнервена, и толкова много ми се спеше, че се разплаках. Едва станах, като с тежък махмурлук.
Йедини и пиини:
- Огромно варено кафе
- кефир
- 1 зелена ябълка
- маринована риба с филия Бонус
- филия Бонус с камембер
- тахан с мед
- протеин след тичането
Около 1300-1400 калории показва MyFitnessPal
Движение: цял ден раздвижвания на всеки 40 минути, две кучешки разходки и поне 3км тичане, но това ще добавя по-късно, когато е ясно какво съм свършила по въпроса. Без спринтове, изморена съм.
Вода: 2.5л
Изчадията са опасна работа :D Лара само му бомби храната и водата, и не му дава да й доближи персоналния фотьойл.. или другия фотьойл, или спалнята, или каквото и да било. Ама не му ръмжи, а застава игриво пред него и го блокира :D
А някои от съседите ми са такива зли, дребнави, мизерни душици, че ми се отщява от живота. Ама ходят да си сипят помията по нашите, щото знаят, че аз с тролове не се и старая да пазя добри отношения ;)
казано от Т. Тодорова на 12.08.15, 18:42:
някои от съседите ми са такива зли, дребнави, мизерни душици
Да бяха само някои от съседите ти...работата е там, че се оказва, че има много повече зли, дребнави и мизерни душици, отколкото човек може да предположи. Сори, за спама, баце, афектирана съм!
И мене ми се ревеше сутринта, и аз не бях оставена да спА! (headbang)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 12.08.15 20:44.
12.08.15
23:00
Игличко, да, пък всички имат претенции да са много добри и праведни. А всъщност не изпитват жал и уважение към никого и нищо. Ама аз се старая да компенсирам за тяхната гняс с добрини - много Дисни съм гледала :D
Ся... движението:
Крачки: 13,104
Разстояние: 11.57км, от тях:
- 4км тичане, без почивка! (nmuchfun)
- 10х30м спринт/30м ходене
Тичането е чудно за нервни хора и мисля, че може да ми е много полезно по време на ПМС :)
Повисях на едни лостове и се опитвах да се набирам с подхват, с отскок. Така, де - хващам се, отскачам и се опитвам да се задържа в най-горното положение 1-2-3 секунди. Грозно, ама ще стане.
Разтягах се на лостовете... сигурно 20 минути, накрая бях като кашкавал.
Напъвах да правя лицеви на едно прагче - 3х5, с изправени крака, но не мога да се пусна до долу, пък и лостът-прагче беше много дебел, та чупих китките.
Ленчетo пък ще я похваля публично, щото се набира с подхват и седи горе по десетина секунди. Браво, Рамбо :P
Много ми е смешно след трениране как се променя женската походка - направо като батка се разкарвах след спринтовете :D
Една муцуна отблизо:
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.08.15 12:43.
14.08.15
10:37
13/08/2015 (13)
Сън: Няма смисъл да коментирам
Храна:
- Филия Бонус с масло, 2 варени яйца, 50гр камембер и 1 розов домат
- В блендера: протеин, рожков, 1 банан, кокосово масло
- Филия с кашкавал
- 1 бира с две цигари
Вода: 2,5л
Дадохме кучето временно на едно момиче. Душата ми се скъса, пукнах се от плач. Ама май ще си го вземем, щото котката й го счупвала от бой.
Движение:
- 16 000 крачки
- 2км тичане
- 10х30м спринт
* Забравих да си сменя маратонките и тичах с едни, дето вече са като гуменки - продъниха ми коленете. Сигурно не тичам както трябва, ама с другите пък нямам проблем.
- 3х5 подскоци на лоста с подхват
- 3х5 подскоци на лоста с надхват
- разтяг
:D :
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.08.15 11:47.
15.08.15
00:09
14/08/2015 (14)
Сън: 5,40ч, станах в 5:30
Храна:
- няколко лъжици свинско със зеле
- 4 часа по-късно: още няколко лъжици от същото + една препечена филия Бонус
- смути от протеин, банан, рожков, орехи и кокосово масло
Движение:
- 600кв офиси
- 5км тичане в училището (nmuchfun), но с разни прекъсвания, защото беше пълно с деца, които ми взеха акъла (и този на Лара): тичаха ми в краката, крещяха, дърпаха ме, дърпаха нея и не ме оставиха на спокойствие за половин минута, а техните си пушиха цигарки на 100м. Иначе бяха страшно готини всичките, когато се размотаваха по едно-две, а не на голяма група (общо 7 броя, между 6 и 8 години). Едното ми каза, че много мила и хубава съм била, очите ми били много добри (това за него било много важно - какви са очите на човека) и като стане голям, искал да си намери жена като мен, с която да остарее. Направо ми падна ченето :D :D :D Другото пък пита за неговата приятелка Елена, която много му липсвала, докато тичал днес.
- общо за деня (вкл. с тичането) - 16,000 крачки
Изморих се, 5км ми дойдоха леко отгоре. Сега, като се намествах в леглото, трябваше да мина от другата страна и излазих до моята на четири крака :D
2,5л вода
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.08.15 00:16.
16.08.15
00:00
15/08/2015 (15)
Сън: 6 часа
Храна: Пълнени чушки и бири :)
Майка ми беше купила едни мини вафлички, уж много пресни и готини, набутах 3 и ми стана лошо. Тахан с малко мед и рожков си е друга работа :)
Движение: чистене, дълга разходка с най-якото дете на света, кучешка разходка: 17,000 крачки, 13км пеш.
Ушатото куче Борко (или БОрис, както го нарича Камен за по-аристократично звучене, хехе) е пак вкъщи, мирише на бонбони, щото пак го къпах, изморихме ги здраво и се надявам да можем да спим - идилия :D
2л вода, домързя ме да тренирам, ама утре вечерта ще тичам, докато ми поддадат краката - искам да видя колко ми е истинският максимум.
