Програма за средно напреднали

16.01.06
20:25

Понеделник  -  Гърди, Корем
Вторник      -  Бицепс, Предмишница
Сряда        -  Почивка (Коремни преси у дома)
Четвъртък    -  Гръб и Трицепс
Петък        -  Рамо, Крака, Корем

Добре ли е така.Защото тази програма ми препоръчаха и се чуда дали става :)

^V

16.01.06
20:36

Не ми изглежда добре. Няма никакъв смисъл да правиш бицепс и предмишница за един цял ден.
По-добре е така:
1ден - Гърди бицепс корем(може и 1 упражнение за предмишница да сложиш)
2ден - почивка
3ден - Гръб трапец трицепс
4ден - почивка
5ден - Рамо крака корем
:wink:

16.01.06
20:39

Бицепс-Трицепс- Предмишница е най добрата комбинация за ръце, но човека не е казал стаж и др. така че не мога да му препоръчам нищо

^V

16.01.06
20:45

А и никъде не е споменал, че иска да наблегне на ръцете...  :wink:
Аз написах примерна програма, по която може да тренира, но....
Пич кажи си стажа и какво целиш ?  :)

16.01.06
20:53

Ако беше с дълъг стаж ,надали щеше да търси програма от други хора..Тая схема е за напреднали наистина ,но аз също тренирам ръцете заедно и смятам,че така се товарят най-добре..а колкото до предмишницата,мисля ,че индивидуална подготовка за нея може да се прави при много напредналите,защото тя се товари от доста упражения и аз лично никога не съм я тренирал специално.

16.01.06
20:56

Стажа ми е има няма една година. А целта ми е да се подържам и да няма спад.Главно за разтеж на мускулите ми е дадена.А и искам програма която да отговаря точно на дните които съм написал.4 пъти в седмицата тренировка :). това е :)

^V

16.01.06
21:16

Е щом тренираш 1 година не виждам каъв ти е проблема да си направиш и сам програма :wink:
Мога да ти предложа няколко програми:
1ден - гърди, рамо, корем
2ден - гръб, трапец
3ден - почивка
4ден - крака, корем
5ден - бицепс, трицепс, предмишница
6 и 7 ден здрава почивка  :)

или:
1ден - гърди, трицепс,
2ден - крака, корем
3ден - почивка
4ден - гръб, бицепс
5ден - рамо, трапец, корем
6,7 ден - почивка

има много варианти за 4 дневна програма  :)

16.01.06
21:17

Да ти кажа тогава по-добре направи раздеlqне от сорта 3-1..просто още ти е рано за толкова голяма пауза за мускулната група..събират ти се пет дена почивка между тренировка за една група/апропо,може и 6 да са ,защото предполагам ,че след извъртяването на всички групи има почивен ден преди отново да започнеш цикъла/

16.01.06
21:21

Абе създателя на темата ти полуде ли?Крака,че и рамо,че и корем?Краката се тренират в отделен ден не си и помисляй да ги тренираш с тва дето си написал.Иначе направо би треало да драйфаш.

^V

16.01.06
21:25

[quote author=“Oblivion_”]Абе създателя на темата ти полуде ли?Крака,че и рамо,че и корем?Краката се тренират в отделен ден не си и помисляй да ги тренираш с тва дето си написал.Иначе направо би треало да драйфаш.

хаха нз как го измисли това, но аз съм правил  рамо, крака и корем в един ден и въобще не съм драйфал  :wink:

19.01.06
19:24

E добре де,има и изключения.Зависи си от човека.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1