*забравих да впиша и доза протеин изолат на PN - с вкус на шоколад. Разтворих си го в шишето с водата - ми той много вкусен! Изобщо няма тоя гаден послевкус на останалите протеини. Въх.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 16.08.15 15:29.
17.08.15
20:41
16/08/2015 (16)
Сън: 6ч
Храна: свински гърди на скара, таратор, филия пълнозърнест, домашен хляб, малко шоколад... бадемово мляко с нескуик,
Движение: 13км пеш, не тичах – исках да си ям и да се въргалям, плюс, че трябваше да се занимавам с кучетата и с още сто неща.
Вода: 1,5л
Настроение: Леща. Грандиозно начало на ПМС – толкова съм зла, че чак сама искам да се зашлевя.
17/08/2015 (17)
Вчера сутринта ставам, гледам се в огледалото и се учудих, защото физиономията ми изглеждаше много приятно (особено пък за след сън и без грим). Викам си : ейц, how you doiiiinn’?
Днес ставам – драма, баце :D Една сърдита мутра, яко водна задръжка, крива, ужас :D :D :D Разбирам защо по-приближените ми изтръпват, като дойде време за пиемес, даже съм сигурна, че някои тайно отброяват дните :D Поне си се посмях.
Сън: 10 часа!
Закуска: Две оризовки, 40гр бри с чесън и билки (ако питате мен, нито има чесън, нито има билки, ама поне кутийката му е по-шаренка ;)); капсула цинк, таблетка магнезий; кафе-капсула + 50мл бадемово мляко
Обяд: Много диня с много сирене
Следобед: Домашна, пълнозърнеста филия с масло и бри.
Следобед 2: Кисело мляко Тертер 4%, мед (ъм.. доволно ), рожков
Вечеря: две оризовки, бри
Вечеря2: 100гр пилешко със зеленчуци (по китайски) + 50гр ориз с гъби : купешки манджи
Движение:
- Едни нещастни 4000 крачки в домашни условия /за цял ден, сиреч/
- 4х10 клекове със СТ + 3х10 клекове с 6кг пред гърдите (със старание да ги изпълнявам така, както Мастърът повелява)
- 4х10 пуш-преси с 5кг гири
- 4х10 пулоувър с 8кг
- 4х30секунди планк
Стегнах се да ходя да търча, пих си бърнъра, пих си карнитина и такъв дъжд се изсипа, че си останах в нас да си пия вода и да си изпуша 2-3 цигари с биричка. ;) Сутринта, ако е по-приемливо времето, ще потичам.
Искам да изям всичко и вероятно всеки, който се опита да държи вратата на хладилника затворена.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.08.15 20:58.
18.08.15
23:14
18/08/2015 (18)
Сън: 8 часа, недостатъчни
Храна:
- почерпиха ме с малко парче торта, по повод, още на закуска – мбля. Беше много-много вкусна, но щях да умра след това. Ужасно се почувствах и реших да засоля положението с едно парченце баница – мбля на квадрат. 3 часа след това имах киселини.
- мусака от тиквички, домати, патладжани и разни други зеленчуци + кайма + заливка: хапнах нормална порция и останах много доволна, загладила косъм :D
- 200мл бадемово мляко с доза протеин почти преди лягане
Движение:
* Тренировка при доктора:
3 кръга: 12х суинг с 12кг, 12х повдигане на краката от легнало положение, 25х хай-пул (първия кръг с 12-ката, после с 8кг).
2х12 суинг с 12кг
- 12 кила са ми малко за суинга, за хай-пул тоя път ми бяха страшно много, не знам що.
После някакво продължително мъчение за корем, на земя – не направих всичко, но се отчаяно опитвах през цялото време, което пак се брои за усилие, ако искате да знаете :D
Прибрах се, свърших малко работа и отидох да изтичам 3км. Спрях на 1,5км, за да разтегна прасците – страшни крампи, страшно чудо, ама викам – няма, ще станат 3. Последните сто метра ... (swear)
После на и около лоста:
- 3х 5+5 подскоци с подхват/надхват
- 5х10 клеЦИ със СТ
- стабилно разтягане
Извън тичането: 10км пеш за целия ден, което може и да е лъжливо, щото гривната не мога да преценя с каква чувствителност е и кога какво отчита.
Трябва яко бази – за сила, че съм много кекава, то направо е смешно.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.08.15 23:42.
19.08.15
19:07
19/08/2015 (19)
Сън: 4ч и съм дроб, въпреки всичките протеини, БЦАА-та, магнезий и финтифлюшки. Сън трябва, сън.
Храна:
- 3 яйца на тигана, с масло; ½ авокадо и половин биволско сърце (домат, де). Не ми е много като закуска, но пробвам с какво мога да пия цинка без да ми става лошо.
- известно количество кефир
- 2 оризовки с масло + че опитах задушени картофи с лук и масло
- пост-тренировъчна свинщина: 3 яйца, 1 оризовка, 50гр суджук, зелена чушка със сирене и кажи-речи толкова масло :D
- вечерта ядох малко грозде
Движение:
1) 600кв офиси в 6 сутринта – за отскок. Писнали са ми.
2) Тренировка в местния фитнес, набързичко, максимално стегнато, с малки тежести, за да не се пребия за 2 седмици напред:
- загряване на стави + 20 суинга с между 12 и 14кг (не видях колко беше дъмбелът, но минимум 12)
- 3х12 клек @8кг пред гърди – малко кила, но трябва да свикна на новото клякане - то и със СТ ме лОми достатъчно :D
- 3х12 Лег на машина @20кг - много чупя китките и не знам как да се наместя така, че да не ги
- 3х12 Тяга с прави крака @23кг – мога и повече. Чудно ми е къде ми е таванът на тягата, ама ме е срам да товаря в тая зала. Не, че ще е нещо впечатляващо като цифра, даже напротив, но просто ми е неудобно, не знам защо. Ама то като не се харесва човек, какъв комфорт да намери?
- 3х12 Раменна преса @4кг
- 3х12 Гребане с щанга @13кг – беше ми леко
- 3х12 Хиперекстензии @СТ
- 600м пътека, 8км/ч, лек наклон 4% - може и да беше излишно
Имам още от вчера много сериозна мускулна, крампи, драми, ама не ми дреме. Ще се вкарам 10 пъти в бокса и ще свикна.
Мислих да не тренирам днес, но бях толкова прегазена, че кратка дрямка и малко зор бяха единственото решение. Тази вечер лягам в 10 и утре ще стана, когато се събудя сама – хич не ми дреме за кучета, врабчета, крокодили и други гадини. За нищо не ставам, когато не ми стига сън и само губя време - и моето, и на другите.
Вода: 2.5л (в литър и половина си слагам БЦАА-то и си го пия, докато си го изпия...?)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.08.15 20:52.
20.08.15
15:11
20/08/2015 (20) - айляк
Сън: 7-8 часа, последните два – накъсани. Пак не ми стана номерът :)
Храна:
- 100мл бадемово мляко
- 2 варени яйца, малко сирене и оризовка с масло (винаги, когато пропусна да подчертая, че е било малко, значи не е било малко); чай Pumpkin Spice, че взе да ми става есенно :)
- между 13:00 и 14:30: ъм... боб с лютеница, задушени зеленчуци (броколи, морков и карфиол), 100гр пилешки гърди на скара, тънка филия домашен лимецов хляб и... упс – вафла „Чудо“ :P
Това ще да ми е последното ядене за деня – чак утре сутринта пак.
Вода: поне 2л
Движение:
- 2 разходки с ушатия
- разни раздвижвания – на всеки час х 5-10 минути, колкото да не втасам пред компютъра.
Голям зор ме чака вкъщи – Лара прави схеми да го вземИ (makeup) и не знам как ще опазим положението, когато настъпи асъл момента след две-три седмици.
Ще направим състезание във форума - 10-те, които клякат с най-малко кила, получават по един коферман с намек за синя кръв от стафордширския му дядо :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.08.15 15:56.
21.08.15
22:01
21/08/2015 (21)
Ноу пиемес фор мииииии, юхуууу :D Много доволно се чувствам, като изключим, че ми е малко отпаднало, ама това го отдавам на кучешкия лай - стерео. Изядено ми е и зарядното за телефона .. да г’е.
Храна:
- 100гр пиле със салата и филия домашен хляб
- малко цедено мляко с мед и боровинки, и орехи (3 ч.л.)
Движение:
- ходене, ходене, ходене: уж щяхме да тичаме, фитнеси-митнеси.. смрачи се и решихме, че ще ни удари някоя лоша буря на гребната и иии... завърших с бира и цигари. Напоследък хич не пуша, но пипна ли шишето.. :D :D :D
Не ме кефи да пия, ама бира си обичам и т’ва е положението.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.08.15 22:32.
23.08.15
16:35
22/08/2015 (22)
Движение:
- малко ходене
- 3х10 клек + 3х10 опити за лицеви + 4х30сек планк
Храна:
- грозде
- две порции хумус /мноого вкусен/ с арабски хляб + червено вино /хлъц/
1л вода, неизвестен брой цигари
23/08/2015
Движение:
- разходка
- 3х10 клек + 3х10 опити за лицеви + 4х30сек планк
- 600кв офиси
Храна (ох, майкооо :D)
- цедено кисело мляко Олимпус 10% + мед и боровинки
- печени картофи с бекон, салата табуле, малко сирене, два кюфтака... опитах и катък.. няколко пъти :D
- цедено кисело мляко Олимпус 10% + мед и орехи
- малко шоколад
Ще се пострая да не ям повече днес, но не обещавам :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.08.15 16:37.
24.08.15
19:51
24/08/2015 (24)
- 2 оризовки с масло и бри
- филия хляб с масло и бри - тоя хляб е... (nlove2). Хапнах филия почти веднага след като го изкарах от фурната - вътре мек, отгоре с хрупкава коричка. Добре, че ми свърши брито, че ... :D
- филия с някакъв доматен сос, който баща ми беше правил - с патладжани и мощно лук вътре (nbbq)
- почти 100гр шоколад (сложете най-накрая една иконка с прасе, де! :D)
- филия с бри и масло
Ден на филията е днес. Ама не мога, ако не гъча, ще убия някой. Всичко ме дразни, който и да ми заговори, гласът му ми действа като бормашина и искам да го трясна с нещо :D
Движение - дръжки. 1 разходка с куче, 20-30 минути сутринта и това беше. Мързи ме ужасно, а се очертава за съм заета от сутрин до вечер в следващите дни. За трениране време ще намеря, обаче - всички знаем защо е задължително.
Мисля, че имам нужда (:D) от още шоколад. Ще заместя с тахан с мед и рожков, а в количества изобщо нямам намерение да се кълна - колкото, толкова.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.08.15 19:54.
25.08.15
15:00
25/08/2015 (25)
- кафе
- бобена салата с табуле, малко сирене, 3 солени до отровност маслини, филия с масло. Докато слагам маслото, направо ме хваща страх какви количества съм в състояние да опраскам. Ама като почна да дъвча и ми минава :D
- малко тахан с мед и рожков може по някое време, но не съм убедена.
Не ми се яде повече, налива ми се вода и мисля това да направя.
Движение:
- планкове
- 600кв офиси
- кучешки разходки
Сдобих се с телефон. Обичам джаджи. И най-вече джаджи, които работят чисто и удобно. Оправи ми настроението за няколко часа, само че вече приключих с бъзикането - прехвърлих си всичко от стария, сложих си всичко необходимо и си го настроих точно за 20 минути. Ами сега? :D
(nfun) Ей такава муцуна се разхождам тия дни:
29.08.15
23:37
26/08/2015 (26) – 29/08/2015 (29)
Тая седмица нищо не ми се получи като хората – относително натоварена програма, с много тежък ПМС откъм нерви, злост и нетърпимост към всичко. Последните месеци, освен в настроението, ме удря и в бъбреците.
Храната – разнообразна откъм боклуци, в смисъл, че ядох баница, шоколад, картофени кюфтета.... бисквитена торта и не помня още какво, но нищо не е било в смущаващи количества. 700гр буркан с тахан пък драстично намаля :)
Днес обаче всичко ми излезе през да не казвам кое – ходихме до Асенова крепост, и трамбовам от 10:00 до ей сега, почти нон-стоп с малко прекъсвания – жега, наклони, стълби, обикаляне и на Пловдив, и на Асеновград, и сега се чувствам все едно съм ходила до Мордор. Успях да поместя в програмата и малко изометрии над тоалетната в асеновградската Била :D, ‘щото беше толкова гадна, че да те е гнус да я напикаеш.
На слизане хапнах сандвич с фалафел – много як, с много зеленчуци и почти нищо притеснително, освен малкото кетчуп, който не забелязах, че ми слагат. После стотина грама сладолед.
Завърших в Лекси, приличаща на маймунски гъз (изгорях и съм червена, освен всичко друго :D), но пък ми е много благо на душата и дори нямам сили да съм зла към себе си или към някой друг. Хи-хи. (nangel) Купих някакви кюфтета, за да не се занимавам и ще ги рупам със салата.
Утре имам уговорка да вървя на фитнес и ще си купя карта, за да ходя по задължение, че все на нещо друго, което ми носи по-малко радост, давам приоритет.
2,5л вода, няколко цигари, кафе с пакетче срамно фалшив мед
Find the freak in picture one:
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.08.15 09:11.
30.08.15
19:01
30/08/2015 (30)
Късьен следобед.. почва ‘а са стъмва... Ей, голям смях е тая бълхосранка :D
Пак не спах от лай (тоя ушат куч звучи като морско свинче) и от тропане на лапи по паркета. Но пък отидох да тренирам:
Клек: 3х10 с 6кг пред гърди (първата серия с 8, ама щяха да ми се пръснат краката и смених)
Лег с дъмбели 3х10 с 2х7кг
Тяга с прави крака 1х10 с 30кг и 2х10 с 25кг
Едностраннно гребане с дъмбел 3х10 на ръчичка, 7кг
Раменна преса 3х10 с 4кг и 1х10 с 6кг. Другия път мисля с 6 и да бутам нагоре, че тия килограми са жалка история
Преден планк: 10 минути : 30сек планк, 30 сек почивка
Разтягане
1.5л вода с аминокиселини: почнах да я пия преди тренировката и я приключих 30 минути след края й.
Храна:
- 2 оризовки с масло 2 часа преди тренировката
- час и половина след тренировка : салата от фасул (варен фасул, сиреч, с лук и чушка, и яко магданоз) + салата от червено зеле и краставица + крема сирене + филия Бонус
Не ми се яде повече. Настроението днес е.. ъм... хипер екстремно. Така се нервя на всичко, че чак ми е трудно да дишам и трябва да се напъвам, за да мога да си поема въздух на моменти. Особено като ми дадоха повод на няколко пъти... Ама аз съм си виновна, щото все съм айляк и всеки си мисли, че може да си прави каквото си иска. Ама що пък все трябва да съм виновна за нещо - и аз не знам.
Обаче положението наистина става сериозно - хормони ли са, изпатквам ли, рептилите ли ме облъчват с нещо :D - не знам, ама малко се притеснявам :) Само докато си напиша поста минах през 8 настроения.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.08.15 19:07.
31.08.15
14:02
Кико, мерси (F), ама ела да поживееш с мен другия месец (между 20-то и 30-то число), да видим тогава какви песни ще пееш. И ще пееш ли изобщо, или ще избягаш с писъци :D :D :D :*
31/08/2015 (31)
Кастрираха ми Лара днес. Тъпа работа, ама уж за хубаво. Щях да пукна като я оставих да я оперират. Много е корава обаче и много ме кефи. Сега съм я пльоснала на пода, направих й легло от чистичък чаршаф (тя по принцип няма, щото ми спи на главата) и съм седнала до нея с лаптопа да работя :D
Като говоря за кучета и доктори, забравих да посъветвам неопитните в тая област пловдивчани, които ми хвърлят по едно око на дневника и имат животинки, да не си ги водят при ония мизерници в “Заравет”, ‘щото са гадни, арогантни, некадърни, меркантилни прасета. Точка. Съседите ми бяха хвърлили една стъклена купа на терасата миналия ден, щото кучетата нещо са се разлаяли в 8 вечерта, пък ги бях оставила да щъкат, докато ме няма, и малкият си беше разрязал лапата на едно от стъклата - той има проблем със съсирването на кръвта и трябваше спешно да му се бият лекарства, да го шият и да му направят превръзка. Еми, няма такива нищожества като тия. За цените да не говорим - частична упойка за 13кг куче, антибиотик, смешна превръзка и два шева - 65 кинта.
Храната:
- цедено кисело мляко (Олимпус, 10%) с овесена каша...ъм... Crossfit :D :D :D Да, бе, така се казва, щях да падна, ама я купих, защото изглеждаше сравнително прилична като състав на фона на останалите пакетирани на порции боклуци. Овес, малини и не знам си какво има вътре, не е лошо, особено ако бързаш и си на зор да хапнеш нещо.
- кафе с мляко, 1 мини кросасан с масло - сервират го с кафето на бензиностанцията, на която седнахме, докато чакахме кучиту
- 2 яйца на очи - с масло, поръсени със сол, червен пипер и табуле/табули/изобщо нямам идея вече как се пише, щото навсякъде е различно; задушени зеленчуци, пак с масло - грах, царевица, червена чушка;
Туй засега, пък ако има нещо, ще дописвам.
Починах, залавям се за работа, че има бая. :*
02.09.15
11:07
01/08/2015 (32)
Закуска: Кафе :)
Обяд: Неовкусена шопска салата, пълнена тиквичка и половин Кола
Тренировка при доктора: (inlove)
5 измъчени кръга:
- 10х тръстър с 10кг уау торба
- 10х обръщане с 10кг уау торба
- 10х бърпи (като бърпи е силно казано) с 80 кила уау-гъз :D
В петия кръг мислих да не правя бърпитата, ама се поразходих из залата и си довърших.
Ометох 50гр солети, щото нямаше друго. После: 1100кв офиси (tmi). В общи линии, излязох от нас в 8:20 сутринта и се прибрах в 1:00 вечерта, и понеже бях умряла от глад, нагънах 4 оризовки с домат, масло и крема сирене.
3л вода, като 1л беше с BCAA по време на и след тренировката.
Спах като пор от 2:00 до 09:00 - нито съм чула коли, нито кучета, нито врати.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.09.15 11:08.
казано от Т. Тодорова на 02.09.15, 11:07:
уау торба
Мисля, че на Рийбок няма да им хареса много “заимстването” на идеята. ;)
02.09.15
15:18
О, мис Манева, добре дошла :)
Не разбирам от права и такива щуротии и няма как да се изкажа компетентно, но като гуугълнеш пауърбаг, изскачат хиляди видове на хиляди различни фирми, същата работа и с тиерекса. Продават ги свободно в нета и никой не им се цупи, стига да не ползват Рийбок бранда. Като цяло вече не виждам коя ще да е тая идея, толкова уникална и суперска, че да не е вдъхновена или изкопирана от нечия чужда. Има разлики между тази и чантата на Рийбок - достатъчно на брой, доколкото знам, че да може и да се патентова.
Както казах, не разбирам, тъй че моите впечатления, нужди и коментари е редно да се свеждат до това дали ми е удобно за хващане и дали ми е подходящо като тежест.. Лично аз бих я предпочела с малко по-малко Ф, щото имам много цици (нe на брой, де - Свинята Майка е различен персонаж :D), ама не може да накараме едно цяло производство да се съобрази с тях (wait)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.09.15 18:48.
03.09.15
10:35
02/09/2015 (33)
След 7 часа непробудно спане, трябваше да свърша това-онова, като трябваше и да напазарувам. Както и да е, прибирам се с торбите, спирам да изчакам другарчето и пльос! – ключовете в най-близката шахта :D Закачиха се на решетката, викам: шшшшштт, лекинко, лекинко.. и докато се приближа безшумно и внимателно, за да не ги уплаща, направо си се свлякоха надолу. Добре, че фокусирах в далечината един съсед, та го набутах вътре да ги извади. 4-5 човека, всеки мислещ и опитващ различни схеми, суетня, а наш‘то Доренце – епицентъра на събитието :D
Закуска:
- купичка пълнозърнести макарони с масло, малко сирене, малко филе и малко домат; кафе с мляко
Обяд:
- катък, печени чушки с чесън, две кифтьета
Междинки:
- биволско мляко /7%/ с малко мед и боровинки
- няколко грозденца :)
Вечеря:
- пилешки баджак на фурна + гъби + масло + магданозена салата + салата от цвекло + 1 тънка филийка домашен, лимецов хляб;
- диня
Да бях обърнала храненията, щеше да е супер, ама като ям повече на обяд, после ми е много трудно да работя, щото ми се приисква да спинкам :P
Движение:
- Разходка
- 600кв офиси
- Доста дълга вечерна разходка с половин час престой на пейка, точно срещу спортната площадка до нас – биричка с цигарка, а отсреща Аполон и Адонис по препаски напрягаха лъскави мускули. :D И ние кат’ зидари в стрип-клуб, баце :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.09.15 12:31.
03.09.15
17:17
03/09/2015 (01)
Закуска:
- кафе от капсула, кросфит /хихи/ овесена каша със зелена ябълка, мазно прясно мляко на Олимпус и 1 малка круша
Обяд:
- Омлет от 3 яйца и много магданоз, и масло; салата от домат, краставица и сирене Дунавия; 1 филия лимецов хляб
Ранна вечеря:
- оризовки с масло и крема сирене.. и домат
- диня
- “Чудо”
Движение:
- 600кв проклети офиси (puke)
След това:
- 50гр Милка с лешници. Ш’ ме извинявате, ама на жена в моето състояние не се правят муцуни за шоколада. Шоколад из гуууд.
След това:
- разходка някаква... изстрадала
Утре ми пристигат двама ирландци на гости. Двама шльоковци, които много обичам, обаче не знам какво ще ги правя толкова дни, къде ще ги водя и как ще ги забавлявам. Да не говорим, че съм изморена и ми се правят разни неща от сорта на... да се въргалям в леглото с лаптопа и да чета. Имам толкова интересни неща, насъбрани по шкафовете и в компа. Те са ми хем интересни, хем необходими и все не мога да докарам до тях качествено, все изскача някоя мизерия и ми разваля кефа. Или не мизерия, но нещо с по-висок приоритет.
Имам и да уча, на 20-ти съм на изпит и май само него ще взема тая есен. Другото - зимната сесия и дано на пролет ида на държавни вече. Голямо отлагане му ударих и все по-малко ми се занимава, предвид брутално безполезната специалност и диплома, с които ще се сдобия.
Зачетох дневника на Владо, докато преживях и попаднах на някакъв пост, в който разправя как висял на дивана цял ден и дъвчел някакъв сандвич с лефтоувърс от Коледа - с пастърма, луканка, три вида салати, лют сос и чушки с боб. :D За малко да се обезводня от лигопотока, който предизвика. :D Ужас, катинар за хладилника трябва да купувам с’я.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.09.15 18:12.
казано от Т. Тодорова на 03.09.15, 10:35:
02/09/2015 (33)
до нас – биричка с цигарка, а отсреща Аполон и Адонис по препаски напрягаха лъскави мускули. :D И ние кат’ зидари в стрип-клуб, баце :D
Т. Тодорова—Вие сте белетрестичен гений! (bow)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 03.09.15 21:59.
04.09.15
09:27
По-скоро естет с афинитет към хубавата бира и откритите пространства ;)
Щях да добавя още нещо, ама няма! :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.09.15 09:38.
12.09.15
20:24
04/09/2015 (02) – 11/09/2015 (09)
Чуждоземни гости, веселба, разходки, никакъв подбор на храната, пиене, недоспиване и пълна разруха в бюджета. Ама да, всичко си има цена – свивам разходите и к‘вото е. Така или иначе няма да имам време за харчене – една карта за местния фитнес, нещо мазно и нещо зелено за ядене, и друго не ми трябва.
Изпих някакво количество бира... попуших доста. Абе, правихме точно каквото правихме и в Америка, само че тук има и какво да се яде... та се яде бая, де :D
Активността... мееех :) Разходки, малко баири и проклетите офиси... всеки ден.
Вчера имаше ден на преход към нормална храна: варени яйца, салата, пълнена чушка и кисело мляко с мед и канела (тертер, 10%, 300гр :D).
Поработих и ми дойде много добре. Само дето забравих да се обадя, че ще работя от обяд, вместо от сутринта и се получи едно гадно като ми звъннаха ... (giggle)
Тъпо, ама случва се. Особено като те дърпат от 5 страни, имаш купчина задължения и накрая се сдобиеш и с няколко броя дивеещи хлапета. Докривява ми понякога, че с мен никой не се съобразява, докато не стана груба, което май не се и случва... ама поне ще ида в Рая ;)
Форумът малко го позарязах, но нямах време да се занимавам. Само по едно-две очи хвърлям на мъжките дневници, за да си оправям настроението (nhappy2)
12/09/2015 (10)
Днес пак си работя и ми е много готино – вкъщи, лаптопче, чай, кученца, дъждовно време, а на плота къкри портокалово масло. Любимото ми време – сега съм най-продуктивна, плюс че ми е едно уютнооо (inlove).
Много ми се спи иначе, де. Исках да си почина, но уви, не успях дори за половин час ей така, нищо да не правя. Спя по 4 часа, будя се. Да г‘е. Нищо, да видим докога. И сесия иде. Ама то от сън спомени нали нямало, та уот‘с дъ пойнт.
Закусих към 11:00 с две варени яйца и 330мл сок от: две малки круши, една зелена ябълка, ½ глава цвекло и един гоуем морков. Дойде ми пак сезонът на соковете, мням-мням.
Останалата храна: една дооооста голяма пълнена чушка, филия с топено сирене, маслини, чесън :D, 150гр 10% тертер + мед + канела;
Занесох се и до залата и направих 3х10, с много малки почивки:
- клек: серия 1- 10кг диск пред гърди, серия 2 - 2х6кг гири на рамо, серия 3 - пак с диска
- лег: серия 1 - 20кг свободен лост, останалите серии - преместих се на машината, не знам колко й е лостът, но сложих две петици от двете страни и едвам завърших. Със сигурност техниката ми е ужасна, и сама го усещам.
- тяга с прави крака: 30 кила, тоя път с дългото лост. Имаше две хлапета, дето сгъваха за бицепс с по 4 кила и много се впечатлиха :D Добре, че пускат и деца от време на време в залата :D
- военна преса: първите две серии - 7кг дъмбели (това е +1кг, мисля на всеки 2-3 тренировки да слагам по едно кило), третата – с 6кг
- грьебанье с кривия лост: 20кг
- хиперекстензии
Загрях с малко ставни въртежи, 600м пътека с 16% наклон – 300м ходене, 300м подтичване :), динамичен разтяг.
Завърших с някаква автоматична програма на пътеката, 10 минути, като през повечето време беше пълен айляк. После още 10 минути разтягания.
Замина си моето уъркаут другарче за Нарния и залата сега е тооолкова пуста, студена и самотна... ;( :D
Добавки не съм пила не знам от кога, само днес нагънах BCAA-то, за да мога да тичам утре... евентуално. Съвсем евентуално, защото в 18:00 ни е флашмобът на Римския стадион и ще трябва да се замъкна.
Опитах да поспя следобед – не, не можело казват. Крясъци, бумтежи, наводнение в кооперацията, писъци и пиянска лайкучка. Малко ми трябваше да сляза и да им разкажа приказка за физическия акт на любовта и едно съвсем конкретно отвърстие, ама реших да си запазя правото за момента, в който истински прегрея (nod)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.09.15 20:32.
14.09.15
10:34
13/09/2015 (11)
Събуждане с кафе, после чай. Две филии с кашкавал и малко майонеза. Шоколад. Кисело зеле със свинско. 2 бири.
Движение: разходка.
Не тренирах, защото се събудих с много гадно възпаление на пъпчитууу – не знам от какво е, може нещо да е влязло там, но нищо не намерих :D Ходих до спешното, щото не знаех какво става, пък изглеждаше сериозна работа. Скъсаха ми нервите. Да знаете, че ако ви тече кръв и г**й от корема, и имате температура - не е нито спешно, нито важно, не ходете при лекар - досаждате и губите чуждо време, ама и сами не се поглеждайте, щот’ сте от простолюдието и ви липсва нужното знание и умение. Амин! Оправих се сама, де. Щях и антибиотик да си самоизпиша, ама реших, че няма нужда.
После отидох на флашмоба по случай MOVE Week и ми се оправи настроението тотално. Беше много яко, с много усмихнати хора и със супер яките колеги. Прилагам нек‘ви снимки - на едната позирам с Банкя между надписите. Много хай левъл продуктово позициониране :D
После трибют на Джос Стоун в Драматичния театър – също много яко, рахатясах :) Сега стягам колана за Opeth. (rock) (rock) (rock)
Клип от вчера + интервю с шефчето и колежката.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.09.15 14:21.
15.09.15
10:16
14/09/2015 (12)
Спах 3 часа, станах в 6, на офиси и т.н.
Закуска: огромно кафе от капсула + много мляко (мазно, Олимпус)
После: зелена ябълка
За да има разнообразие: едно Чудо с мурсалски чай :D
Обяд: Мама ми го направи :P . Питка, кръгла, малка, издълбана и напълнена с кашкавал, сигурно 20гр някаква мръвка, която не посмях да попитам с какъв произход е :D, подправки и отгоре – яйце. Запечено. Мляс. Добавих си отстрани половин домат.
Следобед: сок от цвекло, морков, краставица и джинджифил
Вечеря: Още една такава питка, доста по-малка, 100мл бира
Тренировка:
Дръжки. Имах доста работа, накрая се оказа, че съм се объркала като съм си мислила, че съм приключила, щото всъщност е 3 х толкова. Вечерта - пак офиси. Нямам търпение да дойде края на седмицата и да се отърва от тях, поне от половината, де.
Малко покляках вкъщи, със СТ + малко раменца с много леки гири, щото да не се разпадна. Днес пак няма да ходя в зала, само вкъщи и.. о, чудо - офиси.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.09.15 10:18.
15.09.15
16:10
15/09/2015 (13)
Не издържах и отидох до залата.
1) Загряване: стави, 15 суинга с един дъмбел, който на пипане е поне 16кг, но е много неудобен, подреждане на залата, щото който беше тренирал, беше оставил всичко навсякъде - премъкнах известен брой дискове - по 10-20кг, лостове, лежанки. Брои се пък! :D Якото беше, че си подредих всичко в един ъгъл и си тренирах там, и ми се получи добре.
2) 3 кръга:
- 10х клек с кривото лост зад врата - 15кг (третия кръг правих само с лоста, 10кг демек, а като го свърших - 5 повторения с 20кг, за да пробвам, обаче с много гадна форма - щангата ме бута напред, кръстът ми се сгомнясва, коленете мрънкат - цъ, трябва някой да има наоколо, сама няма да се пъна повече за заден)
- 10х лег с тесен хват, на машина - с две петици отстрани на лоста, не знам той колко тежи, но цялото нещо трябва да е над 20кг със сигурност.. ама може и да не е. Свободният лост е 20кила и едва го управлявам. По-леко трябва - другия път ще пробвам с кривия с малки дискове отстрани, но да не е на машина)
- 10х тяга с прави крака: 1 кръг с 30кг, другите 2 - с 40 (nmuchfun). Нямам грижи с дупе, кръст и крака, обаче на ръцете много ми натежава. Бяха дошли вече няк’ви батки и единият даже се спря да погледа :D Ама то в тая зала не съм виждала женки да се пънат с повече килограми.
- 10х военна преса - 7кг
- 10х гребане с щанга - 20кг, подхват
3) Пътека:
3х 200м бягане с 8,5км/ч + 100м ходене с 6км/ч (oбщо 1.2км, мързеше ме вече много)
4) Разтягане
Всичко ми отне по-малко от час и супер много се кефя, щото така мога да си го наместя навсякъде. К’о съм правила преди по 3-4 часа в тая зала... не разбирам.
Много ме кефи да отида и да няма никой. Въпреки че от една страна е мотивиращо някой като се спре да гледа, докато дърпаш лоста - не смееш да го пуснеш, че да не се изложиш и напъваш, докато ти изскочат пльокалите :D
* храната не е лоша - грозде, един сандви от пз хляб с малко шунка и домат, и масло; сега стягам тиган с яйца и зарзават. Ако ям довечера, сигурно пак това ще е. Ако има друго, ще мина да доложа. :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.09.15 16:37.
17.09.15
14:59
Нямам време да описвам храни и тренировки - не спортувам, но се движа доста, ям всичко, но не боклуци, работя много и почнах изпити. Даже днес забих 5-ца на първия (makeup)
Но не мога да не похваля колежките, които организираха флашмоба за MOVE Week Пловдив (inlove). Kaмпанията се провежда в цяла Европа, обаче по-яки от пловдивчани няма :D
#пловдиврулззз (mooning)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.09.15 15:06.
21.09.15
09:55
Добро утро.
Преди не ми се е случвало, но сега забелязвам, че когато съм под стрес, се чудя с какво да се натъпча. И обикновено се начудвам :). Днес следобед ще ходя да си купя моркови, цвекло, маслини и разни други такива, за да има какво свястно да хрупам.
Мина и другият изпит, писаха ми 5 и хем се зарадвах, че крепя биващ успех, хем се почувствах супер глупава и незаслужила. Като знам колко усилия съм положила, ако трябваше да се оценя сама, не бих си писала и 3. И аз съвсем не съм най-лошият вариант, на който може да попадне човек. Тия преподаватели, възрастните имам предвид, трябва златни бюстове да им издигат пред университета. Поне на тези, с които аз съм се сблъсквала.
Не ми се получават вече учебните маратони - не спиш 40 часа и покоряваш върхове. Покорявам май ас. Изобщо не мога да не спя :D Кафета, мафета, кОли - нъцки, стане ли 11:00, на мен си ми се спи и сигурно и продуктовата гама на Подриско няма да може да ме вдигне. А имам още 5 изпита :D
Няма какво да описвам, довечера ще направя включване за днешната храна, вода и движение :).
На 27-ми ще ходя да бягам на градското пловдивско бягане - PLOVDIV CITY RUN. Ще взема малката дистанция, естествено, 3.5км. Догодина - 10 8-)
Малките бакалавЪри:
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.09.15 09:56.
21.09.15
10:34
Мда. Реших, че щом имам ирландски приятели, е добре (и е въпрос на уважение (wait)) да се заровя повече в историята и културата им. Исках за изпита да я превеждам, за да комбинирам ползите, обаче се оказа абсурдно :D и смених с друго, по-познато :) - Lord of the Rings (много хитро, щото има десетки думи, които не са вписани в нито един речник, евър). Ама беше най-тлъстата на обем, която имам с английски букви. :)
Ирландската история ще я прочета за удоволствие някога, купила съм си две тухли, но трябва да стигна до тях - заровила съм нос в една камара неща от всякакъв род (за импруувмънт, ама не “Излекувай живота си”, “Лежи по цял ден и мисли позитивно”, “Черво от прилеп, косъм от дупе на плъх-албинос и кръв от родопска девица - магически еликсир за успех”, ами други разни - за унито и за работата, и малко за личните интереси :D) и това май е грешен подход. (nod)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.09.15 10:38.
22.09.15
14:06
21/09/2015 (19)
Офиси – 4 часа.
Картофи с мекон на фурна; 4 филии бонус с масло, домати и чубрица :D, 1 Самърсби
22/09/2015 (20)
Закуска: зелена ябълка, шепа сурово кашу, мурсалски чай
Обяд: татарско кюфте, салата от печени чушки и патладжани, чесън, домати и лук, и розмаринов зехтин
Вечеря - не знам, нещо с бира.
Не знам дали да продължавам да пиша в следващите седмици, защото не виждам какво друго, освен мрачно настроение, мога да донеса на нашето мило ББ-общество. Със сигурност ще чета обаче :)
Пийс.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.09.15 15:10.
27.09.15
15:18
Ооо, батки! К’во става? :)
Аз се скъсах да ям, поработих. Не качвам кила, даже съм поолабила, въпреки безразборното плюскане на съвсем неподбрани шитни, обаче ме боли гърбъзът. Имах доста за писане, доста неща вкъщи, тук-таме някоя драма и не се появих на нито едно събитие от MOVE Week. Догодина пак няма, щото ще ми съвпадне с държавните, които, ако не взема, ще си загубя студентските права. Нали съм умна, не съм мързелива и изобщо не отлагам ;)
Разни неща бавно почват да ми стават фикс-идеи: да завърша, да проговоря френски и поне испански след това, магистратура , работата - само такива неща сънувам и само за това мисля.
Сега са ме включили в екипа по комуникациите за едно ключово за кампанията събитие - MOVE Congress . Пак ще се ходи до Копенхаген. Та говорих за сънищата - сънувах, че сме вече в Дания за въпросния конгрес - успах се и го пропуснах целия, за което разбрах от 149-те пропуснати повиквания на телефона, които бяха изписани с ужасен, мрачен, болднат шрифт :D Така се пищисах, че се събудих и 1-2 минути се чудих какво става и трябва ли наистина да се притеснявам :D
Харесах магистратура в London University of Arts, международна журналистика, една друга, в друг университет - медии, комуникации, пиар и маркетинг. Сега им приплаквам за пълна стипендия - не мога да си позволя 10-15 000 британски жълтици, да не говорим, че моят бюджет към момента се свежда до ... 0 лева :D. Ама за тези конкретни програми май нямат финансиране, да г’е. Малко тъпо ми стана, защото ми се иска, харесва ми, смятам, че ще ме бива, а тия суми малко ми кастрираха мечтите. 30-40 бона, за да им гледам видеозаписите и да ми изпратят една хартия с подвързия накрая.
По тоя повод, и по повод това, че искам (и съм сигурна, че ще имам) къща, двор и мини-база в него (декар-декар и половина макс), в която да мога да приемам не особено голям брой кучета за спасяване, лечение, социализация и осиновяване, започнах да търкам билетчета от лотарията. Е, не като бабите, но чат-пат си купувам с надежда. Щеше да е по-добре вместо числа, специално за мен да напечатат средни пръсти :D
Имам си график за трениране и график за ядене, но ме мързи да ги пиша сега, пък и не искам предварително. Отчетите остават за неделите, когато ще си отделям време за себе си. Нямам една секунда за лайкучки (а всички знаем, пък и в момента виждаме как жестоко се отплесвам), не искам и да имам, защото ще ми отидат плановете на вятъра, както се случва винаги, когато се раздрънкам и започна да си губя времето с неща, без които спокойно мога да мина. (wait)
И понеже имам особен афинитет към сърбите, любимата ми снимка от MOVE Week 2015 е от Белград :) Случаенос? Хъх.
Със здраве :*
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.09.15 15:29.
29.09.15
16:57
Имам L-optiZink na Now. Не мога да го пия, дразни ми стомаха ужасно. Ако някой желае, мога да му го подаря - ще го изпратя по Еконт. В годност е, съхраняван е както трябва, почти е пълен (80 капсули са може би, ако не и повече).